Ξυδάκης: Όταν θέλεις να κάνεις ανανέωση πρέπει να χρησιμοποιήσεις δυνατά υλικά και όχι υλικά από κατεδαφίσεις

“Μπαίνει σε μία νέα ιστορική φάση η χώρα συνολικά και οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να ξανά δουν και τον εαυτό τους και τα καθήκοντα τους απέναντι στην κοινωνία που τα διαλέγει” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ξυδάκης και πρόσθεσε:

“Η επιλογή του Πάνου Σκουρλέτη, είναι μία επιλογή προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι ένα στέλεχος ιστορικό της Αριστεράς, με βάρος στο όνομα του μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τον εκτιμούν, ακούν τη φωνή του, ακούν τον προβληματισμό του, έχει την κυβερνητική εμπειρία. Φυσικά είναι ανανέωση”.

“Όταν θέλεις να κάνεις ανανέωση και να πας σε μία καινούργια ιστορική περίοδο πρέπει να χρησιμοποιήσεις δυνατά, δοκιμασμένα υλικά και όχι υλικά από κατεδαφίσεις” σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

loading...

2 thoughts on “Ξυδάκης: Όταν θέλεις να κάνεις ανανέωση πρέπει να χρησιμοποιήσεις δυνατά υλικά και όχι υλικά από κατεδαφίσεις

  1. ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΣΤΕ…ΑΠΟ Ο ΙΔΙΟ ΚΑΡΙΟΛΟΥΦΑΣΜΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ….ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ…

Comments are closed.