Καταγγελία για την εγκληματική επίθεση σε βάρος του προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων στη Διακίνηση Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε στις 14.8.2018, ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων στη Διακίνηση Εμπορευματοκιβωτίων του Πειραιά (ΕΝΕΔΕΠ) Μάρκος Μπεκρής, την ώρα που ενημέρωνε εργαζόμενους.
Το πισώπλατο χτύπημα και ο τραυματισμός του συνδικαλιστή έχουν σαν στόχο την τρομοκρατία των εργαζομένων και δείχνουν το φόβο για τις κινητοποιήσεις που αναπτύσσονται στις προβλήτες 2 και 3.

Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι σαν δράστης της επίθεσης καταγγέλλεται ο επόπτης ασφαλείας της εργολαβικής εταιρείας D-Port, Βασίλης Παπαδόγγονας.

Οι εργολαβικές και θυγατρικές εταιρείες της COSCO είναι μέσο που χρησιμοποιεί η εταιρεία για να πλήξει τα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και να επιβάλλει καθεστώς γαλέρας. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το εργοδοτικό σωματείο που επιχειρείται να στηθεί.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρίσκεται στο πλευρό του συνδικαλιστικού κινήματος στην πάλη του ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία και για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και των συνδικαλιστικών ελευθεριών.

Με τον αγώνα και την αλληλεγγύη θα σπάσει το γκέτο που πάει να στήσει η COSCO. Η εγκληματική επίθεση στο συνδικαλιστή Μ. Μπεκρή δείχνει για άλλη μια φορά τις ολέθριες συνέπειες της ιδιωτικοποίησης των λιμανιών και των υποδομών της χώρας. Η εθνικοποίηση του λιμανιού, με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο και προστασία των εργατικών δικαιωμάτων και αποδοχών είναι αναγκαία όσο ποτέ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καταγγελία Για Την Εγκληματική Επίθεση Σε Βάρος Του 25χρονου Έλληνα φοιτητή Στη Διακίνηση Εισαγόμενης λαθροεγκληματικότητας στο λόφο Φιλοπάππου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]