ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ!!! Η μεγαλύτερη και πρωτη γενοκτονια των Ελλήνων, απο τους Χριστιανους.

Η μεγαλύτερη και πρωτη γενοκτονια των Ελλήνων, απο τους Χριστιανους.

26.000.000 Ελληνες, ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ και ήρθαν αλλογενείς, δειτε τα τοπονύμια μέχρι σήμερα, και το ΕΙΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ!!!

Η αιματοβαμμένη Σκυθόπολη και το Τέλος των Ελλήνων:
Το μεγαλύτερο σφαγείο ανθρώπων και το πλέον ελεεινό αιματοκύλισμα έγινε στην Σκυθόπολη εναντίων των Ελλήνων Εθνικών: Η Σκυθόπολις ή Μπετσηάν ή Beit She’an στο Ισραήλ, είναι μια πόλη άγνωστη στους περισσότερους από εμάς. Στη Βίβλο μνημονεύεται ως Βεθσηάν ή Βεθσάν και βρίσκεται 8 χιλιόμετρα δυτικά του ποταμού Ιορδάνη και 28 χιλιόμετρα νότια της λίμνης Τιβεριάδας. Ο Ηρόδοτος μας λέει ότι οι Έλληνες την αποκαλούσαν «Σκυθόπολη» λόγω της κατάληψής της από τους Σκύθες το 631 π.κ.ε. Ωστόσο, σύμφωνα με τον έγκριτο Ρωμαίο στρατιωτικό και ιστορικό Αμμιανό Μαρκελλίνο, φαίνεται ότι εκεί λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο θανάτου της Ιστορίας, ιδρυθέν περίπου το 341 μ.κ.ε. από τον Κωνστάντιο τον Β’, δευτερότοκο γιο του «Μεγάλου» Κωνσταντίνου – και θύματα δεν ήσαν αυτήν τη φορά Εβραίοι, αλλά Ελληνες Εθνικοί που αρνήθηκαν να ασπασθούν τον χριστιανισμό.

Ας δούμε τι γράφει ο Ροΐδης:
Ουχ ήττον επιβαρυντική είναι και η μαρτυρία του Αμμιανού Μαρκελλίνου, ην πιστώς μεταφράζομεν: «Ήρκει να κατηγορηθή τις υπό κακοβούλου κατασκόπου, ότι έφερ περί τον τράχηλον φυλακτήριον κατά του πυρετού ή εφάνη παρακαθήμενος πλησίον τάφου ή ερειπίου, ίνα καταδικασθή εις θάνατον ως ειδωλολάτρης ή νεκρόμαντις. Εκ των απωτάτων άκρων της αυτοκρατορίας, εσύροντο αλυσόδετοι πάσης τάξεως και ηλικίας πολίται, ων οι μεν απέθνησκον καθ’ οδόν, οι δε εν τοις δεσμωτηρίοις· οι δε επιζώντες εστέλλοντο εις Σκυθόπολιν, απόκεντρον εν Παλαιστίνη Πόλιν, όπου είχον στηθή τα βασανιστήρια και το σφαγείον. Ο πρώτος βασανισθείς ην ο Σιμπλίκιος, μετά τούτον Παρνάσιος, είτα ο Ανδρόνικος.

Εμπνευστής και οργανωτής του σφαγείου αυτού των ΕΛΛΗΝΩΝ, ήταν σύμφωνα με τη μαρτυρία του Αμμιανού, ο επίσκοπος Αλεξανδρείας Γεώργιος. Στο 11ο κεφάλαιο του 17ου τόμου του έργου του, ο Αμμιανός αναφέρει: «ο Γεώργιος με τη συμμορία του προχωρούσε στους δρόμους των Ελλήνων της Αλεξάνδρειας κομματιάζοντας ανθρώπους και καίγοντας τα πάντα και είχε αναρριχηθεί στη θέση του επισκόπου εξοντώνοντας πολλούς ανθρώπους».

Είναι σημαντικό εδώ να τονίσουμε και να αναφέρουμε ότι οι Εθνικοί (κυρίως ελληνόθρησκοι) ήταν ακόμη πλειοψηφία μεταξύ των υπηκόων της αυτοκρατορίας και κατείχαν, λόγω καταγωγής, μορφώσεως και προϋπηρεσίας, όλες σχεδόν τις διοικητικές θέσεις στις ρωμαϊκές επαρχίες. Μην ξεχνάμε ότι εκείνο τον καιρό οι μετέπειτα «άγιοι» της εκκλησίας επεδίδοντο σε έναν αδυσώπητο αγώνα εξόντωσης των «ειδωλολατρών» ώστε να επικρατήσει το δικό τους δόγμα. Ο Γεώργιος λοιπόν, φαίνεται ότι έθεσε ως στόχο την εξόντωση των Εθνικών, αφού η παρουσία τους αποτελούσε εμπόδιο στο στόχο της απόλυτης επικράτησης του Χριστιανισμού. Προσφέρθηκε στον αυτοκράτορα να γίνει «υπερασπιστής του» ζητώντας τη συνδρομή του για να καταπνίξει κάθε συνωμοσία που μπορεί να οργανωνόταν κατά του προσώπου του αυτοκράτορα.

Ο Αμμιανός απορεί (ο.π., 19:12) πως «ο στενόμυαλος Κωνστάντιος, ενώ κώφευε σ’ άλλα σοβαρά ζητήματα και ήταν πάντοτε καχύποπτος, στην προκειμένη περίπτωση πείσθηκε πλήρως από το Γεώργιο». Νομίζω ότι κακώς απορούσε ο Αμμιανός, γιατί και ο ίδιος ο αυτοκράτορας επιθυμούσε την εξόντωση των Εθνικών, που με τη μόρφωσή τους σκέπτονταν ανεξάρτητα από τη βούλησή του και δεν υποτάσσονταν τυφλά. Έτσι, ο Κωνστάντιος δέχθηκε και έστειλε στη Σκυθόπολη τον αρχιγραμματέα του τον Παύλο, αποκαλούμενο και «Τάρτατο» θεωρούμενο ως επαγγελματία εξολοθρευτή και διαβόητο για τη σκληρότητά του. Από κοινού ο Γεώργιος και ο Παύλος οργάνωσαν το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Σκυθόπολης.

Αναφέρει ο Αμμιανός: «το θέατρο των βασανιστηρίων και του θανάτου, η Σκυθόπολη, μια πόλη της Παλαιστίνης, έμοιαζε για δυο λόγους καταλληλότερη από κάθε άλλη: ήταν η πιο απομονωμένη και κυρίως βρισκόταν ανάμεσα στην Αντιόχεια και την Αλεξάνδρεια, από τις οποίες προερχόταν ο μεγαλύτερος αριθμός των κατηγορουμένων» (ο.π.). Η κύρια κατηγορία ήταν βέβαια αυτή της «εσχάτης προδοσίας» και σταδιακά άρχισε να απαγγέλλεται εναντίον όλων των Εθνικών αδιακρίτως. Χαρακτηρίζονταν υπονομευτές του αυτοκράτορα, συλλαμβάνονταν και οδηγούνταν στη Σκυθόπολη, μόνο και μόνο επειδή διατηρούσαν τις θρησκευτικές τους παραδόσεις: «έφτανε να φορά κανείς στο λαιμό του ένα φυλαχτό κατά του πυρετού ή άλλης αρρώστιας ή να κάθεται κοντά σε τάφο για να κατηγορηθεί ότι επικαλείται φαντάσματα και δαίμονες και να θανατωθεί» (ο.π., 19:12, παρ. 14).

