Παραμένουν υπεράριθμοι οι πρόσφυγες/μετανάστες στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων

Παραμένουν υπεράριθμοι οι πρόσφυγες/μετανάστες στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων σε Διαβατά, Κω, Λέσβο, Σάμο και Χίο.


Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, αυξήθηκαν κατά 97 άτομα -σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη- οι πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στις 30 δομές φιλοξενίας -μειωμένες κατά μία- που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Συγκεκριμένα χθες καταγράφηκαν 29.436 άτομα έναντι 29.339 ατόμων την περασμένη Πέμπτη. Η δυνατότητα φιλοξενίας των 30 δομών παραμένει στα 25.179 άτομα. Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Κω, και Διαβατών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.

Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 16.650 μερίδες φαγητού από τις οποίες 438 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά τους. Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων/μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. KΑΙ ΠΟΥ ΕΙΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΒΑΛΑΝΕ ΛΟΙΠΠΝ ΑΗΤΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΡΟΠΟΠΤΡΕΥΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΑΙΜΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΝΩΔΑΛΑ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ. ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]