Επίθεση Κοντονή στη Ντόρα Μπακογιάννη: Βρίσκεται σε κατήφορο- Απαράδεκτες οι απόψεις της

Την έντονη αντίδραση του εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Βασίλη Λυριτζή, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε χθες,
στην ίδια εκπομπή, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με τους Τούρκους που συνελήφθησαν μία ημέρα πριν από την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, όπου "με παρέμβαση του κ. Κοντονή δεν προχώρησε η παράδοσή τους στην Τουρκία, παρά την απόφαση του Αρείου Πάγου", όπως είχε πει η κα. Μπακογιάννη.

"Τα ακούω αυτά τα πράγματα και εξανίσταμαι", είπε ο κ. Κοντονής και συνέχισε:

"Καμιά φορά λέμε κάτι λάθος και αντί να αναγνωρίσουμε το λάθος, ερχόμαστε και λέμε δεύτερο. Βρισκόμαστε σε ένα κατήφορο εκ μέρους της κας. Μπακογιάννη, η οποία όχι μόνο πήγε στην ορκωμοσία του Ερντογάν ενώ κανένας Έλληνας παράγοντας, πολιτειακός και πολιτικός δεν πήγε, επιστρέφοντας, προφανώς μετέφερε μια τέτοια απαράδεχτη άποψη η οποία λέει ότι έπρεπε η Ελλάδα να μπει σε μία διαδικασία, σε μία διελκυστίνδα, ανταλλαγών λες και είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση που ανταλλάσσουμε αιχμαλώτους", τόνισε ο κ. Κοντονής.

Σχετικά με την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ο κ. Κοντονής εξέφρασε την προσωπική άποψη ότι οι Τούρκοι ξεπέρασαν κάθε όριο όσο αφορά το χρονικό διάστημα κράτησής τους, ωστόσο, ανέφερε ότι "τόσο οι πιέσεις που είχαν ασκηθεί διεθνώς όσο και η θέση της Τουρκίας αυτή τη περίοδο, δεν αποκλείεται να επηρέασαν".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


Loading...