Το κολαστήριο άρχισε γρήγορα να δέχεται «πελάτες» όχι μόνο απ’ την Ανατολή, αλλά και από όλη την αυτοκρατορία. Γράφει ο Αμμιανός: «Απ’όλο σχεδόν τον κόσμο ευγενείς ή απλοί πολίτες οδηγούνταν αλυσοδεμένοι στη Σκυθόπολη. Μερικοί υπό το βάρος των αλυσίδων και τις κακουχίες της φυλακής πέθαιναν πριν καν δικαστούν» (ο.π., 19:12, παρ. 7). Ελάχιστοι γλίτωσαν – είτε γιατί «είδαν το φως» (όπως οι «αντιφρονούντες» στη Μακρόνησο) είτε γιατί κατάφεραν να αποδείξουν την αθωότητά τους. Αυτοί οδηγούνταν στην εξορία και οι περιουσίες τους κατάσχονταν, για να τροφοδοτήσουν τα χριστιανικά κοινόβια. Τέτοιας «επιείκιας» έτυχαν και γλίτωσαν το θάνατο (όχι όμως και τα βασανιστήρια) επιφανείς άνδρες όπως ο Σιμπλίκιος, ο Παρνάσιος, ο Ανδρόνικος κ.α.

Ο Παύλος είχε, σύμφωνα με τον Αμμιανό, τόση εξουσία στα χέρια του, ώστε «με μια κίνηση του κεφαλιού του, με ένα του μόνο νεύμα εξαρτιόταν η ζωή όλων όσων περπατούσαν στη γη» (ο.π., 19:12, παρ. 13). Αληθινός πρόδρομος των διοικητών των χιτλερικών στρατοπέδων συγκέντρωσης ο Παύλος. Η διάρκεια ζωής του σφαγείου της Σκυθοπόλεως παραμένει άγνωστη, όπως είναι αναμενόμενο. Θεωρώ βέβαιο ότι ο Ιουλιανός ο Μέγας, αν το βρήκε εν ενεργεία, το έκλεισε το 361 μ.κ.ε. Ωστόσο η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Έτσι, για περίπου 20 χρόνια λειτουργούσε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, με θύματα πρωτίστως Έλληνες Εθνικούς (αλλά και άλλους πολυθεϊστές). Η 20ετής λειτουργία αυτού του σφαγείου αποκαλύπτει περίτρανα, πώς επιβλήθηκε ο Χριστιανισμός στον ελληνικό κόσμο, και γιατί ακολούθησε ο Μεσαίωνας και ο Ισλαμισμός. Αποκαλύπτει επίσης και το γιατί τα μετέπειτα αυτοκρατορικά διατάγματα, που θέσπισαν την «επί ελληνισμώ» θανατική καταδίκη, εφαρμόσθηκαν χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Αποκαλύπτει και την έλλειψη αντίδρασης όταν, σαράντα χρόνια αργότερα, ο Αλάριχος αποδεκάτισε τις ελληνικές πόλεις, συνοδευόμενος από ορδές μοναχών. Στα γεγονότα εκείνα εξοντώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Όσοι απέμειναν, μπήκαν στο «ποίμνιο» για να σώσουν τις ζωές τους, δεχόμενοι άκοντες-εκόντες την αλλοίωση της εθνικής και πολιτιστικής τους ταυτότητας.

Αυτά που οι ομόθρησκοι σας χριστιανοί, της μικρής ψεύτικης αγάπης και του Μεγάλου αληθινού μίσους έκαναν στην Σκυθόπολη δεν τα βλέπετε; «η θα γίνεις χριστιανός η θα πεθάνεις» έλεγαν τότε στους Έλληνες προγόνους μας, αυτοί που νομίζετε αδερφούς σας, κι αντί να ανοίξετε τα μάτια σας και να διαβάσετε ιστορία, έχετε πέσει με τα μούτρα μέσα στο πορνογράφημα της δήθεν «αγίας» γραφής σας! Με όλα αυτά, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε οριστικά την ταφόπλακα στα μυθεύματα της «ελληνικότητας του Βυζαντίου» και του «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού».

Το 390 ο Θεοδόσιος δίνει εντολή και μέσα στον ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης σφαγιάζονται 15.000 άοπλοι Έλληνες πολίτες. Αλλά δεν έφταναν αυτά το 396 ο αυτοκράτορας Αρκάδιος έστρεψε τον Αλάριχο στρατηγό των Γότθων- και αφού τον εφοδίασε με πολυάριθμους μοναχούς- κατά των κέντρων πολιτισμού του Ελλαδικού χώρου. Ο ιστορικός Κ. Παπαρρηγόπουλος γράφει χαρακτηριστικά : «οι δε (Γότθοι) καθοδηγούμενοι υπό πολυαρίθμων μοναχών κατεπλημμύρησαν πάντα τα μεταξύ Θερμοπυλών και Αττικής, Λοκρίδα, Φωκίδα, Βοιωτίαν, λεηλατούντες και καταστρέφοντες χώρας και πόλεις, και τους μεν άνδρες ηβηδών αποσφάτοντες, (ομαδικά αποκεφαλίζοντας) παίδας δε και γυναίκας αγεληδών συνεπαγόμενοι. Η συμφορά υπήρξε τοσαύτη ωστε ο πεντηκονταετίαν βραδύτερον ακμάσας (ιστορικός) Ζώσιμος βεβαιεί, ότι μέχρι των χρόνων αυτού εφαίνοντο έτι τα στίγματα αυτής.» Άγνωστος ο αριθμός των σφαγιασθέντων, στα 2 χρόνια που κράτησε η επιδρομή. Εικάζεται ότι ανέρχεται σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες.

Τα δολοφονικά αυτοκρατορικά διατάγματα (κώδικες) κατά των Ελλήνων εξακολουθούν να εκδίδονται συνεχώς, ακόμη και επί Ιουστινιανού το 530. Στη στάση του Νίκα το 532 θανατώνονται στον ιππόδρομο της Πόλης 30.000 άοπλοι πολίτες. Οι Κρητικοί, πιστοί ακόμη στη θρησκεία των προγόνων τους, και διαβλέποντας τις άγριες διαθέσεις των ορθόδοξων Βυζαντινών, ζητούν τη βοήθεια των Αράβων, αλλά βοήθεια που φθάνει είναι ασήμαντη. Με πρωταγωνίστρια την ιέρεια της Αρτέμιδος Κλεαγέτη αναλαμβάνουν μόνοι τους την υπεράσπιση της πατρίδος τους. Το 961 οι Βυζαντινοί με το πρόσχημα να ελευθερώσουν την Κρήτη από τους Άραβες, πνίγουν στο αίμα τους Κρητικούς, απολογισμός 270 000 νεκροί.

Με πρωτοστατούντες Δεσποτάδες, Παπάδες και Καλογέρους, οι διωγμοί, και τα εγκλήματα, κατά των μη χριστιανών, τέλος δεν έχουν, συνεχίστηκαν μέχρι το 990 περίπου, με τελευταίους υποκύψαντες τους Κρητικούς και τους Μανιάτες.

Το Βυζάντιο, ο νεκροθάφτης του Ελληνικού πολιτισμού και ο δολοφόνος του Ελληνικού πληθυσμού, ήταν το κράτος όπου κυριαρχούσαν τα δύο σύνδρομα η θεοκρατία και η αναξιοκρατία, και που κατάντησε τους λίγους εναπομείναντες Έλληνες, αγράμματους, κουρελήδες και πεινασμένους, έρμεους στη κτηνωδία του κάθε επιδρομέα. Η Δημοκρατία καρατομήθηκε, και λέξεις Έλλην και Ελλάς διαπομπεύτηκαν και για αιώνες έσβησαν από το λεξιλόγιο των Ελλήνων.

Ο Ελλαδικός χώρος εκεί που κάποτε έσφυζε από ζωή, και χαρούμενες γιορτές ερήμωσε, τεράστιες περιοχές έμειναν ακατοίκητες, και όπου συναντούσες οικισμούς εκεί βασίλευε η θλίψη και ο μαρασμός. Οι ολυμπιακοί αγώνες, τα Νέμεα, τα Ίσθμια, τα Πύθια, τα Παναθήναια σταμάτησαν. Οι ποιητικοί και οι θεατρικοί αγώνες δεν ξανάγιναν. Τα στάδια και τα θέατρα έρημα, έμειναν βουβοί μάρτυρες, του λαμπρού παρελθόντος, και με τις κουκουβάγιες που τα κατοίκισαν να θρηνούν ολονυχτίς, την πνευματική και πολιτισμική κατάντια των Ελλήνων.

