ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Γνωρίζαμε, βέβαια, το ρόλο των “ανωτάτων” μελών της εκκλησίας στα πολιτικοκοινωνικά και δεν μας εκπλήσσει η αδράνειά τους, αλλά μιά από τις τελευταίες ανακοινώσεις της Ιεράς Συνόδου για την ” ημέρα της Ευρώπης ” με το έντυπό της “ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ”σηματοδοτεί την τρανώτερη απόδειξη μιας στάσης ανεκδιήγητης!!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ύμνους  προς την ΕΕ!
Αυτήν που διαλύει τη χώρα, την τεμαχίζει, την πουλάει, την φτωχοποιεί,την εποικίζει, την παγκοσμιοποιεί, την καθιστά ανιστόριτο έθνος,παρία της Γερμανίας που την μουσουλμανοποιεί!
   ” … Αλλά και κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης των τελευταίων 8 ετών, τα κράτη μέλη της ΕΕ επέδειξαν την αλληλεγγύη τους, το καθένα χωριστά, προς την Ελλάδα με τον δανεισμό του πρωτοφανούς ποσού των 300 και πλέον δις ευρώ, του μεγαλύτερου δανείου που χορηγήθηκε ποτέ στην νομισματική ιστορία της  ανθρωπότητας, υπό όρους πιο ευνοϊκούς από αυτούς που η Ελλάδα μόνη της  μπορούσε να επιτύχει στη διεθνή χρηματαγορά, τελικά δε σήμερα με επιτόκια που δεν υπερβαίνουν τη μονάδα, με μοναδική απαίτηση τον εκσυγχρονισμό του κράτους και της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, καθώς οι διεθνείς πολιτικές, οικονομικές και επιστημονικές εξελίξεις επιβάλλουν επιτακτικά την υιοθέτηση των αναγκαίων μεταρυθμίσεων…”.
ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ=φτωχοποίηση και κλιμακούμενος αφελληνισμό!!
Πόσο όμοια η παραίνεση της επιβολής τους εκ μέρους των ανωτάτων ταγών της εκκλησίας,με αυτής των πολιτικών μεταπραττών,που ξεπουλάνε λαό,χώρα και σύμβολα!!!
  Οπως διαβάζετε,πλεονάζει η υποκρισία, η ψευτιά, η ηθελημένη τύφλωση και κώφωση στην οποία υποβάλλουν τον λαό,συγκαλύπτοντας την υποβάθμισή του, την διάλυση της οικονομίας,της παιδείας,του εμπαιγμού του θεσμού της οικογένειας,των ιερών συμβόλων  κλπ κλπ.
  ΘΑΥΜΑΣΤΕ
 “… Μεταξύ άλλων η ΕΕ πρέπει να εφαρμόσει πολιτικές που θα αποβλέπουν στη δημιουργία του ευρωστρατού…”
Πλήρης ευθυγράμμιση με την ευρω–παπική τάξη πραγμάτων….. 

 “… Όσοι αμφισβητούν τα επιτεύγματα της ευρωπαϊκής ενοποίησης είναι χρήσιμο να αναλογιστούν την κατάσταση που επικρατεί στις άλλες γωνιές του πλανήτη μας σήμερα, καθώς και την κατάσταση που επικρατούσε στην Ευρώπη μας λίγες δεκαετίες πριν…”.
Σαφέστατη παραίνεση προς τον απλό πολίτη,να κάτσει στα αυγά του ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,γιατί άλλοι,σε άλλες χώρες,Αφρική π.χ.είναι χειρότερα από αυτόν!!!

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
κατά την σαφέστατη ρήση του Χριστού,με Τον  Οποίον ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχετε
για να Τον εκπροσωπείτε
παγκοσμιοδιοικούμενο ιερατικό προσωπικό,εκτός των 10 σεμνών Μητροπολιτών που αντιστεκονται στην νεοταξίτικη διάβρωση της εκκλησίας,σύσσωμο ΠΡΕΠΕΙ  να παραιτηθείς,μήπως και αναλάβουν ΕΛΛΗΝΕΣ να διοικήσουν τη ρημαγμένη ελληνική εκκλησία που πλέον φαίνεται στα μάτια των απλών θρησκευόμενων πολιτών–μοιράζοντας τέτοια έντυπα-λιβελογραφήματα–οτι ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ απροκάλυπτα με το μέρος των ευρωπαίων εγκληματιών-τοκογλύφων,ότι γλείφει τους γερμανοτσολιάδες,τους υπόδικους για εσχάτη προδοσία,την  Μέρκελ και όλους αυτούς που μεθοδικά εξαφανίζουν κάθε τι το ελληνικό,επιφέροντας γενοκτονία!!!
Ανάξιοι ιεράρχες, και άξια τέκνα της νέας τάξης πραγμάτων, προάγγελλοι του εωσφόρου,πηγαίνετε εκεί που ανήκετε!…

loading...

9 thoughts on “ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  1. Πολύ σωστά τά γράφεις αρθρογράφε ξύρισμα καί κρέμασμα στό Σύνταγμα τούς περιμένει.

  2. Δέν ντρέπονται οί τράγοι νομίζουν πώς όλοι οί Έλληνες τρώνε χόρτο στόν διάολο τόν αφέντη σας νά
    πάτε κοπρόσκυλα

  3. Συριζώνυμος ο πάσης Ελλάδος!!!

  4. ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ,ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΙΣ ΠΛΗΜΥΡΕΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ …ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ

  5. "TΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ",ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

  6. ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΗΤΕ ΤΡΑΓΟΓΕΝΝΙΔΕΣ

  7. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΠΛΟΣ ΔΗΛΟΝΩ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΗΖΟΜΑΙΝΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΗ ΣΑΤΑΝΗΣΤΕ!!! ΟΥΔΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Μα δεν καταλαβαίνω, από την μια η απέραντη προσήλωση στον εβραιοχριστιανισμος και από την
    άλλη μούτζες και φτύσιμο στους ιεράρχες! Αυτά δεν συμβαδίζουν κάπου υπάρχει σοβαρό λάθος.

    Συγχαρητήρια στον συγραφέα, αλλά, το να προτρέπεις να παραιτηθούν για να αναλάβουν Έλληνες ιεράρχες, αυτό εμένα με λέει ότι έχεις άγνοια του θέματος, ΔΕΝ δύναται να υπάρξει Έλληνας
    ιεράρχης, εφόσον η βάση της ιεραρχείας είναι άκρα ανθελληνικη!

    Aυτά που κάνουν ο ένας έτσι και ο άλλος γιουβέτσι, είναι παχνίδι να θολώσουν το ποίμνιο.

  9. ΕΞΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ…ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!

    Ο ΚΡΙΝΟΣ

Comments are closed.