Τι στο καλό κάνεις στον δρόμο ψυχή μου όμορφη;

“Άπλωσε σε ένα πάγκο δέκα ντομάτες, λίγα σκόρδα, λίγες πιπερίτσες, εφτά αγγουράκια, τεσσερα ματσάκια μαϊντανό, δυο γλάστρες…..
Τα κοιτάει με χαμόγελο.
Τι να σκέφτεται;

Να πάρει η ευχή. Σκέφτομαι …

Νάρθω να σε πάρω μια αγκαλιά, να πάρω τα ζαρζαβατικά σου και να γυρίσεις σπίτι σου, να ησυχάσεις.

 ——————————————————————————————
Σχόλιο: Πρέπει νὰ ἔχεις καρδιὰ ἀπὸ πέτρα γιὰ νὰ σὲ ἀφήση ἀσυγκίνητο αὐτὴ ἡ φωτογραφία…

 http://trelogiannis.blogspot.com/2018/08/10-7-4.html

[Πηγή]https://agiopneymatika.blogspot.com/

https://ethnegersis.blogspot.com/2018/08/blog-post_709.html

loading...

25 thoughts on “Τι στο καλό κάνεις στον δρόμο ψυχή μου όμορφη;

  1. ΟΧΙ! ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΡΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΤΙΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΟΥΝ ΤΗΣ ΕΙΔΕΑΙΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ.

    ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ, ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ.

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!

  3. Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018
    Η ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΣΥΝΈΛΑΒΕ ΠΡΟΧΘΈΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΪΚΉ ΠΑΓΚΡΑΤΊΟΥ ΜΊΑ ΓΙΑΓΙΆ 80 ΕΤΏΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΎΣΕ ΛΊΓΑ ΛΑΧΑΝΙΚΆ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΉΠΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΕΙ 30 ΕΥΡΏ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΤΗ ΣΎΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΑ 250 ΕΥΡΏ ΠΟΥ ΠΑΊΡΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΝΆΛΕ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΆΣΧΕΣΑΝ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΆ ΛΑΧΑΝΙΚΆ ΑΦΟΎ ΈΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΩΝΈΣ ΜΌΥ .
    ΤΟ ΝΑ ΠΆΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΥΠΑΊΘΡΙΟ ΠΑΖΆΡΙ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΤΏΡΑ ΓΊΝΟΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΉΣ ΕΓΏ?

    http://hellasxg.blogspot.com/2018/08/4-80-30-250.html

  4. ΕΛΕΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ…

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΙΝΤΙΣΑ

  6. ΣΑΝ ΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ το δημιοκρατικό τόξο σύντροφε !

  7. γιαγια εναντιον συριζοπανων…

  8. Παρεμπιπτόντως η φωτογραφία δεν είναι από την Ελλάδα
    αλλά θα μπορούσε κάλλιστα και να είναι.

  9. ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΚΑΡΑΦΛΑ? ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΟΥΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΣΚΥΛΟΓΥΦΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΡΑΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ? …ΜΗΣΗ….ΜΗΣΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ..ΜΙΣΗ ΜΙΣΗΗ ΜΙΣΗΗ ΜΙΣΗΗΗ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΙΣΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΣΑΠΛΕΟΓΥΦΤΕ….ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ?

  10. ΕΚΛΑΣΕ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΣΚΟΛΑΣΕ Ο ΓΑΜΟΣ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

  11. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ MAD DOG ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

  12. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΞΕΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΔΑΚΡΥ ΚΑΥΤΟ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΑΜΗΝΝ…

  13. Χέζω πατόκορφα τον ιουδαιοχριστιανισμό σας, εγώ είμαι Έλληνας και δια ταυτο,
    δεν δύναμαι να είμαι χριστιανός, by the way κάτσε να πω και την ατάκα μου.
    Με την βοήθεια της μαρίκας, που ήταν παρθένα από το δεξί αυτί,
    θα σας γαμήσουμε το μπασταρδο της.

  14. Ο Ζαγλάρας τσουτσουνοφόρε, είναι ο Ζαγκλάρας και τίποτε άλλο.
    Ο γιανόπουλος είναι επίτιμο μέλος μασονικής στοάς και σε αποστολή να διχάσει
    τους Έλληνες, δυστυχώς τα καταφερενει, υπάρχουν πολλοί καθηστερημενοι
    που χάφτουν αμάσητο σανό από τον ανθέλληνα μασόνο γιανόπουλο.