Το Ελληνικό έθνος ψυχορραγούσε όχι μόνο πολιτισμικά αλλά και πληθυσμιακά. Κατά την υποδούλωση των Ελλήνων στους Ρωμαίους το 146 π.κ.ε. λογικό είναι ο πληθυσμός τους θα αριθμούσε πολλά εκατομμύρια. Αν λάβουμε υπ” όψιν τις περιγραφές του Παυσανία, που θέλοντας να δείξει πόσο πυκνοκατοικημένος ήταν ο Ελλαδικός χώρος, γράφει ότι τα κατσίκια μπορούσαν να πηδούν από τα κεραμίδια τις μιας οικίας στα κεραμίδια της άλλης. Ακόμη και τους, οικειοθελώς, εξελληνισμένους, από τους διαδόχους του Μακεδόνα Αλεξάνδρου, λαούς της Μικράς Ασίας.

Προτού από την επιβολή του χριστιανισμού, ως αποκλειστικής θρησκείας, οι Ελληνόφωνες της αυτοκρατορίας υπερέβαιναν τα 40.000.000. Σήμερα το Ελληνικό έθνος, μαζί με τους Έλληνες της διασποράς είναι περίπου 15 εκατομμύρια. Αν συγκρίνουμε τον πληθυσμό των Τούρκων που σήμερα φθάνει τα 70 εκατομμύρια, και οι Οθωμανοί Τούρκοι που ήλθαν στη Μικρά Ασία το 1200 δεν υπερέβαιναν τις 50.000 οικογένειες, σύμφωνα με την Τούρκικη ιστορία, τότε ο Ελληνικός πληθυσμός, αν δεν σφαγιαζόταν από τις χριστιανικές ορδές και το φανατικό τους πλιάτσικο, σήμερα έπρεπε να ήταν πολύ περισσότερος από 100 εκατομμύρια.

Πραγματικά λοιπόν είναι αληθές:
«ΠΛΟΥΤΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ με τον ΜΥΘΟ του Ιησού» Πάπας Λέων Ι΄
Προτεστάντες, Καθολικοί, Ορθόδοξοι, Ιεχωβάδες, Χιλιαστές, Ευαγγελιστές και λοιποί παρατρεχάμενοι, είναι μια από τα ίδια και όλοι τους υπεύθυνοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ισλαμιστές, τζιχαντζιστές και τα παραμάγαζά τους, όλοι τραβάνε από τη μύτη τους αφελείς πιστούς-πρόβατα, με την υποσχετική της σωτηρίας της ψυχής ΜΕΤΑ τον θάνατο τους.

Όλες οι θρησκείες, εξακολουθούν να υπάρχουν λόγω κοινωνικής μίμησης είναι δηλ. τα ανθρώπινα πρόβατα – μιμίδια που τους δίνουν υπόσταση και δύναμη.

Όση βλακεία κι αφέλεια, τόσα πρόβατα !!!!

Θοδωρής Καραγιαννόπουλος

loading...

56 thoughts on “ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ!!! Η μεγαλύτερη και πρωτη γενοκτονια των Ελλήνων, απο τους Χριστιανους.

  1. **************************************************
    Π ρ ο κ α λ ώ
    τον αρθρογράφο ή οποιονδήποτε άλλον να παρουσιάσει ένα ιστορικό ντοκουμέντο στο οποίο να αναφέρεται με σαφήνεια, ρητά και κατηγορηματικά, ότι Ορθόδοξοι Χριστιανοί σκότωναν στη Σκυθόποπολη Έλληνες (ΕΛΛΗΝΕΣ) πολίτες.

    Στα ανωτέρω κείμενα πουθενά δεν γίνεται αναφορά για εξόντωση Ελλήνων.
    **************************************************

  2. Σεβασμός και ευγε στον κύριο Καραγιανόπουλο!

    Το θλιβερό και ο επίλογος έως στις μέρες μας, είναι ότι μια μερίδα
    συνανθρώπων μας δεν έχουν την τόλμη να αμφισβητήσουν και
    να ερευνήσουν την αλήθεια που υπάρχει παντού γύρω μας!

  3. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.ΜΑΖΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΑΝ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΙΘΗΝΗ ΠΙΣΤΗ.ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ.ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΡΤΙΑΝΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ.ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΒΩΜΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΤΩΝ ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.Η ΕΛΛΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ…

  4. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θέλει να διαλογισθεί μαζί σου κύριε γιανόπουλε,
    γιατί είσαι ένα ανθελληνικό, εμμονικό και εβραιομασωνικό σκατό

  5. Οι Έλληνες έσφαζαν Έλληνες, προτού επικρατήσει το Χριστιανικό Βυζάντιο.
    Διάβασε τι γράφουν οι επιφανείς αρχαίοι Έλληνες ιστορικοί θουκυδίδης και Ξενοφώντας για τις σφαγές και για την αλληλοεξόντωση του αρχαίου ελληνικού έθνους.
    Επιπλέον το Χριστιανικό Βυζάντιο σταμάτησε και τις φρικτές ανθρωποθυσίες των ειδωλολατρών, οι οποίοι θυσίαζαν Έλληνες πολίτες στους βωμούς των θεών.

  6. Ο MAD DOK,ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΤΕΡΑΚΗΣ,Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ Η Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ?ΓΙΑΤΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΙΧΙΧΙΧΙΧΟΧΟΧΟΧΧΟΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…………..

  7. Η απελευθέρωση απαιτεί:
    θάρος, πάθος για την αλήθεια, αμφισβήτηση, έρευνα
    και ξερίζωμα του καρκινώματος του εβραιοχριστιανισμού.
    Το πρώτο είναι το θάρος και αυτό το έχουν άνδρες με αρχίδια, δεν είναι για σένα!

  8. Ποιος είναι ο γιανόπουλος;
    Εσύ κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια;
    Μπορείς να διαψεύσεις τον σχολιαστή 2.53 μ. μ.
    (Εάν μπορούσες να τον διαψεύσεις, θα το είχες κάνει ήδη, για να τον ρεζιλέψεις).

  9. Μπορείς να διαψεύσεις τον σχολιαστή 2.38 μ. μ. ; ; ;
    (Εάν μπορούσες να τον διαψεύσεις, θα το είχες κάνει ήδη, για να τον ρεζιλέψεις).
    Η αλήθεια δεν διαψεύδεται. Εκτός κι αν θεωρείς τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς ψεύτες. Είναι ψεύτες; ; ;

  10. Εάν έχεις θάρρος και αρχίδια, όπως λές, γιατί δεν τολμάς να διαψεύσεις τις αλήθειες των σχολιαστών 2.38 μ.μ. και 2.53 μ.μ.;
    Δεν πρέπει να αποδείξεις τώρα ότι έχεις θάρρος και αρχίδια;

  11. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2018 – 2:50 μ.μ.
    ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ 10 ΚΑΘΥΣΥΕΡΗΜΕΝΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΣΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙ "ΔΙΑΧΑΣΜΟΥ".

    ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΥΤΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΤΟΜΑΡΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    Ανώνυμος31 Αυγούστου 2018 – 12:07 μ.μ.
    ΠΡΟΣ 12ΘΕΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑ-ΦΑΝΦΑΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΚΟΙΩΝΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΥΦΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ, ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ, ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ AYTΟΣ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ) ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ 12ΘΕΟΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΝΟ.

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΤΙ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑΣ ΤΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ.

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΣΤΕ

    Ανώνυμος31 Αυγούστου 2018 – 10:06 π.μ.
    ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ MAD DOG ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

    Απάντηση

    Ανώνυμος31 Αυγούστου 2018 – 3:33 μ.μ.
    ΒΡΩΜΕΡΕ ΕΥΤΑΞΙΑ,ΠΑΤΕΡΑΚΗ Η ΖΑΓΚΛΑΡΑ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ Η ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΣΚΑΣΕ.ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΜΠΟΡΙΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΤΙΣΑΝ ΒΩΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ.ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ,ΦΟΡΕΣΕ ΧΛΑΜΥΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ.ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΛΑΤΕΥΕΙΣ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ….

