Ντόρα η Εξερευνήτρια

Η Ντόρα έγλυφε τον Παναγιώταρο σαν Μπαλτάκος υποτιμώντας τη Χρυσή Αυγή που την κατέγραψε άρα δεν μπορούσε να γίνει αρχηγός κόμματος γιατί με το βίντεο ήταν ανίκανη να αντιμετωπίσει Κασιδιάρη μετά τη βέβαιη αποτυχία του Τσίπρα και τη συσπείρωση του 61% ΟΧΙ, οπότε ανέλαβε ο φλώρος ο Κούλης
με πολύ χαμηλότερο IQ από την Ντόρα που δεν είχε πάει καν στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και στην αλαζονεία της Ντόρας ήταν καλύτερος, με την Ντόρα να είναι ικανή διπλωμάτης για την προσέγγιση του ΠΑΣΟΚ παρά το λάθος με τη Χρυσή Αυγή που την θεώρησε ΛΑΟΣ και όχι Μεταξά, οπότε ο Κούλης έχει βαρίδι τον Άδωνι που τον ανέδειξε ο λαϊκισμός του Λαζόπουλου που έφερε τον Τσίπρα και δεν μπορεί να εκφράσει το κέντρο με τη ρητορική Άδωνι στο προσκήνιο να διεκδικεί αναποφάσιστους, αλλά ο πάτος του Τσίπρα θα κάνει τη Χρυσή Αυγή προσιτή στην πλειοψηφία των Αριστερών, ενώ η φιλοδοξία του ΠΑΣΟΚ που ανέβηκε από την ξεφτίλα του Άδωνι θα εμποδίσει τη συγκυβέρνηση όταν ο Κούλης δεν έχει αυτοδυναμία, οδηγώντας σε κατάργηση του μπόνους 50 εδρών του Προέδρου Πάκη και απλή αναλογική σε δεύτερες εκλογές επειδή ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή είπαν ΠΑΡΩΝ, ενώ ΝΑΙ ή ΟΧΙ από ένα εκ των δύο θα έφερνε είτε μόνιμο μπόνους είτε απλή αναλογική από τις πρώτες, οπότε ο Κούλης με την άνοδο της Χρυσής Αυγής θα φοβηθεί νέες κάλπες και θα κάνει οικουμενική με Λεβέντη που έγινε εκλεκτός των Αμερικανών λόγω απουσίας της Ντόρας. Ο Κούλης ελπίζει σε ρήγμα με ΑΝΕΛ για να μπει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση με πίεση των δανειστών για ολοκλήρωση Μνημονίου ώστε να πατώσει και είναι αυτοδύναμος από το 39% ΝΑΙ. Το ΠΑΣΟΚ προωθήθηκε για να είναι τρίτο κόβοντας τη φόρα της Χρυσής Αυγής αλλά Brexit, Τραμπ, ΛεΠεν και Σαλβίνι την ευνοούν, όπως και με το Ποτάμι που έβαλε τον Λεβέντη στη βουλή με τις χαμένες ψήφους του. Η Αμερική θέλει κυβέρνηση Λεβέντη-Μητσοτάκη-Κασιδιάρη ως πρότυπο για το Ρεπουμπλικανικό κόμμα που έχει τον Τραμπ λόγω συνιστώσας αναρχοκαπιταλιστών απέρριψε τον νεοσυντηρητικό Ρόμνεϊ, απειλώντας το με ήττα από τον απαξιωμένο Ομπάμα. Ο Λεβέντης που θαύμαζε τη Μέρκελ που τον άδειασε και βρήκε συνομιλητές στην Αμερική που έχει προτίμηση σε αχυράνθρωπους όπως στη Λατινική Αμερική υποστηρίζει ιδιωτικοποιήσεις, μείωση συντάξεων και απολύσεις όπως ο Κούλης και εκκλησία, στρατό, άρνηση στα Σκόπια, πάταξη διαφθοράς, μείωση βουλευτών και εναντίωση σε ομοφυλοφιλία όπως η Χρυσή Αυγή, αποτελώντας ικανό μεσολαβητή για προσέγγιση Κασιδιάρη με Κούλη χωρίς να υποταχθεί ο ένας στον άλλο ή εγκαταλείψει τις διαφορετικές ιδέες που πρεσβεύει χάνοντας ψήφους.

αναγνωστης

loading...

8 thoughts on “Ντόρα η Εξερευνήτρια

  1. Οχετός μπουρδολογίας!!

    Άσε που δεν γνωρίζεις ούτε στοιχειωδώς την Ελληνική γλώσσα!

    Αγνοείς την τελεία (.) με αποτέλεσμα να μην βγαίνει νόημα από το ασυνάρτητο κείμενό σου!

  2. Ό αρθρογράφος είναι αδύνατον νά είναι Έλληνας,δέν γνωρίζει τήν Ελληνική γλώσσα καί γραφή!!!

  3. ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ: "ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ", Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:"ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ".

  4. Απορρίπτεσαι αρθρογράφε. Πουθενά δεν αναφέρεις πως η δρακούλω γέρασε και έγινε μουστόγρια, όσο κι΄αν πασαλείβεται με (πανάκριβους) σουβάδες πάσης φύσεως. Μάθε να λες όλη την αλήθεια, γιατί αλλιώς θα είσαι απλώς ένας ακόμη σαρσέμης που μιλάει χωρίς να μας λέει τίποτα…!

  5. Ασχολούμενοι οι εξωνημένοι δημοσιογράφοι με την Δρακουλοκόρη ,της δίνουν αξία μεγαλύτερη από αυτήν που διαθέτει στην παρούσα συγκυρία …

    Η πολιτική παρουσία αυτού του υπόλογου επίγονου του Μητσοτακισμού (που είναι η ενσάρκωση της οικογενειοκρατίας , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) είναι έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της ΕΛΛΑΔΟΣ και αποτελεί όνειδος για την πολιτική ζωή της πατρίδας μας.

  6. Χ.ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 24-9-09)
    ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΔΕ ΔΡΑΧΜΟΒΟΡΑ, ΑΝΕΠΑΡΚH KAΙ ZHMΙΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΧΑΖΟΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΔΗΦΑΓΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΗΣ.

    ΕΠΙΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΝΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ,ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ) ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

  7. Ντόρα άλλα μου λεν τα μάτια σου..
    Και αλλά η κάρδια σου…

    Μαρτύριο κατάντησες για μένα
    και τα ’χω, Ντορούλα μου, χαμένα,
    και το σφυγμό σου νά ’βρω δεν μπορώ,
    γι’ αυτό με τυραννάς τόσον καιρό.

    Άλλα μου λεν τα μάτια σου
    και άλλα η καρδιά σου.
    Άλλα μου λεν τα λόγια σου
    και άλλα τα γραπτά σου.

    Μαζί μου παίζεις θέατρο γαϊδάρα,
    μα τέτοια παρωδία δεν ξανάδα.

    Δεν ξέρω πια μαζί σου τι να πω,
    μα ξέρω πόσο πολύ σε μισώ.

Comments are closed.