Μαστοράκης: Τώρα που γυρίσατε καλά μου φανταράκια, μπορώ να σας τα χώσω, έτσι;

Στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που επέστρεψαν στην Ελλάδα τον Δεκαπενταύγουστο έπειτα από μήνες κράτησης στις φυλακές της Αδριανούπολης αναφέρεται ο Νίκος Μαστοράκης, σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebokk.

«ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΤΕ… καλά μου φανταράκια, μπορώ να σας τα χώσω, έτσι;», ξεκινά η ανάρτηση, με τον κ. Μαστοράκη να σημειώνει: «Υπήρξατε αμελείς και απρόσεκτοι, κάνοντας τσάρκα στο χιόνι, μπήκατε σε Τούρκικο έδαφος, αναστατώσατε έναν ολόκληρο λαό, απασχολήσατε τη διεθνή διπλωματία, μείνατε στη φυλακή όπου σας πηγαινόφερναν σχεδόν σιδεροδέσμιους και σε περιπλεκτική αγκαλίτσα με την Ζαντάρμα, και μετά ήρθε η λαϊκίστικη υπερβολή αυτού του λαού που χωρίς ταρατατζούμ δεν ζει».

«Λες και η απερισκεψία κι ο ερασιτεχνισμός σας (δεδομένου ότι είσαστε επαγγελματίες στρατιωτικοί κι όχι νεοσύλλεκτοι) να “χαθείτε” στα σύνορα και να περπατάτε ανέμελοι και χαζοχαρούμενοι επί 300 μέτρα, δεν έβαλε αυτή τη χώρα και τον λαό της σε περιπέτειες. Λες και δεν ξοδεύτηκε πλέριο κρατικό χρήμα (δικό μας, από τον ιδρώτα μας) για ταξίδια μεγαλόσχημων ανεπάγγελτων και δικηγόρους, διπλωμάτες, να΄τες, φα’ τες. Λες και σας είχαμε στείλει να μας φέρετε την Πόλη και μας τη φέρατε, θριαμβευτές», σημειώνει ακόμη στη μακροσκελή ανάρτησή του.

Ολόκληρη η ανάρτησή του στο Facebook:

loading...

18 thoughts on “Μαστοράκης: Τώρα που γυρίσατε καλά μου φανταράκια, μπορώ να σας τα χώσω, έτσι;

  1. Καλά, θα στείλουμε εσένα να μας φέρεις την Πόλη. Πάρε κι όσους χρυσαυγίτες θέλεις μαζί σου. Εδώ είναι άχρηστοι. ΄Οχι τίποτα άλλο να θυμηθείς τις παλιές καλές εποχές της χούντας. Τότε που έλυνες κι έδενες στην τηλεόραση όχι όπως τώρα που είσαι στα αζήτητα.

  2. ΦΕΡΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΈΤΗΣΕΣ;
    Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜΕΡΟ ΣΤΟ ΌΤΙ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ. ΄Η ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ “GET LOST. NOONE WILL MISS YOU”.

  3. "ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΘΑΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!" (ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ)

    ΚΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ, ΑΝΩΘΕΝ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.

  4. Αν και δεν τον πάω τον Μαστοράκη, σ' αυτήν την περίπτωση έχει απόλυτο δίκιο. Παραλίγο να τους δώσουμε και παράσημα, να τους κάνουμε ήρωες ενώ θα έπρεπε να τιμωρηθούν που εξέθεσαν έναν λαό με την απροσεξία τους αφού είναι επαγγελματίες στρατιώτες.

  5. υπάρχει και η άλλη εκδοχή: μήπως συνελήφθησαν σε Ελληνικό έδαφος;

  6. 6:00 καί 7:43, Το θέμα δεν είναι ο Μαστοράκης, αλλά αυτά που λέει…, Εσείς πού διαφωνείτε;….. Καί εγώ δεν τον πάω τον κ. Μαστοράκη, αλλά συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφει….- Ε, όχι καί πρωθυπουργικό αεροσκάφος γιά δύο απρόσεκτους κατώτερους στρατιωτικούς!…. Ήταν αρκετό ένα εικοσάρικο (20,00 €), για να τους φέρει ενα Taxi από την Αδριανούπολη στην Ορεστιάδα καί οι ανεκδιήγητοι που Δεν μας κυβερνάνε(κάτι άλλο πολύ αισχρό μας κάνουν!…), ξόδεψαν χρυσάφι για να μας τους φέρουν, χώρια τα άλλα καραγκιοζιλίκια!…. Ο κ. Εισαγγελέας του Διαρκούς Στρατοδικείου Ξάνθης, φαντάζομαι ότι θα έχει πάρα πολύ περισσότερα να σας πεί!!!….. Ελπίζω σύντομα να μάθουμε την …… άποψή του!……… …Ε.

