Φρικαρισμένος Μπαχτσελί: Ελπίζω η Ελλάδα να μην ξεχνά την καταστροφή της Σμύρνης

Νέο εθνικιστικό παραλήρημα από τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του κόμματος MHP διαμήνυσε στην Ελλάδα να μην ξεχνά την ημερομηνία της Μικρασιατικής καταστροφής.

«Μια συμπεριφορά που δεν είναι καλή από την πλευρά της Ελλάδας. Ελπίζω να μην ξεχάσουν την 9η Σεπτεμβρίου μετά από αυτές τις συμπεριφορές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπαχτσελί σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη χορήγηση ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό.

«Δεν πρόκειται για έναν πάστορα. Οι ΗΠΑ κρύβονται πίσω από το πραξικόπημα εναντίον της Τουρκίας, το κάνουν για να σώσουν τους συντρόφους τους», είχε δηλώσει προηγουμένως ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων.

loading...

2 thoughts on “Φρικαρισμένος Μπαχτσελί: Ελπίζω η Ελλάδα να μην ξεχνά την καταστροφή της Σμύρνης

  1. Συνέχισε να λες τέτοιες μαλακίες στα μεμέτια μπαχτσε-αλί και θα ανέβει η λίρα σου. Το IQ σου μαξούρα είναι το ίδιο με το ΙQ της…Κατερίνας Μπατζελή!

  2. Οι Τούρκοι καλό είναι να θυμούνται τότε που τους πετάξαμε στην θάλασσα… Στην ναυμαχία του Ναυπάκτου το 1571 και την ναυμαχία του Ναυαρίνου το 1827. Αν χρειαστεί θα τους ξαναπετάξουμε. Θα μάθουν το κολύμπι καλύτερα και από λαθρομετανάστη που ξεφούσκωσε την βάρκα του στα ρηχά. Μόνο που το Αιγαίο μας είναι κάπως βαθύ, θα δυσκολευτείτε λίγο παραπάνω. Μην μιλήσω για τις μάχες που ήμασταν πάντα αριθμητικά λιγότεροι και σας νικούσαμε! Ούτε εμείς ξεχνάμε. Γ@μιέστε εσείς και ραγιάδες πολιτικοί από την μια και την άλλη άκρη του Αιγαίου που θέλουν Ελληνοτουρική συνομοσπονδία βλέπε Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – Ι. ΤΖΕΜ ΕΤΟΣ 1999-2001, από τότε έκλειναν συμφωνίες χωρίς να ρωτήσουν τους λαούς τους.

Comments are closed.