ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!

Η αναγόρευση των ΗΠΑ σε «τιμώμενη χώρα» στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2018 αποτελεί ανοιχτή εκδήλωση υποταγής στον Αμερικανικά πολεμικά και οικονομικά συμφέροντα και μια ανοιχτή πρόκληση στα αντιπολεμικά, αντιιμπεριαλιστικά αισθήματα του λαού μας.
Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που ο Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός πρωτοστατεί στον ενδοϊμπεριαλιστικό ανταγωνισμό για το ξαναμοίρασμα του κόσμου, διαλύοντας χώρες και κομματιάζοντας λαούς. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύεται η πιο πιστή σύμμαχος των φονιάδων των λαών σε Ανατολική Μεσόγειο και Βαλκάνια για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της αστικής τάξης, εμπλέκοντας σε μεγάλους κινδύνους τον λαό και την χώρα. Οι εθνικιστικές κραυγές ουσιαστικά στηρίζουν αυτή την πορεία και δεν αμφισβητούν στο ελάχιστο την πρόσδεση σε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Την ίδια στιγμή, τα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης, κομμένα και ραμμένα από  την Ε.Ε., το ΔΝΤ και τον ΟΟΣΑ,  είναι συστατικά στοιχεία μιας συνολικής πολιτικής που θέλει να δημιουργήσει εργαζόμενους-συγχρόνους σκλάβους. Άλλωστε, παρά τις κορώνες τις κυβέρνησης για έξοδο από τα μνημόνια, η επίθεση στους εργαζομένους θα συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση και για πολλά χρόνια ακόμα. Δε μας βγάζουν από τα μνημόνια, αλλά τα κάνουν αιώνια. 
Για όλους αυτούς τους λόγους, η παρουσία του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στην πόλη μας, και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πρέπει να βρουν απέναντι το οργανωμένο αντιπολεμικό, αντιιμπεριαλιστικό, λαϊκό κίνημα.
Καλούμε όλες τις δυνάμεις τους κινήματος την μέρα της διαδήλωσης, Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου,  να συμπορευτούν ώστε να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή απάντηση σ’ αυτήν την πρόκληση.
Παράλληλα, όσοι υπογράφουμε αυτό το κείμενο, προχωράμε σε παρεμβάσεις ενημέρωσης και καταγγελίας της πρόκλησης:
Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, 7 μ.μ. στην πλατεία Ευόσμου.
Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, 7 μ.μ. στην Αγία Βαρβάρα (Άνω Τούμπα).
ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!
ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ – ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΝΤ-ΕΕ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ και ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ της Θεσσαλονίκης
Δελτίο Τύπου «Συλλογικοτήτων και Οργανώσεων της Θεσσαλονίκης» ενόψει της ΔΕΘ 2018

loading...

4 thoughts on “ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!

  1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΟΡΙΣΕ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ? ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ 10-20 (ΖΗΤΗΜΑ) ΜΑΛΑΚΕΣ? ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ "ΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ" ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ? ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ" ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? 10-20 (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ) ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ, ΤΗΣ ΔΕΘ, ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ? ΡΕ ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ. ΚΑΦΡΟΙ!

  2. Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε όλοι ως πολίτες τον φασισμό της μειοψηφίας, δηλαδή την επιβολή κάποιων καταστάσεων με τη βία από ομάδες αναρχοκουμουνιστων, οι οποίοι είναι αγαπημένα παιδιά του βρωμικου καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ.
    Έτσι, αντί να συλληφθούν με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο ή έστω για σύσταση εγκληματικής οργανωσης, τους βάφτισαν «συλλογικότητες» και ούτε λίγο ούτε πολύ, τη βία αυτών των αλητών τη χαρακτηρίζουν ως ακτιβισμό!
    Σε λίγο αυτά τα αποβράσματα θα χαρακτηρίσουν ως ακτιβιστή και τον Κουφοντίνα, όπως και τους υπόλοιπους δολοφόνους.
    Τέλος πάντων, οι μόνοι ανεπιθύμητοι στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε κάθε πόλη και χωριό, είναι μόνο οι αναρχοφασιστες κουμουνιστες, γιατί είναι απειλή για την κοινωνία και τη δημοκρατία. Αυτό ας το βάλουνε καλά στο μυαλό τους.

  3. Μέσα στις "συλλογικότητες" (που έλεγε και ο αείμνηστος σκατόσκας) που υπογράφουν, είναι και οι αναρχικοί, οι ρουβικονογενείς, οι κάθε είδους μπαχαλάκηδες, πολιτικά μειράκια και ξερόλες ;

  4. συμφωνώ μέ όλους τούς παραπάνω….

Comments are closed.