Γιατί απαγορεύεται η είσοδος των γυναικών στο Άγιο Όρος – Ποιες κατάφεραν να μπουν

Πρόσβαση στο Άγιο Όρος έχουν μόνο 100 Ορθόδοξοι και μόλις 10 μη ορθόδοξοι κάθε μέρα. Κάθε ένας επισκέπτης πρέπει να παρουσιάσει το διαβατήριο του πριν εισέλθει στην περιοχή όπου δεν του επιτρέπεται να παραμείνει για περισσότερες από 3 ημέρες.

Η είσοδος των γυναικών απαγορεύεται εδώ και περισσότερα από 1.000 χρόνια και έτσι είναι αναγκασμένες να φτάσουν μόνο μέχρι τα λιμάνια που οδηγούν στην ιερή περιοχή, ενώ αν βρίσκονται σε κάποιο πλοίο, αυτό πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από τις ακτές.

Ο Δρ. Γκράχαμ Σπικ ο οποίος εξηγεί ότι σε έγγραφο του 10ου αιώνα εμφανίζεται μία απαγόρευση για την είσοδο θηλυκών ζώων στην περιοχή, ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά για τις γυναίκες καθώς όπως εξηγεί «όλοι γνώριζαν ότι οι γυναίκες δεν είχαν τη δυνατότητα να μπουν σε μοναστήρια αντρών». Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος, σημειώνει, για να εξασφαλιστεί η αγαμία. Το στοιχείο όμως που κάνει το Άγιο Όρος να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι ολόκληρη η περιοχή θεωρείται μοναστήρι.

Ωστόσο υπάρχει και ένας ακόμα λόγος για τον οποία απαγορεύεται η παρουσία των γυναικών. «Μία από τις παραδόσεις αναφέρει ότι η Παρθένος Μαρία ξέφυγε από την πορεία της όταν προσπαθούσε να πλεύσει προς την Κύπρο και έφτασε στο βουνό Άθως. Και της άρεσε τόσο πολύ που προσευχήθηκε στο γιο της ότι θα πρέπει να της ανήκει και εκείνος συμφώνησε», αναφέρει ο Σπικ. «Ακόμα αποκαλείται ο κήπος της Μητέρας του Θεού, είναι αφιερωμένος στη δόξα της, και εκείνη μόνη εκπροσωπεί το φύλο στο Άγιο Όρος», συνεχίζει.

Οι μόνες που εξαιρούνται από την απαγόρευση είναι οι γάτες, ενώ δεν υπάρχουν ούτε κότες και οι μοναχοί είναι αναγκασμένοι να αγοράζουν από έξω ακόμα και τα αυγά τους. Επιπλέον, υπάρχει μία μικρή εξαίρεση όσον αφορά στα άγρια ζώα τα οποία δεν μπορούν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους.

«Ο κανόνας είναι και πάντα ήταν ότι οι άντρες πρέπει να είναι ικανοί να μεγαλώσουν γενειάδα αν πρόκειται να πάνε στον Άθω και ίσχυε μία απαγόρευση για τους ευνούχους και τα αγόρια κατά τη Βυζαντινή περίοδο», λέει ο Σπικ. Ο λόγος ήταν ότι μία γυναίκα θα μπορούσε να υποδυθεί ότι είναι κάτι από τα δύο παραπάνω.

«Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι ότι τα αγόρια συχνά έρχονται αν συνοδεύονται από έναν ενήλικο -συνήθως τον πάτερα τους – και έχω δει παιδιά ακόμα και 10 ετών. Και οι μοναχοί απολαμβάνουν πολύ την παρουσία τους. Στην πραγματικότητα τους αρέσει να έχουν αγόρια γύρω», λέει ο Σπικ.

Οι γυναίκες που τα κατάφεραν

Παρά την απαγόρευση, υπήρξαν γυναίκες που κατάφεραν να επισκεφθούν την περιοχή. Κατά τη διάρκεια του ελληνικού εμφύλιου πολέμου, μεταξύ 1946 και 1949, το Άγιο Όρος χορήγησε άσυλο σε ομάδες χωρικών ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν γυναίκες και μικρά κορίτσια.

Επίσης το 1953 μία Ελληνίδα, η Μαρία Ποιμενίδου επισκέφθηκε το Άγιο Όρος. Η Ποιμενίδου τα κατάφερε καθώς είχε ντυθεί άντρας. Η κίνησή της αυτή είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να περάσει νόμο που απαγορεύει την είσοδο των γυναικών στην περιοχή με μέγιστη ποινή φυλάκισης έως και 12 μήνες για όσες τον παραβούν.

Πρόσφατα, τον Μάιο του 2008, τέσσερις Μολδαβές, θύματα διακινητών βρέθηκαν στο Άγιο Όρος, οι μοναχοί όμως δήλωσαν ότι τις συγχωρούν για την παρουσία τους εκεί.

Πού αλλού απαγορεύεται η είσοδος των γυναικών

Στο ναό Σαμπαριμάλα της Ινδίας απαγορεύεται η είσοδος στις γυναίκες που έχουν ηλικία από 10 έως 50 χρονών. Πολλοί είναι αυτοί που διαμαρτύρονται για την απαγόρευση ενώ η υπόθεση έχει πάει ακόμα και στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας.
Το βουνό Omine στη Ιαπωνία αποτελεί και αυτό περιοχή στην οποία απαγορεύεται η πρόσβαση των γυναικών. Η περιοχή θεωρείται ιερός τόπος για τους πιστούς μίας ιαπωνικής λαϊκής θρησκείας.
Στην περιοχή Herbertstrasse στο Αμβούργο απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών και τις γυναίκες.

loading...

33 thoughts on “Γιατί απαγορεύεται η είσοδος των γυναικών στο Άγιο Όρος – Ποιες κατάφεραν να μπουν

  1. Η αξία των γυναικών

    Αγία Γραφή

    Γένεσις, 19: 1-8
    Ο Λωτ, προσφέρει στους Σοδομίτες, τις παρθένες κόρες του για να τις βιάσουν, προκειμένου να προστατέψει από τις «διαθέσεις» τους, τους αγγέλους που φιλοξενεί…

    " Και οι δύο άγγελοι ήρθαν το δειλινό στα Σόδομα·
    και ο Λωτ καθόταν δίπλα στην πύλη των Σοδόμων· ο δε Λωτ, βλέποντάς τους, σηκώθηκε σε συνάντησή τους, και προσκύνησε με το πρόσωπό του μέχρι το έδαφος· και είπε:

    «Να, κύριοί μου, στραφείτε, παρακαλώ,
    στο σπίτι τού δούλου σας, και διανυχτερεύστε, και πλύντε τα πόδια σας· και αφού σηκωθείτε το πρωί, θα πάτε στον δρόμο σας».

    Κι εκείνοι είπαν: «Όχι, αλλά θα διανυχτερεύσουμε στην πλατεία».
    Και αφού τους πίεσε πολύ, στράφηκαν σ' αυτόν, και μπήκαν μέσα στο σπίτι του· και τους έκανε συμπόσιο, και έψησε άζυμα, και έφαγαν. Και πριν κοιμηθούν, οι άνδρες τής πόλης, οι άνδρες των Σοδόμων, περικύκλωσαν το σπίτι, νέοι και γέροντες, ολόκληρος ο λαός μαζί, από παντού· και έκραζαν στον Λωτ, και του έλεγαν:
    «Πού είναι οι άνδρες, εκείνοι που μπήκαν μέσα σε σένα τη νύχτα; Βγάλ' τους έξω σε μας, για να τους γνωρίσουμε».

    Και ο Λωτ βγήκε σ' αυτούς στο πρόθυρο, και έκλεισε πίσω του την πόρτα, και είπε:
    «Μη, αδελφοί μου, μη πράξετε ένα τέτοιο κακό· δέστε, έχω δύο θυγατέρες, που δεν γνώρισαν άνδρα·
    να σας τις φέρω, λοιπόν, έξω· και κάντε σ' αυτές,

    όπως σας φανεί αρεστό· μόνον σ' αυτούς τους άνδρες να μη πράξετε τίποτε, επειδή για τούτο μπήκαν κάτω από τη σκιά τής στέγης μου».

    Τελικά ο Λωτ ξεπαρθενεύει ο ίδιος τις κόρες του και αποκτά παιδιά μ αυτές.

    Ο αιμομίκτης όμως Λωτ, τιμάται από τους χριστιανούς και δοξολογείται ως
    " Ένδοξος " και "Δίκαιος"!!!

    Δευτερονόμιον, 21: 10-14
    Ο θεός εξηγεί τι μπορείς να κάνεις με μια αιχμάλωτη γυναίκα…
    Όταν βγεις να πολεμήσεις τους εχθρούς σου, και ο Κύριος ο Θεός σου τους παραδώσει στα χέρια σου, και πάρεις απ' αυτούς αιχμαλώτους, και δεις ανάμεσα στους αιχμαλώτους μια όμορφη γυναίκα, και την επιθυμήσεις, για να την πάρεις στον εαυτό σου για γυναίκα, τότε, θα τη φέρεις στο σπίτι σου, και θα ξυρίσει το κεφάλι της, και θα κόψει τα νύχια της· και θα βγάλει τα ενδύματα της αιχμαλωσίας της από πάνω της, και θα καθήσει στο σπίτι σου, και θα κλάψει τον πατέρα της και τη μητέρα της έναν ολόκληρο μήνα· και ύστερα θα μπεις μέσα σ' αυτή, και θα είσαι άνδρας της, κι εκείνη θα είναι γυναίκα σου. Και αν συμβεί να μη ευχαριστιέσαι σ' αυτήν, τότε θα την εξαποστείλεις ελεύθερη· και δεν θα την πουλήσεις για ασήμι, δεν θα την εμπορευθείς, επειδή την ταπείνωσες.

    Δευτερονόμιον 22:20-11
    Γυναίκα που δεν βρίσκεται παρθένα, την πρώτη νύχτα του γάμου της, θεωρείται πόρνη και λιθοβολείται μέχρι θανάτου…

    "Αν…η κόρη δεν βρεθεί παρθένα, τότε θα βγάλουν έξω τη νέα, στη θύρα τού σπιτιού τού πατέρα της, και οι άνθρωποι της πόλης της θα τη λιθοβολήσουν με πέτρες, και θα πεθάνει· επειδή, έπραξε αφροσύνη στο Ισραήλ, διαπράττοντας πορνεία στο σπίτι τού πατέρα της."

    Στην τελετή του γάμου, η πόρνη Σάρα, που την εξέδιδε ο άλλος "Ένδοξος" και "Δίκαιος", ο πατριάρχης των Εβραίων και προπάτορας των Χριστιανών Αβραάμ, και η πόρνη Θάμαρ που έκανε έρωτα με…..τον πεθερό της, υποδεικνύονται από
    τον παπά, στην νύφη, ως ….πρότυπα ηθικής !

  2. ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ….

  3. ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!! ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΛΑΡΑΚΙ!!!
    ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  4. Άγιο όρος, το άντρο τών κολασμένων ομοφυλόφιλων, όπου επί χίλια χρόνια είχαν
    σαν προσάναμα ανεκτίμητα συγράμματα με όλη την γνώση των φιλοσόφων μας!

    Ευτυχώς οι Άραβες διέσωσαν μερικά σαν κόπιες και επήλθε η επανάσταση του διαφωτισμού
    στην Ευρώπη, αλλά όχι στην Ελλάδα που επιμελώς μερίμνησε η ορθοδοξία να μας ρίξει στον
    οθωμανισμό για να μας "γλυτώσει" από την διαφώτηση τοu ότι πχ η γη είναι στρογγυλή!

  5. η αγιοτητα του ορους του περιβολιου της ΠΑΝΑΓΙΑΣ
    δεν το καταλαβαινω γιατι να πηγαινουν οι γυναικες εκει απαραιτητο ειναι??? τη μοναχικη ζωη εμεις δεν μπορουμε να την αντιληφθουμε ουτε τις δυσκολιες ουτε τη διατροφη ουτε τις προσευχες και πανω απο ολα οτι εκει τιποτα το ανθρωπινο δεν υπαρχει γι αυτο και ορισμενοι δεν το κατανοουν και ωενε αρλουμπες

  6. Ε Σ Υ

    ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΨΩΡΑ

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Δίας και Γανυμήδης
    alt
    Ο Γανυμήδης ήταν ένα βοσκόπουλο από την Τρωάδα, τόσο όμορφο που ο Δίας έχασε τα μυαλά του. Τον ερωτεύτηκε παράφορα και, αντίθετα με τις διάφορες θνητές ερωμένες του (Ιώ, Δανάη, Λήδα) τις οποίες άφηνε στη Γη, τον Γανυμήδη τον μετέφερε στον Όλυμπο για να σερβίρει τους θεούς αμβροσία. Μεταμορφώθηκε σε αετό και τον απήγαγε[1]. Εννοείται ότι η Ήρα έβγαλε φλύκταινες: «Από τότε που μας κουβάλησες αυτό το μικρό από τη Φρυγία, εμένα δεν με προσέχεις καθόλου κτλ.»[2]. Και θεά και κατίνα. Από την άλλη ο Γανυμήδης εντελώς βλαχαδερό με IQ ραδικιού, ονειρευόταν κατσίκια και τυριά κι έφερνε τον Πατέρα των Θεών σε απόγνωση: «Ὡς ἀφελὴς ὁ παῖς ἐστι καὶ ἁπλοϊκὸς…»[3]. Αυτά παθαίνει κανείς όταν ψωνίζει τεκνά από στάνη, κύριε Δία.

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑ
    ΚΑΙ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΟΥΦΟΥΤΟΥ

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΩΟΝ

  7. ΤΙ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΕΛΛΔΑ.ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ.

    Ο ΚΡΙΝΟΣ

  8. Πρέπει να καταλάβεις, καθώς και οι άλλοι ομιοι σου ποντικοί, ότι, χυδαιολογώντας
    κατά της πατρώας θρησκείας πληγώνεις ανθρώπους, αλλά προκαλείς χυδαιολογία
    και κατά των χριστιανών, αυτό θέλεις, είσαι έτσι πορωμένος αλήτης?

  9. Είναι κανόνας της φύσης, όποιος πάζει χάνει,
    όποιος πίνει μεθάει και όποιος τρώει χέζει!
    θέλω να ρωτήσω τα χριστιανόπουλα του σάιτ.

    “Με τι σκούπιζε η μαριάμ την κωλοτρυπίδα της όταν έχεζε?”

    1) Με μια πέτρα
    2) με τα δάχτυλα της
    3) με το τρύπιο φουστάνι της?
    Αν έχετε άλλες απαντήσεις, παρακαλώ γράψτε της.

  10. Είδα μια φορά μια ζωγραφιά, αλλά τέλεια φτιαγμένη, σαν φωτο, με την γλυκοματούσα
    την παρθένα ντε από το δεξί αφτί, ήταν με κομπινεζόν και φενοταν τα μελαχρινά της
    μπούτια και μέρος της κωλάρας της, καβλωσα, θα πω την αμαρτία μου, την έχυσα!

  11. ζαγκλαρα απο τοτε που πρωτοεγραψες εδω μεσα βριζεις τους χριστιανους και τα θεια το μισος σε τυφλωνει και χαλας τον εαυτο σου κανενας ακομα και οι αλλοθρησκοι δεν βριζουν ετσι αυτα πουσου γραφουνε τα γραφει τι διαδικτυο δεν γραφει ομως πουθενα για την παναγια ή τη θεα αθηνα βρωμοκουβεντες αραγε κατι θα υπαρχει αλωστε κανεις ποτε δεν αρνηθηκε οτι η θεα ηρα ηταν αδερφη και συζυγος του δια εσυ με αυτα που γραφεις τι θελεις να αποδειξεις οτι λενε ψεματα και πας να εξομοίωσης το ανυπαρκτο με το υπαρκτο ακομα και οι αρχαιοι στην ακροπολη ειχαν 12 βωμους στους θεους του ολυμπου και τον 13ο βωμο προς τον αγνωστο θεο και στο πρωτο σχολιο γραφεις χωρις κανενας να σου πει το παραμικρο οτι στο αγιο ορος οι καλογεροι ειναι ομοφιλοφυλοι μην παραπονισαι οταν μετα σου γραφουνε για το δια αφου εσυ κανεις την αρχη παντως χαλας τον εαυτο σου και στο λεω για καλο

  12. Stergios Zaglaras20 Αυγούστου 2018 – 2:15 μ.μ.
    Άγιο όρος, το άντρο τών κολασμένων ομοφυλόφιλων, όπου επί χίλια χρόνια είχαν

  13. Stergios Zaglaras18 Αυγούστου 2018 – 1:33 μ.μ.
    Πολύ σωστά Ανδρέα, καμία σχέση με ήρωες, το αντίθετο θα έλεγα, δεν ξέρω
    το πως τους έπιασαν, αλλά μέρος της ευθύνης βαραίνει τους ίδιους.
    Αλλά όπως και εσύ λες, το σύστημα ψάχνεται για δόξες, εδώ στο blog μερικά
    στουρνάρια τυφλά από την τσίμπλα του χριστιανισμού, είπαν και το ενοουν, ότι
    ήταν θαυμα της μαριάμ! Τους χέζεις στο στόμα ή δεν τους χέζεις, ιδού η απορία!

    ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΤΕ « olympia.gr
    https://olympia.gr/2017/08/15/χαιρε-νυμφη-ανυμφευτε-2/

    15 Αυγ 2017 – Ως Στελιος Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπωσ το ομολογω ειμε καθαρμα κε … Φιλε σε ειπα ωσ Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπως ειμε μεγαλο καθαρμα κε …

    Stergios Zaglaras17 Αυγούστου 2018 – 4:36 μ.μ.
    Μια εβδομάδα τώρα μας τα έχετε κάνει πεπόνια με το θαυμα της μαγικής σανίδας,
    καταλαβαίνω ότι πουλάει το θέμα, τρις θρησκόπληκτοι από κει,τρις Έλληνες
    από δω, άλλοι 6 στον γύρω και ανεβαίνουν τα κλίκ!

    Αλλά είναι ντροπή ρε στον 21 αιώνα να μιλάς για θαυματα από μια ζωγραφιστή σανίδα,
    γράψε ρε πανιβλακα αρθρογράφε, ότι έγινε συναλαγή με την Θράκη μας, γράψε μπράβο στους
    τούρκους δικηγόρους, γίνε άνθρωπος ρε σκοταδιστή, άιντε στο διάλα σαλεμένοι αρουραίοι.

  14. Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:27 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

  15. Κάποιος πρέπει να είναι είτε πολύ βλάκας, είτε πολύ φασίστας, όταν θεωρεί ότι όλοι πρέπει
    να σέβονται τα δικά του θρησκευτικά σεβάσματα, την ώρα που αυτός όχι μόνο δεν σέβεται,
    αλλά προσβάλλει χυδαία και ακατάπαυστα τα θρησκευτικά σεβάσματα των άλλων

  16. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ
    ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
    ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ
    ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ
    ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
    ΕΠΙΡΡΟΗ
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ
    ΠΡΟΦΙΛ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ
    ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

    ΡΑΜΟΝ

  17. απο τη δουλεια σου μεχρι το σπιτι σου ποση ωρα κανεις να πας? χα χα χα

  18. Μήπως είμαστε μόνο Έλληνες που αντιδρούν
    στο σκοταδισμό και την γλοιοτητα των θρησκόπληκτων?

  19. 15 λεπτά, είμαι ακόμη στο γραφείο, γιατί με ρωτάς?
    Και το χαχα προς τι? Επιβεβαίωση της κατωτερότητας σου?

  20. ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΤΕ « olympia.gr
    https://olympia.gr/2017/08/15/χαιρε-νυμφη-ανυμφευτε-2/

    15 Αυγ 2017 – Ως Στελιος Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπωσ το ομολογω ειμε καθαρμα κε … Φιλε σε ειπα ωσ Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπως ειμε μεγαλο καθαρμα κε …

    ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΝΩΔΑΛΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ? ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΤΥΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ? Ε ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ? ΣΑΠΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ…

  21. Ελα κοψε τις Ζαγκλαριες…χα χα χαααα

  22. Δεν την αντέχετε την κριτική, με βρίζετε και σας βρίζω, χυδαιοογείτε κατά της πατρώας θρησκείας και σας χέζω τον εβραιοχριστιανισμος σας, τι δεν κατάλαβες ρε κατώτερες γιδοβοσκέ?

    Θελες να με βρίζεις και να σκύβω το κεφάλι? θα σε δείχνω την πουτσάρα μου και θα σας γαμώ ώσπου να βγάλει ο κώλος σας γιαούρτι, ή ώσπου να μάθετε να φέρεστε κόσμια, τσέτουλα.

    Όσο για το "μαλάκας" μπροστά μου είσαι νάνος σε όλα,
    ποια η εξυπνάδα σου ρε γυφτάκι? Για πες?!
    Έχεις κάτι να πεις από την δυστηχεία και την γλίτζα σου, βλακα?

    Έτσι την νομηζεις την ζωή εσύ? Με μαγκίτσες και πονηράδες είσαι κάτι?
    Χα..χα..χα.. ανυπαρκτε γιδογάμη, κοινωνικo ποντίκι, ρε ουστ ψώνιο που θαρείς πως νομίζεις, όπως έλεγε και το φιλαράκι μου, ντενεκέ, χα..χα.. ευθυμήσαμε πάλι σήμερα με τον βλακα!

  23. πειραζει που δεν ειναι ο ζαγκλαρας?

  24. χα χα χα

    Stergios Zaglaras20 Αυγούστου 2018 – 4:52 μ.μ.
    Κάποιος πρέπει να είναι είτε πολύ βλάκας, είτε πολύ φασίστας, όταν θεωρεί ότι όλοι πρέπει
    να σέβονται τα δικά του θρησκευτικά σεβάσματα, την ώρα που αυτός όχι μόνο δεν σέβεται,
    αλλά προσβάλλει χυδαία και ακατάπαυστα τα θρησκευτικά σεβάσματα των άλλων

  25. χα χα χα ποιος ειναι ο ζαγκλαρας και ποιος δεν ειναι?

  26. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΠΡΟΥΦ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΒΛΙΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΖΩΑ Ε ΖΩΑ

  27. καλησπερα σας καιο απο μενανε και νασαστε ολοι και ολες καλα…..ιδιετερη καλησπερα στην ελενη ……καλησπερα και στα παιδια του ξ6 που μας ανεχοντε δωμεσα…..καλησπερα και στην αγαμητη (ανυπαντρη)….που εχη στερηθη πολλα χρονια το αλλοπ….χαχαχαχαχαχα…..σκυλιθα εχουμε δω στη καλαματα ναρθης μωρη λαγια να παρηε δυο τρια…….και επειδης τα λογια ειναι φτωχια ο βαρυ γλυκος ειναι ετοιμος βανω και μπολικα τραγουδια αναβω και μια τσιγαρια και τα γραφω ολα……παρτε και γλεντατε και θα μπω το πρωι παλι ……γλεντατε και για σας……και την Ελενη το κοριτσι λαστιχο
    ΧαχαχαχαχαχαΧαχαχαχαχα νατη νατη ολο ερωτα γεματη η γιαγια μας η μαμη με το ατριχο μνι….
    κατσικοκερατη …….
    η χαρα του πακιστανου και του καθε αλλοδαπου
    Ανακοίνωση …. αυριο το μεσημέρι να μαζευτούν όλα τα γίδια για μέτρημα …. μη χαθούμε και μας ψάχνουν οι λύκοι……χωρις τη κατσικοκερατη δεν υπαρχει κοπαδι
    μπεεεεεεεεεε
    https://www.youtube.com/watch?v=BFpoNGtVtLQ
    ταραρομ

  28. Εντάξει ρε μάγκα ναουμ, μας έπεισες, τσιγαριά, ρεμπέτικο άμα λάχει ναούμ, και τα
    γράφω όλα, σαν τσίρλα γλιστρά η μαγκιά σου ρε νιόνιο από τα μπατζάκια, βάλε και
    καμία τάπα γιατί εφαρδηνε ολίγο το πρωκτήδιο σου, και δε με λες, γιατί δεν
    κατέω, το να είσαι τσέτουλας και χαλια μπάλιας είναι μαγκιά?

  29. ποσο τανα που εισαι

    χα χα χα

  30. Stergios Zaglaras20 Αυγούστου 2018 – 10:02 μ.μ.
    Χα..χα..χα..χα.. καλόόόόόόόό και της πάει η νέα όψη!
    Και ο βερύκοκος, "Συγνώμη που σας είπα γαμιεστε,
    δεν το ενοούσα, ήθελα να πω το παίρνετε!

  31. Stergios Zaglaras21 Αυγούστου 2018 – 12:44 μ.μ.
    Είδα μια φορά μια ζωγραφιά, αλλά τέλεια φτιαγμένη, σαν φωτο, με την
    γλυκοματούσα την παρθένα ντε από το δεξί αφτί, ήταν με κομπινεζόν
    και φενοταν τα μελαχρινά της μπούτια και μέρος της κωλάρας της,
    καβλωσα, θα πω την αμαρτία μου, την έχυσα στην ποντικίσια μάπα !

Comments are closed.