Το μοιραίο μήνυμα που στοίχισε στον Πολ Γουόκερ την ζωή του – «Θεέ μου! – Έπρεπε να είμαι κάπου»

Είναι μερικές στιγμές που όσο ασήμαντες κι αν φαίνονται  μπορεί να επηρεάσουν μία ολόκληρη ζωή.

Μία τέτοια φαινομενικά ασήμαντη αλλά τελικά μοιραία στιγμή αποκάλυψε και η μητέρα του αδικοχαμένου ηθοποιού Πολ Γουόκερ, σχεδόν πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του.

Η μητέρα του διάσημου ηθοποιού μίλησε στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του «I Am Paul Walker», και όπως αποκάλυψε, δεν θα έβγαινε από το σπίτι του τη μοιραία μέρα.

Όπως αναφέρει, είχε ξεχάσει την εκδήλωση για το Reach Out Worldwide. «Δεν θα είχε πάει αν δεν του είχαν στείλει μήνυμα να του το υπενθυμίσουν», λέει χαρακτηριστικά.

Το πρωινό του θανάτου, κι ενώ ο ηθοποιός έκανε διάλειμμα από τα γυρίσματα του «Furious 7», καθόταν με τη μητέρα του και τη 15χρονη τότε κόρη του Meadow, στην κουζίνα, και έκαναν σχέδια για τα Χριστούγεννα.

«Είχαμε αυτή τη συζήτηση και είχε ξεχάσει την εκδήλωση. Πήρε ένα μήνυμα και μου είπε “Θεέ μου, έπρεπε να είμαι κάπου!”», λέει στη συνέχεια η μητέρα του. «Έφυγε γρήγορα από το σπίτι και πήγε στην εκδήλωση για τα θύματα του τυφώνα στις Φιλιππίνες», συμπληρώνει.

Ο Πολ Γουόκερ έφυγε από την εκδήλωσε μια μια Porsche Carrera GT που οδηγούσε ο φίλος και οικονομικός του σύμβουλος, πρώην οδηγός αγώνων δρόμου, Roger Rodas.

Λίγο αργότερα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εκείνο τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα και οι δύο άνδρες να χάσουν τη ζωή τους.

loading...