Απάντηση Αρχιεπισκοπής για το γκρέμισμα ναού δίπλα στο τζαμί: Δεν υφίσταται Ιερός Ναός επ’ ονόματι “Αγίας Τριάδος και Παναγίας Ελευθερώτριας”

Σαν να νίπτει τα χείρας της η επίσημη Εκκλησία εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση – απάντηση για τα ρεπορτάζ που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας περί κατεδάφισης ναού δίπλα στο χώρο που θα αναγερθεί το τζαμί στο Βοτανικό.

Συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ανακοινώνονται τα ακόλουθα: “Προς ενημέρωση του ποιμνίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σημειώνεται ότι δεν υφίσταται Ιερός Ναός επ’ ονόματι “Αγίας Τριάδος και Παναγίας Ελευθερώτριας”, ο οποίος υπάγεται στη δικαιοδοσία είτε της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ή νομικού προσώπου Αυτής, είτε της Εκκλησίας της Ελλάδος ή νομικού προσώπου Αυτής. Σε κάθε περίπτωση για οποιαδήποτε κατασκευή υφίσταται σε στρατιωτική έκταση αρμόδια είναι, σύμφωνα με το Νόμο, η αντίστοιχη στρατιωτική υπηρεσία”.

Δηλαδή το θέμα είναι αν ο ναός είναι στην δικαιοδοσία της Αρχιεπισκοπής; Σε άλλο Θεό πιστεύει η Αρχιεπισκοπή και σε άλλο οι στρατιωτικές υπηρεσίες; Ήμαρτον!!!

Εδώ μιλάμε για μια εξόφθαλμα προκλητική ενέργεια και η επίσημη Εκκλησία βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος, μένει στους τύπους και χάνει την ουσία!

loading...

7 thoughts on “Απάντηση Αρχιεπισκοπής για το γκρέμισμα ναού δίπλα στο τζαμί: Δεν υφίσταται Ιερός Ναός επ’ ονόματι “Αγίας Τριάδος και Παναγίας Ελευθερώτριας”

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ!!

    ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΑΟ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!

    Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ..

    ΔΙΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΗΣ!

    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ:

    1.
    << Όταν ήρχισεν ο απελευθερωτικός αγών τής ανεξαρτησίας,δεν ήτο απορίας άξιον ότι ο κλήρος ού μόνον δεν παρηκολούθησε τας ορμητικάς εξάρσεις τού πατριωτισμού,αλλά και ΗΓΩΝΙΣΘΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟΝ ΤΟΥ…Ο ΠΑΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΙΧΟΝ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…εις την κρίσιμον ταύτην στιγμήν τής εθνικής αποφασιστικότητος ο κλήρος ετάχθη κατά το πλείστον υπέρ τής διατηρήσεως τής κρατούσης τάξεως πραγμάτων και κατ΄αναγκαίαν τών πραγμάτων ακολουθίαν, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ >>!!! (Π.Πιπινέλης "Πολιτική Ιστορία τής Ελληνικής Επαναστάσεως")

    2.
    «Εν Αγίω ΄Ορει τη 13/26 Απριλίου 1941
    Προς την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ τον Αρχικαγκελάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους ΚΥΡΙΟΝ ΑΔΟΛΦΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, εις Βερολίνον.
    ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ,
    Οι βαθυσεβάστως υποσημειούμενοι Αντιπρόσωποι των Είκοσιν Ιερών Βασιλικών Πατριαρχικών και Σταυροπηγιακών Μονών του Αγίου ΄Ορους ΄Αθω, λαμβάνομεν την εξαιρετικήν τιμήν ν’ απευθυνθώμεν προς την ΥΜΕΤΕΡΑΝ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ και παρακαλέσωμεν Αυτήν θερμώς, όπως, ευαρεστημένη, αναλάβη υπό την Υψηλήν προσωπικήν Αυτής προστασίαν και κηδεμονίαν τον Ιερόν τούτον Τόπον, του οποίου Ηγούμενοι και Αντιπρόσωποι τυγχάνωμεν….

    Παρακαλούμεν και ικετεύομεν θερμώς την ΥΜΕΤΕΡΑΝ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ όπως αναλάβη υπό την υψηλήν προστασίαν και κηδεμονίαν Αυτής.

    Τον ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΕΥΟΝΤΩΝ εξ’ όλης ψυχής και καρδίας ικετεύοντες, όπως ΕΠΙΔΑΨΙΛΕΥΣΗ ΤΗ ΥΜΕΤΕΡΑ ΕΞΟΧΟΤΗΤΙ ΥΓΕΙΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΙΝ ΕΠ΄ΑΓΑΘΩ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΄ΕΘΝΟΥΣ.
    Υποσημειούμενοι βαθυσεβάστως»

    "ΤΟ ΧΡΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΥΡΙΟΝ" ΒΛΕΠΕΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ:

    << Ώ συ μιαρά Σύνοδος της Κων/πόλεως…εσύ είσαι γεμάτη από χρήματα, οπού καθημερινώς κλέπτεις από τους ταλαιπώρους χριστιανούς… εσύ, τους πτωχούς δεν καταδέχεσαι ούτε καν να τους ιδής, ουχί δε να τους βοηθήσης. Η λύσσα σου διά τα χρήματα είναι απερίγραπτος >>
    ("Ελληνική Νομαρχία", Ανωνύμου τού ΄Ελληνος. Σελ.152 & 153, κεφ.7& 8)

  2. πλησιαζει η ωρα που θα σας παρει ο χαρος προδοτες θα πεθανετε με τον χειροτερο τροπο μουνοπανα

  3. Ακούσαμε και τη … φωνή της Αρχιεπισκοπής!

