Αυτό ήταν. Πάει και η Θράκη

Αυτο ηταν. Παει και η Θρακη, μετα την Μακεδονια, και την επερχομενη προδοσια στην Ηπειρο. Ουσιαστικα η “συνταξιοδοτηση” των διορισμενων μουφτηδων, οι οποιοι ηταν πραγματικα σημαντικοι μουσουλμανοι λογιοι, και οχι πρακτορες
του τουρκικου προξενειου, ειναι το κυκνειο ασμα. Οι προδοτες Συριζανελ, ουσιαστικα παραδιδουν τον ελεγχο της Θρακης στο τουρκικο προξενειο, αφου ουσιαστικα αυτοι θα εκλεγουν τους μουφτηδες, και μετα οι μουφτηδες πρακτορες θα οδηγησουν τα πραγματα εκει που θελει η Αγκυρα. Κατα τα αλλα οι προδοτες συριζανελιτες, ηταν που θα “αντιμετωπιζαν” τον Ερντογαν. Και τωρα του προσφερουν την Θρακη στο πιατο οι Εφιαλτες.

Μιλαμε οι Συριζανελ δεν ειναι απλως προδοτες, ειναι αισχρα ξεπουλημενα τομαρια. Για ψαξτε κιολας τον σκοτεινο ρολο της Τουρκαλας ερωμενης του στελεχους του Υπουργειου Παιδειας.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Αυτό ήταν. Πάει και η Θράκη

  1. ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ κλπ) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ. ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΟ, ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ!! ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;; ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

Comments are closed.