Πρωτοφανής δήλωση Κυρίτση: «Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια του Α.Τσίπρα στην Β.Παπαχρήστου» – Την θεωρεί «ρατσίστρια»

Σε μια πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης χαρακτηρίζοντας ως «κακή επιλογή» και μεγάλο λάθος τα συγχαρητήρια που έδωσε ο πρωθυπουργός στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου
για την τεράστια επιτυχία της να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, θεωρώντας την πρωταθλήτρια μας «ρατσίστρια» λόγω εκείνου του χιουμοριστικού tweet που παραλίγο το Σύστημα να την καταστρέψει το 2012.

Η Βούλα Παπαχρήστου είναι η αθλήτρια που το 2012 αποκλείστηκε από την Ολυμπιάδα του Λονδίνου με απόφαση της ΕΟΕ για ένα της… tweet, που χαρακτηρίστηκε «ρατσιστικό» («Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό») και κυνηγήθηκε ανηλεώς, αλλά δεν λύγισε.

Έτσι λοιπόν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών Γιώργος Κυρίτσης ο οποίος στην εθνική τραγωδία στο Μάτι δεν προχώρησε ούτε σε μια απλή δήλωση κριτικής για τους κυβερνητικούς χειρισμούς ή για την στάση των υπουργών και του Α.Τσίπρα, όταν 93 άνρθωποι έχασαν την ζωή τους ενοχλήθηκε τώρα από τη νίκη της Βούλας Παπαχρίστου και τα συγχαρητήρια του Α.Τσίπρα που ίσως να ήταν και η μόνη σωστή κίνηση που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες.

Έτσι λοιπόν οι ιδεολογικές «αγκυλώσεις» άνευ ουσίας και πραγματικής σημασίας, είναι για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πιο σημαντικές από το θάνατο 93 ανθρώπων ή από την εκχώρηση της Μακεδονίας ή από την φτωχοποίηση των Ελλήνων την οποία η κυβέρνησή του με αυτόν υποστηρικτή την εφάρμοσε με απόλυτη ακρίβεια.

Τέτοιες δηλώσεις είναι συνήθως για μικροκομματικά οφέλη και για το εσωτερικό ακροατήριο.

To tweet είχε δημοσιευθεί από το πρωί και προκάλεσε πολύ άσχημη εντύπωση.

Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

loading...

16 thoughts on “Πρωτοφανής δήλωση Κυρίτση: «Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια του Α.Τσίπρα στην Β.Παπαχρήστου» – Την θεωρεί «ρατσίστρια»

  1. Ρε κυρίτση μεγαλοτρόμπα, γιατί έχεις κάνει την επιλογή να έχεις μόνο στο ένα σου αφτί σκουλαρίκι; Ρε θα συνέλθεις ποτέ σου; Τι είσαι ρε; Ρατσιστής;

  2. Αλέξη Τσίπρα ή φύγε εσύ ή διώξε όλα αυτά τα σταλινικά παλαιολιθικά αποβράσματα και ξεκίνα απο την αρχή.Βρές νέους απλούς καθημερινούς ανθρώπους απο τις γειτονιές
    και την επαρχία Ελληνόπουλα με ψυχή και αγάπη στη πατρίδα να δημιουργήσεις ενα κίνημα να αφήσει εποχή
    αλλιώς ,πηγαίνεται στο διάολο όλοι σας.

  3. Γιατί,θεωρείς ότι αυτός είναι διαφορετικός από την υπόλοιπη κλίκα του ή ότι τον έβαλαν να κάνει με το ζόρι τον κομμουνιστή?

  4. Ο Αλεξακης σου ειναι αριστερος.Δεν ξερεις πως οι αριστεροι δεν εχουν αγαπη για την πατριδα και για τα ψυχωμενα Ελληνοπουλα?

