Ποιοι δολοφόνησαν την φιλοχριστιανη Υπατία ;


ΔΟΛ
ΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΝ 
ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΥΠΑΤΙΑ ;  

ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΙ
ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ; 
Απο την εποχη του αγιου Κωνσταντινου εως την εποχη του αυτοκρατορα Θεοδοσιου εζησαν οι 5 μεγαλυτεροι Ελληνες νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι του μεσαιωνα. *
Αυτοι ηταν ηταν ο μεγας Βασιλειος, ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και η φιλοχριστιανη Αλεξανδρινη φιλοσοφος η Υπατια. 
Την εποχη εκεινη και οι πεντε  νεοπλατωνικοι διδασκουν τον Αριστοκλη εχοντας παντοτε την αμεριστη υποστιριξη των αυτοκρατορων.
Οι αυτοκρατορες γνωριζουν προσωπικα τους μεγαλους φιλοσοφους και ρητορες τους αγιους ιεραρχες και τους στηριζουν  στο επιστημονικο τους εργο.

Αυτο δεν ηταν αλλο απο την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδασκαλιας στον Χριστιανισμο. 
Με την ολοκληρωση αυτου του μοναδικου στο ειδος του στα παγκοσμια χρονικα φιλοσοφικου και πνευματικου εργου καθως οι αγιοι Ιεαραρχες μετετρεψαν τον ιουδαικο χριστιανισμο σε καθαρα Ελληνικο, αμεσως ο αγιος Θεοδοσιος τον Μαιο του 381 μ.χ. θα ανακηρυξει τον Ελληνικο πλεον χριστιανισμο σε επισημη θρησκεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.


Εαν οι αυτοκρατορες ηταν εναντια στον Ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα επετρεπαν ποτε και σε καμια περιπτωση την ενσωματωση αυτουσιας της διδασκαλιας του Αριστοκλη στην χριστιανικη θρησκεια.
Ακομη αμεσα οι αυτοκρατορες θα τιμωρουσαν τους αγιουςς ιεραρχες και θα τους αφαιρουσαν ολα τα εκκλησιαστικα τους αξιωματα.  
Φυσικα θα απαγορευαν την διδασκαλια του Πλατωνα και στους αγιους ιεραρχες στην φιλοχριστιανη Υπατια αλλα και σε ολους τους υπολοιπους φιλοσοφους. 
Αυτο ομως ειναι κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε ο κανενας αυτοκρατορας καθως ολοι οι φιλοσοφοι διδασκαν ελευθερα τον Πλατωνα.
Μεταξυ αλλων οι αυτοκρατορες θα εκλειναν και ολες τις φιλοσοφικες σχολες.
Ο αγιος Θεοδοσιος εδωσε Ελληνοχριστιανικη παιδεια στα παιδια του και αυτα με την σειρα τους στα δικα τους παιδια.
Το αποτελεσμα να ανοιξει ο δρομος στην αγια Ευδοκια-Αθηναιδα να εξελιξει και να επανιδρυση την ανωταση φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη της πολης-Κωνσταντινουπολεως.
Το  425 μ.χ. με  διαταγμα του Θεσοδοσιου του β αναβαθμιζεται και επανιδρυεται η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της πολης κατοπιν επιθυμιας της αγιας αυτοκρατειρας Ευδοκιας-Αθηναιδας.
Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 
Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.
Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας. 
Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει. 

  
Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 
Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος.
Για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   
Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.
Οι αγιοι πατερες της Εκκλησίας διοτι σπουδασαν φιλοσοφια και ρηρορικη στην αρχαια Αθηνα αλλα και σε αλλα μερη ενω υπηρξαν για λιγο διαστημα πρωτου να γινουν ιερεις επαγγελματιες ρητορες και σοφιστες αντιλήφθηκαν αμεσως την αξία του αρχαίου Ελληνικου πνευματος.
Χρησιμοποιησαν τις αξίες και τα ιδανικα τνω φιλοσοφων για να δημιουργησουν την χριστιανικη Ελληνορωμαικη αυτοκρατορια. 
Aξιοποιοησαν στο επακρο  την Ελληνική γλωσσα για να γραψουν ολα τα υψηλου επιστημονικου φιλοσοφικου και πνευματικου επιπεδου εργα τους.
Ταυτοχρονα μεσα απο τη Ελληνικη φιλοσοφια διατυπωσαν  τα δογματα της ορθοδοξιας ωστε να προστατεψουν την ανερχομενη θρησκεια απο τους αιρετικους και  απο πασης φυσεως αιρεσεις.
 Απο την δυναμικη και την πνευματικότητα της αρχαιοελληνικής αγωγής,διδαξαν στους Ελληνες
την ελευθερια, την ομορφια, την αγαπη, την ηθικη
,την δικαιοσυνη, την γεναιοτητα και 

  

την πιστη στον Ιησου Χριστου.

Ουδεποτε σταθηκε εμποδιο η ορθοδοξια  στην ομαλη λειτουργια της φιλοσοφικης σχολης της Υπατιας. 

Εαν ηταν εναντια στην Μεγαλη φιλοσοφο θα εκλειναν αμεσως την σχολη της.


Καταρριπτονται για μια ακομη φορα τα ψευδη των παγανιστων περι κλεισιματος των φιλοσοφικων σχολων. 

Γιατι δεν εκλεισε η πιο φημισμενη Φιλοσοφικη σχολη του μεσαιωνα στην οποια διδασκε η Υπατια ;    
Την ιδια εποχη με την Υπατια στην Αιγυπτο εζησε και η Ευδοκια-Αθηναις στην Κωνσταντινουπολη.
Η Ευδοκια συνδυασε αριστα το αρχαιο Ελληνικο πνευμα με την Χριστιανικη πιστη.
Η αγια Ευδοκια-Αθηναις  ηταν νεοτερη απο την Υπατια,την οποια την ειχε ως πρωτυπο με αποτελεσμα να οδηγηθει στον χριστιανσιμο.


Η Αγια Ευδοκια-Αθηναις ειναι η πρωτη Ελληνιδα φιλοσοφος-ρητορας και αποτελει προδρομο της μεγαλης Αννας Κομνηνης.
Παραλληλα η αγια Ευδοκια επιδοθηκε στην συγγραφη πολυ σημαντικων εργων. 
Δυστυχως τα περισσοτερα εργα της δεν εχουν διασωθει.
Ελαχιστα ειναι αυτα τα οποια σωθηκαν μεταξυ αυτων οι στιχοι για την νικη των Ελληνων επι των περσων, και οι εργασιες της για τους προφητες Δανιηλ και Ζαχαρια. 
Επισης εγραψε την ιστορια του ευαγγελιου σε Ομηρικους στιχους, ενω δεν παρελειψε να γραψει εναντια στον μαυρο μαγο του δωδεκαθεου τον Κυπριανο απο την Αντιοχεια. 
Η Αθηναιδα ηταν κορη του ρητορα Λεοντιου.
Ο Λεοντιος διδαξε στην Αθηναιδα την αρχαια Ελληνικη γραμματεια. 
Η Ελληνιδα Ευδοκια-Αθηναις σπουδασε μουσικη, γεωμετρια,αστρονομια, φιλοσοφια και ρητορικη.

 

Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ THN ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ-ΑΘΗΝΑΙΣ.
Εκει διδασκοταν το μαθημα της φιλοσοφιας, ακριβως με τον ιδιο τροπο που διαδασκοταν στην αρχαια Ελλαδα, οπου οι σπουδαστες των πανεπιστημιακών σχολων Κωνσταντινουπόλεως διδασκοταν μουσικη,γεωμετρια, αστρονομια, φιλοσοφια, φιλολογια. 
Η Ελληνιδα Ευδοκια-Αθηναις εβαλε τα θεμελια μετα τους τρεις ιεραρχες για την ανοδικη πορεια του Ελληνισμου και της αυτοκρατοριας. 
Παραλληλα με την Ελληνικη φιλοσοφικη σχολη η αυτοκρατειρα Ευδοκια θωρακιζε τον Ελληνισμο σε ηθικο-πνευματικο και σε πολιτικο και σε στρατιωτικο επιπεδο.  
Πολλες φορες σας εχω αναφερει οτι οι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας λατρεψαν οσο τιποτε αλλο στον κοσμο τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.
Ειναι πολυ ενδεικτικο οτι οι Ελληνες χριστιανοι της αυτοκρατοριας αγαπησαν τοσο πολυ τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο με αποτελεσμα να ειναι φανατικα προσκολημενοι σε αυτον.
Αυτο συνεβαλε στο να μην εξελιχθουν  πολιτιστικα οσο θα επρεπε με βαση τις ικανοτητες τους και την παιδεια τους.

Ειναι εντελως αδυνατον διανοουμενοι οπως οι τρεις ιεραρχες, η Αγια Ευδοκια, η Αννα Κομνηνη και αρκετοι αλλοι να μην ηταν σε θεση να επιδειξουν παρομοιο επιστημονικο εργο οπως αυτο των αρχαιων. 
  
Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 


ΥΠΑΤΙΑ.




Η μεγαλη νεοπλατωνικη φιλοσοφος Υπατια ειχε
εκεινα τα χρονια ως μαθητες παρα πολλους χριστιανους. 
Αυτο ειναι ενδεικτικο οτι ο γνησιος ορθοδοξος χριστιανισμος ουδεποτε ηταν εναντια στην αρχαια Ελληνικη γραμματεια. 
Εαν οι Ελληνες χριστιανοι ηταν εναντια στον αρχαιο Ελληνικο πολιτσμο τοτε δεν θα τους δεχοταν η Φιλοσοφιος Υπατια ως μαθητες της.
Aυτο ειναι ιστορικο γεγονος πλεον. 
Ομως σε ολα τα χρονια τα οποια διδασκε η Υπατια ειχε παντοτε πολλους χριστιανους ως μαθητες.
Ο Συνεσιος ηταν ο πιο αγαπημενος μαθητης της Υπατιας και μεγας θαυμαστης της φιλοσοφου. 
Οταν τελέιωσε την φιλοσοφικη  διατηρουσε αλληλογραφια και ειχε επαφες με την μεγαλη φιλοσοφο. 
Ο Συνεσιος ηταν χριστιανος και μαθητης της Υπατιας ενω μετα απο την φοιτηση του στην σχολη της Υπατιας εγινε επισκοπος Κυρηνης.
Σε μια απαντηση της Υπατιας προς τον Συνεσιο η μεγαλη φιλοσοφος ειχε εκφρασει την επιθυμια να γινει Χριστιανη.
Η Υπατια αγαπουσε πολυ τον Χριστιανισμο και τους χριστιανους μαθητες της.
Αυτος ειναι και ο λογος για τον οποιο η Υπατια δεχοταν ως μαθητες τους χριστιανους, διοτι γνωριζε οτι ο Χριστιανισμος και η αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια ειχαν τα ιδια αξιωματα. 
Αλλωστε η Υπατια ειχε το παραδειγμα των τριων ιεραρχων οι οποιοι ως φιλοσοφοι ενσωματωσαν ολοκληρη την Πλατωνικη διδασκαλια στον χριστιανισμο.
Γνωριζε η μεγαλη φιλοσφος οτι ο χριστιανισμος ηταν κατα πολυ καλο για τον Ελληνισμο και για ολοκληρη την ανθρωποτητα.

