Άδωνις κατά Πολάκη: Πρόκειται περί χυδαίου υποκειμένου - Έχει συνηθίσει να μην υπολογίζει νεκρούς - ΒΙΝΤΕΟ


"Δεν έχω προσωπική κόντρα με τον κ. Πολάκη. Είμαι από τους πρώτους που έπεσε θύμα της χυδαιότητάς του και είχα από τους πρώτους αντιδράσει σε ένα ύφος εξουσίας του κ. Πολάκη, ο οποίος νομίζει επειδή είναι έτσι τραμπούκος και άγριος, ότι μπροστά στο διάβα του θα σκύβουν όλοι
το κεφάλι. Πρόκειται περί ενός χυδαίου υποκειμένου, ο οποίος βεβαίως θα έχει και πολλά μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη. Για διάφορους λόγους και για τις πυρκαγιές στο Μάτι", ανέφερε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, ότι ήταν από τους πρώτους που ενημερώθηκε για τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά: "Είναι ο βασικός υπεύθυνος του σόου της Δευτέρας το βράδυ. Είναι αυτός ο οποίος πρώτος είχε ενημερωθεί για την ύπαρξη νεκρών. Το επιχείρημά του περί σφραγίδας ιατροδικαστή είναι γελοίο και ψευδές. Όλοι το ξέρανε. Ο θεσμικά υπεύθυνος είναι ο κ. Πολάκης, καθώς έχει την ευθύνη του ΕΣΥ. Είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει συνηθίσει να μην υπολογίζει νεκρούς. Υπενθυμίζω ότι συγκάλυπτε για χάρη της ξαδέρφης του, τον θάνατο της μικρής Μελίνας στο Ηράκλειο της Κρήτης".

Για την παραίτηση του Νίκου Τόσκα, ανέφερε ότι έγινε κατόπιν της πολύ μεγάλης πίεσης της κοινής γνώμης. Αναφορικά με τη χθεσινή δήλωση του κ. Πολάκη ότι οι νεκροί θολώνουν την εικόνα της επιτυχημένης κυβέρνησης, σχολίασε: "Θα μείνει στην ιστορία... Να ζητήσουν συγγνώμη οι νεκροί που πέθαναν και του χάλασαν το ωραίο έργο. Προφανώς η παραίτησή του δεν είναι αρκετή. Είναι δυνατόν να στέκεται ακόμα στη θέση της, η Ρένα Δούρου; Στη θητεία της έχει τους περισσότερους νεκρούς από ολόκληρη την ιστορία των περιφερειαρχών και νομαρχών από την ίδρυση του ελληνικού κράτους".


loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :