Ακόμη #συγνώμη και παραίτηση από: #Μητσοτάκη, Καραμανλή, Σαμαρά, Σημίτη, Γεννηματά, Βενιζέλο, Παπανδρέου, Παπαδήμο..! Ο Τσίπρας,ανέλαβε…ευθύνη!

10ετίες,  επίσημη Δεξιά και ΝεοΔεξια (ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ…), “έκτιζαν” συνειδητά τη δολοφονία ανθρώπων και  φύσης!
Γι αυτό και καμιά συγνώμη τουλάχιστον από τους κορυφαίους της δολοφονίας!
Εντάσσονταν  σε μια κεντρική στρατηγική:  Χρήσης και εκμετάλλευσης ανθρώπου και φύσης!

Ο Α. Τσίπρας φυσικά δεν έχει ευθύνη για το “κτίσιμο”.
Όμως έπρεπε, τουλάχιστον, να είχε γκρεμίσει τα… αυθαίρετα στο πρώτο 6μηνο  2015.

Εάν αυτά που ψηφίστηκαν προχθές δεν υλοποιηθούν (γκρέμισμα κλπ) το πολύ σε δύο μήνες, η Δεξιά θα σηκώσει ψηλότερα το… κεφάλι και δε θα… επιτρέψει, ως δημιουργός-έκφραση και προστασία  κάθε απάτης και παρανομίας.

Όπως έγινε με τα τεράστια σκάνδαλα, κλοπή,   φοροδιαφυγή, διεφθαρμένο κράτος κλπ, που, αφού δεν έγιναν στο Α’ 6μηνο 2015, η Δεξιά (και με τη… δικαιοσύνη της) οργανώθηκε και τα… αποτρέπει.

Περιμένουμε να δούμε, έστω τώρα, την Αριστερή βούληση ΣΥΡΙΖΑ. 

Σήμερα, αμέσως, να αποφασιστεί  κατάργηση κάθε ναοδομικής κλπ “εξουσίας” των,  εκφραστών της παρανομίας, δεσποτάδων!

https://autenergos.blogspot.com/

loading...

6 thoughts on “Ακόμη #συγνώμη και παραίτηση από: #Μητσοτάκη, Καραμανλή, Σαμαρά, Σημίτη, Γεννηματά, Βενιζέλο, Παπανδρέου, Παπαδήμο..! Ο Τσίπρας,ανέλαβε…ευθύνη!

  1. Εχεις δοκιμασει να κλασεις αρθρογραφε μεσα σε μια λεκανη με νερο που εχει προστεθει υγρο σαπουνι για τα πιατα να δεις πωσ θα κανει η κωλοτρυπιδα σου?

  2. Ο αρθρογραφος γραφει την αληθεια.Οσοι δεν την βλεπουν και ειναι ακομη κολημενοι στην αριστερη ψωφοδεξια και στο σοσιαληστικο κλλεφτοπασοκ κανουν κακο οχι μονο στον εαυτο τους αλλα σε ολους τους Ελληνες που σε τιποτε δεν φταινε και καταστρεφονται απο την ξεροκεφαλια και τον αγριο ψεκασμο τοΥς.Οσον αφορα τα νερα,τα σαπουνια και τισ κωλοτρυπιδες ε,τι να πω.Εκφραζουν το γραφοντα….

  3. Όπα ο άνθρωπος ξέχασε να πάρει τα χάπια του ή θα πήρε λειγμένα , δεν μπορεί ένας νοήμον να σκέπτεται , να πιστεύει και να λέει τέτοια πράγματα , φίλε μου με το συμπάθιο πρόσεχε τι σπέρνεις γιατί όπως βλέπεις οι παρενέργειες είναι σοβαρές , ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ

  4. ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ !ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ,ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΛΑΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ,ΣΤΙΣ 500000 ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥΝΤΣΩΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ ,ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ .Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ,ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΣΙΠΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΟΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΜΕ ^Ρ ^ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΜΕΙΝΑΤΕ .ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΝΥΓΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΞΕΤΣΙΠ(Ρ)ΩΤΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΜΕ ΓΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΝ .ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΟΥΛΗ ΚΟΨΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΑΞΟ …… ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑΣ

  5. χαχαχαχαχαχαχαχαχα Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει…

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/energa.html

    Καταπολεμήσαμε τη διαφθορά λέμεεεεεεεε…

    χαχαχαχαχαχαχαχαχα μεγάλη επιτυχία να σε τρολάρει η ίδια η πραγματικότητα κάτω η ναοδομία κάτω οι μικρομεσαίοι κάτω οι μικροεπιχειρηματίες κάτω οι συνταξιούχοι κάτω οι δημόσιοι υπάλληλοι κάτω οι ελεύθεροι επαγγελματίες …
    Ζήτω το παρακράτος λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε και οι φόροι…

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

  6. Ετιναξες την ανθισμένη αμγδαλια

Comments are closed.