  4. Τα εκκλησάκια είναι εκκλησίες;;

  5. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2018 – 8:29 μ.μ.
    Ο Όλυμπος από τα αρχαία χρόνια προκαλούσε δέος και Οργασμό με την επιβλητική του όψη. Ο κόσμος νόμιζε ότι οι Θεοί ζούσαν εκεί. Η ομίχλη που κάλυπτε την κορυφή του, έκανε τον κόσμο να απορεί και να ζητά απαντήσεις. Τολμηροί εξερευνητές όπως ή Ντόρα και τα Στρούμφ, ήθελαν να ανακαλύψουν τι πραγματικά βρίσκεται στην κορυφή. Το 453 π.Χ ξεκίνησε μια θαρραλέα ομάδα Στρούμφ, η Ντόρα και ο Ηρακλής την ανάβαση. Αφότου έφτασαν στην κορυφή αντίκρισαν το παλάτι των Θεών. Ήταν γιγάντιο και η Ντόρα, από τον πολλαπλό οργασμό που βίωσε, λιποθύμησε. Ξαφνικά στο βάθος είδαν τον Δία στο μπαλκόνι να πίνει μπάφους και να παίζει προ. Η Ήρα του φώναζε να πάνε σε κάποιον χορό και αφού ο Δίας της τα έψαλε, πέταξε 5-6 κεραυνούς για να ξεθυμάνει . Τότε ο Ηρακλής συγκινημένος άρχισε να φωνάζει «Μπαμπάκα σε βρήκα επιτέλους, μπαμπαααά».

    Ο Δίας μόλις ένιωσε την παρουσία του γιού του πάγωσε. Αφού κοιτάχτηκαν για λίγα δευτερόλεπτα άρχισαν και οι δύο να τρέχουν ο ένας προς τον άλλο, σε slow-mo, με ανοιχτά τα χέρια, ενώ ακουγόταν το τραγούδι Je T'aime Moi Non. Αφού τελείωσε το σκηνικό αυτό, ο Δίας τους φιλοξένησε εκεί κάμποσο καιρό. Εκεί ο Δίας χάρισε στα Στρούμφ πάρα μα πάρα πολλά στρουμφόμουρα , έκανε προσθετική στήθους στην Στρουμφίτα και ευνούχισε τον Δρακουμέλ. Η Ντόρα ερωτεύτηκε την μεγάλη και χοντρή τρίαινα του Ποσειδώνα και η Αφροδίτη πήρε την παρθενιά του Ηρακλή. Τέλος ο Δίας τους παρακάλεσε ώστε να φροντίσουν να μην μάθουν ποτέ τα Βριλ, την τοποθεσία του παλατιού αυτού, διότι τους πούλησε τριφύλλι αντί για μπάφους και τώρα τον ψάχνουν να τον ευνουχίσουν.

    Αφότου έφυγαν κανείς δεν ξαναείδε τους Θεούς του Ολύμπου. Φήμες θέλουν ότι τα Βριλ βρήκαν τον Δία και τον ευνούχισαν και αυτός από την ντροπή που ένιωσε, μετανάστευσε σε άλλον γαλαξία με την οικογένειά του.

    Άλλοι λένε ότι ο απόλυτος θεός (Τσακ Νόρις ) είπε στους Θεούς του Ολύμπου να φύγουν γιατί ο κόσμος πρέπει να πιστεύει μόνο στον Τσακ. Αυτοί χέστηκαν πάνω τους και την έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη. Ποιος ξέρει…

    Ο Όλυμπος μεταφέρθηκε από τον Σείριο, από τους ΈΛ-ληνες, το 9.452.854 π.χ.(ημέρα Σάββατο με τον 8:00), με ένα ειδικά διαμορφομένο βαγόνι του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης. Ο Όλυμπος, όπως και όλα τα βουνά του σύμπαντος κατοικούνται από του ΈΛ-ληνες στο εσωτερικό τους. Τα ΕΛ-νηκά αυτά βουνά, όπου και συχνά επισκέπτεται ο Λιακόπουλος με την βοήθεια του Αστυνόμου Σαΐνη, κρύβουν πολλά δις εκατοντάκις εκατομμύρια έτη φωτός διαδρόμους που όλοι καταλήγουν στον Όλυμπο. Από τον Όλυμπο μεταφόρονται πληροφορίες (και όχι μόνο) στους κατοίκους στο εσωτετικό της Γης. Οι επιστήμονες είναι σιωνιστές και κρύβουν την αλήθεια για το τί ακριβώς είναι Όλυμπος. (Βλέπε πύλες…)

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ-ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ-ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ

  6. Μάλιστα, εκτός του συριζώνυμου ακούσαμε και τη … φωνή της συριζοεπισκοπής!

  7. Η ΝΔ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΤ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ, Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ?ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΜΑΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ?ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΟΠΟΥ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….

Comments are closed.