Αυγενάκης: Ο κ. Τσίπρας δεν βρίσκει ακροατήριο για άλλες θεατρικές παραστάσεις

“Οι Έλληνες δεν είναι λωτοφάγοι, ξέρουμε δεν ξεχνάμε και θυμόμαστε πάρα πολύ καλά πώς ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας να διεκδικήσει την πρωθυπουργία της χώρας, τι είπε, τι έταξε, τι έκανε και τι είναι να κάνει”,
είπε μεταξύ άλλων ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Νομίζω ότι πλέον ακροατήριο για άλλες θεατρικές παραστάσεις ο κ. Τσίπρας δεν βρίσκει, περιορίζεται στο κομματικό του ακροατήριο στο πώς να ενισχύσει το εσωκομματικό του προφίλ, διότι ακόμα και εκεί σήμερα έχει πρόβλημα” δήλωσε ο κ. Αυγενάκης και πρόσθεσε:

“Το πρόγραμμα διάσωσης τελειώνει αλλά όχι και ο πόνος. Έχουμε τη λήξη του τρίτου προγράμματος αλλά έχουμε στην ουσία ένα τέταρτο πρόγραμμα, με μέτρα ψηφισμένα τα οποία είναι ύψους 5,1 δισ. ευρώ, με σκληρή εποπτεία και μέτρα λιτότητας τα οποία έχουν διάρκεια… Δεν υπάρχει πια ούτε ένας Έλληνας που να πιστεύει τον κ. Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας αντιμετωπίζει ένα τείχος σε σχέση του ιδίου με την κοινωνία”.

“Καραβιές οι αστυνομικοί τον φυλούσαν, καραβιές και οι αυθόρμητοι Έλληνες πολίτες δηλαδή κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν… Η σχέση Τσίπρα με κοινωνία είναι παρελθόν” ανέφερε μεταξύ άλλων ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

loading...

1 thought on “Αυγενάκης: Ο κ. Τσίπρας δεν βρίσκει ακροατήριο για άλλες θεατρικές παραστάσεις

  1. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΩΛΟΛΑΓΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥ ΗΣΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΓΥΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ ΕΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ,ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ,ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ,ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ,ΠΟΤΑΜΙΑ,ΛΕΡΒΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ……

Comments are closed.