Ο μεγαλυτερος θαυμαστης σε επιστημονικο επιπεδο της φιλοσοφου Υπατιας ηταν ο Χριστιανος επισκοπος και μαθητης ο Συνεσιος.
Δεν ειναι υπερβολη να σας αναφερω οτι οι σχεσεις της Υπατιας με τον Χριστιανο επισκοπο Συνεσιο σε επιστημονικο επιπεδο ηταν οπως ηταν οι σχεσεις του Σωκρατη με τον Πλατωνα.
Αυτο ειναι πολυ εμφανες απο την αλληλογραφια την οποια διατηρουσαν ο Συνεσιος με την Υπατια.


Ειναι ενδεικτικο οτι ο Συνεσιος σε μια επιστολη προς τον προς τον αδελφο του, αναφερει τους γλυκους καρπους τους οποιους εδρεψε απο την φιλοσοφικη διδασκαλια της Ελληδιδας Υπατιας 
Η διδασκαλια της Υπατιας αναφερει ο Συνεσιος αναβαθμισε την σχολη της Αλεξανδρειας. την ιδια στιγμη κατα την οποια οι διδαχες της Αθηναικης φιλοσοφικηςς σχολης ηταν υποβαθμισμενες. 
Η φιλοσοφικη διδασκαλια της μεγαλης Υπατιας προερχεται απο δυο μερη, την Πλατωνικη και την Χριστιανικη διδασκαλια.
Η φιλοσοφια και η ρητορικη ειναι η εικονα του θειου και ειναι η  αντανακλαση του  θεου δημιουργου, αν και ο ανθρωπινος φιλοσοφικος λογος ειναι κατωτερος απο αυτον του Χριστου, διδαξε η Υπατια.
Η Ελληνιδα φιλοσοφος δεν δεχεται την απολυτη παντοδυναμια της ανθρωπινης λογικης και της γνωσεως καθως θεωρεί οτι ολα ειναι κατω απο την μεριμνα της προνοιας του Θεου.

Η Υπατια διδαξε οτι ειναι ύβρη και πολυ μεγαλη αμαρτια να ισχυριζονται οι ανθρωποι  οτι οι γνωσεις τους ειναι τεραστιες-ανεξαντλητες σε σχεση με τον δημιουργο.

Ποιες ομως ηταν οι αιτιες για τις οποιες δολοφονηθηκε η Υπατια ; 
Η Υπατια ηταν κορη του Θεωνα απο την Εξελληνισμενη Αλεξανδρεια της Αιγυπτου και ηταν φιλοσοφος. 
Ως νεοπλατωνικη φιλοσοφος διδασκε γεωμετρια, μουσικη, φιλοσοφια, ρητορικη κλπ. 
Η Υπατια απεκτησε πολυ μεγαλη φημη διοτι ειχε παρα πολλους μαθητες χριστιανους και οπαδους
του δωδεκαθεου.
Αναμεσα στους πολλους μαθητες της Φιλοσοφου Υπατιας ηταν και ο χριστιανος Ορεστης ο οποιος οταν τελειωσε τις σπουδες στην φιλοσοφικη σχολη της Υπατιας εγινε ρωμαιος επαρχος. 
Η Υπατια ως γυναικα ηταν ενα πολυ ανησυχο πνευμα και εκτος απο την αρχαια Ελληνικη γραμματεια ασχολουνταν και με την πολιτικη. 
Αυτο ομως ηταν κατι πρωτογνωρο για τα δεδομενα εκεινης της εποχης.
Ηταν αδιανοητο μια γυναικα να ασχολειται με τα δημοσια πραγματα και ειδικα με την πολιτικη.
Η Υπατια  ειχε γνωση των υψηλων ικανοτητων της αλλα και του πολυ μεγαλου σεβασμου τον οποιο ειχε στο προσωπο της η πλειοψηφια των κατοικων της Αλεξανδρειας.
Για αυτο  δεν συμμετειχε απλα στα πολιτικα δρωμενα αλλα κατ ουσιαν ηταν εκεινη η οποια διοικουσε σε ενα μεγαλο βαθμο την εξελληνισμενη πολη.
Σε αυτο επαιξε εν μερη ρολο εκτος απο την πολυ μεγαλη προσωπικη της αξιας οτι ο μαθητης της ο Ορεστης ο οποιος ηταν χριστιανος και διοικητης της πολεως ως ρωμαιος επαρχος, της ειχε τεραστιο σεβασμο αλλα και μεγαλη αδυναμια.
Η ΥΠΑΤΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.
Η φημη και ο σεβασμος προς την Υπατια αυξανοταν συνεχεια. 
Η αναμιξη της ομως στην πολιτικη ηταν κατι το οποιο ενοχλουσε τρομερα τους πολιτικους απο ολες τις εθνικοτητες οπως ηταν οι Ελληνες Χριστιανοι, οι Εβραιοι αλλα και οι εθνικοι. 
Παρα τις διαμαρτυριες και της πολλες συστασεις η Υπατια εξακολουθουσε να συμμετεχει στα συμβουλια και ουδεποτε δεχτηκε να αποσυρθει απο την ενεργη πολιτικη.
Αυτο το καθεστος προκαλουσε τρομερη οργη στους πολιτκους ανδρες της Αλεξανδρειας οι οποιοι δεν δεχοταν σε καμια των περιπτωσεων να ασκει την διοικηση της πολεως κατα ενα μεγαλο βαθμο μια γυναικα. 
Εδω βλεπουμε ξεκαθαρα το ποσο πολυ επηρεασμενη ηταν η Υπατια απο τον Αριστοκλη (Πλατων).
Ο Αριστοκλης διδαξε οτι τις πολεις θα πρεπει να τις διοικουν οι φιλοσοφοι-βασιλεις, οι οποιοι θα ειναι οι ικανοτεροι ολων των υπολοιπων ανθρωπων σε ολους τους τομεις.
Εκτος απο τους εβραιους της Αλεξανδρειας ενας απο αυτους που δεν ηταν με την εντονη πολιτικη δραση της Υπατιας ηταν και ο πατριαρχης Αλεξανδρειας ο Κυριλλος. 

Αυτο δεν σημαινει οτι επιθυμουσε τον θανατο της. 
Η μη συμορφωση της Φιλοσοφου Υπατιας στις υποδειξεις των ανδρων πολιτικων, ωστε να σταματησει την εμπλοκη της με την πολιτικη επεφερε  φοβερο μισος εναντιον της και μια κατασταση εκτος ελεγχου στην πολη της Αλεξανδρειας. 
Δυστυχως  η Υπατια αγνοησε επιδεικτικα τις υποδειξεις των πολιτικων και θρησκευτικων παραγοντων της πολης να μην αχολειται με την πολιτικη και τελικα η επιμονη της αυτη με την πολτικη προκαλεσε τον θανατο της.
Ολοι αυτοι οι πολιτικοθρησκευτικοι παραγοντες οπως ο πατριαρχης Κυριλλος και οι Ραββινοι δεν δεχοταν να τους επισκιαζει και να διοικει την Αλεξανδρεια η Ελληνιδα φιλοσοφος Υπατια.
Τελικα η αποφαση της Υπατιας να συνεχισει να ασχολειται με την πολιτικη στα πρωτυπα του πλατωνα Βασιλεας-φιλοσοφος επεφερε τον θανατο της.



Μια απο τις πιο σημαντικες αιτιες θανατου της μεγαλης Αλεξανδρινης Φιλοσοφου, ηταν η διαμαχη του Ορεστη του επαρχου της πολεως με τον Πατριαρχη Κυριλλο. 

Ο Ορεστης ενω ηταν ο πιο αγαπημενος μαθητης της Υπατιας και χρισιτανος Ορθοδοξος στο θρησκευμα ανεξηγητα σε ολες τις κρισιμες διαμαχες μεταξυ των 
Χριστιανων με τους Εβραιους και τους Εθνικους επαιρνε μονιμα το μερος των δυο αλλων πλευρων.

Ακομη και οταν οι Εβραιοι, και οι εθνικοι ειχαν αδικο, εντουτοις ο Επαρχος Ορεστης τους υποστηριζε.


Αυτο ειχε ως αποτελεσμα ο λαος της Αλεξανδρειας να μισει την Υπατια.


Ολοι ειχαν την εσφαλμενη εντυπωση οτι για την αδικη αντιμετωπιση των χριστιανων ευθυνεται η Φιλοσοφος, εξαιτιας της πολυ μεγαλης επιρροης που ασκουσε στον Ορεστη.



Ο επαρχος Χριστιανος Ορεστης ηταν ταυτοχρονα και ο ρωμαιος πολιτικος διοικητης της Αλεξανδρειας.