    Απάντηση

    Mad Dog31 Αυγούστου 2018 – 3:48 μ.μ.
    Δεν πιστευω σε Θεούς και οι Έλληνες ΔΕΝ ήταν ειδωλολάτρες, παρά ιδεολατρες.
    Ο χριστιανισμός που προσκυνά ζωγραφιστές σανίδες, ζωνάρια, πετσάκια αγίων, νύχια,
    ξύλα, καρφιά, πτώματα κλπ αηδιαστικά, αυτοί είναι ειδωλολάτρες! Κατάλαβες μικρέ?

    Και είμαι αυτός που δηλώνω κατώτερο στουρνάρι.

  12. Δεν έχω διάθεση, ούτε πολύ χρόνο για κοκορομαχίες με σαυρες και σκουλήκια!
    Εξάλλου, είμαι σε πολύ καλή διάθεση (πολύ καλά νέα για τις δουλειές μου!)και
    δεν θέλω να χαλαστώ, γιατί όλα τα γκαβά τσιμπλιασμένα χριστιανόπουλα χυδαιολογούν!
    Καλό απόγευμα!

  13. ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΠΑΓΑΝΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΛΗΝΩΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ!!!!!!! ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΠΗΓΗ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΡΟΪΔΗΣ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
    ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΑΚΟ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!

  14. Διαβάστε το κείμενο του Αμμιανού (στα λατινικά και ελληνικά), για να κατανοήσετε πλήρως το ψέμα περί διωγμών Ελλήνων στη Σκυθόπολη.
    Πουθενά στο κείμενο δεν υπάρχει η λέξη ''Έλλην''.
    http://www.oodegr.com/neopaganismos/diogmoi/skythop1.htm

  15. Διαβάστε το κείμενο του Αμμιανού (στα λατινικά και ελληνικά), για να κατανοήσετε πλήρως το ψέμα περί διωγμών Ελλήνων στη Σκυθόπολη.
    Πουθενά στο κείμενο δεν υπάρχει η λέξη ''Έλλην''.
    http://www.oodegr.com/neopaganismos/diogmoi/skythop1.htm

  16. Γιατί οι αντιπαθούντες την Ορθοδοξία την ''πατάνε'' συνεχώς και αδιαλείπτως;

  17. Προς Mad Dog,
    Αυτά που γράφει ο σχολιαστής τα λένε οι Έλληνες ιστορικοί και συγγραφείς, δεν τα γράφει ο ίδιος από την φαντασία του.
    Επομένως όταν λες''δεν έχεις διάθεση και χρόνο για κοκορομαχίες με σαυρες και σκουλήκια'' εννοείς τους αρχαίους συγγραφείς;

  18. Στην Σκυθόπολη, σύμφωνα με τον Ρωμαίο ιστοριογράφο Αμμιανό, γινόταν μια δίκη συνωμοτών εναντίον του τότε αυτοκράτορα. Στη δίκη αυτή άλλοι καταδικάζονταν κι άλλοι αθωώνονταν. Η εθνικότητα των δικαζομένων δεν αναφέρεται από τον ιστοριογράφο. Δεν γινόταν κανένας διωγμός εναντίον των Ελληνων.

  19. παλι αμολυσαν τoν gianni paterakis zagklaras
    stelios stergios mad dog δηλαδη τον αρρωστο swrromanh σατανιστη βλογιοκομμενο Eytaxia
    σας το λεω εξακριβομενα ολα τα ονοματα ανηκουν στον ψυχοπαθη που γραφει με το προφιλ ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  20. παλι αμολυσαν τoν gianni paterakis zagklaras
    stelios stergios mad dog δηλαδη τον αρρωστο swrromanh σατανιστη βλογιοκομμενο Eytaxia
    σας το λεω εξακριβομενα ολα τα ονοματα ανηκουν στον ψυχοπαθη που γραφει με το προφιλ ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  21. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ = ΤΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ Ο ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ
    Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ

  22. Για όσους διάβασαν κάποιο βιβλίο πέραν από τα σχολικά, γνωρίζουν ότι ο Χριστιανισμός όχι μόνο δε συνέβαλε
    στην πρόοδο αλλά, αντιθέτως, διά της
    σκοταδιστικής δράσεώς του ανέστειλε για χίλια περίπου χρόνια την
    εξέλιξη της ανθρωπότητας.

    Με το που κατέστη η επίσημη θρησκεία του Βυζαντίου,
    εκτός από το ότι αποτέλεσε τον κυριότερο παράγοντα αναστολής οιασδήποτε
    προόδου, επέδειξε μίσος πρωτόγνωρο προς εκείνους που δεν ασπάζονταν τις
    ιδέες του, αποστροφή προς τα Γράμματα, και δη τα Ελληνικά, εχθρότητα προς
    το Κάλλος και την Τέχνη.

    Σκυθόπολη, καταστροφές μνημείων, κάψιμο βιβλίων,
    μισαλλοδοξία, διώξεις αντιφρονούντων και θανατικές καταδίκες, μαζικές
    εκτοπίσεις πληθυσμών, ιερά εξέταση, διωγμός της επιστήμης, άρνηση
    του Διαφωτισμού, απέχθεια προς τη δημοκρατία αυτή ήταν, εν ολίγοις, η
    προσφορά του Χριστιανισμού.

    Ο σημερινός ευρωπαϊκός πολιτισμός στηρίζεται στις αρχές: Δημοκρατία,
    Ανθρωπισμός, Επιστήμη, ανθρώπινα δικαιώματα. Καμιά
    τους δεν οφείλει την ύπαρξή της στον Χριστιανισμό.

    Είναι ΟΛΑ δημιουργήματα των Ελλήνων.

  23. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ, Ο 12ΘΕΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ, (Ο 31 Αυγούστου 2018 – 2:53 μ.μ.) ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 12ΘΕΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΑΘΙΓΓΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ.

  24. *******************************************
    Αυτά που γράφεις ανωτέρω είναι βγαλμένα από την φαντασία σου, δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

    Αν διάβαζες ιστορία, θα μάθαινες ότι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός καταστράφηκε και παρήκμασε το 146 προ Χριστού (προ ΧΡΙΣΤΟΥ), όταν η Ελλάδα υποδουλώθηκε στους Ρωμαίους.

    Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός α ν α σ τ ή θ η κ ε από το Χριστιανικό Βυζάντιο (ή μήπως αναστήθηκε από τους Σουηδούς;).

    Ιδού τι γράφουν οι ιστορικοί:
    1) ''Πολλά από αυτά που ξέρουμε για την αρχαιότητα, ειδικά για την ε λ λ η ν ι κ ή και ρωμαϊκή φιλολογία και την ρωμαϊκή νομοθεσία θα είχαν χαθεί παντοτινά, αν δεν υπήρχαν οι λόγιοι και οι αντιγραφείς της Κωνσταντινούπολης''.

