Καίγομαι απο περιέργεια να δω αν θα συμφωνήσει η ΝΔ με το να συνεχίζει να φέρνει λαθρο ο Βίτσας από τα νησιά.

Οι διεθνιστές κομμουνιστές επιχειρούν την κατάργηση του Κράτους Έθνους, γιαυτό εισάγουν με πληρωμή 400 ευρώ το κεφάλι το μήνα μουσουλμάνους λαθροεισβολείς. Οι Έλληνες πληρώνουν απο τους φόρους τους το ποσό, ενώ το δημόσιο χρέος μεγαλώνει καθημερινά με τον Τσίπρα.

Σύριοι δεν ειναι, ο πόλεμος εχει λήξει και ο Ασαντ καλεί τον κόσμο του πίσω και αυτοί ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ. Αυτοι που έρχονται ειναι όλοι λαθρομεταναστες και πρέπει να απελαύνονται αμέσως. Αν συμφωνήσει η ΝΔ με το σχεδιο εποικισμοί της Ελλαδας απο τον βιτσα, μάντεψε αγαπητή ΝΔ που θα παει η ψήφος η δικη μου και των αλλων μελών της οικογενειας. Στο κόμμα που θα πει ΟΧΙ στον εποικισμό της Ελλαδας.

αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Καίγομαι απο περιέργεια να δω αν θα συμφωνήσει η ΝΔ με το να συνεχίζει να φέρνει λαθρο ο Βίτσας από τα νησιά.

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΒΡΑΙΑΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ; ΚΡΕΜΑΛΕΣ!

  2. Η ΝΔ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ.ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΘΕΟΙ,ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ,ΚΩΛΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ….

  3. Καμμια ψηφο στους Ν.Δ.ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΑΜΙ.

  4. Στο κολπο ολοι,καταψηφιστε τους.

Comments are closed.