Μόνον ο Χριστός θέλει τους Έλληνες

Την ωρα που η περσικη αυτοκρατορια βρισκεται στο απολυτο απογειο της δυνάμεως της από την ημερα που δημιουργηθκε την ιδια στιγμη η Ελλαδα βρισκοταν στο απογειο της αδυναμίας της, εξαιτιας της μεγαλύτερης χρεοκοπιας στην ιστορια του Ελληνικου εθνους.

Ο Ελληνας βασιλιας Ηράκλειος χωρις καθολου κρατικα εσοδα,με ένα χρεοκοπημενο κρατος, χωρις στρατο,ειχε παρει την αποφαση να παρει την πρωτευουσα του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους και να την παει στην Καρχηδονα, παραδιδοντας με αυτόν τον τροπο το 80% της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, αμαχητί χωρις πολεμο, χωρις αντισταση.





Ενδεικτικο είναι ότι όταν ο Ελληνας αυτοκξρατορας Ηρακλειος ανοιξε τους στρατιωτικούς καταλογους, διαπιστωσε ότι από τις πολλες χιλιαδες στρατου που ειχαν αναγορευσει αυτοκρατορα τον συντοπιτη του από την αγιοτοκο Καππαδοκια τον Μαυρικιο, ειχαν απομεινει μονον δυο εν ενεργεια στρατιωτες.

 Οι ελάχιστοι στρατιώτες που υπηρχαν ηταν απληρωτοι και σε αθλια κατασταση.


Μεσα σε ολη αυτην την απελπιστικη οικονομικη κατασταση ηρθε ο πατριαρχης Σεργιος με την πανισχυρη Ελληνικη ορθοδοξη Εκκλησια η οποια βοηθησε τα μεγιστα στην οικονομικη ενισχυση του πτωχευμενο Ελληνικου-ρωμαικου κρατους καθως εθεσε ολους τους πολυτιμους Εκκλησιαστικους θησαυρους στην διαθεση του Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο
.
Ο αυοκρατορας Ηράκλειος επετυχε σε συνδυασμο με τις παρα πολυ σημαντικες οικονομικες-διοικητικες μεταρρυθμισεις να ειναι ετοιμη πλεον η Ελλαδα να περασει στην Μικρα Ασια για να δωσει την μαχη ζωης και θανατου,καθως οποιος κερδιζε οπως αποδειχτηκε θα εμενε για παντα
.


Ειχε ερθει η μεγιστη ιστορικη στιγμη. 

Επειτα από την Αρχαια Σπαρτη, την Αρχαια Αθηνα ηταν η σειρα της Κωνσταντινουπολεως να δωσει την μαχη ζωης και θανατου εναντιον των Περσσων, για να αποτρεψει το παγκοσμιο Πεσρσικο
κρατος.


Πολύ σημαντικότατο ρολο σε αυτην την οικονομικη καταστροφή επαιξαν, οι ασκοποι επεκτατικοι πολεμοι του Ιουστινιανού. Δεν υπηρχε ουτε ένα χρυσο νομισμα, μεσα στα αυτοκρατορικα ταμεια.




ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, 


Ο Βασιλιας γυμνασε ο ιδιος προσωπικα τους Ελληνες στρατιωτες, ενω ο ιδιος δοκιμασε καινούργιες πολεμικες τακτικες που της προετοιμαζε οταν ηταν ακομα στρατηγος.




Εδώ για πρωτη φορα βλέπουμε το ποσο μεγαλος στρατηγος ηταν ο Ελληνας Ηράκλειος, καθως με το που περασε στα Μικρασιατικα παραλια, ειδε ότι ακομη και απενταντι από την Κωνσταντινουπολη υπηρχε περσικος στρατος.




Για αυτό ο Ηράκλειος επειδή δεν ηταν οι Ελληνες αρκετοι αριθμητικα, και γιατι δεν ηταν ψυχικα-σωματικα, οργανωτικα, προετοιμασμένοι, προτιμησε να κινηθεί στην νοτια Μικρα Ασια.




Όταν εφτασε εκει ο Ηράκλειος αρχισε να προετοιμαζει τον Ελληνικο στρατο, ενώ ταυτόχρονα με αυτην την πολύ καλη στρατηγικη του κινηση, αναγκασε τους περσες να φυγουν από την περιοχη της βασιλεύουσας, αφηνωντας παραλληλα ελευθερο ένα μεγαλο κομματι της Μικρας Ασιας,καθως οι περσες επρεπε να πανε να αντιμετωπισουν τον Ηρακλειο.


Δεν ειχαν άλλη επιλογή οι περσες, καθως με αυτην του την στρατηγικη του κινηση, θα εκοβε ο Ηράκλειος την περσικη αυτοκρατορια στα δυο.







Ο Ηράκλειος ηταν προστατευμενος από την θαλασσα ενώ από την άλλη ηταν προστατευμενος από τα βουνα της περιοχης,για να μπορει να προετοιμαση τους Ελληνες στρατιώτες, καθως σε περιπτωση επιθεσεως των περσων,τα στενα περασματα εδιναν πλεονεκτημα στους Ελληνες. 


Ο Ελληνικος στρατος δεν ειχε την απαραιτητη εμπειρια, της απαραιτητες γνωσεις, μεχρι που να τους διδαξει, να τους εκπαιδευσει ο Ηράκλειος. 




Κατά την διαρκεια των στρατιωτιων ασκησεων ο Ελληνας βασιλιας Ηράκλειος, περα από της νεες πολεμικες τακτικες που διδαξε και την ευρυτερη στρατιωτικη προετοιμασια που γινοταν, όταν δεν υπηρχαν ασκησεις, γυριζε με ένα εικονισμα του Χριστου στο χερι, μιλωντας με ολους τους Ελληνες στρατιώτες,για να ανεβασει το ηθικο τους. 




Ηξερε πολύ καλα ο Ηράκλειος την ψυχικη δυναμη που μπορουσε να δωσει στους Ελληνες ο Χριστος, μαζι με τον ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο. 

Εκεινες της στιγμες εδωσε βαρος στην θρησκεια και στο θρησκευτικο συναισθημα. 
ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ενδεικτικα είναι τα λογια του Ηραλειου πριν από την πιο καθοριστικη μαχη, οπου οι “συμμαχοι” χαζαροι εγκατελειψαν τους Ελληνες πριν από την πιο κρισιμη μαχη. 

Ο Ηράκλειος ειπε στους Ελληνες : θα πρεπει να γνωρίζετε αδερφοι μου ότι κανεις δεν θελει να συμμαχησει με εμας τους Ελληνες,ο μονος που θελει να συμμαχησει μαζι μας είναι ο θεος μαζι με την τεκουσαν θεοτοκον. 




Τουτον δε γινεται όπως δειξη εν ημιν και πασι τουτους την εαυτου δυναστειαν, καταπεμψας ημιν,την αυτου βοηθεια. 


Στις 12 Δεκεμβριου του 627 μ.χ., ο βασιλιας Ηράκλειος μαζι με τους Ελληνες στρατιώτες εγραψε νεες σελιδες δοξας για την Ελληνικη αυτοκρατορια και για τους Ελληνες.




Στην πιο καθοριστικη αγρια μαχη που εγινε στην Νινευη στις 12/12/627 μ.χ. , ο Ελληνας βασιλιας επιτεθηκε για πολλοστη φορα ολομοναχος εναντιον ολοκληρου του περσικου στρατου.

 Oι περσες επετυχαν να πληγωσουν τον βασιλια, αλλα και το αλογο του, όμως ο Ελληνας βασιλιας κατορθωσε να διασπασει της περσικες φαλαγγες που ειχαν περικυκλομενους τους περσες στρατηγους, αποκεφαλησε τους πιο ονομαστους περσες στρατηγους, ενω επεστρεψε πισω στα Ελληνικα στρατευματα με το κεφαλι του περση αρχιστρατηγου ραζατη.

ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΔΥΜΑΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.



 Αυτό το γνωριζουν οι παντες, ολοι οσοι δεν εχουν σαπισει ηθικα.
Βρισκόμαστε στην χειροτερη ιστορικη στιγμη, από καταβολης του Ελληνικου εθνους. 
Για την επιβίωση του εθνους , είναι απαραιτητη η δημιουργια ηθικων αρχων. 


Ειδικα για της επομενες γενιες. 
Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 


Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.


Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.
 Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.
 Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.
Ακομη και ο Αλεξανδρος με πολύ εμπειρους και περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, με ένα ισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα-οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.
 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας Αυτοκρατορας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.
Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος. 
Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο (ρωμαικο) κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα, εξαιτιας των αλλοδαπών αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.
Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.
Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. 
Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου. 
Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του. 
ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ 
ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η Περσικη εωσφορικη, αυτοκρατορια, προσπαθουσε, παρα πολλους αιωνες να αφανισει δια παντως τον Ελληνισμο. 
Τελικα εξαιτιας της γενναιοτητας, του ηθους, της πιστης, των χρηστων ηθων, και της βοηθειας του Ιησου Χριστου, οι προγονοι μας κατεβαλαν δια παντως τον προαιωνιο εχθρο του Ελληνικου εθνους. 
Αμεσως τοτε δημιουργησαν την αραβικη αυτοκρατορια , στην θεση της Περσικης, ενώ όταν εξασθενισε ως δυναμη και η αραβικη αυτοκρατορια, αμεσως για μην παρουμε ανασα και εστειλαν εναντιον μας, τους Τουρκους. 
Φροντιζαν ολους εκεινους τους αιωνες να στελνουν κυριολεκτικα αμέτρητους λαους να μας πολεμουν, για να μην σταματαμε καθολου, να πολεμαμε συνεχεια.
Οι εωσφοριστες, μετα την συντριβη της περσικης αυτοκρατοριας , δεν πιστευαν τι ειχε συμβει . 
Αυτό διοτι οι Ελληνες όχι μονον εγιναν από σκλαβοι διοικητες στο ένα τους δημιουργημα, που ηταν το ρωμαικο κρατος , και με την αναληψη της εξουσιας στο ρωμαικο κρατος επετυχαν να καταστρεψουν δια παντος το άλλο τους κατασκεύασμα την περσικη αυτοκρατορια.
Όταν οι Ελληνες ξαναεγιναν παγκόσμιοι κυριαρχοι με την κατακτηση της περσικης αυτοκρατοριας, τοτε πηραν την αποφαση να δημιουργησουν τον μωαμεθανισμο. 


Ο αποκλειστικος τους σκοπος να κατακτησουν την Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια.
Τοτε συμβαινει κατι ακομη το μοναδικο.
Ενας λαος αγραμματος-αναλφάβητος, που ζουσε στην ερημο, εγινε μεσα σε εξι χρονια ,παγκοσμια υπερδυναμη, με αποτέλεσμα να παρει πισω ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια την Μεσοποταμια κλπ,απο τους Ελληνες.
Αυτοι ηταν οι αραβες ,οι οποιοι μολις ειχαν ασπασθεί τον μωαμεθανισμο.
Ακομη και εμεις οι Ελληνες με τον κορυφαιο πολιτισμο στον κοσμο χρειαστηκε να περασουν αιωνες για να ειμαστε κοσμοκρατορες και να διοικουμε την κορυφαια αυτοκρατορια στην οικουμενη.
Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασουμε στην κορυφη του κοσμου και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   
Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 
Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 
Μονον οταν διαχωρισαν οι πατερες της εκκλησιας τον γνησιο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο απο το εωσφορικο δωδεκαθεο ηταν εφικτη πλεον η ανοδος του Ελληνισμου σε ολα τα επιπεδα.
Oλα τα μεγαλα βασιλεια εκαναν πρωτα πολιτισμο, οικονομια, διοικηση και στρατο και περασαν αρκετοι αιωνες ειτε πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα για να επιτυχουν τους σκοπους τους. 
Μονον οι αραβες, μεσα σε εξι χρονια, χωρις να εχουν καθολου, πολιτισμο, οικονομια, διοικηση κλπ, εγιναν παγκοσμια υπρεδυναμη. 
Το να γινουν οι αραβες παγκοσμια υπερδυναμη οπως εξηγω μεσα απο τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις δεν εγινε με φυσιολογικο τροπο. 
Για να χρειαστουν οι αγραμματοι αραβες μονον εξι χρονια, ηταν απολυτως βεβαιον οτι  από πισω τους βρισκοταν οι εωσφοριστες της ” νεας” ταξης πραγματων.
Πριν απο την πολυ αφνιδιαστικη ανοδο των αγαρηνων σε παγκοσμια υπερδυναμη, οι νεοταξιτες ειχαν διαβρωσει τις ανατολικες Ελληνικες-ρωμαικες επαρχιες της αυτοκρατοριας με την αιρεση του μονοφυσιτισμου.
Ειναι δεδομενο ότι σε κάθε εποχη οι νεοταξιτες δεν μας πολεμουσαν μονον με τα οπλα στελνωντας διαφορους λαους εναντιον μας.
Ταυτοχρονα σε κάθε εποχη μαζι με τους πολεμους , μας πολεμουσαν και σε πνευματικο, ηθικο επιπεδο, δημιουργώντας διαφορες αιρεσεις.
Πραγμα που είναι πολύ πιο επικινδυνο από έναν αιματηρο πολεμο η από αιματηρους πολεμους.
Οι μονοφυσιτες ισχυριζοταν οτι ο ιησους Χριστος ειναι μονον μια φυση και δεν ηταν ταυτοχρονα θεος και ανθρωπος.
Μεσα λοιπον απο αυτον τον μεγαλο θρησκευτικο φανατισμο 

απο τους μονοφυσιτες, επεσαν πολυ ευκολα οι ανατολικες επαρχιες της 
αυτοκρατοριας στους αγαρηνους διοτι οι πλειοψηφια των κατοικων ολων των ανατολικων επαρχιων ανηκαν στον μονοφυσιτισμο. 
Ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να κανουν λαθη. Κανενας δεν ειναι τελειος.
Ομως η μεγαλυτερη αξια σε εναν ανθρωπο ειναι να αναγνωριζει τα σφαλματα του και να τα δκορθωνει. 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.

        EΠIKΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ        





ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ 
ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ :



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ









ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


 OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ







loading...

91 thoughts on “Μόνον ο Χριστός θέλει τους Έλληνες

  1. ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ.

  2. Πολυεύσπλαχνε Κύριε, ένα θαύμα. Και για μένα τον αμαρτωλό ένα θαύμα. Γιατί αλλιώς πως θα σωθώ;

    Πώς να απαλλαγώ από το βάρος των κακών μου;

    Δεν αγωνίστηκα όταν ήμουν νέος και η αμαρτία μου με κυρίευσε.
    Μπήκε μέσα στην ψυχή μου το κακό και διαπότισε όλο μου το είναι.
    Έφθειρε όλη την ύπαρξη μου. Και τώρα τι να κάνω;

    Η ηλικία μου προχωρεί, οι μέρες μου λιγοστεύουν, η θέληση μου κάμπτεται, θέλω και δε μπορώ να απαλλαγώ.

    Προχωρώ μπροστά αλλά και αδιόρθωτος μένω.
    Μετανοώ αλλά και πάλι αμαρτάνω.

    Κλαίω και ζητώ συγχώρηση αλλά πάλι στα ίδια μένω.

    Τι θα γίνει με εμένα Θεέ μου;

    Ντρέπομαι που ζω, διστάζω να σκεφτώ πως είμαι Χριστιανός. Με έχει κυριεύσει το κακό, με λειώνει το πάθος.

    Αλύπητα με χτυπά και με παραλύει η αμαρτία.

    Κυριευμένος από τα πάθη, φορτωμένος από την ενοχή, «πεπραγμένος υπό την αμαρτία» και βασανισμένος από τα κακά μου καταφεύγω σε εσένα.

    Όχι δεν απελπίζομαι, δεν ολιγοψυχώ, δεν τα χάνω μπροστά σε τόσες κακουχίες.

    Πιστεύω στη δύναμη σου και ελπίζω στην ευσπλαχνία σου. Αρπάζομαι από την αγάπη σου και σου ζητώ να με σώσεις.

    Θεέ μου… Θεέ μου… δεν με λυπάσαι; Δεν με συμπονείς; Ενα θαύμα Κύριε μου κάνε και εσύ για μένα, ένα σωτήριο θαύμα.

    Και θα σωθώ, θα λάβω από εσένα την απαλλαγή μου, τη λύτρωσή μου και τη σωτηρία μου.

    Αμήν.

  3. ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

    Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις?
    Αν θες να καταλάβεις, ευκολο πράμα, αν δεν θες
    πάλι ευκολα μπορείς να αποδήξεις το αντίθετο.

    Ο χριστιανισμός είναι μια εβραϊκή αίρεση, όλα σχεδόν τα κείμενα της
    Καινής Διαθήκης των χριστιανών έχουν παραπομπές στην παλαιά
    Διαθήκη των Ιουδαίων την μυθολογία τους δηλαδή.

