Τα καθήκοντα του παραιτηθέντος κ. Τόσκα ανέλαβε ο κ. Σκουρλέτης. Αγαπητοί μου κοιμηθείτε ήσυχοι!!!

Από τον καφετζή του ενός (Τόσκας, καφετζής του πρώην υπουργού Μπεγλίτη) στον καφετζή των πολλών (Σκουρλέτης υπεύθυνος καφετέριας στην οποία σύχναζαν στελέχη του πρώην Συνασπισμού και νυν Σύριζα).
Από τον προστάτη των μωρών του Ρουβίκωνα (Τόσκας) στον πατέρα αναρχικού (Σκουρλέτης) που δήλωσε περήφανος για τον αντιφασίστα-αναρχικό γιο του). Από τον ανίκανο (Τόσκα) στον παντελώς ανίκανο (Σκουρλέτη). ΦΥΓΕΤΕ χθες ΛΕΧΡΪΤΕΣ συριζΑνεΛΗΤΕΣ!!!!!!!!

loading...

7 thoughts on “Τα καθήκοντα του παραιτηθέντος κ. Τόσκα ανέλαβε ο κ. Σκουρλέτης. Αγαπητοί μου κοιμηθείτε ήσυχοι!!!

  1. ΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΤΣΚΑΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ''ΠΑΙΤΕΡΗΣ'' ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝΕ.ΑΥΤΟΣ ΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΓΙΟ ΤΟΥ! ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΑΠΛΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΙΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΒΡΩΜΑ ΑΦΓΑΝΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΓΥΦΤΙΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΕ ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΝΑΙ?

  2. Σκουρλετης
    Αλλος εκατομμυριουχος συριζεος.
    Γεννημα θρεμα Εκαλης.
    Ο μπαμπας εφοπλιστης.
    Ο θειος μεγαλοεφοπλιστης
    Κι ομως τον ψηφισαν ανεργοι, μισθωτοι, συνταξιουχοι.

  3. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΣΥΚΟ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ

  4. Τώρα κοιμόμαστε ήσυχοι , να δοξάζουμε τον θεό που ανέλαβε ο Σκουρλέτης , όλα βαίνουν καλώς …

  5. μμμμμ ο σκουρλετης !
    παρε τον εναν χτυπα τον αλλον !
    ολοι μαζι οι συριζανελ
    επρεπε να εχουνε αυτοκτονησει!

Comments are closed.