  15. Το "κσιπνιστερε" δεν επιτρέπει σχόλια στις αναρτήσεις του, για να το προστατευσει
    από της ροχάλες, βρίζει ακατάπαυστα τον Ελληνισμό, υμνεί με τον συφιλικό του
    τρόπο την σιών και τα γίδια τον δοξάζουν, καλά τη να πω ρε πούστη μου, το
    ότι είναι όπως είναι η Ελλάδα και πως θα καταλήξει δεν είναι τυχαίο,
    κατηχείται από 10% Έλληνες 60% μαλάκες ζαμανφουτιστές και
    30% ανθελληνικά γουρούνια.

  16. αλλη μια φορα ο ζαγκλαρας ψευτοπατερακης παραδεχτηκε οτι ειναι μπασταρδος
    ευτυχως που το εμαθε κατι ειναι κι αυτο!!!!!!!

  17. Εδώ έγινε το πρώτο θαύμα του Ιησού; Αρχαιολόγοι βρήκαν την τοποθεσία του Γάμου στην Κανά
    5
    SHARES
    Δημοσίευση: 30 Αυγούστου 2018, 9:44 μμ

    Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το πρώτο θαύμα του Ιησού στην Κανά όπου μετέτρεψε το νερό σε κρασί.

    Σύμφωνα με το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο ο Ιησούς μετέτρεψε το νερό σε κρασί σε γάμο στην Κανά του σημερινού Ισραήλ.

    Για εκατοντάδες χρόνια πιστευόταν πως το μέρος όπου έγινε το πρώτο θαύμα ήταν η Καφρ Κανά, μία πόλη στα νότια του Ισραήλ. Μάλιστα, εκεί έχει χτιστεί και η «εκκλησία του γάμου».

    H εκκλησία
    Όμως οι αρχαιολόγοι πιστεύουν πως η βιβλική Κανά ήταν πέντε χιλιόμετρα βορειότερα από τη σημερινή. Στο σημείο βρισκόταν το εβραϊκό χωριό Κχιρμπέτ Κανά και οι αρχαιολόγοι εντόπισαν στο σημείο πλήθος στοιχείων που αποδεικνύουν τη θεωρία τους.

    Στο Κχιρμπέτ Κανά βρίσκεται ένα δίκτυο κατακομβών στο οποίο γίνονταν χριστιανικές τελετές ενώ στους τοίχους είναι χαραγμένοι σταυροί και η φράση «Κύριε Ιησού».

    Υπάρχει επίσης ένας βωμός και ένα ράφι με τα απομεινάρια ενός πέτρινου δοχείου, καθώς επίσης και ένα δωμάτιο. Τα απομεινάρια παραπέμπουν στα δοχεία που κρατούνταν το κρασί της εποχή της βίβλου.

    Ο επικεφαλής αρχαιολόγος, Δρ Tom McCollough, πιστεύει ότι η ανακάλυψη στο χωριό Κχιρμπέτ Κανά μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα που παρουσιάζονταν μέχρι τώρα στο κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο: «Ξέρουμε πως ήταν ένα εβραϊκό χωριό το οποίο επισκεπτόταν συχνά ο Ιησούς. Ήταν το μέρος όπου έβρισκε καταφύγιο. Εκεί επέστρεφε όταν του αντιστέκονταν στην Ιουδαία».

  18. Ρωμ. 12,2 καὶ μὴ συσχηματίζεσθαι τῷ αἰῶνι τούτῳ, ἀλλὰ μεταμορφοῦσθαι τῇ ἀνακαινώσει τοῦ νοὸς ὑμῶν, εἰς τὸ δοκιμάζειν ὑμᾶς τί τὸ θέλημα τοῦ Θεοῦ, τὸ ἀγαθὸν καὶ εὐάρεστον καὶ τέλειον.
    Η αιτία της παρακμής της κοινωνίας
    Όλοι παραδεχόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά στον κόσμο που από ηθική άποψη είναι βαριά άρρωστος. Οι διάφοροι μεγαλόσχημοι σωτήρες προτείνουν διάφορα φάρμακα για την θεραπεία: Περισσότερη μόρφωση, καλύτερη ιατρική περίθαλψη, άνοδο του βιοτικού επιπέδου…. Όλα αυτά είναι καλά, αλλά στην πραγματικότητα μοιάζουν με έμπλαστρο σε ξύλινο πόδι. Σήμερα το επείγον πρόβλημα της κοινωνίας μας, που χρειάζεται θεραπεία, είναι να τοποθετηθεί η οικογενειακή ζωή εκ νέου στη σωστή της βάση.
    Άλλοι πάλι φρονούν ότι η θεραπεία των δεινών της ανθρωπότητας μπορεί να έρθει από τις κυβερνήσεις, τους επιστήμονες, τους πανεπιστημιακούς, τους ανθρώπους του πνεύματος, την εκκλησία. Όλα αυτά μπορεί να παίξουν κάποιον ρόλο, αλλά εκείνο που πραγματικά κατεργάζεται το μέλλον της της ανθρωπότητας είναι η οικογένεια, που είναι το τελευταίο προπύργιο της τάξης, της κοινωνίας, του κράτους, της θρησκείας. Χρειαζόμαστε επιτακτικά οικογένειες που η λειτουργία τους θα στηρίζεται στις αρχές του Ευαγγελίου και στις διδασκαλίες των Αγίων Πατέρων. Το κέντρο ζωής τους θα είναι ο Ιησούς Χριστός, που ευλόγησε τον γάμο. (στην Κανά)
    Κύριε μας, προσπαθήσαμε να δώσουμε λύση στα προβλήματά μας με δικούς μας τρόπους και δικές μας μεθόδους αλλά όλα αποδείχτηκαν ανεπαρκή. Μόνο ως άτομα και ως οικογένειες στραφούμε σ' Εσένα και σ' ανακηρύξουμε Σωτήρα και Κύριο της ζωής μας όλα θα βρούν την σωστή θέση τους.