    Σε μια εποχή οπου οι Εσαιοι αισθανόντουσαν δυνατοί, έφεραν την προφητεία των
    ιουδαίων περί έλευσης του "Μεσσία" (χριστού) που είναι το κεντρικό σημείο του
    ιουδαϊσμού, για αυτό μισήθηκε και πολεμήθηκε ο χριστιανισμός από τον ιουδαϊσμό,
    γιατί άμα έρθει ο "Μεσσίαs" στην γη, τότες τελειώνει και ο ιουδαϊσμός, δεν
    υπάρχει τίποτα άλλο να περιμένουν, όλη η φιλοσοφία τον ιουδαίων βασίζεται στην
    έλευση του Μεσσία, πολλοί την συνδαίουν με την αναμενόμενη παγκοσμιοποίηση,

    Όλοι οι ιδρυτές από Μωυσή, αβραάμ, παύλο, χριστό, παναγία,
    ευάγελιστές, και του διαβόλου το κέρατο, όλοι εβραίοι ήταν,
    την σιών μνημονευουν και τον Ελληνισμό αφορίζουν.

    Ο βάρβαρος ιουδαϊσμός, μέσω Εσαίων και του Ρωμαϊκού ξίφους
    μπήκε στην ευγενική ψυχή των Ελλήνων και την συνέτριψε!

    Οι Εβραίοι εκαλλιέργησαν τη γη της πίστης. Οι Έλληνες τη γη της γνώσης.
    Οι εβραίοι ήσαν δήμιοι, οι έλληνες ήταν οι δικαστές.
    Οι εβραίοι ήσαν αδίσταχτοι, οι έλληνες ήσαν ευγενικοί.
    Για αυτό και νίκησαν οι εβραίοι τους έλληνες.

    Εχρησιμοποίησαν σαν όπλο τους βέβαια το χριστιανισμό,
    ένα νόθο και μυσαρό παρασάρκωμα του σώματος τους,
    από τους ίδιους απόβλητο, και αφάνισαν την ωραία Ελλάδα.

    Ότι δεν εκατάφερε η ανδρεία, το κατάφερε ο δόλος!!!

    Λιαντίνης.

    ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  4. Ιησού, Συ που δημιούργησες τους Αγγέλους, και είσαι Κύριος αυτών των αυλών όντων, που σε δοξολογούν ασίγητα, Σε δοξολογώ, Ιησού, που καλλώπισες όλα τα κτίσματα, Σ᾿ ευχαριστώ, γιατί με το λογικό που μου έδωσες τα βλέπω και τα χαίρομαι.

    Ιησού, που μ᾿ ένα Σου νεύμα έφτιαξες τον ουρανό, εξομολογούμαι ότι με το βάρος των αμαρτιών μου δεν μπορώ να σηκώσω το βλέμμα να τον δω.

    Ιησού, που κατασκεύασες τον ήλιο και τη σελήνη, φώτισε την ψυχή μου.

    Ιησού, που διακόσμησες τον ουρανό με τ᾿ άστρα, κόσμησέ με, με τα χαρίσματά Σου.

    Ιησού, που ζωγράφισες τη γη με τα πολύχρωμα κι ευωδιαστά λουλούδια, κάνε να βλαστάνει κι η ψυχή μου άνθη των αρετών.

    Ιησού, που έκανες να βγάζουν τα δέντρα διαφόρους ωραίους καρπούς, πλούτισε με, με τους καρπούς του Αγίου Πνεύματος.

  5. Στον Ιησού μου άφησα
    όλα μου τα βάρη
    Αυτός μου δίνει πάντοτε
    ανάπαυση και χάρη.

    Τώρα πια δεν κουράζομαι
    απ΄ του εχθρού την μπόρα
    ελπίδα έχω στον Χριστό
    για μια καινούρια χώρα.

    Στον Ουρανό ελπίζουμε
    όλοι οι πιστοί να πάμε
    γιατί στον κόλπο του Χριστού
    αμέτρητοι χωράμε.

    Έλα κι΄ εσύ, κι΄ εσύ, κι΄ εσύ
    να μπεις στην αγκαλιά Του
    την λύτρωση Του ζήτησε
    και ζήσε πια κοντά Του.

    Απ΄ την γλυκιά Του αγκαλιά
    ποτέ σου να μη φύγεις
    γιατί θα χάσεις την χαρά
    και δυστυχής θα μείνεις.

  6. ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΥΗΣΗ!!!

    Άρχοντας Του Πυρός
    Σιγοκαίει Σε Λήθαργο Πλήξης.
    Κι Όταν Ο Πανος Ακονίζει Μαχαίρια
    Αναδύεται ΠΑΝ-Φλογος
    Από Την Λίμνη Της Λήθης.

    Ο Φοιβος με Ξίφος Πλαταγίζει Τον Άνεμο
    Θερίζει Με Γλώσσες Φωτιάς.
    Ιππότης ΘΕΙΟΣ –
    Έκπτωτος Της Στρογγυλής Τραπέζης-
    Εξαπολύει Ριπές Θυμού
    Στα Τέσσερα Σημεία Του Ορίζοντα.
    Βρυχάται Κι Αλυχτά
    Σ’ Αυτόν Που Τον Γέννησε,
    Στον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ Του Ζευ.

    -«Νιώσε Την Προαιώνια ΑΓΑΠΗ Μου!
    Πάλλεται Κρυμμένη
    Στην ΚΑΡΔΙΑ Του Σύμπαντος
    Και Σε Προσμένει»!

    Τσακίζεται Σε Φράγμα Οργής,
    Θρυμματίζει Τη Γνώση.
    Πάλη Σχίζει Το Σύννεφο.
    Νοτιάς Ραντίζει Θλίψη Κι Απόγνωση
    Αποκαΐδια Στην Πλάτη Του ΉΛΙΟΥ.
    Η Ζωή Εκπαιδεύεται.
    Ρουφά Το Στυφό Κρασί Της Εμπειρίας,
    Πονά!
    Ξεγεννά Την ΜΗΤΡΑ Που Κυοφορεί Αιώνες.
    Συναλλάσσεται Σε Νόμισμα Ψυχής,
    Μπαίνει Στο Μάτι Του Κυκλώνα.
    Γλύφει Τις Παλάμες Της.
    Καταριέται Την Τύχη.

    -«Νιώσε Την Απέραντη ΑΓΑΠΗ Μου!
    Η ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ Είναι Ευλογία.
    Είναι Στόχος Και Επιλογή.
    ΘΥΜΗΣΟΥ !!!
    Επέλεξες να Αγνάντευες Τη ΓΗ
    για να δεις το Ελλανιον φως
    Απ’ Τ’ ΟΥΡΑΝΟΥ Το Παράθυρο»!

    ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΝΟΝ ΦΩΣ Ε.ΣΥ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  7. Κύριε Ιησού Χριστέ, ο Σωτήρ μου, βρέξον εις την καρδίαν μου την δρόσον της χάριτός Σου, ποτισάτω μου αυτή την διάνοιαν και κοσμησάτω αυτήν τοις άνθεσι της κατανύξεως, της ταπεινώσεως, της αγάπης και της υπομονής.

    Και τι ταύτα λέγω; Ιδού γαρ η ευχή μου ασθενής και αι αμαρτίαι μου μεγάλαι και ισχυραί, αι αμαρτίαι μου θλίβουσί με και αι ασθένειαί μου αναγκαζουσί με βοάν σοι, Ο ανοίξας τους οφθαλμούς του τυφλού, άνοιξον τα όμματα της διανοίας μου, ίνα διά παντός το κάλλος Σου θεωρώ ο ανοίξας το στόμα της άνω του Βαλαάμ άνοιξον το στόμα μου εις έπαινον και δόξαν της χάριτός Σου.

    Ο θέμενος όριον τη θαλάσση τω λόγω του προστάγματός Σου, θες όριον τη καρδία μου δια της χάριτός Σου, όπως μη εκκλίνη δεξιά ή αριστερά από των εντολών Σου. Ο δους ύδωρ εν ερήμω λαώ απειθούντι και αντιλέγοντι, δός μοι κατάνυξιν και τοις οφθαλμοίς μου δάκρυα, ίνα θρηνήσω ημέρας και νυκτός τον της ζωής μου χρόνον μετά ταπεινοφροσύνης και αγάπης και καθαράς καρδίας.

