Ρουβίκωνας για τον… ανασχηματισμό: Δεν την λυπάσαι την Όλγα ρε Αλέξη;

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, σχολίασε με αυτόν τον τρόπο την ανάληψη καθηκόντων υπουργού Προστασίας του Πολίτη από την Όλγα Γεροβασίλη
Με μια νέα προκλητική ανάρτηση, που αποτελεί στην ουσία… προαναγγελία νέων επιθέσεων, σχολιάζει στο Facebook ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, την ανάληψη καθηκόντων υπουργού Προστασίας του Πολίτη από την κυρία Όλγα Γεροβασίλη.

«Δεν την λυπάσαι την Όλγα ρε Αλέξη;» είναι η χαρακτηριστική ανάρτηση-σχόλιο, σε μαύρο φόντο, για τον ανασχηματισμό και την αλλαγή ηγεσίας στο Προστασίας του Πολίτη.

Νωρίτερα, μετά τη νέα έφοδο μελών του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών, ο Καλαϊτζίδης έγραφε στο Facebook: «Σήμερα λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, σύντροφοι απο τον Ρουβίκωνα μπήκαν στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών και άφησαν μια τσάντα,η οποία είχε μια σημαία της Παλαιστίνης και 60 φωτογραφίες με νεκρούς του Παλαιστινιακού Αγώνα. Μια συμβολική κίνηση… Δεν μπορώ παρόλα αυτά όμως να μην επισημάνω, πως αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το κτίριο στον αέρα. Τον νου σας συνεργάτες δολοφόνων…Τον νού σας..».

loading...

4 thoughts on “Ρουβίκωνας για τον… ανασχηματισμό: Δεν την λυπάσαι την Όλγα ρε Αλέξη;

  1. καλαιτζίδης ποιος είναι; Ο κοτσιδάτος Αλ Πατσίνο, που έκανε τις βαρύγδουπες "δηλώσεις; Μέχρι τώρα γίνονται σπασίματα, "τρικάκια", μουτζουρώματα σε τοίχους και λοιπά "ακίνδυνα". Εάν έχουμε κανένα θύμα από τις "επιθέσεις", θα αρχίσουν να ρίχνουν το μπαλάκι ο ένας στον άλλον. Οι πολιτικοί στους δικαστικούς, οι δικαστικοί στην αστυνομία, η αστυνομία στον…συναγερμό που δεν λειτούργησε κ.ο.κ
    Και αφού βαρεθούμε τον "παπά", σε μερικές μέρες θα πάμε πάλι όλοι μας ήσυχοι για ύπνο. Καληνύχτα Ελλάδα…!

  2. πως το φερνουν πως το κανουν να φαινονται σαν κατι και καλα αγωνιστες του υπαρκτου σεξουαλισμου οι Ρουφικωνες,ενταξει πατενταρισμενη συνταγη απο 17νοεμπρη, αλλα ρε παιδι μου λιγη φαντασια καθολο δεν υπαρχει?

  3. πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
    πρρρρρρρρδδδδδδδδδδδδδδτςςςςςςς
    πμρααααααφ
    μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
    ποοοοοοοοοοοοορδδδδδδ
    σκλιτςςςςς
    πρατς
    πρατς
    μπλουμ
    πουουουουουουουουουφφφφ

Comments are closed.