  19. Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  20. Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  21. Η Εκκλησία εορτάζει και τιμά την ιερή μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως. Ο άγιος Αλέξανδρος έζησε στα χρόνια του πρώτου χριστιανού αυτοκράτορα, του Μεγάλου Κωνσταντίνου.

    Είναι από τους ιερούς Πατέρες της πρώ­της Οικουμενικής Συνόδου, που το 325 στη Νίκαια κα­ταδίκασαν την αίρεση του Αρείου. Αρχιεπίσκοπος τότε Κωνσταντινουπόλεως ήταν ο άγιος Μητροφάνης, αλλ’ επειδή ήταν πολύ γέρος και άρρωστος, στη Σύνοδο τον αντιπροσώπευε ο Αλέξανδρος, που ήταν ακόμα πρεσβύτερος. Πολλές φορές για διαφόρους λόγους τους επισκόπους στις ιερές Συνόδους αντιπροσώπευαν πρεσβύτεροι.

    Ο άγιος Αλέξανδρος ήταν πραγματικά θεοπρόβλητος Ιεράρχης της Εκκλησίας. Μετά τη Σύνοδο και την καταδίκη του Αρείου, Άγγελος Κυρίου εμφανίστη­κε στο γέροντα αρχιεπίσκοπο Μητροφάνη και του αποκάλυψε τη βουλή του Θεού. Τον βεβαίωσε πρώτα για τον επάξιο τρόπο, με τον οποίο ο πρεσβύτερος Αλέξαν­δρος τον αντιπροσώπευσε στη Σύνοδο, κι ύστερα του είπε πως αυτός θα ήταν ο διάδοχός του στον αρχιεπισκοπικό θρόνο. Αυτό έγινε γνωστό και πραγματικά, όταν ύστερα από λίγο καιρό κοιμήθηκε ο αρχιεπίσκο­πος Μητροφάνης, ο Αλέξανδρος εξελέγη και τον δια­δέχθηκε στον αρχιεπισκοπικό θρόνο. Ο Θεός ξέρει τους ανθρώπους; του και τους καλεί στον κατάλληλο καιρό.

    Η πρώτη Οικουμενική Σύνοδος καταδίκασε την αί­ρεση του Αρείου, αλλά η αναταραχή στην Εκκλησία δεν είχε καταπαύσει. Και μέχρι σήμερα ακόμα η αναταραχή δεν κατέπαυσε. Η αρειανική αίρεση είναι η ρίζα όλων των αιρέσεων, κάποιες από τις οποίες μέχρι και σήμερα ταλαιπωρούν την Εκκλησία. Τέτοια είναι η αί­ρεση του χιλιασμού ή των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Όπως ο Άρειος, έτσι και οι χιλιαστές αρνούνται την θεότητα του Ιησού Χριστού. «Ην ποτέ ότε ουκ ην» έλεγε ο Άρειος για τον Ιησού Χριστό, δηλαδή ήταν καιρός που δεν υπήρχε ο Υιός, αλλά έγινε ύστερα, ότι δηλαδή ο Υιός είναι κτίσμα. Το ίδιο λένε κι οι χιλιαστές.