    Εγγισάτω η δέησίς μου ενώπιόν Σου, Κύριε, και δώρησαί μοι εκ του σπόρου του αγίου της χάριτός Σου, ίνα προσενέγκω σοι δράγματα κατανύξεως…

    Οικτείρησόν με ως την πόρνην και τον τελώνην και τον ληστήν. Ούτοι γαρ επί της γής όντες απεγνώσθησας υπό πάντων. Συ δε, Κύριε, προσελάβου αυτούς και παραδείσου τρυφής οικήτορας πεποίηκας. Δέξαι ούν και εμέ τον αχρείον δούλον Σου και την μετάνοιάν μου, ότι καγώ απεγνώσθην υπό πάντων ήλθες γαρ ου δικαίους καλέσαι, αλλά αμαρτωλούς εις μετάνοιαν. Ότι συ πρέπει δόξα εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

  8. Φιλάνθρωπε Κύριε, πώς δε λησμόνησες τον αμαρτωλό δούλο σου, αλλά γεμάτος έλεος με είδες από τη δόξα σου και μου εμφανίστηκες με ακατάληπτο τρόπο!

    Εγώ πάντοτε σε προσέβαλλα και σε λυπούσα. Συ όμως, Κύριε, για τη μικρή μου μετάνοια μου έδωσες να γνωρίσω τη μεγάλη σου αγάπη και την άμετρη αγαθότητά σου.

    Το ιλαρό και πράο βλέμμα σου έθελξε την ψυχή μου. Τί να σου ανταποδώσω, Κύριε, ή ποιόν αίνο να Σου προσφέρω; Συ δίνεις τη χάρη σου, για να καίγεται αδιάλειπτα η καρδιά μου από αγάπη, και δεν βρίσκει πια ανάπαυση ούτε νύχτα ούτε μέρα από τη θεϊκή αγάπη.

    Η θύμησή σου θερμαίνει την ψυχή μου, που τίποτε στη γη δεν την αναπαύει εκτός από Σένα. Γι’ αυτό με δάκρυα Σε ζητώ, και πάλι ποθεί ο νους μου τη γλυκύτητά σου… Κύριε, δώσε μου να αγαπώ μόνον Εσένα. Συ με έπλασες, Συ με φώτισες με το άγιο Βάπτισμα,

    Συ συγχωρείς τα αμαρτήματά μου και μου δίνεις τη χάρη να κοινωνώ το τίμιο Σώμα και Αίμα σου. Δώσε μου τη δύναμη να μένω πάντα κοντά σου. Κύριε, δώσε μου τη μετάνοια του Αδάμ και την άγια ταπείνωσή σου.

    Αμήν!

    Αγίου Σιλουανού του Αθωνίτου

  9. ΕΥΓΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΟΥ

  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

  11. Φιλάνθρωπε Κύριε, πώς δε λησμόνησες τον αμαρτωλό δούλο σου, αλλά γεμάτος έλεος με είδες από τη δόξα σου και μου εμφανίστηκες με ακατάληπτο τρόπο!

    Εγώ πάντοτε σε προσέβαλλα και σε λυπούσα. Συ όμως, Κύριε, για τη μικρή μου μετάνοια μου έδωσες να γνωρίσω τη μεγάλη σου αγάπη και την άμετρη αγαθότητά σου.

    Το ιλαρό και πράο βλέμμα σου έθελξε την ψυχή μου. Τί να σου ανταποδώσω, Κύριε, ή ποιόν αίνο να Σου προσφέρω; Συ δίνεις τη χάρη σου, για να καίγεται αδιάλειπτα η καρδιά μου από αγάπη, και δεν βρίσκει πια ανάπαυση ούτε νύχτα ούτε μέρα από τη θεϊκή αγάπη.

    Η θύμησή σου θερμαίνει την ψυχή μου, που τίποτε στη γη δεν την αναπαύει εκτός από Σένα. Γι’ αυτό με δάκρυα Σε ζητώ, και πάλι ποθεί ο νους μου τη γλυκύτητά σου… Κύριε, δώσε μου να αγαπώ μόνον Εσένα. Συ με έπλασες, Συ με φώτισες με το άγιο Βάπτισμα,

    Συ συγχωρείς τα αμαρτήματά μου και μου δίνεις τη χάρη να κοινωνώ το τίμιο Σώμα και Αίμα σου. Δώσε μου τη δύναμη να μένω πάντα κοντά σου. Κύριε, δώσε μου τη μετάνοια του Αδάμ και την άγια ταπείνωσή σου.

    Αμήν!

    Αγίου Σιλουανού του Αθωνίτου

  12. Ο αναμάρτητος Υιός του Θεού, που εκούσια υπέμεινες τον σταυρικό θάνατο για τη σωτηρία μας, για να σώσεις το γένος μας, που είχε φυλακισθεί στα κατώτατά της γης, Συ που με το θάνατό Σου επήγασες ζωή στον κόσμο, και νέκρωσες τον θάνατο και σαν σκηνή ξέσκισες και κατέστρεψες το δεσμωτήριο του Άδη, η βροχή της αφθαρσίας, ο ατίμητος μαργαρίτης της θείας αστραπής, το ζωηφόρο σταφύλι που αποστάζεις το γλυκασμό της παγκόσμιας σωτηρίας, το αληθινό και ανέσπερο φως… ο Λόγος, η σοφία και η δύναμη του Θεού Πατέρα, η λάμψη της δόξας του Θεού, ακατάληπτε και ανεξερεύνητε Χριστέ, ο μόνος εύσπλαγχνος και συμπαθής, δείξε και σε μένα τον αμαρτωλό την πολλή Σου αγαθότητα, και ακούοντας τις παρακλήσεις μου, δώρησέ μου όλα όσα σου ζητώ.

    Μη με αποδοκιμάσεις τον αδιόρθωτο. Μη με απορρίψεις τον ράθυμο και ανυπόμονο.

    Μην πείς σε μένα τον άθλιο στη Δευτέρα Παρουσία Σου: «Τι υπέμεινες για μένα;» γιατί δεν υπέφερα ποτέ έστω και λίγο… Λυπήσου, Κύριε, λυπήσου, εύσπλαγχνε, λυπήσου, φιλάνθρωπε, λυπήσου, μόνε αγαθέ, και μη με κρίνεις ανάξιό της αγάπης Σου. Μη με ελέγξεις οργισμένος και μη θυμηθείς τις παλιές και τις πρόσφατες ανομίες μου.

    Σε Σένα τον Κύριο και Θεό είναι η δικαιοσύνη και σε μένα η ντροπή… Σπλαγχνίσου με και ελέησέ με μόνο για την αγαθότητά Σου. Στήριξε την ψυχή μου Συ που ανορθώνεις τους πεσμένους. Δες, οι αμαρτίες μου είναι μεγάλες και πολλές, και η προσευχή μου είναι αδύνατη, και η σκληρότητα της καρδιάς μου ξήρανε τα δάκρυα της μετάνοιας…

    Βοήθησέ με, Κύριε, κατά το μέγα έλεός Σου και σώσέ με τον ασεβή χάρη στην ευσπλαγχνία Σου. Με τις πρεσβείες της Κυρίας Θεοτόκου και όλων των Αγίων… Αμήν.

  13. Ρε βαρεμένοι τον Σωκράτη γιατί τον φάγατε;

  14. Ο Χριστός Πάνω Στο Σταυρό Του Μαρτυρίου Του Είπε:
    Πάτερ, άφες αυτοίς, ου γάρ οίδασι τί ποιούσι.

    Αυτή είναι η πεμπτουσία Της Μεγαλοσύνης σου Χριστέ Μας .Χάρισέ μας δύναμη απο τη Δυναμή Σου υπομονή απο Την Υπομονή κ Σου αγάπη Απο Την Αγάπη Σου.

    Πάτερ ημών

    ο εν τοις ουρανοίς,

    αγιασθήτω το όνομα Σου.

    Ελθέτω η βασιλεία Σου.

    Γενηθήτω το θέλημα Σου, ως εν ουρανώ και επί της γης.

    Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον.

    Και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών,

    ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών.

    Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν,

    αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού.

    Αμήν.

