Όλγα Γεροβασίλη : «Η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από ένα σύγχρονο κράτος – Η ΝΔ επιθυμεί επιστροφή στο παλιό»

Τελείως διαφορετική είναι η αντίληψη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημόσια διοίκηση απ’ αυτήν που έχει η ΝΔ, τόνισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στον ρ/σ «Ραδιόφωνο247».
«Εμείς πιστεύουμε στη συνέχεια του κράτους και στην αποκομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης. Η ΝΔ θέλει κομματικά στελέχη από το μητρώο στελεχών της στη δημόσια διοίκηση και το υποστηρίζει ευθαρσώς στην ελληνική κοινωνία. Μάλιστα [τα στελέχη της ΝΔ] βαφτίζουν την κομματική διαδρομή στην Αριστερά ανικανότητα, ενώ την διαδρομή στη δεξιά, αριστεία. Αυτό θυμίζει τις πιο σκοτεινές περιόδους της ελληνικής ιστορίας και αυτό με φοβίζει περισσότερο από όλα», υπογράμμισε η υπουργός.

Η κ. Γεροβασίλη δήλωσε επίσης με έμφαση ότι «η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από ένα σύγχρονο κράτος. Η ΝΔ επιθυμεί επιστροφή στο παλιό. Το κράτος δεν ανήκει ούτε στη ΝΔ ούτε σε κανέναν. Το κράτος και η εξουσία ανήκει μόνο στον ελληνικό λαό και τους εκπροσώπους του», σημείωσε. Αναφερόμενη στη διοικητική μεταρρύθμιση είπε ότι η πρόοδος που έχει επιτευχθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον τομέα αυτό «έχει αναγνωριστεί από διεθνείς θεσμούς, όπως αποτυπώθηκε άλλωστε και στην τελευταία έκθεση του ΟΗΕ». Η υπουργός έκανε λόγο για «νέα ήθη στην πολιτική ζωή του τόπου» αναφορικά με την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η ΝΔ, σχετικά με τη διαδικασία επιλογής διοικητικών και τομεακών γραμματέων. Και αυτό συνέβη, είπε, όταν «η διαδικασία επιλογής διοικητικών και τομεακών γραμματέων έχει γίνει με όλα τα εχέγγυα της αντικειμενικότητας και της διαφάνειας. Αυτό δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν -ούτε από τους Θεσμούς- και γι’ αυτό άλλωστε προσπαθούν να την ακυρώσουν»

Τέλος η κ. Γεροβασίλη προσέθεσε: «Στην ΝΔ δεν μπόρεσαν να σταματήσουν και να αποδομήσουν την διοικητική μεταρρύθμιση που υλοποιείται από αυτή την κυβέρνηση. Είναι φανερό ότι δεν αντέχουν άλλο εκτός εξουσίας ενώ δεν μπορούν να απεμπλακούν από την, διαχρονικά, ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχουν για το κράτος».

loading...

5 thoughts on “Όλγα Γεροβασίλη : «Η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από ένα σύγχρονο κράτος – Η ΝΔ επιθυμεί επιστροφή στο παλιό»

  1. Και συ έχεις ανάγκη από σύγχρονες εγκαταστάσεις γεροβασίλαινα για τους τραχανάδες , τα κουσκούσια και τα γιουφκάδια σου.
    Έμαθα πως ακόμη τα ζυμώνεις με τα χέρια…!

  2. Αν το σύγχρονο κράτος το δημιουργήσετε εσείς με τις αντιλήψεις, με την μέχρι τώρα συμπεριφορά σας και τις ιδεολυψίες που σας κατέχουν , τότε αφήστε ΠΡΟΤΙΜΏ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ

  3. ΑΝ Η ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ [ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ], ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΛΠ., ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ Η ΑΛΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ Η ΠΑΡΑΛΗΨΕΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΖΗΜΙΑΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟΥ ΕΔΗΜΕΥΕΤΟ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ [ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ] ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΑΝΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.
    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΙΓΙΕΣ!

  4. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  5. τωρα η βλαχα γερομπιλιω μοντερνα γυρναει μα ουτε ενας ανθρωπος
    δεν τη κοιταει και εγινε η βλαχα μας χωρις φουστανι
    χαμενο προβατο σε ξενη στανη

Comments are closed.