Για αυτο στα πλαισια αυτα προσπαθουσε να τηρησει τις ευθραυστες ισορροπιες αναμεσα στους Χριστιανους στους εβραιους και στους εθνικους. 
Ο επαρχος Ορεστης γνωριζοντας το μενος των εβραιων προσπαθουσε να τους κανει τα χατηρια ωστε να εξομαλυνθει η κατασταση αναμεσα στους χριστιανους και τους εβραιους. 
Ομως αυτη η πολιτικη του Ορεστη εφερε ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα με αποκορυφωμα την δολοφονια της φιλοσοφου Υπατιας.
Ο ιδιος ο μεγαλος της θαυμαστης, ο μαθητης της ο οποιος ηταν και πολυ ερωτευμενος με την φιλοσοφο Υπατια, ο επαρχος ορεστης εγινε η αιτια να σκοτωθει η δασκαλα του.
Eξαιτιας αυτης της τεραστιας θρησκευτικης και πολιτικης διαμαχης μεταξυ των χριστιανων και των εβραιων ενα χρονο πριν απο τον θανατο της Υπατιας θα ξεσπασει σταση εναντια στον επαρχο Ορεστη.
Η πολιτικη αντιμετωπιση του Ορεστη ηταν κατι το οποιο δυσαρεστουσε παρα πολυ ενας μερος των Χριστιανων της Αλεξανδρειας.
Οι χριστιανοι σε μια συναντηση τους με τον Ορεστη και οταν τα πνευματα ειχαν οξυνθει εκ νεου, θα του πεταξουν μια πετρα στο κεφαλι και θα τον τραυματισουν.
Στην παρα πολυ αυτη ταραχωδη εποχη η μεγαλη διαμαχη μεταξυ του πατριαρχη Κυριλλου και του επαρχου χριστιανου Ορεστη θα συμβαλουν σε πολυ σημαντικο βαθμο στο να δολοφονηθει η Υπατια.
Η πολιτικη αντιπαλοτητα των δυο κορυφαιων παραγοντων της πολης ηταν τεραστια και χωρις τελειωμο. 
Ο κοσμος της Αλεξανδρειας λαθεμενα υπεθεσε οτι γιατι ο Ορεστης ηταν μαθητης της Υπατιας, οτι εκεινη ειναι η υπευθυνη για την σταση του Ορεστη απεναντι στον Κυριλο. 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
   ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως; 

   


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται

 

,
ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 




ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


 OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ








loading...

81 thoughts on “Ποιοι δολοφόνησαν την φιλοχριστιανη Υπατία ;

  1. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΒΑΛΑΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΣΣΧΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ.

  2. ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ Ε.ΣΥ

    ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ! Εξώδικο στον Καζάκη από 11 στελέχη του ΕΠΑΜ.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger…
    Όταν φυτρώνουν γκρουπούσκολα με αρχομανείς κι ανεπάγγελτους που κάνουν ψυχοθεραπεία σε ανθρώπους που θέλουν κι αναζητούν κάτι καλύτερο…
    Μόλις γίνονται πέντε έξι, κάθε 6 μήνες αλληλοδιαγράφουν οι μεν τους δε κι ο κατινισμός απ' όλες τις πλευρές δεν έχει τελειωμό… Σιγά ρε μάγκες που η Ρωσία θ' ασχοληθεί με πέντε καραγκιόζηδες επειδή είπε μια μαλακία ο ψυχοπαθής τέως μεγάλος ηγέτης σας, ο αρχηγός του εαυτού του… Κι όλα απ' όλους αυτούς για να εκτονώνουν αγανακτισμένους και συνεπείς αγωνιστές… να τους απογοητεύουν και να τους στέλνουν σπίτι τους… Αυτοί που θέλουν να γίνουν αρχηγοί στη θέση του αρχηγού τους -πάσχουν από την ίδια ΕΓΩπάθεια- συνωστίζονται στην ποδιά το Λαφαζάνη και της ανταρσυα… για λίγη προβολή στις ασυναρτησίες τους. Ο τελευταίος διαγραμμένος κλώνος αρχηγός στη θέση του Καζάκη ικανοποιεί την ΕΓΩπάθεια του -αφού μετατοπίστηκε πολιτικά από την ακροδεξιά στη θέση υπαρχηγού παρά το Καζάκη- ως ειδικός "αριστερός" αναλυτής "γεωστρατηγικής" στην iskra του Λαφαζάνη. Μπορούμε να θαυμάσουμε τις γεωστατηγικές του "αναλύσεις": Η ιμπεριαλιστική "αριστερά" και το παράρτημα του Σόρος στην Ελλάδα (City Plaza – ΛαΕ, Λαφαζάνης): Σαλβίνι Την ώρα που υπαναχωρεί στο ευρωκατεστημένο, «πουλάει» εύκολη αγριότητα και πυγμή κατά των μεταναστών

    ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"

    George Letsios
    Ένδεκα μέλη της πολιτικής γραμματείας του ΕΠΑΜ επέδωσαν εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία με επιφύλαξη, στον Δημήτρη Καζάκη με την οποία τον καλούν όπως, εντός δύο (2) ημερών, εξηγήσει και επιδείξει τα αποδεικτικά στοιχεία που λέει πώς έχει στα χέρια του, για όσα αρρωστημένα και εγκληματικά απέδωσε σε αυτούς για δήθεν σχέσεις τους, με… Ρώσικη μαφία, με Σαββίδη, με την ΚΥΠ, περί του ότι δήθεν θέλανε να πουλήσουν το ΕΠΑΜ, περί δήθεν πολλών καταγγελιών για χρηματισμό τους, περί δήθεν ψευδών τους αναφορών, σχετικά με τις απειλές που δέχονταν κλπ. Η τυχόν μη απάντηση του θα οδηγήσει –δυστυχώς- τα πράγματα στη δικαιοσύνη με αποκλειστικά δική του ευθύνη.
    Ευθύνη που έχει ο κάθε χυδαία συκοφάντης. Οι τυχόν λόγοι άρσεως του καταλογισμού μπορούν να προβληθούν από αυτόν ενώπιον του Δικαστηρίου.

    Ακολουθεί το κείμενο του εξώδικου:

    ΕΞΩΔΙΚΗ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜ/ΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦ/ΞΗ

    1. Δημητρίου Κυπριώτη του Σπυρίδωνος, κατοίκου Βάρης Αττικής, Πανδώρας 9
    2. Μιχαήλ Αριδά του Αναστασίου, κατοίκου Αγ. Ιωάννου Σπάρτης
    3. Δημητρίου Παναγιωτόπουλου του Παναγιώτη, κατοίκου Αθηνών, Βερανζέρου 4
    4. Φωτίου Λεπίδα του Κων/νου κατοίκου Πατρών οδός Γεροκωστοπούλου 22
    5. Ελευθερίου Λάππα του Ιωάννου, κατοίκου Ιωαννίνων, Αριστείδη 44
    6. Γρηγορίου Πιερρουτσάκου του Θεοδώρου, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής,
    Ναυαρίνου 28
    7. Γεωργίου Λέτσιου του Αχιλλέα, κατοίκου Βόλου, Καραϊσκάκη 90
    8. Αποστόλου Μόσχου του Κωνσταντίνου, κατοίκου Αφετών Βόλου
    9. Ιωάννας Τσαχάκη του Ματθαίου, κατοίκου Αθηνών, Συβρισσαρίου 39
    10. Καλλιρόης Δραμιτίνου του Ζαχαρίου, κατοίκου Ν. Σμύρνης Αττικής, Λιγνάδη 4
    11. Λάμπρου Μπακόλα του Αποστόλου, κατοίκου Ν. Φιλαδέλφειας Αττικής,
    Αγ. Ιωάννου 2

    Κ Α Τ Α

    Δημητρίου Καζάκη του Γεωργίου κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, Ρεθύμνου 21Β

    ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
    Είναι πράγματι πρωτόγνωρο μέλη οργάνων ενός πολιτικού κόμματος, όπως άπαντες εμείς, να απευθύνονται με εξώδικη δήλωση προς τον «πρόεδρο» του ιδίου κόμματος για πράξεις και ενέργειες του, μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται μάλλον «ξένο» προς τα πολιτικά ήθη.
    Δυστυχώς όμως η παρούσα εξώδικη πρόσκλησή μας είναι η ύστατη προσπάθεια να περιφρουρήσουμε την προσωπική, οικογενειακή, κοινωνική, επαγγελματική και εν τέλει πολιτική μας προσωπικότητα, απέναντι σε μια συμπεριφορά και πράξεις σας που έχουν υπερβεί κάθε όριο λογικής, ευπρέπειας, πολιτικού λόγου, αντιγνωμίας αλλά ακόμη και τα ακραία όρια μιας σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης.

  3. Η αποκάλυψη των δημόσια εκφρασθέντων ψευδών σας και η προσπάθεια σας για την εξαπάτηση της κοινωνίας με χρησιμοποίηση και της δικής μας συμμετοχής στο ίδιο με σας πολιτικό υποκείμενο, ως διάκοσμο της ως άνω έκνομης και σε κάθε περίπτωση μη κοινωνικά αποδεκτής δραστηριότητας, σας οδήγησε σε εκκωφαντικά μη νοητές κινήσεις και εκδηλώσεις που αποκτούσαν όλο και περισσότερο εγκληματικά χαρακτηριστικά εις βάρος μας και όχι μόνον.