  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ»
    Ανοίξετε το ευαγγέλιο σας σε όποια βερσιόν θέλετε και δείτε:
    Μαρκος 7

    24 Σηκώθηκε έπειτα από εκεί ( Ο Ιησούς)και πήγε στην περιοχή της Τύρου και της Σιδώνας( πόλεις που κατοικούσαν πολλοί Έλληνες), όπου μπήκε σ' ένα σπίτι, πράγμα που δεν ήθελε να το μάθει κανένας, αλλά δεν μπόρεσε να ξεφύγει.
    25 Γιατί άκουσε γι' αυτόν μια γυναίκα, που το κοριτσάκι της κατεχόταν από δαιμονικό πνεύμα, και ήρθε και έπεσε μπροστά στα πόδια του.
    26 και ήταν η γυναίκα αυτή Ελληνίδα, από τη Συροφοινίκη – και τον παρακαλούσε να βγάλει το δαιμόνιο από την κόρη της.
    27 Μα ο Ιησούς της είπε: «Άσε να χορτάσουν πρώτα τα τέκνα ( δηλ. του Ισραήλ), γιατί δεν είναι σωστό να πάρει κανείς το ψωμί των παιδιών του και να το ρίξει στα σκυλιά (δηλ. των εθνικών) ».
    28 Κι αποκρίθηκε εκείνη: «Ναι, Κύριε, όμως και τα σκυλιά (αποδεχόμενη πως είναι σκυλί) τρώνε κάτω από το τραπέζι από τα ψίχουλα των παιδιών ( των Ισραηλίτων)».
    29 Τότε της είπε: «Γι' αυτόν το λόγο που είπες ( δηλ. αφού δέχτηκες την ξεφτίλα), πήγαινε ( σου έκανα το καλό) . Έχει κι όλας βγει το δαιμόνιο από την κόρη σου».
    30 Κι όταν πήγε στο σπίτι της, βρήκε το παιδί ξαπλωμένο στο κρεβάτι κι απαλλαγμένο από το δαιμόνιο.
    Αναρωτηθείτε:
    Ποιος άνθρωπος με ηθικούς φραγμούς θα συμπεριφερόταν έτσι, με αυτόν τον τρόπο; Αδιαφορώντας ακόμη, και τι εθνικότητος ήταν η γυναίκα ( Ελληνιδα ή μη),
    είναι συμπεριφορά αυτή ;
    -Η πράξη αυτή είναι καταφανής.
    -Είναι μια ελεεινή πράξη κακότητας, ποταπότητας και αλαζονείας.

    Κατά Ματθαίον Ευ¬αγγέλιο γράφει 10: 5-6 «Τούτους τους δώ¬δεκα απέστειλεν ο Ιησούς πα¬ραγ¬γείλας αυτοίς λέγων• εις οδόν εθνών μη απέλθητε και εις πό¬λιν Σαμαρειτών μη εισ¬έλθητε• πο¬ρεύ¬εσθε δε μάλλον προς τα πρόβατα τα απο¬λωλότα οίκου Ισραήλ.»,

    https://youtu.be/OPOjoElEOuM

    ΟΙ 4 ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΣΜΟ.

    https://www.pare-dose.net/4001

    «Ιστορικώς ο Χριστιανισμός ήταν η μεγαλύτερη συμφορά που συνέβη μέχρις στιγμής στην ιστορία του ανθρώπου. Το χειρότερο κακό και η πιο φρικιαστική μάστιγα. Εκτός από ολίγες γνωστές ηθικές εντολές, τις οποίες επανέλαβε (για να είμαστε πιο ακριβείς, ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ, δίχως να αναφέρει την πηγή) η θεολογία του είναι αντιφατική, ανόητη και λανθασμένη. Άκρως επικίνδυνη και καταστροφική τόσο για το άτομο ως μονάδα όσο και για την κοινωνία ως σύνολο! Ο Ιησούς Χριστός των Ευαγγελίων και του Παύλου αποδεικνύεται πλήρως δια των κριτηρίων της ιστορικής επιστήμης ότι είναι μια αλλοπρόσαλλη και αντιφατική μυθολογία!».
    Ιωάννης Ν. Φ. Ρούσσος

    Ο Ιουδαιοχριστιανισμος κατέστρεψε την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά…

  16. Ο «ΜΕΓΑΣ» Κωνσταντίνος βρήκε την ευκαιρία και άλλαξε τη θρησκεία της αυτοκρατορίας με τον φανατικό και εξαιρετικά εκδικητικό ιουδαιοχριστιανισμό και η ελληνορωμαϊκή θρησκεία υποχώρησε σε σχέση με τον ιουδαιοχριστιανισμό …

    ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΞ

    1.11.1: "ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ – Μ Ε – Α Π Ο Κ Ε Φ Α Λ Ι Σ Μ Ο"!!!

    1.11.9: "ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ – Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Σ – ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΔΙΑΘΗΚΗ Ή ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΗΝ – Α Σ Ε Β Ε Ι Α – Τ Ο Υ – Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο Υ"!!!

    1.11.10: "ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ – Α Ν Ο Σ Ι Ω Ν(!!!) ΚΑΙ – Μ Ι Α Ρ Ω Ν(!!!) – Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν, ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ……
    ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ – Α Λ Ι Τ Η Ρ Ι Ο Υ Σ – Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ".

    Ένα λαό που ζει εδώ και καιρό στον βούρκο της χειρότερης πνευματικής κρίσης και παρακμής στη μακραίωνη Ιστορία του, με κατεστραμμένη την ιστορική του μνήμη, εθνικά απονευρωμένος και θρησκευτικά εβραιο-χριστιανο-χρωματισμένος, χαμένος μέσα στις αυταπάτες των ευαγγελίων ,προφητων και αποστόλων αποστερημένος από τα πιο ζωτικά δομικά στοιχεία της ίδιας του της ταυτότητας (τα οποία ο ίδιος πέταξε στα σκουπίδια, σε μία μακρά – και χρήζουσα επίμονης ψυχιατρικής προσέγγισης ιστορική διαδικασία επώδυνου πνευματικού αυτοευνουχισμού), σε πλήρη αποστασία από την πατρώα θρησκεία, παραζαλισμένος κι αλλοπρόσαλλος, εθισμένος πλέον στο να καταπίνει αμάσητους τόνους από σκουπίδια, βουλιάζοντας καθημερινά στην ασυναρτησία και τη σύγχυση.

  17. χαχαχαα..μαρή "Ευταξία" μωρό μου.. χαχαχαα…
    κι εγώ μ΄ενα ζουζουνάκι μικρό "πάλευα" (που λέει ο λόγος χαχα..το κοιτάζω να δω που θα σταματήσει..εντύπωση μου κανε που ΄ναι κατάλευκο!) που πετάει εδώ κι εκεί τώρα χαχαχα
    γνωριζόμαστε καλά… κ.τ.λ κ.τ.λ

  18. Μέσα στοv βούρκο της ανάρτησης,
    ξεπρόβαλαν τα Ελληνικά άνθη!

    Ω Έλληνες, έστε προπάντων Έλληνες!

  19. Καθώς ο Ρωμανός, ο υμνητής του χριστιανισμού λέει:

    "Και ο Ήλιος του Απόλλωνα, επισκιάσθη από τον σταυρό του ιησού"

    Και έκτοτε το σκότος υμνήθηκε από τα ζώα, λέει ο Ζαγκλάρας .

  20. O Ηράκλειος ΔΕΝ ήταν Έλληνας αλλά Ρωμαίος στην κατοχή της "Ανατολικής
    Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας", πως διάλα μας λες ρε φαφλατά για Ελληνική ααυτοκρατορία?
    Από που και ως που ρε παραχαρακτη της ιστορίας χάρη του εβραιοχριστιανισμού?

    Το ότι χωρίστηκε η Ρώμη σε ανατολική και δυτική, αυτό ΔΕΝ την κάνει Ελληνική, τουναντίον,
    με την αποδοχή του μέγα δολοφόνου κωνσταντίνου στον χριστιανισμό, (έπεσε πολύς εβραϊκός
    χρυσός!) αρχίζει η οδήσεια και καταστροφήη του Ελληνισμού, σαλιάρη.

  21. Ποιος Έλληνας μπορεί να διαβάσει αυτές τίς διατάξεις, να συλογισθεί και
    να παραμηνει στην πλάνη και ανθελληνισμό του ιουδαιοχριστιανισμού?
    Ελληνισμός και χριστιανισμός δύο ενειες εκ διαμέτρου αντίθετες.
    —————————————
    ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΞ

    1.11.1: "ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ – Μ Ε – Α Π Ο Κ Ε Φ Α Λ Ι Σ Μ Ο"!!!

    1.11.9: "ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ – Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Σ – ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΔΙΑΘΗΚΗ Ή ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΗΝ – Α Σ Ε Β Ε Ι Α – Τ Ο Υ – Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο Υ"!!!

    1.11.10: "ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ – Α Ν Ο Σ Ι Ω Ν(!!!) ΚΑΙ – Μ Ι Α Ρ Ω Ν(!!!) – Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν, ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ……
    ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ – Α Λ Ι Τ Η Ρ Ι Ο Υ Σ – Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ".