  7. ΄Ασε ήσυχο τον Κολοκοτρώνη, Μαστοράκη. Αν ζούσε θα σου είχε πάρει το κεφάλι για την συνεργασία σου με τους συνταγματάρχες. Δεν είναι της φάρας σου.

  8. ΄Εχει δίκιο ο κ. Μαστοράκης ρεεεεεεεεε!!!! Ντροπή σας να φέρνετε με τιμές άρχοντα κράτους τα δυο φανταράκια όταν ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ όταν γύρισε στην Ελλάδα απ' την Αμερική δε βρήκε κανέναν να τον περιμένει στο αεροδρόμιο ούτε με μια τσουκνίδα. ΄Ισα κι όμοια είναι ο κ. Μαστοράκης με τα δυο φανταράκια; Κι όμως τόσες τιμές για τα φανταράκια αλλά για ΕΚΕΙΝΟΝ μόνο σιωπή και απαξίωση. Ε, ρε Γεωργιος Παπδόπουλος που σας χρειάζεται!!!!

  9. Aααα τώρα που σε βρήκα Μαστοράκη μπορώ να σου τα χώσω ε ; ΄Ο,τι σκηνοθέτησες στην τηλεόραση ήταν σκέτη βλακεια και αποτυχία. ΄Ο,τι βλακεία έχω δει στην τηλεόραση είναι δικιά σου. Αφού και σήμερα που σε έχουν όλοι γραμμένο και δεν ενιαφέρονται για τις δουλειές σου, όταν βλέπω κάποια βλακεία αναρωτιέμαι μήπως την έχεις σκηνοθετήσει εσύ. Φαντάζομαι και στην Αμερική δε θα έκανες τίποτα καλύτερο.

  10. ο Μαστορακης ο Μητσοτακης ο Καμπουρακης ο Ξυδακης ο Πολακης ο Μιχελογιαννακης ο Βαρουφακης

  11. ΕΕ ΤΙ ΒΑΡΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΑΚΙΑ?

  12. Κάνεις λάθος…. Δεν ήταν ΟΛΑ σκέτη βλακεία και αποτυχία…
    Να θυμίσω (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι) την "συνέντευξη" που πήρε ο Μαστοράκης από Έλληνες φαντάρους επι 7ετίας, όπου πίσω από τις κάμερες υπήρχαν υψωμένα όπλα τα οποία σημάδευαν τους φαντάρους καθ'όλη τη διάρκεια της "συνέντευξης" μην τυχόν και τους ξεφύγει καμία λάθος κουβέντα??? Φασίστας από τους λίγους, εξαφανίστηκε μετά την πτώση της χούντας γιατί δεν το έπαιρνε να μείνει Ελλάδα και ξαναγύρισε πριν λιγα χρόνια, αλλά δυστυχώς γι'αυτόν δεν έχει ξεχαστεί η αλητεία που έκανε…

  13. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ?

    ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ?

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ !

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΚΑΡΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΡΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ΤΑ " ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ " ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΟΡΥΒΗΜΕΝΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΥΡ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ …..

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΕΑΝ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ !!!

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΘΗΚΑΝ κ.λ.π

    ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕ ΔΗΘΕΝ.

    ΣΟΒΑΡΑ ?

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ….

    ΨΙΤ, κ. ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ?

    ΨΙΤ, ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ, ΑΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ…

    ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΡΑΓΩΓΟ.

    ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΤΕ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ, ΓΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ …

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  14. Ρε ρεμαλια το θεμα ειναι ο Μαστορακης η το οτι δυο επαγγελματιες στρατιωτες παρεδωσαν τα οπλα στην τουρκια;;;; Ρε αν εμεις ειχαμε δωσει η χασει τα οπλα ακομα μεσα θα ημασταν απο τα στρατο δικεια που θα μας περνουσαν……Ελλαδισταν ειμαστε και οχι Ελλαδα τελικα ολα στην γαμημενη σκοπιμοτητα και στο κοματικο;;;; Τα φανταρακια μας πρεπει να περασουν στρατοδικειο για ολα που εκαναν και οχι τιμες και δοξες για δυο μαλακες που πεταξαν τα οπλα τους και πιαστηκαν αιχμαλωτοι των τουρκων ουυυυσσσσττ τελικα μαλακες απατριδες….

  15. @8.03
    Ακριβώς. Φασίστας απ' τους λίγους, γλειφτρόνι των χουντικών, κι ατάλαντος. Αυτό ήταν κι αυτό είναι ο Μαστοράκης. Πήγε στην Αμερική έκανε αυτή την ηλιθια την "κάντιτ κάμερα" με τα άνοστα αστεία, έσπασε τα μούτρα του και τον διώξαν κλοτσηδον στην κυριολεξία και μας φορτώθηκε εδώ και πρέπει να τον ανεχόμαστε. ΄Οχι, δε θα αφήσουμε να ξεχαστεί η θητεία του στη χούντα.

  16. ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΈΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΠΆΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΊΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΤΥΧΑΙΟ;

Comments are closed.