Αυλωνίτου: Έχετε σκεφτεί αν δεν είχαμε πάρει εποχικούς πυροσβέστες τι χειρότερο θα είχε συμβεί στο Μάτι;

Η Ρένα Δούρου έκανε το καθήκον της στη φωτιά στο Μάτι – Περιμένατε να αντιμετωπίσουμε τη φωτιά με ανέμους τέτοιας ταχύτητας;
«Δεν μπορεί να ζητάτε από τον ΣΥΡΙΖΑ τα 40 χρόνια παθογένειας να τα κάνει μέσα σε ένα βράδυ»
δήλωσε τη Δευτέρα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου μιλώντας για τη φωτιά στο Μάτι.

«Περιμένατε να αντιμετωπίσουμε τη φωτιά με ανέμους τέτοιας ταχύτητας;» αναρωτήθηκε η κυρία Αυλωνίτου, η οποία στην παρατήρησου του Γιάννη Αντύπα ότι «περιμέναμε να διώξετε τον κόσμο» απάντησε «να διώξουμε τον κόσμο; δεν φταίει τίποτα η δόμηση;».

Στο ίδιο πλαίσιο αναρωτήθηκε «έχετε σκεφτεί ότι αν δεν είχαμε πάρει εποχικούς πυροσβέστες τι ακόμα χειρότερο θα είχε συμβεί στο Μάτι;». «Θέλω να δω την εικόνα ώστε να μην είναι θέμα κυβέρνησης η προστασία από φυσικές καταστροφές που θα έχουμε εκ των πραγμάτων στη ζωή μας λόγω της κλιματικής αλλαγής» πρόσθεσε.

Κατά την Ελένη Αυλωνίτου «η Ρένα Δούρου έκανε το καθήκον της» κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι «εσείς προσπαθείτε να βρείτε πρόβλημα» και επικαλούμενη για τους ισχυρισμούς της «μια δήλωση του κ. Γεωργιάδη του 2007 που έλεγε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είναι Νέρωνας που καίει την Ελλάδα».

«Περιμένω το πόρισμα. εάν υπήρχε δυνατότητα να σωθεί άλλη μια ζωή να το δούμε. Με το θεσμικό πλαίσιο δεν υπήρχε αυτό που χρειάζεται να υπάρχει, ένας συντονισμός ώστε ένας να αναλάβει την ευθύνη» είπε η κυρία Αυλωνίτου η οποία – τουλάχιστον – ζήτησε συγγνώμη για τόσους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο τραγικά 

loading...

6 thoughts on “Αυλωνίτου: Έχετε σκεφτεί αν δεν είχαμε πάρει εποχικούς πυροσβέστες τι χειρότερο θα είχε συμβεί στο Μάτι;

  1. Δυστυχώς με το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μετά τις εθνικές καταστροφές (βλέπε τρίτο και τέταρτο μνημόνιο, μακεδονικό, θέμα μουφτήδων Θράκης, θέμα τσάμηδων κλπ), ακολουθούν και οι φυσικές καταστροφές (πλημμύρες και πυρκαϊές) με εκατόμβες θυμάτων.
    Αλλά τα καθεστωτικά καθάρματα, πιστά σκυλιά υπάκουα στις εντολές των γερμανικών αφεντικών τους, συνεχίζουν να δολοφονούν τον ελληνικό λαό και να ξεπουλάν την πατρίδα μας. Σε λίγο θα έχουν το θράσος να πανηγυρίσουν την υποτιθέμενη έξοδο από τα μνημόνια, με περικοπές συντάξεων και μισθών, με αύξηση ΕΝΦΙΑ και φορολογίας κλπ.
    Πρέπει να απαλλαγούμε από αυτούς το συντομότερο δυνατόν.

  2. Δεν απορώ με αυτά που λέει αυτό το ΤΣΟΚΑΡΟ , απορώ με αυτούς που καλούν αυτό το ΗΛΙΘΙΟ ανθρωπόμορφο πλάσμα να μιλήσει , αλλά θα μου πείτε αυτά τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ θέλουν τα κανάλια για να διασκεδάζει λίγο ο κόσμος και συνχρονος να αυτομαστιγώνεται για αυτούς που ψήφισε , τι θα κάνουμε θα τους υποστούμε λίγο καιρό ακόμη ΥΠΟΜΟΝΗ

  3. Η ΦΡΑΟΥ ΓΚΙΟΣΣΑ ΔΥΣΚΟΛΕΎΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

  4. Ελενίτσα τράβα καλύτερα να τσιτώσεις λίγο ακόμη την μούρη σου γιατί βλέπω και έχει πατσαβουριάσει πάλι !!!
    Ξύρισε και το μούσι που σου έχει ανέβει από κάτω – πάνω, από το πολύ τσίτωμα της μούρης και μετά πέρνα μιά βόλτα από τα παλιά σου τα στέκια να σε φιλέψουμε κανένα γιαουρτάκι… Για την επιδερμίδα σου θα είναι, μην το πάρεις στραβά…..

    ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

  5. Η ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥΒ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΚΟΜΑ ΤΕΛΕΙΑ 'Η ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ

  6. Δηλαδή τι "χειρότερο θα είχε συμβεί" κυρά μου; Για το "πως" μπήκαν οι φωτιές, αλλά και για όσες μπαίνουν καθημερινά, δεν μιλάει κανείς.

Comments are closed.