    Στην περίφημη πλέον ψευδοπροσυνεδριακή διαδικασία την οποία έχετε εγκαινιάσει, πέραν κάθε ορίου καταστατικής και σωματειακής νομιμότητας, εν γνώσει σας πώς ήδη οι αποφάσεις μιάς ομάδας ανθρώπων την οποία βαφτίσατε «συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ» έχει προσβληθεί ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου, έχετε επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια σπίλωσης, απαξίωσης, εξύβρισης, συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμηνύσεως, για όσα, εξ όσων ισχυρίζεστε, χωρεί αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη.
    Πέραν όλων των άλλων που θα παρατεθούν αρμοδίως, στα πλαίσια της «ηλεκτρονικής διαβούλευσης και «προσυνεδριακού διαλόγου» την 10.8.2018 και σε «σημείωσή» σας κάτωθι αποσπάσματος συζήτησης στην Πολιτική Γραμματεία δια της οποίας αν και επιχειρείτε άτεχνα την αλλοίωση όρων και νοημάτων, επιδίδεστε σε μια πρωτόγνωρη καταγγελία που γέμει εγκληματικών αιτιάσεων εις βάρος μας.
    Ειδικότερα αναφέρετε στη σημείωση αυτή: «Όλα τα λεφτά – κυριολεκτικά – τα έχει ο σχολιασμός του γνωστού μας ανώνυμου κυπατζή, ο οποίος υπογράφει ως «ΠΓ του ΕΠΑΜ». Δεν γνωρίζει σε ποιους Μακεδόνες αναφέρεται ο Καζάκης. Και φυσικά αυτοί οι Μακεδόνες δεν έχουν καμιά σχέση με τους μισθοδοτούμενους από τον Σαββίδη. Όχι βέβαια.
    Και δεν έχει να κάνει γιατί πολύ απλά οι επώνυμοι της πρώην Πολιτικής Γραμματείας είχαν μυριστεί χρήμα, μπόλικο χρήμα και δεν μπορούσαν να κρατηθούν. Τρέχανε τα σάλια τους. Ήταν τόσο εμφανές στη συνεδρίαση εκείνη, που με δυσκολία μπορούσε να κρατήσει κανείς τα νεύρα του.
    Θέλανε με κάθε τρόπο να πουλήσουν το ΕΠΑΜ στα δούναι-λαβείν με τον Σαββίδη και τους όμοιούς του.
    Αλλά ο Καζάκης τους «άδειασε» όπως λέγανε τότε με το πού βγήκε δημόσια και επιτέθηκε στον συρφετό που ήθελε να στήσει μακεδονικό κόμμα με χρηματοδότηση Σαββίδη και ρωσικής μαφίας.
    Να γιατί κανένας τους δεν είχε τον ανδρισμό να έρθει ενώπιος ενωπίω στην ανοιχτή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου ώστε να αντιμετωπίσει τις πολυάριθμες επώνυμες καταγγελίες για επιχείρηση χρηματισμού με αντίτιμο τη διάλυση του ΕΠΑΜ.
    Λέτε να έχουν τα κότσια να έρθουν στις δημόσιες προσυνεδριακές συγκεντρώσεις για να υπερασπιστούν τις επιλογές και τις πράξεις τους;
    Α, ναι, ξέχασα, φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα από τους μπράβους με τους οποίους κυκλοφορεί ο Καζάκης.
    Ήταν έτοιμοι να πουλήσουν τη σφραγίδα του ΕΠΑΜ σ’ όποιον δώσει τα περισσότερα. Αλλά δυστυχώς βρέθηκε και πάλι μπροστά τους αυτός ο «άπτυχος» σχιζοφρενής Καζάκης, που θεωρεί ως γνωστόν όλους του Μακεδόνες προδότες και θέλει να ξεμπερδέψει μαζί τους. Μάλλον εφαρμόζοντας γενοκτονία. Πώς αλλιώς;
    Άλλωστε όπως αναφέρει κι ο γνωστός ανώνυμος κυπατζής που κρύβεται πίσω από την ετικέτα «ΠΓ του ΕΠΑΜ»: Δυστυχώς για όλους μας, δεν υπάρχει κάτι άλλο, νωρίτερα ή αργότερα, το οποίο να αλλάζει το νόημα από αυτό που ακούγεται.
    Έτσι ακριβώς είναι.

  4. Ή μάλλον έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε. Τώρα οι δεκάδες προφορικές και γραπτές δημόσιες τοποθετήσεις του Καζάκη για τη Μακεδονία, δεν έχουν καμιά σημασία. Άλλωστε, για να τις αντιληφθεί κανείς απαιτούν ένα επίπεδο νοημοσύνης, που μάλλον δεν διαθέτει ο γνωστός μας ανώνυμος κυπατζής.
    Το μόνο θετικό από την όλη υπόθεση είναι ότι μάθαμε επιτέλους μετά από χρόνια ποιος έστηνε τη μονταζιέρα που βλέπαμε να κυκλοφορεί κατά καιρούς στο βοθρολίβαδο του διαδικτύου. Όπως επίσης και το γεγονός ότι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα βρεθούν του ιδίου φυράματος που θα πιστέψουν ότι ο Καζάκης έχει καταγγείλει μυστικά όλους τους Μακεδόνες ως προδότες!»

    Πέραν της καταφανούς προσπάθειας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και να υπερασπίσετε εαυτόν, από τις συνέπειες των δικών σας εγκληματικών πράξεων εις βάρος μας, ισχυρισθήκατε ούτε λίγο ούτε πολύ πώς:
    1. Εμείς είμαστε (έστω και ένας εξ ημών, τον οποίο αφού δεν κατονομάζετε στιγματίζετε και όλους τους άλλους εξ ημών) «γνωστοί – άγνωστοι κυπατζήδες», (η μη συγκεκριμένη αναφορά θίγει εξ αντικειμένου όλους μας)

    2. Εμείς δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε επειδή είμαστε έτοιμοι να χρηματισθούμε με μπόλικο χρήμα και πώς θέλαμε «να πουλήσουμε το ΕΠΑΜ» και πώς είχαμε «δούναι και λαβείν με τον Σαββίδη και τους ομοίους του» και πώς είμαστε έτοιμοι να πουλήσουμε τη σφραγίδα του ΕΠΑΜ σε όποιον έδινε περισσότερα και μάλιστα με χρήματα της Ρωσικής μαφίας κλπ.
    3. Δήθεν οι καταγγελίες για απειλές κατά εννόμων αγαθών μελών της πολιτικής γραμματείας ήταν ψευδείς.
    4. Ότι δεν έχουμε ανδρισμό.
    5. Ότι υπάρχουν εις βάρος μας (αφού μας εγκαλεί επειδή δεν πήγαμε να τις αντικρούσουμε) πολυάριθμες επώνυμες καταγγελίες για επιχείρηση χρηματισμού μας με αντιπαροχή δική μας τη διάλυση του ΕΠΑΜ.

    Επειδή όπως αντιλαμβάνεστε όλα τα ανωτέρω «κινούντο» εκτός κάθε ορίου ενός πολιτικού η κοινωνικού διαλόγου έστω και ακραίου, αλλά συγκροτούν επιπλέον και τον πυρήνα σοβαρών εγκλημάτων κατά της τιμής και της υπόληψής μας,
    Επειδή δεν μπορεί να συνεχίζετε την εγκληματική σας, εις βάρος, μας δραστηριότητα αυτή χωρίς συνέπειες.

    ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, όπως εντός αυστηρού χρονικού διαστήματος δύο (2) ημερών από λήψεως της παρούσης, παρουσιάσετε ΔΗΜΟΣΙΑ η διά κοινοποιήσεως με δικαστικό επιμελητή, εγγράφου σε μας με όλα τα στοιχεία που λέτε πώς έχετε εναντίον μας (καταγγελίες, αναφορές έγγραφα κ.ο.κ) αλλά και εναντίον οιουδήποτε άλλου προσώπου της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ, σχετικά με τις εγκληματικές πράξεις που κατά τα ανω μας καταλογίζετε η καταλογίζετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ σας δηλώνουμε, με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, θα προσφύγουμε εναντίον σας με κάθε νόμιμο μέσο σε Αστικό, σε Ποινικό και σε Πολιτικό επίπεδο.

    Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής επιδοτώ νομίμως την παρούσα στην Δημήτριο Καζάκη κάτοικο Γλυφάδας Αττικής οδός Ρεθύμνου 21Β, προς γνώσιν του και για τις νόμιμες συνέπειες.

    Αθήνα 13.8.2018
    Η Πληρεξούσιος Δικηγόρος

    ΕΥΛΑΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
    Γεροκωστοπούλου 22 Πάτρα
    Τηλ. 6936070472

  5. ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΒΚΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

  6. Τελικά για πείτε μου είναι αλήθεια το εξώδικο ή οχι, γιατί μπερδεύτηκα και τη δουλειά έχει ο Σώρρας με αυτό;

  7. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΩΜΗ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ

  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ

    ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ! Εξώδικο στον Καζάκη από 11 στελέχη του ΕΠΑΜ …
    http://www.press-gr.com › Hotnews

  9. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ,όμως κάποιος τρόπος θα υπάρχει να βρεθεί κάποια λύση αν βέβαια δεν έχουν προσχωρήσει σε άλλο κόμμα,Παίζονται πολλά παιχνίδια στους πολιτικούς χώρους. Ευχομαι νά πρυτανεύσει η λογική και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
    Όσον αφορά το Σώρρα που λέτε πώς να το κάνει κι αυτός ο δύστυχος μέσα απο τη φυλακή που βρίσκεται.Δεν ξέρω απο πολιτικά καλά,αλλά σας είχα συμπάθεια επειδή αγαπάτε το Θεό.

  10. Ένα λαό που ζει εδώ και καιρό στον βούρκο της χειρότερης πνευματικής κρίσης και παρακμής στη μακραίωνη Ιστορία του, με κατεστραμμένη την ιστορική του μνήμη, εθνικά απονευρωμένος και θρησκευτικά εβραιο-χριστιανο-χρωματισμένος, χαμένος μέσα στις αυταπάτες των ευαγγελίων ,προφητων και αποστόλων αποστερημένος από τα πιο ζωτικά δομικά στοιχεία της ίδιας του της ταυτότητας (τα οποία ο ίδιος πέταξε στα σκουπίδια, σε μία μακρά – και χρήζουσα επίμονης ψυχιατρικής προσέγγισης ιστορική διαδικασία επώδυνου πνευματικού αυτοευνουχισμού), σε πλήρη αποστασία από την πατρώα θρησκεία, παραζαλισμένος κι αλλοπρόσαλλος, εθισμένος πλέον στο να καταπίνει αμάσητους τόνους από σκουπίδια, βουλιάζοντας καθημερινά στην ασυναρτησία και τη σύγχυση.

    Ο «ΜΕΓΑΣ» Κωνσταντίνος βρήκε την ευκαιρία και άλλαξε τη θρησκεία της αυτοκρατορίας με τον φανατικό και εξαιρετικά εκδικητικό ιουδαιοχριστιανισμό και η ελληνορωμαϊκή θρησκεία υποχώρησε σε σχέση με τον ιουδαιοχριστιανισμό …

    ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΞ

    1.11.1: "ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ – Μ Ε – Α Π Ο Κ Ε Φ Α Λ Ι Σ Μ Ο"!!!

    1.11.9: "ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ – Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Σ – ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΔΙΑΘΗΚΗ Ή ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΗΝ – Α Σ Ε Β Ε Ι Α – Τ Ο Υ – Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο Υ"!!!