    Ο άγιος Αλέξανδρος όχι μόνο στη Σύνοδο κατα­πολέμησε την αίρεση, αλλά και ύστερα, ώς αρχιεπίσκο­πος Κωνσταντινουπόλεως. Ο διάδοχος του Μεγάλου Κωνσταντίνου ήταν φιλοαρειανός και οι ορθόδοξοι επί­σκοποι είχαν τώρα να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την αί­ρεση, αλλά και την πολιτική εξουσία, που συμπαθούσε και βοηθούσε την αίρεση. Όχι μόνο στους αρχαίους διωγμούς, αλλά και ύστερα η Εκκλησία πολλές φορές βρέθηκε αντιμέτωπη με την πολιτική εξουσία στα ίδια τα χριστιανικά κράτη. Είτε οι πλανεμένες αντιλήψεις των αρχόντων της πολιτείας είτε τα πολιτικά τους συμ­φέροντα πολλές φορές τους φέρνουν σε αντίθεση με την πίστη και την τάξη της Εκκλησίας.

    Ο γιός του Μεγάλου Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος κι αυτός λεγόμενος και διάδοχος στο θρόνο, ήταν λοι­πόν αρειανόφιλος. Ο Άρειος μετά τη Σύνοδο υποκρι­νόταν τον ορθόδοξο και ζητούσε να έχει κοινωνία με τους κανονικούς επισκόπους της Εκκλησίας. Με την υποκρισία λοιπόν και με την υποστήριξη του αυτοκράτορα ο Άρειος πίεζε τους επισκόπους. Αλλά ο άγιος Αλέξανδρος με κανέναν τρόπο δεν τον δεχότανε σε εκκλησιαστική κοινωνία, δηλαδή να λειτουργήσουν μαζί. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, κριτήριο είναι η Λειτουρ­γία και η θεία Κοινωνία. Με τους αιρετικούς μπορεί να έχουμε συνεργασία και κοινωνικές σχέσεις, αλλά ποτέ δεν λειτουργούμε και δεν κοινωνούμε μαζί.

    Ο Άρειος είχε κακό τέλος στα χρόνια εκείνα, που αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως ήταν ο άγιος Αλέ­ξανδρος. Εκείνος έφυγε, αλλά το κακό που έκαμε στην Εκκλησία έμεινε και μέχρι τώρα τροφοδοτεί κάθε αί­ρεση. Κι ο άγιος Αλέξανδρος, ως άνθρωπος, έφυγε κι εκείνος, αλλ’ άφησε στην Εκκλησία την εικόνα του αγίου του Θεού, του υπερασπιστή της Ορθοδοξίας και του φύλακα των αποστολικών παραδόσεων. Και μέσα στη Σύνοδο, ως εκπρόσωπος του γέροντα αρχιεπισκόπου Μητροφάνη, κι ύστερα από τη Σύνοδο στάθηκε πι­στός φρουρός και υπερασπιστής των αποφάσεων της Συνόδου και της παράδοσης και κληρονομιάς των αγίων Αποστόλων. Αμήν.

  22. Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

  23. ΠΡΟΣ 12ΘΕΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑ-ΦΑΝΦΑΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΚΟΙΩΝΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΥΦΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ, ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ, ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ AYTΟΣ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ) ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ 12ΘΕΟΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΝΟ.

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΤΙ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑΣ ΤΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ.

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΣΤΕ

  24. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,

    …ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ,…"ΚΥΝΗΓΟΙ", ΓΟΤΘΟΙ, ΒΥΣΙΓΟΤΘΟΙ, ΟΣΤΡΟΓΟΤΘΟΙ, ΚΕΡΑΤΟΓΟΤΘΟΙ, ΡΑΒΙΝΟΙ, ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΙ, ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

    …ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟ/ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ…"ΔΟΞΑΣΤΗΚΑ" ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΟΥ "ΦΙΛΟΥΣ" ΣΤΟ Ξ/Ρ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, ΘΑ "ΠΕΡΙΜΕΝΑ" ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ…ΑΔΡΙΑΝΤΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ, ΑΣΗΜΙ, ΜΑΡΜΑΡΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ…ΝΤΕΝΕΚΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ…

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ…ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΜΕ… ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΚΥΝΗΓΟΙ, ΓΟΤΘΟΙ, ΚΕΡΑΤΟΓΟΤΘΟΙ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ", ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ, ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…"ΕΛΛΗΝΙΚΑ", ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ…

    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΓΙΑ…"ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ. …ΙΔΟΥ Η…"ΡΟΔΟΣ"…

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  25. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ….!!!

    ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ****ΠΑΝΤΑ**** ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ….

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ…!!!!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 7-9-2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 5.00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ…!!!

    ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ «ΧΑΘΗΚΕ» ΟΜΩΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ,ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΕΨΑΞΕ" ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ….

    ΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΤΙ 50.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ….

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΙΝΕΙΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ…10 ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ…..

    ΟΛΗ ΕΛΛΑΣ ΣΤΙΣ 7-9-2018 ΩΡΑ 5 ΜΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ….

    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ…

    https://www.facebook.com/dontwhisper.net/videos/2019652074723895/

Comments are closed.