  5. Η γνώμη μου είναι οτι αν δεν ήταν σε αυτό το κόμμα με τους προδότες αριστερούς και κλεφτοπασόκους ίσως να μην έμπλεκε έτσι ένας τόσο νέος άνθρωπος.Ξέρετε καμιά φορά εμείς οι μεγαλύτεροι στην ηλικία πιστεύουμε στους νέους ανθρώπους,ο,τι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλό για τη πατρίδα επειδή έχουν μπροστά τους τη ζωή. Όμως στη περίπτωση αυτή εχω κάνει λάθοςκαι ελπίζω με τον Χουλιαράκη που ετοιμάζουν αντί του Αλέξη να μην ζήσουμε καταστάσεις τρίς χειρότερες.

  6. Αυτός ο μεσήλικας με το σκουλαρίκι,
    μισεί τόσο την Ελλάδα, όσο εγώ της κατσαρίδες στην σούπα μου!

  7. Φαε τη σκονη της ρε αριστερε ναζι φασιστα!

  8. Τυχερε,εχει και χειροτερα,κατσαριδοψωμο σου χει λαχει;

  9. Καυμενε Γιωργο απο τους πρωτους ησουν με το που εβγαινε καποιο νεο φαρμακο καποιος εμβολιο κατευθειαν σε πηγαινανε οι δικοι σου μπας και γινει τιποτα και θεραπευθεις απο την μαστιγα της ψυχικγς λεπρας του κουμμουνισμου. Παντου σε πηγανε ολα τα φαρμακα εμβολια που βγηκανε τα δοκιμασες εκατινταδες εκατομμυρια ξοδεψανε εταιριες κολοσσοι τελικα ενω καταφεραν και θεραπευν την Λεπρα την νοσμο του HANSEN με την ψυχικη λεπρα του κουμμουνισμου δεν εκαναν τιποτα ατυχως.
    Και δεν εισαι και θρησκος παναθεμασε μπας και σε διαβαζε κανενας παπασ και καταφερνε να ξωπεταξει αυτο το κακο χτικιο απο μεσα σου αλλα μπααα σε εχει καταφαει τον εγκεφαλο ουτε ο μητροπολιτης της Μοσχασ και πασων των Ρωσσιων να σε διαβασει το ιδιο θα κανει….ε υπομονη ητανε γραφτο σου να πας απο αυτη την ασθενεια της ψυχικης λεπρας υπομονη αυτα εχει η ζωη….παρε και κανενα BRUKLAX ποτε ποτε γιατι σε βλεπω εχεις πολυ ''βαρος'' ζοριζεσαι και εαν δεις οτι δεν γινετε τιποτα Κλυσμα με Ραψανης Γιωργο παντα ποιοτης 3ΑΑΑ!! Εκει με την ξακουστη συνταγη του Μανιαδακη θα σε ξαλαφρωσει καλα καλα….

  10. Το άρρωστο σοβιετόσκυλο ξαναχτύπησε..!

  11. κατσαριδα σουπα να φας να δεις το Δια φανταρο

  12. Πιο ΚΟΠΑΝΟΣ πεθαίνεις! Οι "Κουμμουνισμένοι" παθαίνουν με τη σημαία,
    ΚΑΙ ΟΙ Βρυκόλακες με το Σταυρό Του Κυρίου.

    Ας πάνε να Γ@μηθούνε παρέα

  13. Συμφωνώ, άλλωστε σιωνιστικά εφευρήματα είναι και τα δύο!

  14. Σωστος ο 7,36 οι αθεοι και οι αριστεροι τα ιδια σκατα και αποσκατα ειναι– οταν βλεπουν τη σημαια και το σταυρο βγαζουν σπιρακια σαν τους δαιμονισμενους.

  15. Είχαν δίκιο που οι παλιοί τους έλεγαν μιάσματα.
    Μιάσματα και ανθέλληνες είναι.

  16. τρελοκομειο η Ελλας κατι ανωμαλοι διεστραμενοι κουλτουδιαρηδες ψωμοπιναλες πηρανε το βουλευτηλικι και καβαλησανε το καλαμι ουστ σε πηραξε η Παπαχρηστου γιατι ειχε πει για τους λαθροεποικους και δεν σε πειραζουν κατι μαλακες που καινε τη σημαια και πολεμανε σαν λυσσασμενοι την ορθοδοξια μας το μεγαλυτερο πυλωνα που κραταει την Ελλαδα ουστ ρε σαπιοκοιλιαδες προδοτες ουστ

Comments are closed.