Ανασχηματισμός: Σενάρια εξόδου του Πάνου Σκουρλέτη απο το Υπουργείο Εσωτερικών

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια περί εξόδου του Πάνου Σκουρλέτη απο το Υπουργείο Εσωτερικών και «δυσμενούς μετάθεσης» του στο κόμμα

Ο Χρήστος Σπίρτζης σε αυτή την περίπτωση φέρεται να είναι να είναι ο πιθανότερος να διαδεχτεί τον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος είτε θα αναλάβει να θέσει το κόμμα σε πολεμική διάταξη για την επερχόμενη εκλογική μάχη, είτε θα επιλέξει(;) μοναχικό δρόμο, όπως έκανε ο Νίκος Φίλης, ο οποίος πριν οδηγηθεί σε «ιερή» έξωση με το σπρώξιμο του Πάνου Καμμένου, είχε επίσης απορρίψει την πρόταση να αναλάβει γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την ώρα, τα σενάρια για τις αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός δίνουν και παίρνουν, με τον Αλέξη Τσίπρα να επιστρέφει σήμερα στο Μαξίμου και να πιάνει δουλειά.

Οι αλλαγές αναμένεται να ανακοινωθούν αυτή την εβδομάδα (πιθανότατα την Τετάρτη) .

Αν τα σενάρια περί «δυσμενούς μετάθεσης» Σκουρλέτη στο κόμμα επιβεβαιωθούν, τότε το Εσωτερικών θα είναι το τρίτο υπουργείο που εγκαταλείπει ο Πάνος Σκουρλέτης, αφού τον Ιανουάριο του 2015 ορκίστηκε υπουργός Εργασίας, στον ανασχηματισμό ανέλαβε το Ενέργειας και ακολούθως το Εσωτερικών.

http://www.airetos.gr/

loading...

4 thoughts on “Ανασχηματισμός: Σενάρια εξόδου του Πάνου Σκουρλέτη απο το Υπουργείο Εσωτερικών

  1. Ο ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ''ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ'' ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ'' DE LUXE ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ? ΟΛΑ ΚΙ'ΟΛΑ…

  2. Και σε ποιο τσαντήρι θα μείνει έτσι και τον σουτάρουν;

  3. ΟΛΟΙ ΔΕΘ ΝΑ ΠΡΟΫΠΑΝΤΉΣΟΥΜΕ ΤΟ 44ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΕΣΣΕΔΕΣ

  4. Νταχτιρντι του λεγανε και μας το παντρευανε και του δινανε προικια ευρουδακια και φλουρια το μωρο μας το τσιπρακι το χρυσο μας μωρουδακι θα βγαλει και δοντακια θα παιζει με το πανουλη το χοντρουλη γουτσου γουτσου γουτσου αγκου αγκου η κυβερνηση των μπεμπουλινων

Comments are closed.