    1.11.10: "ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ – Α Ν Ο Σ Ι Ω Ν(!!!) ΚΑΙ – Μ Ι Α Ρ Ω Ν(!!!) – Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν, ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ……
    ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ – Α Λ Ι Τ Η Ρ Ι Ο Υ Σ – Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ".

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΟΥΝΤΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

  11. Μιλάμε για τη θρησκεία, την οποία μισούσε οτιδήποτε πνευματικό και ανθρώπινο.

    Αυτήν τη θρησκεία επέλεξε ο δολοφόνος Κωνσταντίνος, για να ισχυροποιήσει την εξουσία του εις βάρος τής κοινωνίας.

    Aφιερώνω στην σημερινή χριστιανοσύνη μερικούς στίχους του ποιητή Κωστή Παλαμά, που έγραψε για τους ραγιάδες της εποχής του:

    «Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς μηδέ λεβέντες, Όσσα,
    ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι.
    Κούφιοι κι οκνοί, καταφρονούν την θεία τραχειά σου γλώσσα,
    των Ευρωπαίων περίγελα και των Αρχαίων παλιάτσοι.»…

    Έλληνας ή Εβραιοχριστιανός ;;;

  12. ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ.
    ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ "…..ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ."
    ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "…ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" …

  13. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ

    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΣΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΩΣ ΖΩΗ

    Ε.ΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

    ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

    ΠΑΡΑ ΜΕ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

  14. ΜΕ ΤΗ ΛΥΣΣΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ

    ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΜΕΤΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΚΥΛΟΛΟΙ

  15. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΑΦΑΝΤΙΕΣ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ.ΕΙΣΤΕ ΘΡΗΣΚΟΠΛΗΚΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

  16. ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΦΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΩΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Δ Α ΥΠΑΤΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙΡΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ, Ο ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.."ΑΓΙΟΣ"!!!

    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.

  17. ΑΝΩΝΥΜΕ "ΒΟΖΕ" 2:02 ΕΙΜΑΙ Ο 5:59

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΦΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ..ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΓΝΟΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ.

    1) Η ΛΕΞΙΣ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΡΟΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ, ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΤΗΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΣΚΛΗΡΟΣ..ΤΡΑΧΥΣ..ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ..ΑΠΟΛΥΤΟΣ..κλπ.

    2) ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ", Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ (ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ"):

    Σελίδες 71,73:
    < Και ασφαλώς το ότι ο Φασισμός προήλθεν από τον Μπενίτο Μουσσολίνι, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΝ ΗΓΕΤΗΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΝ. ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟΝ>

    < Ο ΛΕΝΙΝ διέγνωσε τα πράγματα και δεν δίστασε να κηρύξη φανερά και δημόσια, ότι : " Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ">

    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΦΡΟΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΗΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΦΗ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ.

    ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΠΑΔΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ..) Ε Β Ρ Α Ϊ Κ Η Σ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ!!

    ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ε.ΣΤΑΥΡΙΔΗ (ΤΟΥ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ..):

    Σελίδαι 13,14:
    << Ιδρυταί τού ΚΚΕ, τόσον εις τάς Αθήνας, όσον και εις τήν Θεσσαλονίκην, ΗΣΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΑΙ ή ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΔΕ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ, παρ' όλα τα σοσιαλιστικά φαινόμενα ή προσχήματα, ΗΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΝ>>

    < Η εβραϊκή ηγεσία είχε τους ιδικούς της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ>

    << η τρίτη ομάς, η και σπουδαιοτέρα πασών, ήτο η τής Θεσσαλονίκης. Αύτη ήτο η λεγομένη "Σοσιαλιστική Φεντερασιόν", αποτελουμένη από υπέρ τας 2.000 μέλη, ΚΑΤΑ 90% ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ταξιδεύσαντας εις την Ευρώπην και μορφωθέντας εκεί σοσιαλιστικώς. ΑΥΤΗ ΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΥΡΙΩΣ>>

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΠΩΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ:
    Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ ΤΩΝ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ", ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 1926 – 1928 ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ…ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.!!!

  18. Χαιρομαι που για πρώτη φορά ακούω τόσες ευγενικές Ελληνικές φωνές να ηχούν στα αφτιά μου!

    «Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου, απλώς ήλλαξες τάφον, απ’ τον Τουρκικόν
    εις τον Χριστιανικόν». Τα λόγια του μεγάλου Έλληνα Διαφωτιστή Αδαμαντίου Κοραή θα ηχούν
    για πάντα στ’ αυτιά μας και θα μας δείχνουν το μέγεθος της πολιτιστικής μας καταδίκης
    και της εθνικής μας τραγωδίας, που εκτυλίσσεται χωρίς διακοπή έως σήμερα

  19. Τώρα είδα τον τίτλο της ανάρτησης "Η φιλοχριστιανή Ηπατια"
    Όπως με ελαφρά την καρδιά θα έλεγε ο παραχαρακτης προσκυνημένος Γιαννόπουλος:
    Ο φιλότουρκος Κολοκοτρώνης!

  20. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΧΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ.

    ΑΠΟΣΠΑΣMΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ YΠΕΡΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ :

    Απο την εποχη του αγιου Κωνσταντινου εως την εποχη του αυτοκρατορα Θεοδοσιου εζησαν οι 5 μεγαλυτεροι Ελληνες νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι του μεσαιωνα. *

    Αυτοι ηταν ηταν ο μεγας Βασιλειος, ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και η φιλοχριστιανη Αλεξανδρινη φιλοσοφος η Υπατια.

    Την εποχη εκεινη και οι πεντε νεοπλατωνικοι διδασκουν τον Αριστοκλη εχοντας παντοτε την αμεριστη υποστιριξη των αυτοκρατορων.

    Οι αυτοκρατορες γνωριζουν προσωπικα τους μεγαλους φιλοσοφους και ρητορες τους αγιους ιεραρχες και τους στηριζουν στο επιστημονικο τους εργο.

    Αυτο δεν ηταν αλλο απο την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδασκαλιας στον Χριστιανισμο.

    Με την ολοκληρωση αυτου του μοναδικου στο ειδος του στα παγκοσμια χρονικα φιλοσοφικου και πνευματικου εργου καθως οι αγιοι Ιεαραρχες μετετρεψαν τον ιουδαικο χριστιανισμο σε καθαρα Ελληνικο, αμεσως ο αγιος Θεοδοσιος τον Μαιο του 381 μ.χ. θα ανακηρυξει τον Ελληνικο πλεον χριστιανισμο σε επισημη θρησκεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Εαν οι αυτοκρατορες ηταν εναντια στον Ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα επετρεπαν ποτε και σε καμια περιπτωση την ενσωματωση αυτουσιας της διδασκαλιας του Αριστοκλη στην χριστιανικη θρησκεια.

    Ακομη αμεσα οι αυτοκρατορες θα τιμωρουσαν τους αγιουςς ιεραρχες και θα τους αφαιρουσαν ολα τα εκκλησιαστικα τους αξιωματα.

    Φυσικα θα απαγορευαν την διδασκαλια του Πλατωνα και στους αγιους ιεραρχες στην φιλοχριστιανη Υπατια αλλα και σε ολους τους υπολοιπους φιλοσοφους.

    Αυτο ομως ειναι κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε ο κανενας αυτοκρατορας καθως ολοι οι φιλοσοφοι διδασκαν ελευθερα τον Πλατωνα.

    Μεταξυ αλλων οι αυτοκρατορες θα εκλειναν και ολες τις φιλοσοφικες σχολες.

  21. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ

    Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου.

    Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.

    Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας.

    Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει.

    Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη.

    Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος.

    Για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.

    Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.

    Οι αγιοι πατερες της Εκκλησίας διοτι σπουδασαν φιλοσοφια και ρηρορικη στην αρχαια Αθηνα αλλα και σε αλλα μερη ενω υπηρξαν για λιγο διαστημα πρωτου να γινουν ιερεις επαγγελματιες ρητορες και σοφιστες αντιλήφθηκαν αμεσως την αξία του αρχαίου Ελληνικου πνευματος.

    Χρησιμοποιησαν τις αξίες και τα ιδανικα τνω φιλοσοφων για να δημιουργησουν την χριστιανικη Ελληνορωμαικη αυτοκρατορια.

    Aξιοποιοησαν στο επακρο την Ελληνική γλωσσα για να γραψουν ολα τα υψηλου επιστημονικου φιλοσοφικου και πνευματικου επιπεδου εργα τους.

    Ταυτοχρονα μεσα απο τη Ελληνικη φιλοσοφια διατυπωσαν τα δογματα της ορθοδοξιας ωστε να προστατεψουν την ανερχομενη θρησκεια απο τους αιρετικους και απο πασης φυσεως αιρεσεις.

    Απο την δυναμικη και την πνευματικότητα της αρχαιοελληνικής αγωγής,διδαξαν στους Ελληνες
    την ελευθερια, την ομορφια, την αγαπη, την ηθικη
    ,την δικαιοσυνη, την γεναιοτητα και την πιστη στον Ιησου Χριστου.

    Ουδεποτε σταθηκε εμποδιο η ορθοδοξια στην ομαλη λειτουργια της φιλοσοφικης σχολης της Υπατιας.

    Εαν ηταν εναντια στην Μεγαλη φιλοσοφο θα εκλειναν αμεσως την σχολη της.

    Καταρριπτονται για μια ακομη φορα τα ψευδη των παγανιστων περι κλεισιματος των φιλοσοφικων σχολων.

    Γιατι δεν εκλεισε η πιο φημισμενη Φιλοσοφικη σχολη του μεσαιωνα στην οποια διδασκε η Υπατια ;

  22. Την ιδια εποχη με την Υπατια στην Αιγυπτο εζησε και η Ευδοκια-Αθηναις στην Κωνσταντινουπολη.

    Η Ευδοκια συνδυασε αριστα το αρχαιο Ελληνικο πνευμα με την Χριστιανικη πιστη.

    Η Ελληνιδα Ευδοκια-Αθηναις σπουδασε μουσικη, γεωμετρια,αστρονομια, φιλοσοφια και ρητορικη.

    Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ THN ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ-ΑΘΗΝΑΙΣ.

    Εκει διδασκοταν το μαθημα της φιλοσοφιας, ακριβως με τον ιδιο τροπο που διαδασκοταν στην αρχαια Ελλαδα, οπου οι σπουδαστες των πανεπιστημιακών σχολων Κωνσταντινουπόλεως διδασκοταν μουσικη,γεωμετρια, αστρονομια, φιλοσοφια, φιλολογια.

