ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αθήνα, 20 Αυγούστου 2018 αρ. πρωτ: 2714

Η Ε.Τ.Ι.ΤΑ καταγγέλλει τη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού STAR Κατερίνα Ρίστα για αντιδεοντολογική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά έναντι των συναδέλφων τεχνικών οπερατέρ, σε θέμα που έγινε την Παρασκευή και αφορούσε περιστατικό στην Ακρόπολη, όπου η «συνάδελφος» θεώρησε σωστό ενώ το συνεργείο είχε σχολάσει και δεν υπήρχε αντικαταστάτης εικονολήπτης-ηχολήπτης λόγω της… γνωστής αποψίλωσης τεχνικών από τη Διοίκηση του σταθμού και άρνηση έγκρισης υπερωριών, να παραμείνει και μάλιστα να πάρει και συνέντευξη . Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις από την πλευρά μας στο παρελθόν, συνεχίζει να μας αγνοεί, καλύπτοντας θέματα με χρήση του κινητού της τηλεφώνου αντικαθιστώντας τη δουλειά των συναδέλφων οπερατέρ.Θέλουμε να της επιστήσουμε την προσοχή δεδομένου ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για τους εργασιακούς μας χώρους, να σταματήσει να θέτει σε κίνδυνο τις δουλειές των συναδέλφων τεχνικών.Την καταγγέλλουμε στην Διοίκηση του STAR καθώς και στην ΕΣΗΕΑ και περιμένουμε από τη Διεύθυνση ειδήσεων του σταθμού να μας απαντήσει εάν έχουν γνώση για την συγκεκριμένη δράση της δημοσιογράφου, αν εγκρίνει τις συγκεκριμένες τακτικές και πως θα διασφαλιστεί ότι δε θα έχουμε ανάλογα κρούσματα μελλοντικά. Ειδάλλως είναι συνυπεύθυνοι γι αυτή την εικόνα και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του σωματείου τους.Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.ΥΓ)

Όσο για τον έτερο «συνάδελφο» ???? (με πολλά εισαγωγικά) του ίδιου σταθμού ο οποίος σε πρόσφατο ταξίδι αναψυχής στην Κύπρο φρόντισε να εφοδιάσει τον σταθμό με δύο θέματα που έκανε εκεί με το κινητό του τηλέφωνο κατά τη διάρκεια των διακοπών του, θα ασχοληθούμε με αυτόν σε επόμενη ανακοίνωση.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. φραατς φρουτς εκινηθησαν τα μεζεα μας δεξια κι'αριστερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τε.Ταξ.Κ.Υ.Π.6 Ιανουαρίου 2017 - 9:14 μ.μ.
  ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΩΡΑ ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΡΙ ΣΟΥ, ΣΗΓΟΥΡI, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ Robert Finni Hellasson AN KOYRASTIKE H KORI ALAJETHN ME THN MANA SOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Απάντηση
  Απαντήσεις

  Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2017 - 9:43 μ.μ.
  ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

  Απάντηση

  Τε.Ταξ.Κ.Υ.Π.6 Ιανουαρίου 2017 - 9:33 μ.μ.
  ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΔΑΣΚΑΛΕ ΓΡΑΦΩ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΕΚΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΟ Ξ.ΡΕ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΗΜΗΖΩ ΝΑ ΓΑΜΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ κ ΤΗΝ ΚΟΡΙ ΤΟΥ. ΑΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ. ΤΟΥ ΕΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΗΣΤΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Robert Finni Hellasson. ΑΠΟΔΗΞΕ ΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Π...... ΓΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Απάντηση
  Απαντήσεις

  Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2017 - 9:45 μ.μ.
  ΕΙΠΑ ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]