  22. καλημερα … ελενη και απο μενανε και νασαστε ολοι και ολες καλα……καλο πρωι και οσοι γνωσυτοι υπαρχουνε δωμεσα….καλημερα και στην αγαμητη (ανυπαντρη) που το κακομοιρο ειναι για λυπηση…και επειδης δε γουσταρω σημερα να κοιμηθω αλλο παρτε ρε νακουσουτε μια πενια απο το γιγαντα το βαμπακαρη και παρτε χαμπαρι οτι η ζωη θελη καλοπεραση//.και η ελενη αντρα..παμε……αντε ελενη καλο πρωιν0

    https://www.youtube.com/watch?v=zxjZUume3z8
    ταραρομ

  23. ωραιο το γραφειο μου ευηλιο
    και ανετο εχει τη δροσια του
    να μην συγκαιγομαι

    χα χα χα

  24. ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΕ ΧΡΙΣΤΟΜΑΖΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ , Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΑΚΚΛΕΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΟΚΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ.

    Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ :

    Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο.

    Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ.

    Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια.

    Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες.

    Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.

    Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.

    Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.

    Ακομη και ο Αλεξανδρος με πολύ εμπειρους και περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, με ένα ισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα-οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

  25. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa
    ευαγγελιον γκουρλιου παραγραφος σωραγια ψαλμος πλαγιος μανεση

  26. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.

    Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

    ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

    Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας Αυτοκρατορας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.

    Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος.

    Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο (ρωμαικο) κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα, εξαιτιας των αλλοδαπών αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.

    Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.

    Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο.

    Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου.

    Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του.

    ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ
    ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Η Περσικη εωσφορικη, αυτοκρατορια, προσπαθουσε, παρα πολλους αιωνες να αφανισει δια παντως τον Ελληνισμο.

    Τελικα εξαιτιας της γενναιοτητας, του ηθους, της πιστης, των χρηστων ηθων, και της βοηθειας του Ιησου Χριστου, οι προγονοι μας κατεβαλαν δια παντως τον προαιωνιο εχθρο του Ελληνικου εθνους.

    Αμεσως τοτε δημιουργησαν την αραβικη αυτοκρατορια , στην θεση της Περσικης, ενώ όταν εξασθενισε ως δυναμη και η αραβικη αυτοκρατορια, αμεσως για μην παρουμε ανασα και εστειλαν εναντιον μας, τους Τουρκους.

    Φροντιζαν ολους εκεινους τους αιωνες να στελνουν κυριολεκτικα αμέτρητους λαους να μας πολεμουν, για να μην σταματαμε καθολου, να πολεμαμε συνεχεια.

    Οι εωσφοριστες, μετα την συντριβη της περσικης αυτοκρατοριας , δεν πιστευαν τι ειχε συμβει .

  27. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    Αυτό διοτι οι Ελληνες όχι μονον εγιναν από σκλαβοι διοικητες στο ένα τους δημιουργημα, που ηταν το ρωμαικο κρατος , και με την αναληψη της εξουσιας στο ρωμαικο κρατος επετυχαν να καταστρεψουν δια παντος το άλλο τους κατασκεύασμα την περσικη αυτοκρατορια.

    Όταν οι Ελληνες ξαναεγιναν παγκόσμιοι κυριαρχοι με την κατακτηση της περσικης αυτοκρατοριας, τοτε πηραν την αποφαση να δημιουργησουν τον μωαμεθανισμο.

    Ο αποκλειστικος τους σκοπος να κατακτησουν την Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια.

    Τοτε συμβαινει κατι ακομη το μοναδικο.

    Ενας λαος αγραμματος-αναλφάβητος, που ζουσε στην ερημο, εγινε μεσα σε εξι χρονια ,παγκοσμια υπερδυναμη, με αποτέλεσμα να παρει πισω ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια την Μεσοποταμια κλπ,απο τους Ελληνες.

    Αυτοι ηταν οι αραβες ,οι οποιοι μολις ειχαν ασπασθεί τον μωαμεθανισμο.

    Ακομη και εμεις οι Ελληνες με τον κορυφαιο πολιτισμο στον κοσμο χρειαστηκε να περασουν αιωνες για να ειμαστε κοσμοκρατορες και να διοικουμε την κορυφαια αυτοκρατορια στην οικουμενη.

    Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασουμε στην κορυφη του κοσμου και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.

    Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου.

    Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη.

    Μονον οταν διαχωρισαν οι πατερες της εκκλησιας τον γνησιο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο απο το εωσφορικο δωδεκαθεο ηταν εφικτη πλεον η ανοδος του Ελληνισμου σε ολα τα επιπεδα.

    Oλα τα μεγαλα βασιλεια εκαναν πρωτα πολιτισμο, οικονομια, διοικηση και στρατο και περασαν αρκετοι αιωνες ειτε πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα για να επιτυχουν τους σκοπους τους.

    Μονον οι αραβες, μεσα σε εξι χρονια, χωρις να εχουν καθολου, πολιτισμο, οικονομια, διοικηση κλπ, εγιναν παγκοσμια υπρεδυναμη.

    Το να γινουν οι αραβες παγκοσμια υπερδυναμη οπως εξηγω μεσα απο τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις δεν εγινε με φυσιολογικο τροπο.

    Για να χρειαστουν οι αγραμματοι αραβες μονον εξι χρονια, ηταν απολυτως βεβαιον οτι από πισω τους βρισκοταν οι εωσφοριστες της " νεας" ταξης πραγματων.

  28. μη μας κουραζεις ειμαστε στο γραφειο

    χα χα χα

  29. Στουρνάρι, η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν ΚΑΤΟΧΉ, κανείς αυτοκράτορας ΔΕΝ ήταν Έλληνας
    ούτε Ελληνικά μιλούσαν, μόνο στο τέλος τσάτρα πάτρα έλεγαν κανα Ελληνικό, βόδι.

  30. morfeas sky
    Δημόσια


    Η ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΙΛΙΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ….

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ !!ΠΟΥΤΑΝΑ Ε ΠΟΥΤΑΝΑ!! ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ;;;

    ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!! ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ!! ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΜΕΣΙΣ !!

    ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΙΣΤΗ ΥΒΡΙΣ!!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ; ΝΑΙ!! ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ!!

  31. αχχ! φερτε πρεζα να πρεζαρω
    και δολλαρια να μοιραζω

  32. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να σε εξηγήσω τi κάνω, εξάλλου ότι και να σε
    εξηγήσω θα το αντιστρέψεις εναντίον μου, αλλά βασικά στα αρχίδια μου.

    Πριν κάτι χρόνια και για αρκετά χρόνια έτρεχα από την Ρωσία μέχρι την Γαλία σε
    πολλές χώρες δημιουργώντας ένα κλάδο από πελάτες, συνεργάτες και distributor's

    Σήμερα ταξιδευω πολύ λιγότερο, έχω συνεργάτες γύρω μου, δουλευω 1-2 ώρες την ημέρα
    με το να γράφω και να τηλεφωνώ σε πελάτες, έχω πολύ ελευθερο χρόνο, γράφω στο σάιτ,
    χαιδευω τα αρχίδια μου και κερδίζω χοντρά λεφτά!

    Ψέματα λέω, έτσι δεν είναι? Χα..χα..χα..
    Με διασκεδάζεις και σε ευχαριστώ!

    Ps. Ξέρεις, υπρχουν εταιρείες, υπάρχουν και γραφεία εταιριών, υπάρχουν
    επιχειρηματίες, υπάρχουν αυτοί που κόπιασαν στην ζωή και έφτιαξαν επιχειρήσεις
    και κερίζουν χοντρά λεφτά, υπάρχουν και άλλοι που δεν έκαναν τίποτα σαν και σένα και αρκούντε να ξύνουν την απλυτη κωλοτρυπίδα τους και στοχάζοντε εξυπναδούλες!
    Χα..χα..χα πόσο κατώτερος είσαι!
    Φιλάκια!

  33. αχχ χάπια οξυκωδόνης με πατεντα , μεγάλη μαστούρα, βλέπεις Δία, Απόλλωνα και τον Ερμή, αμα λαχει και την ωραια ελεν, χα χα χα χα χα χα, βλέπεις και το διαστημόπλοιο σε άλλο γαλαξία, χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χωρις καυσιμα,και το δολαριο να ρεει αφθονο και κολλαριστο χρατς χρουτς,χρατς χρουτς
    χρατς χρουτς χα χα χα χα χα χα χα

  34. Πολύ μίσος ρε φιλάρα, να πας σε έναν παπά να σε διαβάσει!
    Ποια είναι η Ελένη? Και τι πρόβλημα έχεις με τις πουτάνες,
    εγώ νομίζω ότι δεν διαφέρουν από τις άλλες τις σεμνές ντε!

  35. ΔΕΟΣ, ΚΑΤΑΝΥΞΗ, ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.

    ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΚΑΛA ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ, ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟXΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ;

    ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

  36. αχχ χάπια οξυκωδόνης με πατεντα , μεγάλη μαστούρα, βλέπεις Δία, Απόλλωνα και τον Ερμή, αμα λαχει και την ωραια ελεν, χα χα χα χα χα χα, βλέπεις και το διαστημόπλοιο σε άλλο γαλαξία, χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χωρις καυσιμα,και το δολαριο να ρεει αφθονο και κολλαριστο χρατς χρουτς,χρατς χρουτς
    χρατς χρουτς χα χα χα χα χα χα χα

  37. η μαστουρα σε κανει να βλεπεις επιχειρηματιες
    με λοφια ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  38. "..ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.."
    Μόνο παγκοσμίως? εγώ θα έλεγα στον γαλαξία, μη σου πω στο σύμπαν!

  39. η φιλη του φουφουτου
    χα χα χα χα χα χα

  40. κάθε βράδυ χάπι πέρνει από την Αμερική ο δικό σου και κελαιδάει σαν πουλάκι, γι' αυτό γράφει και τρελά πράγματα, παλαβά, βλέπει Δία, βλέπει Απόλλωνα, Περσεφόνη, Αγαμέμνωνα, κτλ, χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

  41. Ω ΔΙΑ ΔΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ
    ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΛΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΦΟ
    ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ Ε ΣΥ ΒΑΡΕΛΑ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ

  42. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ

  43. META AΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ 12ΘΕΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΕΣΥ,ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΡΙΟΥ ΓΕΛΩΤΟΣ.

  44. "..12ΘΕΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΤΗΝΗ.."
    Μια διευκρίνηση παρακαλώ,
    μιλάς για την κωλοτρυπίδα της μάνας σου ή για της εβραίας μαριάμ?

  45. χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

  46. Ρούφα χαπάκι καθαρό δεις Απόλλωνα γυμνό
    χαρα της ζαγκλαρενας ο κωλος να της τον φορμαριζε
    ο απολλων οχι τον μισο ολον ολον

  47. "ζαγκλαρα" ακομα και τσιρλα να σε πιασει…ξερεις εσυ … μη σταματησεις να γραφεις εχεις το τουτο σου το επιχειρηματικο
    του γραφειου του κομπιουτερ σαν σκια κινησε αναμεσα στον πλουτο των επιχειρησιακων σου εγκαταστασεων σε θελουμε ακομα και για βουλευτη!!!!!!

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  48. Και να το θυμασαι!
    Με την βοήθεια της παναγίας, θα σας τον γαμήσουμε τον jushua

  49. 12.03
    Μιλαει για την τρυπα του σιχαμένου γυφτοσωρρα που την εχουν κανει πηγαδι οι πακιστανοι στη φυλακη.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  50. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

    ΔΑΦΝΟΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΩ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  51. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΨΗΦΙΖΩ ΔΑΓΚΩΜΕΝΟ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ
    ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟΥ ΠΑΡΙ Η ΕΛΕΝΗ Η ΠΟ##Υ
    ΤΣΑ ΤΟΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑ Η ΞΕΥΤΙΛΗΣΜΕΝΗ

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  52. Έχω σοβαρά ελαττώματα για να γίνω βουλευτής,
    είμαι ειλικρινής, ηθικός, δίκαιος και αδιαφορώ για τα λεφτά.

    Αυτές mou οι αρχές, με κάνουν αγαπητό σε όλους που με γνωρίζουν,
    με μισούν τα κομμούνια και οι εβραιοχριστιανοί στην ανωνυμία, αλλά who cares?

    Όχι εγώ βέβαια, χα..χα..χα.. σας γράφω στα τουμπερλέκια μου!

  53. πήρε ο ζαγκλαροπουστας τον Δία αγκαλιά,
    δεν ήθελε να του πέσει η παντα πεσμενη του μεση
    ο Δίας θαυμα εκανε και του γλειψε το κωλο
    εφυγε ο ζαγκλαροπουστας για το βορειο το πολο

  54. αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααχαχαχαχααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα

  55. Είδα μια φορά μια ζωγραφιά, αλλά τέλεια φτιαγμένη, σαν φωτο, με την
    γλυκοματούσα την παρθένα ντε από το δεξί αφτί, ήταν με κομπινεζόν
    και φενοταν τα μελαχρινά της μπούτια και μέρος της κωλάρας της,
    καβλωσα, θα πω την αμαρτία μου, την έχυσα στην ποντικίσια μάπα !

  56. στη ζαγκλαρενα τη κουμιστρα

    τα τριαντάφυλλα είναι κόκκινα,
    οι παπαρούνες είναι μπλέ,
    πάρε μου μια πίπ@ και είμαστε κομπλέ !!!

    markos stagakhs

  57. ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ..SKIOYLA!!!!
    Η ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ zaglara
    ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ.
    …ΑΟΡΑΤΟΣ…

  58. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ….ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ?….ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ε ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…..ΣΩΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΣΠΑΣΑΝΕ ΣΥΟ ΞΥΛΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΛΑΚΙΔΗΣ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ….ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?…Ε ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΕΙ ΜΙΑΜΙΣΗ ΤΣΑΠΕΛΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΔΡΑΧΜΗ ΤΡΕΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΣΟ? ΤΟΝ ΚΥΤΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕ ΧΘΕΣ ΕΝΑΣ ΖΟΧΑΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΝΑ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ Α ΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΚΑΝΙΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ….ΡΟΔΕΛΑ? ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙ? ΤΙ ΡΟΔΕΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΟΛΑ ΠΟΡΠΑΤΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ Ε ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΒΙΚΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ 3 ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΣΟ? ….ΧΑΑΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΩΩΩΧΧ ΓΕΛΩΤΑΣ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΩΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ…..ΤΙΠΟΤΑ Ε? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΕΤΣΙ? ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΥΦΤΟΥ ΠΕΣΟΝΤΟΣ ΠΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΣ ΚΛΑΣΕΣΘΑΙ……ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩΩΧΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΤΚΑ Β.ΚoΡΕΑΝΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ!!! ΒΟΤΚΑ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΟΒΙΤΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΝΕΙΙΙΙ ΑΑΑ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ…salom…..salom.. ΚΙ'ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΟΚΑΜΕΝΟΣ ΛΙΟΚΑΜΕΝΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΑΝ ΚΟΛΙΟ ΛΙΟΚΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΛΑΤΙ ΚΑΛΛΑΣ !!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ

  59. Της θαλασας τα κύματα κάνουν πλάτσα πλούτσα,
    εκεί σε πρωτογαμησα και μ'είπες, αχ τη πούτσα!

  60. Πριν σκάσω εδώ στο "κοιμηθείτε ρε" εγραφα σε άλλο blog όπου
    με κάνανε ban, έβριζα βέβαια ως συνήθως τους ανήθικους
    εβραιοπροσκυνημένους, αλλά δεν ήταν αυτό ο λόγος, ο λόγος
    ήταν γιατί έκραζα τους εξαγορασμένους ιδιοκτήτες
    από τον μπουχέσα πάνο τον οποίο ασφαλώς έκραζα.

    Εδώ στο "κοιμηθείτε ρε" είναι καλύτερα, δεν σας γνωρίζω βέβαια γιατί,
    πανάθεμά σας δεν έχετε και ονόματα (γιατί ρε? Ντρεπόσαστε για αυτά
    που λέτε? Τότες γιατί τα λέτε?) αλλά είναι 3-4 χριστιανοταλιμπάν και
    άλλοι τόσοι ιδεολατρες, με βρίζουν οι προσκυνημένοι αλλά με δίνουν
    το έδαφος να τους βρίζω και αυτό είναι που με αρέσει κάργα!!!!!
    Να γαμω τα εβραιομούνια!

  61. ΠΟΛΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ….

  62. Της μανας σου το μουνι που οπως μας ειπες πεθανε πριν 25 χρονια το Γαμουσες καθολου ρε Ζαγκλαρα η μονο τον επαιζες οταν εκανες μπανιστηρι απο την κλειδαροτρυπα εκει στην Ορεινη Συκια της χαλκιδικης?

  63. ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΝΩ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΖΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

  64. Σε προτίνα να κάνουμε ένα πάρτι και δεν με απάντησες, γιατί?
    το σκέφτεσαι ακόμα, λεφτά έχω και πληρώνω καλά μη ποιάνεσαι κορόιδο!
    Θέλω να παίρνω την μάνα σου στα τέσσερα, από τον κώλο μέσα στα σκατά,
    και να χύνω στα μουτρα του πατέρα σου, εσύ μπορείς να είσαι πίσω μου
    και να με τραβάς τα αρχίδια για βαθύτερη διυσδυση

  65. Μάγκες, το "κοιμηθείτε ρε" είναι το καλύτερο σάιτ για μένα!