    Η Ελληνιδα Ευδοκια-Αθηναις εβαλε τα θεμελια μετα τους τρεις ιεραρχες για την ανοδικη πορεια του Ελληνισμου και της αυτοκρατοριας.

    Παραλληλα με την Ελληνικη φιλοσοφικη σχολη η αυτοκρατειρα Ευδοκια θωρακιζε τον Ελληνισμο σε ηθικο-πνευματικο και σε πολιτικο και σε στρατιωτικο επιπεδο.

    Πολλες φορες σας εχω αναφερει οτι οι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας λατρεψαν οσο τιποτε αλλο στον κοσμο τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

    Ειναι πολυ ενδεικτικο οτι οι Ελληνες χριστιανοι της αυτοκρατοριας αγαπησαν τοσο πολυ τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο με αποτελεσμα να ειναι φανατικα προσκολημενοι σε αυτον.

    Αυτο συνεβαλε στο να μην εξελιχθουν πολιτιστικα οσο θα επρεπε με βαση τις ικανοτητες τους και την παιδεια τους.

  23. Π Η Γ Ε Σ ΡΕ ΨΕΥΤΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ!!!!!!!!!!… ο δρ.Γιώργος Μεταλληνός στο βιβλίο του «Παγανιστικός Ελληνισμός ή Ελληνορθοδοξία-Αρμός 2003», όπως τουλάχιστον αυτό μεταφέρεται χωρίς διάψευση από πιστούς του στο Διαδίκτυο, ισχυρίζεται χωρίς να παραπέμπει σε κάποια πηγή, » ‘’ποθώ γαρ Χριστιανή αποθανείν”, φέρεται να του είπε» (στον Συνέσιο). Ήθελε λοιπόν η Υπατία να γίνει χριστιανή σαν την τελευταία αγράμματη γυναικούλα της Αλεξάνδρειας και ο κ.Μεταλληνός αμελεί να μας πει που ακριβώς γράφτηκε αυτό. Η περίεργη πληροφορία από το πουθενά πολλαπλασιάζεται από τα πνευματικά του τέκνα που αναβαθμίζουν τον Συνέσιο σε καθηγητή της Υπατίας και αρκετοί παραλείπουν ακόμη και την ενοχλητική επιφύλαξη του δρα εκείνο το «φέρεται».
    Ο ορθόδοξος λόγιος Νικηφόρος Κάλλιστος Ξανθόπουλος έζησε 9 αιώνες μετά. Τι κι αν ήταν παπάς της Αγίας Σοφίας, τι κι αν λέγεται πως έγινε μοναχός με το όνομα Νείλος, δεν είναι κατά τους ορθόδοξους και καθολικούς απολογητές αξιόπιστος όταν πιστώνει στον άγιο Κύριλλο την ηθική ευθύνη για το έγκλημα.
    ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑ -Λόγος Δ΄, 359.8). Ο πιστός Μαλάλας που δείχνει τον αίτιο, όχι μόνο δεν κατακρίνει το έγκλημα, αλλά βρίζει και το θύμα και βέβαια δεν έχει πρόβλημα να αναφέρει τον ηθικό αυτουργό τον επίσκοπο της πόλης, ήδη άγιο της Εκκλησίας, θεωρώντας την πράξη του-όπως και η Εκκλησία-θεάρεστη. Το ίδιο ατάραχος και ο Αιγύπτιος μονοφυσίτης Ιωάννης επίσκοπος Νικίου στο Χρονικό του κατηγορεί την Υπατία για μάγισσα και περιγράφει το έγκλημα.
    Η Εκκλησία όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη αλλά θορυβημένη από το φρικιαστικό έγκλημα προσπάθησε να θολώσει τα νερά, φτάνοντας στην γελοία απόπειρα να ταυτίσει την Υπατία με την Αγία Αικατερίνη. Ξέχωρα από αυτό, πλαστογραφείται μια δήθεν δήλωσή της στον μαθητή της Συνέσιο. Ο επίσκοπος Συνέσιος της Πτολεμαϊδας, νεοπλατωνικός φιλόσοφος που έγραψε και το «Φαλάκρας εγκώμιον» (στην ταινία εμφανίζεται μακρυμάλλης!), δεν ήταν φυσικά κάποιος φανατικός χριστιανός. Το πιθανότερο ήταν να επέλεξε επαγγελματικά την ιερωσύνη σε εκείνη την ταραγμένη εποχή. Ούτε ο πρώτος θα ήταν ούτε ο τελευταίος. Ο επίσκοπος της Τρωάδος Πηγάσιος παλιότερα αλλά και ο συμπατριώτης του Συνέσιου και σύγχρονός του, ο φωτισμένος φιλόσοφος και ποιητής Κύρος ο Πανοπολίτης, ο δεύτερος μετά τον αυτοκράτορα στην κρατική Ιεραρχία, αυτός που εισήγαγε πρώτος το δημόσιο φωτισμό των πόλεων, κατηγορήθηκε ως εθνικός και εξαναγκάστηκε να γίνει επίσκοπος και να εξοριστεί στο φοβερό Κοτυάειον (Κιουτάχεια) όπου οι φανατικοί χριστιανοί δολοφονούσαν τους επισκόπους τους. Εκεί είδε κι έπαθε για να γλυτώσει το λυντσάρισμα. Ο Συνέσιος λοιπόν κατηγορεί τους μοναχούς («Επιστολή 154» και «Δίων» 4-11), που τους θεωρεί βαρβάρους, φανατικούς και αμαθείς.

  24. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ

    ΥΠΑΤΙΑ.

    Η μεγαλη νεοπλατωνικη φιλοσοφος Υπατια ειχε
    εκεινα τα χρονια ως μαθητες παρα πολλους χριστιανους.

    Αυτο ειναι ενδεικτικο οτι ο γνησιος ορθοδοξος χριστιανισμος ουδεποτε ηταν εναντια στην αρχαια Ελληνικη γραμματεια.

    Εαν οι Ελληνες χριστιανοι ηταν εναντια στον αρχαιο Ελληνικο πολιτσμο τοτε δεν θα τους δεχοταν η Φιλοσοφιος Υπατια ως μαθητες της.

    Aυτο ειναι ιστορικο γεγονος πλεον.

    Ομως σε ολα τα χρονια τα οποια διδασκε η Υπατια ειχε παντοτε πολλους χριστιανους ως μαθητες.

    Ο Συνεσιος ηταν ο πιο αγαπημενος μαθητης της Υπατιας και μεγας θαυμαστης της φιλοσοφου.

    Ο Συνεσιος ηταν χριστιανος και μαθητης της Υπατιας ενω μετα απο την φοιτηση του στην σχολη της Υπατιας εγινε επισκοπος Κυρηνης.

    Η Υπατια αγαπουσε πολυ τον Χριστιανισμο και τους χριστιανους μαθητες της.

    Αυτος ειναι και ο λογος για τον οποιο η Υπατια δεχοταν ως μαθητες τους χριστιανους, διοτι γνωριζε οτι ο Χριστιανισμος και η αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια ειχαν τα ιδια αξιωματα.

    Αλλωστε η Υπατια ειχε το παραδειγμα των τριων ιεραρχων οι οποιοι ως φιλοσοφοι ενσωματωσαν ολοκληρη την Πλατωνικη διδασκαλια στον χριστιανισμο.

    Γνωριζε η μεγαλη φιλοσφος οτι ο χριστιανισμος ηταν κατα πολυ καλο για τον Ελληνισμο και για ολοκληρη την ανθρωποτητα.

    Ο μεγαλυτερος θαυμαστης σε επιστημονικο επιπεδο της φιλοσοφου Υπατιας ηταν ο Χριστιανος επισκοπος και μαθητης ο Συνεσιος.

    Δεν ειναι υπερβολη να σας αναφερω οτι οι σχεσεις της Υπατιας με τον Χριστιανο επισκοπο Συνεσιο σε επιστημονικο επιπεδο ηταν οπως ηταν οι σχεσεις του Σωκρατη με τον Πλατωνα.

    Η διδασκαλια της Υπατιας αναφερει ο Συνεσιος αναβαθμισε την σχολη της Αλεξανδρειας. την ιδια στιγμη κατα την οποια οι διδαχες της Αθηναικης φιλοσοφικηςς σχολης ηταν υποβαθμισμενες.

  25. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ

    Η Υπατια απεκτησε πολυ μεγαλη φημη διοτι ειχε παρα πολλους μαθητες χριστιανους και οπαδους
    του δωδεκαθεου.

    Αναμεσα στους πολλους μαθητες της Φιλοσοφου Υπατιας ηταν και ο χριστιανος Ορεστης ο οποιος οταν τελειωσε τις σπουδες στην φιλοσοφικη σχολη της Υπατιας εγινε ρωμαιος επαρχος.

    Η Υπατια ως γυναικα ηταν ενα πολυ ανησυχο πνευμα και εκτος απο την αρχαια Ελληνικη γραμματεια ασχολουνταν και με την πολιτικη.

    Αυτο ομως ηταν κατι πρωτογνωρο για τα δεδομενα εκεινης της εποχης.

    Ηταν αδιανοητο μια γυναικα να ασχολειται με τα δημοσια πραγματα και ειδικα με την πολιτικη.

    Η Υπατια ειχε γνωση των υψηλων ικανοτητων της αλλα και του πολυ μεγαλου σεβασμου τον οποιο ειχε στο προσωπο της η πλειοψηφια των κατοικων της Αλεξανδρειας.

    Για αυτο δεν συμμετειχε απλα στα πολιτικα δρωμενα αλλα κατ ουσιαν ηταν εκεινη η οποια διοικουσε σε ενα μεγαλο βαθμο την εξελληνισμενη πολη.

    Σε αυτο επαιξε εν μερη ρολο εκτος απο την πολυ μεγαλη προσωπικη της αξιας οτι ο μαθητης της ο Ορεστης ο οποιος ηταν χριστιανος και διοικητης της πολεως ως ρωμαιος επαρχος, της ειχε τεραστιο σεβασμο αλλα και μεγαλη αδυναμια.

    Η ΥΠΑΤΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.

