Σκουρλέτης: Έχουμε απέναντι μας μια αυτιστική αντιπολίτευση

«Αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να μπορέσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί» αυτό υπογραμμίζει, σε συνέντευξή του, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Για τη νέα Υπηρεσία που θα διαχειρίζεται τις έκτακτες ανάγκες, αντικαθιστώντας την Πολιτική Προστασία, ο αρμόδιος υπουργός σημειώνει, μέσω της συνέντευξης του, ότι «η βασική λογική αυτού του σχεδίου που παρουσιάστηκε είναι ότι προσπαθεί να ενσωματώσει μέσα από τη δημιουργία ενός νέου ανεξάρτητου φορέα αντιμετώπισης των εκτάκτων καταστάσεων και των φυσικών καταστροφών, στη λειτουργία αυτού του φορέα τόσο την επιστημονική γνώση και εμπειρία μαζί με την αντίστοιχη διαχειριστική εμπειρία αυτών των καταστάσεων». Ο κ. Σκουρλέτης, στη συνέντευξή του, τονίζει ότι «η πολιτική της ακραίας λιτότητας μας δημιούργησε προβλήματα όλα τα τελευταία χρόνια», και στον τομέα της πυρόσβεσης. Στο θέμα της οικιστικής πολιτικής κατηγορεί τις προηγούμενες κυβερνήσεις τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ ότι «είχαν ενσωματώσει στον τρόπο πολιτικής αναπαραγωγής τους την πρακτική των ρουσφετιών, την πολιτική εκείνη που διευκόλυνε την μικροαυθαιρεσία», αντιθέτως «ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν είχε τέτοιου είδους σχέσεις με την ελληνική κοινωνία», και αυτό αποτελεί ευκαιρία για τον τόπο, συμπληρώνει.

Όσον αφορά την οικονομία και το μετα-μνημονιακό σκηνικό, ο Π. Σκουρλέτης, επικαλούμενος σειρά δεικτών, συμπεραίνει ότι «τα πράγματα για την Ελλάδα είναι σαφώς πολύ πιο καλά και από το 2010 και από το 2015, οφείλουμε και μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι». Όσον αφορά τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτηρίζει «αυτιστική» την αντιπολίτευση. Χαρακτηρισμό που δικαιολογεί λέγοντας πως «είτε ολοκληρώνεται το πρόγραμμα, είτε ολοκληρώνεται μια διαπραγμάτευση τα προηγούμενα χρόνια, είτε τώρα που αντιμετωπίζουμε μια εθνική τραγωδία και προσπαθούμε όλοι να συζητήσουμε για τις αναγκαίες αλλαγές και για τις πραγματικές αιτίες αυτής της μοιραίας πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου, η ΝΔ μιλάει μόνο για εκλογές».

loading...

7 thoughts on “Σκουρλέτης: Έχουμε απέναντι μας μια αυτιστική αντιπολίτευση

  1. Όταν ο ίδιος έχει τραφεί και γαλουχηθεί μέσα σε ένα κόμμα με τα χαρακτηριστικά του Αυτισμού . λογικό είναι να εξισώνει και να θεωρεί όλους τους άλλους ομοίους του , σύμφωνα με την Αυτισμοζυριζαική λογική τους

  2. Έχουμε Απέναντι Μας Μια Αυτιστική Κυβέρνηση

  3. Έχουμε Απέναντι Μας Μια Αυτιστική συριζοαμερικάνικη Κυβέρνηση

  4. Σκουρλετη δεν καταλαβες και ο συριζα αλλα και η αντιπολιτευση ειστε για τον βοθρο,και μετα τραβαμε καζανακι να καθαρισει η χεστρα.

  5. ΚΥΤΤΑ ΠΑΙΤΕΡΗ ? ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΥΠ'ΑΤΜΟΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΕΙΣΤΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Π.Χ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΛΑΠΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΓΑΝΗΜΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟΡΟΛΕΣ 25 ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΑΝΟΔΕΙΔΗ ΕΚΧΥΜΑΤΑ ΥΓΡΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΙΤΕΡΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙΕΣ ΣΑΠΙΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΓΥΦΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.

  6. ΜΩΡΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΩ, ΤΣΑΜΠΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΣΛΕΙΩΣΕ

Comments are closed.