    (J.J. Norwich, «Σύντομη Ιστορία του Βυζαντίου», εκδ Γκοβοστη, Δ’ εκδοση,1997)
    ΠΗΓΗ
    apologitis.com/gr/ancient/byz-politismos.htm

    2) Ο Άγγλος ιστορικός Γίββων, που διάκειται εχθρικά προς το Βυζάντιο, αναφέρει:

    ''Το πνεύμα του Ομήρου, του Δημοσθένους, του Αριστοτέλους, του Πλάτωνος,
    φώτιζε την Κωνσταντινούπολη.
    Οι πολυάριθμες ερμηνείες και τα σχόλια των Βυζαντινών εις τους κλασσικούς συγγραφείς δεικνύουν με πόση επιμέλεια ανεγινώσκοντο.
    Οι Έλληνες της Κωνσταντινουπόλεως απεκάθηραν την κοινήν γλώσσαν και ανέκτησαν την εύκολον χρήσιν της γλώσσης των π ρ ο γ ό ν ω ν αυτών, η οποία είναι το αριστούργημα του ανθρώπινου πνεύματος''.
    Βλέπε εδώ
    apologitis.com/gr/ancient/byz-politismos.htm
    ************************************************

  25. Ελληνισμός και χριστιανισμός
    Μετά την επικράτηση του χριστιανισμού, η φιλοσοφία, που χρησιμοποιεί αυστηρά νόμους της λογικής κι όχι μεταφυσικές αυθαιρεσίες, κρίθηκε ως άκρως επικίνδυνη για το υπό διαμόρφωση δόγμα και τέθηκε υπό άγριο διωγμό.
    Υλιστες φιλόσοφοι . Οι φιλόσοφοι της Μιλήτου τράβηξαν με ορμή εμπρός γκρεμίζοντας ιεροκρατούμενα κάστρα, μέσα στα οποία κλειδώνεται και μουχλιάζει η ανθρώπινη σκέψη. Η Σχολή της Μιλήτου έθεσε τις βάσεις των θεωριών περί κοσμογονίας, τις οποίες ακολουθεί και καλλιεργεί η σύγχρονη επιστήμη. Ο Θαλής, ο Αναξίμανδρος κι ο Αναξιμένης καθόρισαν και προετοίμασαν το έδαφος, για να σκεφθεί και να φιλοσοφήσει ο άνθρωπος πάνω στο κοσμολογικό πρόβλημα. 
    Δυστυχώς όμως, δεν διέφυγε του θεοκρατικού μίσους (αρχαίου και χριστιανικού) και δεν σώθηκε ακέραιη η διδασκαλία τους, αλλά έφθασε ως εμάς αποσπασματική και από δεύτερο χέρι.

  26. 31 Αυγούστου 2018 5:42 μ.μ.
    Καλά θα κάνεις να διαβάσεις εσύ ιστορία, γιατί εμείς που διαβάσαμε, μάθαμε ότι στην αρχαία Ελλάδα, όποιος δεν συμφωνούσε με τις καθιερωμένες αντιλήψεις περί θρησκείας περνούσε από την Ιερά Εξέταση ως ασεβής και ή θανατώνονταν (π.χ. Σωκράτης) ή εξορίζονταν (π.χ. Αναξαγόρας).
    Αγνοείς την ελληνική ιστορία;

  27. Βυζάντιο , Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία
    Η απανθρωπιά των Βυζαντινών μας προκαλεί τεράστιο δέος και τρομερή κατάπληξη για το απίστευτο μέγεθος της διαστροφής, στην οποία μπορεί να περιέλθουν ανθρώπινα όντα.
    Η κατάκτηση και η διατήρηση της αυτοκρατορικής ηγεμονίας, γράφει ο Μιχαήλ Ψελλός, γινόταν «φόνοις και αίμασιν»…
       Βασάνιζε η αυτοκρατορική εξουσία, βασάνιζε και η πατριαρχική.

       Δεν είναι επομένως περίεργο που πολλοί αυτοκράτορες χαρακτηρίζονται από Βυζαντινούς συγγραφείς αίσχιστοι, παμμίαροι, δυσεβείς, θεοβδέλυκτοι, ωμότατοι, ανόσιοι, τρισάθλιοι, θηριώδης, αιμοχαρείς, θεομισείς, αλιτήριοι, παλαμναίοι (δηλ. δολοφόνοι, βδελυροί).
    Οι ποινές στους Βυζαντινούς χωρίζονταν σε τρεις κατηγορίες. Σα κείνες που συνεπάγονταν θάνατο, στις σωματικές ποινές και σε κείνες που όριζαν χρηματική αποζημίωση. Στις κεφαλικές ανήκαν αρχικά ο αποκεφαλισμός, η πυρά, η κρεμάλα, ο απαγχονισμός, ο καταποντισμός, ο λιθοβολισμός κι ακόμα η εξορία, ο περιορισμός και η δουλεία. Αργότερα θα προστεθούν στις θανατικές ποινές η εκτύφλωση, ο ακρωτηριασμός και το μεταλλισθήναι – ισόβια καταναγκαστικά έργα στα μεταλλεία.
       Απέραντη ποικιλία αυθαίρετων βασανισμών και μαρτυρικών θανατώσεων. Ψήσιμο στη θράκα, εκδορά, θανάτωση σε κοχλαστό νερό, βραστό λάδι ή αναλειωτή πίσσα, ανασταύρωση, παλούκωμα, κατόρυξη, πυρωμένα σίδερα, φαρμάκωμα, ακόμα και ευνουχισμός.
       Ο τεράστιος αριθμός των ακρωτηριασμών στο Βυζάντιο φαίνεται και από τα παρωνύμια που δίνονταν σε όσους είχαν υποστεί ρινοτομία, αποκοπή αφτιών, χεριών κλπ, Κοψόρρινος, Αργυρομύτης, Ασημομύτης, Χαλκομύτης – επειδή τα θύματα αντικαθιστούσαν την κομμένη ή πλαγιασμένη μύτη με ομοίωμα, ένα είδος θήκης από μέταλλο – Κουτσομύτης, Κουτσοχέρας, Κουτζοδάκτυλος, Δερμοκαΐτης. Κι ακόμα το όνομα Γάλλος που σημαίνει τον «αποτετμημένον τα αιδοία», τον ευνούχο.
    Επιστράτευαν την ίδια τη διδασκαλία του Χριστού, τα ευαγγελικά ρήματα.
       Βγάλε το μάτι σου, κόψε το χέρι σου ή το πόδι σου αν σε σκανδαλίζει. Καλύτερα κουτσός ή κουλός παρά αρτιμελής και κολασμένος – «και εάν σκανδαλίζει σε η χειρ σου, απόκοψον αυτήν. καλόν σοι εστί κυλλόν εις την ζωήν εισελθείν, ή τας δύο χείρας έχοντα απελθείν εις την γέενναν, εις το πυρ το άσβεστον… και εάν ο πούς σου σκανδαλίζει σε, απόκοψον αυτόν. καλόν εστί σοι εισελθείν εις την ζωήν χωλόν, ή τους δύο πόδας έχοντα βληθήναι εις την γέενναν… και εάν ο οφθαλμός σου σκανδαλίζει σε, έκβαλε αυτόν. Καλον σοι κλπ.». (Μαρκος, θ΄, 43-47).
       Αλλά και στον Ματθαίο ε΄, 29: «ει δε ο οθφαλμός σου ο δεξιός σκανδαλίζει σε, έξελε αυτόν και βάλε από σου. Συμφέρει γαρ ίνα απόληται εν των μελών σου, και μη όλον το σώμα σου βληθή εις γέενναν.  Και ει η δεξιά σου χειρ σκανδαλίζει σε, έκκοψον αυτήν και βάλε από σου».
       Και μιά άλλη, νομικοθεολογική αυτή τη φορά, θεμελίωση. Η εκτύφλωση και οι ακρωτηριασμοί αντικαθιστούν τη θανατική ποινή δίνοντας στον δράστη του εγκλήματος την ευκαιρία να μετανοήσει… πρόκειται φυσικά για σοφιστικές προφάσεις και υποκριτικές δικαιολογίες. Οι ακρωτηριασμοί και οι εκτυφλώσεις είναι η φρικαλεότερη μορφή βασανισμού, χειρότερη ποινή κι από τον θάνατο γιατί καταδικάζει το θύμα σε ισόβια δυστυχία.
       Με τη συχνότητα, πολλαπλότητα και έκταση που παρουσιάζονται στο Βυζάντιο οι αποτρόπαιες αυτές τιμωρίες, δημιουργούν τη εντύπωση πνεύματος διαστροφής και κύματος βαρβαρότητας…
                                                                             

  28. Εσένα σε διαψεύδει ο Σωκράτης, ο οποίος καταδιώχθηκε για τις αντιλήψεις του και θανατώθηκε πίνοντας κώνειο.