    Αλήθεια το λέω, χέζω τα διαμονισμένα χριστιανικά καλυκαντζαρούδια και δεν
    με γίνεται παρατήρηση, ίσως γιατί οι δαιμονισμένοι αρχίζουν πάντα πρώτοι
    να χλευάζουν και χυδαιολογούν κατά της πατρώας θρησκείας.
    Πούτσα και μαστίγιο στους ανθέλληνες χριστιανοταλιμπάν!

  66. META AΠΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΡΙΟΥ ΓΕΛΩΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ, Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ 3ΑΑΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑ

  67. Μπορώ να ρου κάνω μία ερώτηση και να απαντήσεις χωρίς να βρίσεις;

  68. Καθαρός γαλάζιος ουρανός, ρώτησε με ότι θέλεις, θα σε απαντήσω με ειλικρίνεια,
    αν δεν μπορώ να απαντήσω με ειλικρίνεια θα σου το πω, αλλά ποτέ ΔΕΝ θα
    σε βρίσω αν εσύ δεν με βρίσεις, αυτό είναι ιερός κανόνας

  69. Γιατί μισείς τόσο πολλή την Παναγιά και το Χριστό ;Τι είναι αυτό που σε κάνει να βγάζεις τόσο μίσος;

  70. Πιπες κανει'σ ουρε Ζαγκλα'ρ?

  71. Ευχαριστώ για την ερώτηση γιατί με δίνει την ευκαιρία
    να ξεδιαλύνουμε μερικά πράγματα.

    Δεν μισώ ούτε την παναγία ούτε τον χριστό, καλά ο χριστός δεν
    είναι καν φυσικό πρόσωπο, στην παναγία βλέπω ένα κοριτσάκι που
    ταλαιπωρηθείκε η ψυχούλα της από τους δαιμονισμένους εβραίους.

    ΔΕΝ μισώ φίλε μου (αν με επιτρέπεις την οικιότητα) τον χριστιανισμό,
    χριστιανοί ήταν οι γονείς μου, είναι τα αδέλφια μου, οι φίλοι μου
    το 90% άλλος λίγο άλλος πολύ των Ελλήνων!

    Αντιστέκομαι περισσότερο στην ιστορική πλευρά και κυρίως εκεί
    όπου πιστεύω ότι η ιστορία μας χαλκεύτηκε ή εκεί όπου η θρησκευτική
    πίστη προσπαθεί να απαντήσει στην… επιστήμη με αιώνιες και δογματικές
    μουχλιασμένες "αλήθειες" που φτάνουν στο παράλογο και το γελοίο.

    ΔΕΝ κάνουν θαυματα οι ζωγραφιστές σανίδες, δεν έγινε θαυμα
    από την παναγία και απελευθερωθεικαν οι στρατιωτικοί μας!

    Όταν ακούω αυτά τους χλευάζω και όταν κάποιος για αντεκδίκηση βρίζει
    τα σεβάσματα των προγόνων μας τότε βρίζω και εγώ τα δικά σας
    σεβασματα, αλλά ΔΕΝ υπάρχει μίσος, μίσος υπάρχει για το
    παπαδαριό που στο βυζάντιο ενταφιασε τον Ελληνισμό.

  72. Σε ευχαριστώ πολλή για τη απάντηση.Αν μου επιτρέπεις και δεν σε κουράζω, ή δεν σε απασχολώ, θα σου κάνω άλλη μια ερώτηση.
    Γράφεις απο πόλη ή απο επαρχία; Σε ευχαριστώ εκ'των προτέρων για τις απαντήσεις

  73. Και εγώ σε ευχαριστώ που είσαι ευγενικός. δεν είναι συνηθισμένο
    φαινόμενο για τους χριστιανούς όταν ανασκαλέυεται η πίστη τους.

    Ζω 40+ χρόνια στην Στοκχόλμη Σουηδίας, εδώ με φέρανε από παιδί, εδώ
    ενηλικιώθηκα, το blog για μένα, μεταξύ άλλων, με βοηθάει να μαθαίνω
    καλύτερα Ελληνικά και είναι και ένας τρόπος επαφής με την Ελλάδα.

  74. απο πολη γραφει
    η μια
    ο ζαγκλαρας
    απο αθηνα

    χα χα χα

  75. σταιργιουδ του φτιαν's απου κει που κατρα's η απου κει που κλαν's?

    με το μπαρδον…

    το πρωην πρωκτογλυφτη του βαψωμαλλια καταδικασμενου ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ περιστεροχεσμενου Γιωργο Π τι το εχετε?

    το Πψωρογιδο του καταδικασμενου απατεωνα βαψωμαλλια τρισκατομυριουχου μπιρμπιλοματη Giannis Mpathrokavlatsi τι το εχετε?

    την αστρατευτη τρυπια κυλοτα το Κυδωνιατη-Μπουγατσα με τα 19 ακινητα τι το εχετε?

    Υ.Γ μηπωs ξερετε ποιον εχεσε στο Βοσπορο το πτηνον?

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  76. Δεν καταλαβαίνω τι λες,
    αλλά καταλαβαίνω ότι είσαι πούστης ντυμένος άνθρωπος.

  77. ΠΟΥΣΑΙ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΕΙΣΑΙ ΩΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ Η ΑΠΟΞΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩς ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ Η ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΑΦΓΑΝΑ
    ΑΡΟΥΤΑΩ ΚΙΓΩ Ο ΑΜΑΘΟΣ ΝΤΑΛΙΚΑ ΟΔΗΓΑΣ ΘΤΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ

  78. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΠΡΑΒΟΥ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΟ΄ς ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΛΑΡΙΟ ΧΕΧΕΧΕΧΕ

  79. Το σάιτ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, η Ελλάδα για να γίνει κράτος,
    πρέπει εσάς όλα τα αλητάκια να σας ντουφεκίσει, ανάξιοι να
    λέγεστε Έλληνες, παρασιτικοί για να ζείτε.

  80. ΓΙΑΤΙ ΩΡΕ ΖΑΓΚΛΑΡΙΝΟ ΒΑ ΜΑΣ ΤΟΥΦΕΚΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΚΑΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ
    ΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΑΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΛΟΜΩΣΕ Η ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  81. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΣΩΣΤΑ "ΖΑΓ ΚΛΑΡΙΝΟΣ"

    ΑΙ ΑΙ ΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  82. Υποψιάζομαι ότι όταν τον παίρνεις προς το
    εικονοστάσι γέρνεις και την πούτσα του παπά γυρευεις.
    Πάει λες? Όχι? Με την βοήθεια του θεού και λίγο σάλιο πάει και
    παραπάει αγγελικούλα κούλα κούλα κουλάρα μου και χονδροκωλάρα μου!

  83. ΚΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΤΣΙ? ΑΚΟΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ!!! ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ…

  84. Ο Νευρικοs Λοστρομοs!
    Απο μικρο ηθελε να γινει ναυτικοs
    αλλα η μοιρα του το θελησε ο λoστρο-
    μοs να ειναι ορθοδοξοs χριστιανοs
    κομματακι νευρικοs,,,,
    μια μερα ομωs τον ακουσε που ελεγε
    μ@λ@κιεs το στεργιου'δ και αμεσωs
    τον φωναξε κατω στην καμπινα του να
    παει μολιs ανοιγει την πορτα ο λοστρομοs
    του λεει ελα και τουρλοστον σιγα σιγα εγω θα σου
    μαθω τωρα στην κ@λοτρυπιδα σου τον τροπο
    πωs θα ανεβειs στο οροs χυμα και το μαθημα
    αρχιζει και ο νευρικοs λοστρομοs την
    κ@λοτρυπιδα του ξεσκιζει…κατοπιν τουτων
    κανονταs χρηση του νεου νομου εγινε……
    κ.ζαγκ-ΚΛΑΡΙΝΟΥ στεργιουδ'α

    ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  85. Όλα σου τα σχόλια έχουν να κάνουν με ομοφυλικές σχέσεις,
    δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ότι είσαι πούστης!

    Τώρα αν μιλάς σε τρίτο πρόσωπο η’ αν εσύ είσαι ο από πάνω,
    μάθε πούστη, σε μια συνουσία μεταξύ ανδρών, και οι δύο
    άσχετα με τον ρόλο τους, είναι πούστηδες!

    Άντε τράβα και γαμήσου μωρή ζούλα μπινέκλα να χαλαρώσεις

  86. ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΚΡΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ!….

  87. ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΕ!!

Comments are closed.