    Η φημη και ο σεβασμος προς την Υπατια αυξανοταν συνεχεια.

    Η αναμιξη της ομως στην πολιτικη ηταν κατι το οποιο ενοχλουσε τρομερα τους πολιτικους απο ολες τις εθνικοτητες οπως ηταν οι Ελληνες Χριστιανοι, οι Εβραιοι αλλα και οι εθνικοι.

    Παρα τις διαμαρτυριες και της πολλες συστασεις η Υπατια εξακολουθουσε να συμμετεχει στα συμβουλια και ουδεποτε δεχτηκε να αποσυρθει απο την ενεργη πολιτικη.

    Αυτο το καθεστος προκαλουσε τρομερη οργη στους πολιτκους ανδρες της Αλεξανδρειας οι οποιοι δεν δεχοταν σε καμια των περιπτωσεων να ασκει την διοικηση της πολεως κατα ενα μεγαλο βαθμο μια γυναικα.

    Εδω βλεπουμε ξεκαθαρα το ποσο πολυ επηρεασμενη ηταν η Υπατια απο τον Αριστοκλη (Πλατων).

    Ο Αριστοκλης διδαξε οτι τις πολεις θα πρεπει να τις διοικουν οι φιλοσοφοι-βασιλεις, οι οποιοι θα ειναι οι ικανοτεροι ολων των υπολοιπων ανθρωπων σε ολους τους τομεις.

    Εκτος απο τους εβραιους της Αλεξανδρειας ενας απο αυτους που δεν ηταν με την εντονη πολιτικη δραση της Υπατιας ηταν και ο πατριαρχης Αλεξανδρειας ο Κυριλλος.

    Αυτο δεν σημαινει οτι επιθυμουσε τον θανατο της.

  26. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ

    Η μη συμορφωση της Φιλοσοφου Υπατιας στις υποδειξεις των ανδρων πολιτικων, ωστε να σταματησει την εμπλοκη της με την πολιτικη επεφερε φοβερο μισος εναντιον της και μια κατασταση εκτος ελεγχου στην πολη της Αλεξανδρειας.

    Δυστυχως η Υπατια αγνοησε επιδεικτικα τις υποδειξεις των πολιτικων και θρησκευτικων παραγοντων της πολης να μην αχολειται με την πολιτικη και τελικα η επιμονη της αυτη με την πολτικη προκαλεσε τον θανατο της.

    Ολοι αυτοι οι πολιτικοθρησκευτικοι παραγοντες οπως ο πατριαρχης Κυριλλος και οι Ραββινοι δεν δεχοταν να τους επισκιαζει και να διοικει την Αλεξανδρεια η Ελληνιδα φιλοσοφος Υπατια.

    Τελικα η αποφαση της Υπατιας να συνεχισει να ασχολειται με την πολιτικη στα πρωτυπα του πλατωνα Βασιλεας-φιλοσοφος επεφερε τον θανατο της.

    Μια απο τις πιο σημαντικες αιτιες θανατου της μεγαλης Αλεξανδρινης Φιλοσοφου, ηταν η διαμαχη του Ορεστη του επαρχου της πολεως με τον Πατριαρχη Κυριλλο.

    Ο Ορεστης ενω ηταν ο πιο αγαπημενος μαθητης της Υπατιας και χρισιτανος Ορθοδοξος στο θρησκευμα ανεξηγητα σε ολες τις κρισιμες διαμαχες μεταξυ των
    Χριστιανων με τους Εβραιους και τους Εθνικους επαιρνε μονιμα το μερος των δυο αλλων πλευρων.

    Ακομη και οταν οι Εβραιοι, και οι εθνικοι ειχαν αδικο, εντουτοις ο Επαρχος Ορεστης τους υποστηριζε.

    Αυτο ειχε ως αποτελεσμα ο λαος της Αλεξανδρειας να μισει την Υπατια.

    Ολοι ειχαν την εσφαλμενη εντυπωση οτι για την αδικη αντιμετωπιση των χριστιανων ευθυνεται η Φιλοσοφος, εξαιτιας της πολυ μεγαλης επιρροης που ασκουσε στον Ορεστη.

    Ο επαρχος Χριστιανος Ορεστης ηταν ταυτοχρονα και ο ρωμαιος πολιτικος διοικητης της Αλεξανδρειας.

    Για αυτο στα πλαισια αυτα προσπαθουσε να τηρησει τις ευθραυστες ισορροπιες αναμεσα στους Χριστιανους στους εβραιους και στους εθνικους.

    Ο επαρχος Ορεστης γνωριζοντας το μενος των εβραιων προσπαθουσε να τους κανει τα χατηρια ωστε να εξομαλυνθει η κατασταση αναμεσα στους χριστιανους και τους εβραιους.

    Ομως αυτη η πολιτικη του Ορεστη εφερε ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα με αποκορυφωμα την δολοφονια της φιλοσοφου Υπατιας.

  27. Friedrich Nietschze "Ανεξίτηλο στίγμα της ανθρωπότητας ο Χριστιανισμός"
    Ο Γερμανός διανοητής και φιλόσοφος Nietschze, γράφει:

    «Καταδικάζω τον Χριστιανισμό.
    Απαγγέλλω κατά της χριστιανικής Εκκλησίας την εσχάτη όλων των κατηγοριών.
    Τον θεωρώ ως την μεγαλύτερη διαφθορά …Μετέβαλε κάθε αξία σε απαξία,
    κάθε αλήθεια σε ψέμα, καθετί έντιμο σε αχρειότητα.Τον θεωρώ ως την
    μεγαλύτερη κατάρα και διαστροφή, το μεγαλύτερο εκδικητικό ένστικτο,
    που προκειμένου να επιβληθεί χρησιμοποίησε κάθε μηχανορραφία και
    υποχθόνιο μέσο, δεν εδίστασε μπροστά σε καμιά μικροπρέπεια.
    Τον ονομάζω το ανεξίτηλο στίγμα της ανθρωπότητας…»

  28. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ

    Ο ιδιος ο μεγαλος της θαυμαστης, ο μαθητης της ο οποιος ηταν και πολυ ερωτευμενος με την φιλοσοφο Υπατια, ο επαρχος ορεστης εγινε η αιτια να σκοτωθει η δασκαλα του.

    Eξαιτιας αυτης της τεραστιας θρησκευτικης και πολιτικης διαμαχης μεταξυ των χριστιανων και των εβραιων ενα χρονο πριν απο τον θανατο της Υπατιας θα ξεσπασει σταση εναντια στον επαρχο Ορεστη.

    Η πολιτικη αντιμετωπιση του Ορεστη ηταν κατι το οποιο δυσαρεστουσε παρα πολυ ενας μερος των Χριστιανων της Αλεξανδρειας.

    Οι χριστιανοι σε μια συναντηση τους με τον Ορεστη και οταν τα πνευματα ειχαν οξυνθει εκ νεου, θα του πεταξουν μια πετρα στο κεφαλι και θα τον τραυματισουν.

    Στην παρα πολυ αυτη ταραχωδη εποχη η μεγαλη διαμαχη μεταξυ του πατριαρχη Κυριλλου και του επαρχου χριστιανου Ορεστη θα συμβαλουν σε πολυ σημαντικο βαθμο στο να δολοφονηθει η Υπατια.

    ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΟΦΟΙ ΑΠΕΡΡΙΠΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΒΡΕΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

  29. Έμαθα ότι η μαριάμ ήταν από Χαλκιδική και
    ο χριστός από τα Τρίκαλα,αλλά δεν είμαι βέβαιος!
    Επίσεις ΌΛΗ η Ευρώπη είχε πολυθεϊσμό, μονοθεϊσμό είχε μόνο το ισραήλ και ο
    χριστιανισμός όπως και το ισλάμ, είναι ιουδαϊκές αιρέσεις, ΔΕΝ είναι θρησκείες,

    Πᾶσαι οὖν αἱ γενεαὶ ἀπὸ ᾿Αβραάμ ἕως Δαυῒδ γενεαὶ δεκατέσσαρες
    1 ΑΒΡΑΑΜ
    2 ΙΣΑΑΚ
    3 ΙΑΚΩΒ
    4 ΙΟΥΔΑΣ
    5 ΦΑΡΕΣ
    6 ΕΣΡΩΜ
    7 ΑΡΑΜ
    8 ΑΜΙΝΑΔΑΒ
    9 ΝΑΑΣΩΝ
    10 ΣΑΛΜΩΝ
    11 ΒΟΟΖ
    12 ΩΒΗΔ
    13 ΙΕΣΣΑΙ
    14 ΔΑΥΪΔ
    «καὶ ἀπὸ Δαυῒδ ἕως τῆς μετοικεσίας Βαβυλῶνος γενεαὶ δεκατέσσαρες»
    1 ΔΑΥΪΔ
    2 ΣΟΛΟΜΩΝ
    3 ΡΟΒΟΑΜ
    4 ΑΒΙΑ
    5 ΑΣΑ
    6 ΙΩΣΑΦΑΤ
    7ΙΩΡΑΜ
    8 ΟΖΙΑΣ
    9 ΙΩΑΘΑΜ
    10 ΑΧΑΖ
    11 ΕΖΕΚΙΑΣ
    12 ΜΑΝΑΣΣΗΣ
    13 ΑΜΩΝ
    14 ΙΩΣΙΑΣ
    «ἀπὸ τῆς μετοικεσίας Βαβυλῶνος ἕως τοῦ Χριστοῦ γενεαὶ δεκατέσσαρες»
    1 ΙΕΧΟΝΙΑΣ
    2 ΣΑΛΑΘΙΗΛ
    3 ΖΟΡΟΒΑΒΕΛ
    4 ΑΒΙΟΥΔ
    5 ΕΛΙΑΚΕΙΜ
    6 ΑΖΩΡ
    7 ΣΑΔΩΚ
    8 ΑΧΕΙΜ
    9 ΕΛΙΟΥΔ
    10 ΕΛΕΑΖΑΡ
    11 ΜΑΤΘΑΝ
    12 ΙΑΚΩΒ
    13 ΙΩΣΗΦ
    14 ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
    Και μην ακούσω κανέναν να λέει για Ηράκλειτο, Πυθαγόρα, Ευκλείδη, Δημόκριτο, ή για
    Μ. Αλέξανδρο και Περικλή, γιατί θα τον αφορίσω όπως αφόρισε η Εκκλησία την επανάσταση του 21!