  29. @ Ανώνυμος – 5:00 μ.μ

    Άκου να δεις,
    ΔΕΝ υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε πείσει, ούτε εσένα ούτε τα σκυλιά που βρίζουν
    όσο ευγενικά και να προσπαθήσω θα ακούσω χυδαιολόγειες και δεν το έχω ανάγκη!
    Αυτά που ανέφερε ο συνελληνας αρθρογράφος Καραγγιανόπουλος, είναι επίσημες
    δηλώσεις από έρευνα ιστορικών και άλλων, αυτά που δήλωσε ο σχολιαστής
    – 4:27 μ.μ είναι γελειότητες, μας λέει να ακούσουμε τη λένε οι παπάδες!
    Όσο για τον αλητήριο χτικιάρη στο 2:50 μ.μ. δεν χρειάζοντε εξηγήσεις!

    Δηλαδή, δεν θέλω να χαλαστώ με πορδές και αλλά εμετικά κραξίματα.
    Ελπίζω να δέχεσαι την εξήγηση μου, αν νομίζεις είμαι δειλός ή δεν
    έχω επιχειρήματα, κανένα πρόβλημα, κρατά αυτό που σε κάνει αυθεντία!

  30. Το "Προϊόν του χριστιανισμού " (Περιλαμβανομένης και της ορντοντοξίας ελληναράδες μου )
    Από κοινωνικής, ψυχολογικής, και πάσης απόψεως, στα μέρη όπου επικράτη- σε ο Χριστιανισμός έκανε τα πάντα μαντάρα.
    Προέκυψαν:
    Άνευ προηγουμένου δεισιδαιμονία,
    πόνος, θλίψη, φόβος, τρόμος, αναχωρητισμός, ερημιτισμός,
    ενίοτε ευνουχισμός και στηλιτισμός,
    φόνος, καταστροφή, αθλιότητα, βασανιστήρια, αγραμματοσύνη, αντιεπιστημονικότητα, βρωμιά, απλυσιά, αρρώστια,
    αντιερωτισμός, μισογυνισμός, μυστικοκοπάθεια, νεύρωση, καχυποψία, μισαλλοδοξία, ενοχή, δυστυχία, εκμετάλλευση,
    αιρέσεις, εξοστρακισμοί, αφορισμοί, θρησκευτικοί και μη θρησκευτικοί πόλεμοι, εκατομμύρια αθώα θύματα και όλο το κακό συναπάντημα Τα πράγματα έγιναν τρισχειρότερα από ότι ήταν πριν! Όσον αφορά την ομοφυλοφιλία αυτή πάντα υπήρχε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη στα μικρά ποσοστά που η φύση ή η κοινωνική ζωή άφησε να υπάρχει. Ο Χριστιανισμός όμως με την αφύσικη ζωή και ηθική που επέβαλε κατέστρεψε τον ερωτισμό και επολλαπλασίασε την ομοφυλοφιλία.
    Νεοκλής Ρούσος

  31. Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ !!! ΠΟΡΝΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ?ΜΗΠΩΣ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ?

  32. για τους Ελληναράδες … χριστιανούς και όχι μόνο ….

    Πνιγμοί, ακρωτηριασμοί, συντριβή, αφανισμός και λεηλασίες απερίγραπτης έκτασης και αγριότητας, καταπλάκωσαν την πάλαι ποτέ χώρα της χαράς, του θεάτρου, των τεχνών της ολυμπιάδος και της ποίησης. Η φωτισμένη έρευνα και τα βαθιά διανοήματα των Ελλήνων, λίγο πριν αναμορφώσουν αμετάκλητα τα κοινωνικά δεδομένα ολόκληρου του μεσογειακού και ευρασιατικού κόσμου, κατασυντρίφτηκαν με απίστευτη αγριότητα. Τα περίτεχνα διανοήματα των Ελλήνων φάνταζαν τώρα στα μάτια των "ευλογημένων" απ' το σπέρμα του Αβραάμ, ως δύσοσμη κόπρος, άξια μόνο για το ευλογημένο πυρ του εξαγνισμού, μαζί με τα ιερά φυλακτήριά τους.
    Η παράξενη: «εν πνεύματι αγίω και πυρί» σωτηρία, σε όλο της το αρχαιο-χαλδαϊκό μεγαλείο. Για όσους δεν πολυκαταλαβαίνουν, η χαλδαιο-χριστιανο-γιαχβική συνταγή, ήταν απλή και ξεκάθαρη: «παν δένδρον μη κάμνον καρπόν καλόν, εκόπτεται και εις πυρ βάλλεται». Mατθ.3.10-12. Για όσους δε εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν, γίνεται απολύτως ξεκάθαρη: «Τους δε εχθρούς μου, τους μη θέλοντας να βασιλεύσω επ' αυτούς, φέρεται εδώ ενώπιόν μου και κατασφάξατε αυτούς» Λουκάς 19.27.
    Όπως και να τις διαβάσουμε, δηλώσεις όπως: «μάχαιρα ήρθα να βάλω επί της γης και ουχί ειρήνη». Mατθ.10.34. «Όστις δεν είναι μετ' εμού είναι κατ' εμού». Λουκ.11.23. Καθώς και «όστις δεν μισεί (!!!) πατέρα, μητέρα, γυναίκα, τέκνα, αδελφούς και αδελφάς… δεν δύναται να είναι μαθητής μου» Λουκ.14.26. που άφησε πίσω του ο διασημότερος των απογόνων του Αβραάμ Ιησούς, έκαναν τα τύμπανα του θρησκευτικού διχασμού και της μισαλλοδοξίας να ηχούν ασταμάτητα… καλυμμένα πίσω από ένα παχύ και πολύχρωμο παραπέτασμα "αγάπης"!
    Τα υπόλοιπα αγαθολογήματα, για "προβατάκια" και "καλούς ποίμαινες", αποδείχθηκαν μεγαλοστομίες βιτρίνας για λαϊκή κατανάλωση! Δηλαδή, αγάπες και λουλούδια, είχε μόνο το εξωτερικό περιτύλιγμα, του τυπικού θρησκευτικού δελεασμού! Δηλαδή ξίφος, αφανισμός και εξευτελισμός καλυμμένος με λουλούδια!
    Στην ουσία ο θρησκευτικός φανατισμός, ο λαϊκισμός και η παλιά τέχνη της συστηματικής σπίλωσης, κατάφεραν τελικώς το αδιανόητο. Κατέστρεψαν την υπόληψη και την αξιοπρέπεια ενός λαμπρού ευεργέτη πολιτισμού.

    Βέβαια, για τους απλοϊκούς οπαδούς του χριστιανισμού, ο αγώνας είχε μόνο μεταθανάτιες ανταμοιβές! Ομως για τους υψηλόβαθμους στην ιεραρχία και τους μυημένους και επιμελείς μελετητές των γραφών, στην βαθύτερη κατανόηση των λόγων του Ιησού υπήρχε και η ξεκάθαρη συνταγή… μισθοφορικών αποδοχών! Πέστε μου εσείς αν βγάζετε άλλο συμπέρασμα: «ο δε Ιησούς απάντησε: Σας βεβαιώνω, όποιος άφησε, αδελφούς, αδελφές, μητέρα ή πατέρα ή τεκνά, σπίτια ή χωράφια για μένα και το ευαγγέλιο, εκατό φορές περισσότερα θα πάρει στα χρόνια που ζούμε τώρα (κείμενο: εν τω καιρώ τούτω) και στο μελλοντικό κόσμο (κείμενο: εν τω αιώνι τω ερχομένω) ζωή αιώνια»! Μάρκος 10.29-30.

  33. Εσύ που μιλάς για απανθρωπιά των Βυζαντινών δεν έμαθες ποτέ ότι αρχαίοι Έλληνες (Αθηναίοι, Σπαρτιάτες, Βοιωτοί και λοιποί) σ φ ά ζ ο ν τ α ν μεταξύ τους ή πωλούσαν τους άλλους Έλληνες ως δούλους ή έσφαζαν πάνω στους βωμούς των θεών άλλους Έλληνες;

  34. Έγραφε ο Παλλάδος ο Αλεξάνδρειας τον 4ον αιώνα μετ τη νέα χρονολόγηση

    Ει μοναχοί, τί τοσοίδε; τοσοίδε δέ, πώς πάλι μούνοι;
    ώ πληθύς μοναχών ψευσαμένη μονάδα.»
     
    Η. μετάφραση:
     
    «Εάν είναι μοναχοί, τότε πώς είναι τόσοι; Αν είναι δε τόσοι, τότε πάλι πώς είναι μόνοι;
    Ώ πλήθος των μοναχών είστε ψευδής μονάδα.»

  35. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΕΥΚΛΑΝΙΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

  36. Ο σχολιαστής Ανώνυμος – 5:00 μ.μ. έγραψε:

    Προς Mad Dog,
    Αυτά που γράφει ο σχολιαστής τα λένε οι Έλληνες ιστορικοί και συγγραφείς, δεν τα γράφει ο ίδιος από την φαντασία του.
    Επομένως όταν λες''δεν έχεις διάθεση και χρόνο για κοκορομαχίες με σαυρες και σκουλήκια'' εννοείς τους αρχαίους συγγραφείς;

    Και απάντηση δεν έλαβε.

    Ο σχολιαστής 2.50 έγραψε:

    **************************************************
    Π ρ ο κ α λ ώ
    τον αρθρογράφο ή οποιονδήποτε άλλον να παρουσιάσει ένα ιστορικό ντοκουμέντο στο οποίο να αναφέρεται με σαφήνεια, ρητά και κατηγορηματικά, ότι Ορθόδοξοι Χριστιανοί σκότωναν στη Σκυθόποπολη Έλληνες (ΕΛΛΗΝΕΣ) πολίτες.

    Στα ανωτέρω κείμενα πουθενά δεν γίνεται αναφορά για εξόντωση Ελλήνων.
    **************************************************
    Και απάντηση δέν έλαβε, διότι πράγματι στα κείμενα του Αμμιανού δεν υπάρχει η λέξη ''Έλλην''.

  37. << ΄Οποιος κατεμηνύετο ως ειδωλολάτρης, κατεβαρύνετο δι΄αλύσεων και εστέλλετο εις ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΙΝ, όπου είχε στηθή ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ ΚΡΕΟΥΡΓΕΙΟΝ.

    Εκεί συνεδρίαζον ευσεβείς δικασταί, αμιλλώμενοι τίς πλείονας ειδωλολάτρας να οπτήση επί εσχάρας, νά βράση εντός ζέοντος ελαίου ή κατακόψη μεληδόν.

    Μυριάδες μαρτυρολογίων διηγούνται τας αθλήσεις τών χριστιανών ομολογητών, εκ τών πληγών τών οποίων έσταζε γάλα, και τους εδρόσιζαν αι φλόγες, αλλ΄ΟΥΔΕΙΣ ΕΓΡΑΨΕΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΨΕΥΔΕΣ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ, ΟΙΤΙΝΕΣ ΑΝΤΙ ΜΥΘΩΔΟΥΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΗ ΚΑΤΕΚΑΥΣΕ TΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΕΠΙΕΙΚΕΙΑΣ… >>
    (Εμμανουήλ Ροϊδης " Η πάππισα Ιωάννα" ,σελίς 124, εκδόσεις "Γαλαξίας")

  38. **********************************************
    Αυτά που γράφει ο Νεοκλής Ρούσος, μπορείς να τα τεκμηριώσεις;
    Περιμένω να τεκμηριώσεις έστω κι ένα από αυτά που γράφει.
    ************************************************

  39. **********************************************
    Μπράβο. Εσύ θεωρείς ιστορική πηγή ένα λογοτεχνικό κείμενο που γράφτηκε σε πρόσφατο αιώνα.
    Πες μου τώρα.
    Που γράφει το κείμενο ότι στη Σκυθόπολη εξόντωναν Έλληνες;
    *************************************************

  40. πωπω μανα μου πως εκαιγε το λαδι ουτε ο γαυρος δεν τηγανιζεται ετσι

    πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
    κλανω τωρα ησυχα ολοι των ψωρραιων οι κωλοι

  41. το γραφει η ζαγκλαρω τελος
    παμε ολοι
    πρρρρρ
    πρρρρ
    πρρρ

    σκατα σκατα στα καγκελα σκατα στα παραθυρια
    σκατα στου ευτακια το πουλι και του μεγιστια
    τα φρυδια
    χαχαχαχαχαχ;αχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  42. ΑΔΕΛΦΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΖΑΓΚΛΑΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ…Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ..ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΘΕΣΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΟΝ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΟΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΛΥΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΛΘΕΣ.
    ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΑΔΕΛΦΕ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΞΟΡΚΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΩ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΑΔΕΛΦΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΛΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΞΕΜΑΤΙΑΣΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΣΑΠΕΛΟΠΙΤΑΡΤΙΔΙΑ…ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΖΑΓΚΛΑΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΑΑΑΜΗΗΗΝ….

  43. ΑΔΙΚΑ ΑΔΕΛΦΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ- ΑΔΕΙΑΣΕ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,26 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘ3ΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΗ- ΠΟΤΕ ? ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 26 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜ3ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΘΕΙΣΜΟΥ- ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΑΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΣΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙ ΟΝΤΑΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  44. georgios stavroulakis

    Ποιος κερατάς σου έκανε, στενό το φόρεμα σου;
    Να μην χωρεί η χέρα μου, να πιάσει τα βυζιά σου;

    Κάποτε ήσουν όμορφος και κόλλησα μαζί σου
    μα τώρα σε ξεπέρασα και άντε και γαμήσου

    Εγώ θα πάρω Κρητικιά να ‘χει βυζα μεγάλα
    όταν τελειώνει η ρακί να ‘χω να πίνω γάλα

    Τέτοια ντροπή δεν την μπορώ και την καρδιά μου καίει.
    Με τι ψυχή με άφησες, για έναν Εγγλέζο γκέι;

    Ήθελα να’μουνα χοχλιός να μπαίνω στην αυλή σου
    να γράφω με τα σάλια μου άντε μωρή γ…σου

    Γεια σου Δημήτρη μερακλή πότε να μην ποθάνεις
    στο π…σο μου να κρεμαστείς και τον Ταρζαν να κάνεις

  45. Να Γαμησεις μπορεις Θωδορη η στο χειρογλυκανο την βνγαζεις? που τις βρηκες ρε ολες αυτες τισ ψυετιες και ανακριβειες ρε μπαγαποντη απατεωνα? πηγες? τιποτα. ε αι γ@μησου να βγαλεις ονομα

  46. Χριστιανικά ήθη,
    όχι διαφορετικά από την Σκυθόπολη!

  47. Έχουμε και εμείς λάδι στον Χολομώντα, παχύ και ευγεστο!
    Άκου τι λένε οι άξεστοι χωριάτες!

    Μια ψωλή μια ψωλή για της μαρίκας το μουνί,
    μια τσαπού μια τσαπού για την σούφρα του εγένητου στιχρού.

  48. ποιο θοδωρη ενοεις ; το θεοδωρακη ταραρομ;

  49. αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ηρθε η πουτανα με τα 800 ονοματα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    θεοδωρος

  50. Όπως αντιληφθήκατε, αγαπητοί σχολιαστές,
    ''τα περί της μεγαλύτερης γενοκτονίας των Ελλήνων στη Σκυθόπολη'', υπάρχουν μόνο στον τίτλο του αρθρογραφήματος, δεν τεκμηριώνονται από καμιά ιστορική πηγή.

  51. ΑΧ!ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

    ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΤΣΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΛΑ

  52. Πρώτα από όλα, οι αρχαίοι Εβραίοι επινόησαν, κατασκεύασαν και δημιούργησαν την Εβραϊκή θρησκεία και όλα τα θρησκευτικά κείμενά τις Π.Δ. …και οι πρώτοι Χριστιανοί που ήταν Εβραίοι, οι απόστολοι μαζί με άλλους και οι πατέρες τις εκκλησίας επάνω στα θεμέλια του Εβραϊσμού επινόησαν, κατασκεύασαν και δημιούργησαν την Χριστιανική θρησκεία. Για αυτό τον λόγο ο Χριστιανισμός είναι μια Εβραϊκή αίρεση.Στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο η Χριστιανική Ορθόδοξοι εκκλησία διδάσκει σε εμάς και τα παιδιά μας τα πάντα για τους αρχαίους Εβραίους, την ιστορία τους και των "πολιτισμό" τους.Μας μαθαίνει να γιορτάζουμε Εβραϊκά γεγονότα, και να γιορτάζουμε και να θαυμάζουμε Εβραίους βιβλικούς ήρωες. Μας υποχρεώνει να γιορτάζουμε τους ξένους αγίους που οι ποιο πολλοί τους ήταν σφάχτες και δολοφόνοι των Ελλήνων προγονών μας.Μας κάνει πλύση εγκεφαλου ότι οι πνευματική προπάτορες και πρόγονοι μας είναι ο Εβραίος Αβραάμ και πολλοί άλλοι Εβραίοι.

    {Στην πραγματικότητα, θαυμάζω πάρα πολύ τον Εβραϊκό λαό για τον τρόπο που προστατεύει και διατηρεί την ταυτότητά του, τη γλώσσα, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τη θρησκεία τους!!Τουλάχιστον δεν έχουν μια ξένη θρησκεία που τους επιβλήθηκε από ξένους κατακτητές, όπως εχουμε εμείς.
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ νεοελληνες καμαρώνετε για τους ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ αφου προγονοι σας ειναι οι εβραίοι που πιστεύετε οτι οι ψαραδες εγραψαν ευαγγέλια,τί σχέση έχετε εσείς μέ τό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ προβατα πού πιστεύετε οτι ο χριστος ηταν γιος θεου επειδη το ορισαν αυτο σε οικουμενικη συνοδο.ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ.

  53. Η ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΓΥΡΕΥΕΙ
    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ

    Τίποτε δεν απόμεινε
    στον κόσμο πια για μένα,
    όλα βρωμούν τριγύρω μου
    και φαίνονται χεσμένα.

    Όλα σκατά γενήκανε
    και ο δικός μου κώλος
    σκατά εγίνηκε κι αυτός,
    σκατά ο κόσμος όλος.

    Μόνο σκατά φυτρώνουνε
    στον τόπο αυτό τον άγονο
    κι όλοι χεσμένοι είμαστε,
    σκατάδες στο τετράγωνο.

    Μας έρχεται κάθε σκατάς,
    θαρρούμε πως σωθήκαμε,
    μα μόλις φύγει βλέπομε
    πως αποσκατωθήκαμε.

    Σκατά βρωμάει τούτος δω,
    σκατά βρωμά κι εκείνος,
    σκατά βρωμάει το σκατό,
    σκατά βρωμά κι ο κρίνος.

    Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά,
    και με χαρτί χεσμένο
    ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό
    προβάλλει σκατωμένο.

    Σκατά τα πάντα θεωρώ
    και χωρίς πια να απορώ,
    σκατά μασώ, σκατά ρουφώ,
    σκατά πάω να χέσω,
    απ’ τα σκατά θα σηκωθώ
    και στα σκατά θα πέσω.

    Όταν πεθάνω χέστε με,
    τα κόλλυβά μου φάτε
    Και πάλι ξαναχέστε με
    και πάλι ξαναφάτε,
    μα απ’ τα γέλια τα πολλά
    κοντεύω ν’ αρρωστήσω
    και δεν μπορώ να κρατηθώ,
    μου φεύγουν από πίσω.

    Σκατά ο μεν, σκατά ο δε,
    σκατά ο κόσμος όλος
    κι απ’ το πολύ το χέσιμο
    σου πόνεσε ο κώλος!

    Γ. Σουρής

  54. Ο Όλυμπος από τα αρχαία χρόνια προκαλούσε δέος και Οργασμό με την επιβλητική του όψη. Ο κόσμος νόμιζε ότι οι Θεοί ζούσαν εκεί. Η ομίχλη που κάλυπτε την κορυφή του, έκανε τον κόσμο να απορεί και να ζητά απαντήσεις. Τολμηροί εξερευνητές όπως ή Ντόρα και τα Στρούμφ, ήθελαν να ανακαλύψουν τι πραγματικά βρίσκεται στην κορυφή. Το 453 π.Χ ξεκίνησε μια θαρραλέα ομάδα Στρούμφ, η Ντόρα και ο Ηρακλής την ανάβαση. Αφότου έφτασαν στην κορυφή αντίκρισαν το παλάτι των Θεών. Ήταν γιγάντιο και η Ντόρα, από τον πολλαπλό οργασμό που βίωσε, λιποθύμησε. Ξαφνικά στο βάθος είδαν τον Δία στο μπαλκόνι να πίνει μπάφους και να παίζει προ. Η Ήρα του φώναζε να πάνε σε κάποιον χορό και αφού ο Δίας της τα έψαλε, πέταξε 5-6 κεραυνούς για να ξεθυμάνει . Τότε ο Ηρακλής συγκινημένος άρχισε να φωνάζει «Μπαμπάκα σε βρήκα επιτέλους, μπαμπαααά».

    Ο Δίας μόλις ένιωσε την παρουσία του γιού του πάγωσε. Αφού κοιτάχτηκαν για λίγα δευτερόλεπτα άρχισαν και οι δύο να τρέχουν ο ένας προς τον άλλο, σε slow-mo, με ανοιχτά τα χέρια, ενώ ακουγόταν το τραγούδι Je T'aime Moi Non. Αφού τελείωσε το σκηνικό αυτό, ο Δίας τους φιλοξένησε εκεί κάμποσο καιρό. Εκεί ο Δίας χάρισε στα Στρούμφ πάρα μα πάρα πολλά στρουμφόμουρα , έκανε προσθετική στήθους στην Στρουμφίτα και ευνούχισε τον Δρακουμέλ. Η Ντόρα ερωτεύτηκε την μεγάλη και χοντρή τρίαινα του Ποσειδώνα και η Αφροδίτη πήρε την παρθενιά του Ηρακλή. Τέλος ο Δίας τους παρακάλεσε ώστε να φροντίσουν να μην μάθουν ποτέ τα Βριλ, την τοποθεσία του παλατιού αυτού, διότι τους πούλησε τριφύλλι αντί για μπάφους και τώρα τον ψάχνουν να τον ευνουχίσουν.

    Αφότου έφυγαν κανείς δεν ξαναείδε τους Θεούς του Ολύμπου. Φήμες θέλουν ότι τα Βριλ βρήκαν τον Δία και τον ευνούχισαν και αυτός από την ντροπή που ένιωσε, μετανάστευσε σε άλλον γαλαξία με την οικογένειά του.

    Άλλοι λένε ότι ο απόλυτος θεός (Τσακ Νόρις ) είπε στους Θεούς του Ολύμπου να φύγουν γιατί ο κόσμος πρέπει να πιστεύει μόνο στον Τσακ. Αυτοί χέστηκαν πάνω τους και την έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη. Ποιος ξέρει…

    Ο Όλυμπος μεταφέρθηκε από τον Σείριο, από τους ΈΛ-ληνες, το 9.452.854 π.χ.(ημέρα Σάββατο με τον 8:00), με ένα ειδικά διαμορφομένο βαγόνι του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης. Ο Όλυμπος, όπως και όλα τα βουνά του σύμπαντος κατοικούνται από του ΈΛ-ληνες στο εσωτερικό τους. Τα ΕΛ-νηκά αυτά βουνά, όπου και συχνά επισκέπτεται ο Λιακόπουλος με την βοήθεια του Αστυνόμου Σαΐνη, κρύβουν πολλά δις εκατοντάκις εκατομμύρια έτη φωτός διαδρόμους που όλοι καταλήγουν στον Όλυμπο. Από τον Όλυμπο μεταφόρονται πληροφορίες (και όχι μόνο) στους κατοίκους στο εσωτετικό της Γης. Οι επιστήμονες είναι σιωνιστές και κρύβουν την αλήθεια για το τί ακριβώς είναι Όλυμπος. (Βλέπε πύλες…)

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ-ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ-ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ

Comments are closed.