  30. Χλιτσι χλιτσι χλιτσι χλιτσι χλουτς …μα τι κανει αυτος εκει περα πρωι πρωι? Δεν βλεπεις? Ζαγκλαριζεται! Πωω πωω τι πραγμα ειναι αυτο ολη μερα να την Ζαγκλαριζει? Θεος φυλαξει….

  31. Ζαγκλάραs Στέργιοs said
    Οκτώβριος 23, 2016 στις 12:20 μμ

    Καλίντα, στην φωτό εσύ είσαι?

    Αρέσει σε 1 άτομο
    Απάντηση

    ΜΑΙΡΗ said
    Οκτώβριος 23, 2016 στις 12:36 μμ

    Το παρακάτω «σχόλιο» το είχε κάνει ο καθυστερημένος ζαγκλος,το έμμισθο τρολ του Αδωνι και του Μουρουτη,με το ψευδώνυμο Χριστινα η Βουλγαρα……
    ——————————————————————————————————————————————–

    Στέργιος Ζαγκλάρασ said
    Μαΐου 26, 2016 στις 9¨05 πμ
    Χλαπ.. χλουπ.. όλα τα γλείφω όλα τα καταπίνω
    χλουπ..χλουπ..
    ************

    Και εδώ που η Ολυμπια σου το έχει σβήσει με αστεράκια είχες πει……

    Σπερμ@ χυσι@ και σκ@τα είναι τα δικά μου ορεκτικά.

    —————————————————————————————————————————————————

    χαχαχαχαχαχα

    Σιγά ξεφτίλα ζαγκλε,θα σκίσεις το καλσόν…..

    Μου αρέσει!
    Απάντηση
    ΜΑΙΡΗ said
    Οκτώβριος 23, 2016 στις 12:38 μμ

    ———————————————————————————————————————–

    Στέργιος Ζαγκλάραs said

    Οκτωβρίου 16, 2016 στις 7:45 μμ
    Λάθος, δεν είμαι του μουντούρη, αλλά του Μιχαλολιάκου και τα παίρνω χοντρά.
    Δεν το σταμάτησα το «Νίκος» χαζός είμαι? όσα περισσότερα ονόματα τόσο περισσότερα
    χαρτζιλίκια, εσένα φουκαρά κανεις δεν σε δίνει τίποτα, μονο για καμιά τυρόπιτα είσαι, φτωχoμπινέ!

    ————————————————————————————————————————-

    Ξεφτίλα ζαγκλε και έμμισθο τρολ,δεν μας απάντησες χθές όμως,τα χαρτζιλίκια ποιός σου τα δίνει ο Αδωνις ή ο Μουρουτης ??

    Μου αρέσει!
    Απάντηση
    ΜΑΙΡΗ said
    Οκτώβριος 23, 2016 στις 12:39 μμ

    Έπρεπε να το καταλάβω,είσαι ανώμαλος…..

    Το παρακάτω «σχόλιο» το είχε κάνει ο καθυστερημένος ζαγκλος,το έμμισθο τρολ του Αδωνι και του Μουρουτη,με το ψευδώνυμο Χριστινα η Βουλγαρα……
    ——————————————————————————————————————————————–

    Στέργιος Ζαγκλάρασ said
    Μαΐου 26, 2016 στις 9¨05 πμ
    Χλαπ.. χλουπ.. όλα τα γλείφω όλα τα καταπίνω
    χλουπ..χλουπ..
    ************

    Και εδώ που η Ολυμπια σου το έχει σβήσει με αστεράκια είχες πει……

    Σπερμ@ χυσι@ και σκ@τα είναι τα δικά μου ορεκτικά.

    —————————————————————————————————————————————————

    Ώ ρε ανωμαλία που έχει ο ζαγκλος,μόνο ένας ανώμαλος θα σχολίαζε με γυναικείο ψευδώνυμο και θα έκανε αυτά τα σχόλια….

  32. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ

  33. Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:54 μμ
    Ως Στελιος Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπωσ το ομολογω ειμε καθαρμα κε σατανιστης
    Τα ελεγα κε στο Greek national pride λεφτα υπαρχουν ΓΑΠ κε ξερω ψομι πασοκ ολε ολε
    Τωρα ειμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ναι ρε
    Κατι ξερουμε κε μεις οι τουρκογυφτοι νομιμοι κε μονημοι κατηκοι σουηδιας

    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:56 μμ
    Φιλε σε ειπα ωσ Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπως ειμε μεγαλο καθαρμα κε σατανιστης τι αλο να σε πω ρε σαλιαρα προβατινα;

    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:49 μμ
    Φιλε να σε πω ειμε αφτοδημιουργητως επηχηριματιας νομιμος κε μονιμος κατηκος σουηδιας
    Με λεμε στελιο

    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:26 μμ
    Αφτος εινε μαιμου πατριωτης
    Ακου εκει να πει χρονια πολλα
    Εγω ειμε γνησιος πατριωτης κε σατανιστης

  34. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!!

    ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΦΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ…

  35. Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 10:23 π.μ.
    ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑ

    ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:54 μμ
    Ως Στελιος Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπωσ το ομολογω ειμε καθαρμα κε σατανιστης
    Τα ελεγα κε στο Greek national pride λεφτα υπαρχουν ΓΑΠ κε ξερω ψομι πασοκ ολε ολε
    Τωρα ειμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ναι ρε
    Κατι ξερουμε κε μεις οι τουρκογυφτοι νομιμοι κε μονημοι κατηκοι σουηδιας

    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:56 μμ
    Φιλε σε ειπα ωσ Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπως ειμε μεγαλο καθαρμα κε σατανιστης τι αλο να σε πω ρε σαλιαρα προβατινα;

    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:49 μμ
    Φιλε να σε πω ειμε αφτοδημιουργητως επηχηριματιας νομιμος κε μονιμος κατηκος σουηδιας
    Με λεμε στελιο

    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:26 μμ
    Αφτος εινε μαιμου πατριωτης
    Ακου εκει να πει χρονια πολλα
    Εγω ειμε γνησιος πατριωτης κε σατανιστης

    Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΙΟΣ

  36. Σας τσούζι ο Ζαγλαράς ε?

    Χα..χα..χα.. άρα είμαι σε καλό δρόμο, αν ειμουν
    ασήμαντος δεν θα ασχολούσασταν 5 τρόλια να με βρίζετε!

    Εσύ ο ίδιος που γράφεις αυτές τις αηδείες, παλιά αναρτούσες σχόλια μου από
    6 χρόνια πριν, αλλά όλα ήταν τιμή για μένα και τις αρχές μου ενάντια σε
    αναρχοσυμμορίτες και παπαρολογιες των ιουδαιοχριστιανών.

    Κατανοητό ότι λυσιάζετε και με μισείτε, αλλά ΔΕΝ ιδρώνουν τα αρχίδια μου για αυτό,
    ο Ζαγλαράς είναι φτιαγμένος από γρανίτη, καθαρός γαλάζιος Ελληνικός ουρανός!

  37. ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΕΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΦΟΥ
    ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΡΟΜΟ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΚΟΥΡΑΔΙΑ

  38. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΑΞΟΙ, ΧΥΔΑΙΟΙ, ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ 12ΘΕΟΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ Κ. ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ.

    ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΠΙ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

  39. εγω επιμενω ευταξιας η
    πονηρη αλεπου με λες σε λεω

  40. ΒΡΕ ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΙΛΑΕΙ Η ΠΕΙΡΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΛΕΝ ΜΑΝΕΣΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  41. "φιλοχριστιανη Υπατία ; " ΚΑΛΑ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΙΣ χαχαχχαχααα
    ΠΑΝΕ ΜΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΕΛΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕ ΑΣΧΕΤΕ ΕΒΡΕΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ .!
    ΤΟΣΗ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΜΗΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΘΙΚΙΩΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΟΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ….ΤΟΣΟ ΤΗ ΜΙΣΟΥΣΑΝ.!!

  42. Επειδή όλοι είσθε ανίκανοι, ώστε να κατανοήσετε τον Λόγο του Ιησού Χριστού, γράφετε ότι βλακεία σας κατεβαίνει στο κεφάλι και ότι σας σερβίρουν ,αφού, Oύτος ή άλλος, καθοδηγούμενα όντα είσθε ,το ξέρουν και σας διαλέγουν ως αγράμματους ανθρώπους, να σας κάνουν υποχειριά τους, με τα ψεύδη που σας πλασάρουν. Να θυμόσαστε όμως στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας ο,τι κάποια στιγμή που τα πράγματα θα στενέψουν πολύ και ο βραχνάς θα σφίγγει το λαιμό σας,
    όταν δηλαδή θα σας οπλίζουν το χέρι να σκοτώσετε τον 'Ελληνα Χριστιανό, τότε θα είναι πολύ αργά φίλοι μου,θα ψάχνεται γωνία να χτυπήσετε το κεφάλι σας και δεν θα βρίσκεται.

  43. Απο το πρωϊ έχεις γελάσει τουλάχιστον είκοσι φορές …..

  44. Δεν μισεί κανείς τον συνελληνα χριστιανό, παρά τον χριστιανισμό που
    ενταφιασε τον Ελληνισμό με απέραντο μίσος και συνεχίζει ακόμη.

    Ο χριστός αγαπητέ συνελληνα, ΔΕΝ είναι φυσικό πρόσωπο, ΔΕΝ εγεννήθη,
    ΔΕΝ έζησε και ως εκ τούτου ΔΕΝ είπε τιπορα!

    Όλα αυτά που ξέρουμε για την ντεμέκ διδασκαλία του, είναι παπαριές
    γραμμένες από τους σιωνιστές ευάγελιστές εκατοντάδες χρόνια
    αργότερα από τον υποτιθέμενο θάνατο του.

    ΔΕΝ υπάρχει όχι αποδηξη, αλλά ούτε η παραμικρή,
    ελάχιστη ενδιξη ότι ο χρήστος έζησε, ΤΊΠΟΤΑ!

    Αν εσύ έχεις κάτι, παρακαλώ προσκόμισε το, όχι βέβαια τα συναξάρια και
    οι παπαριές αγίων, αλλά ιστορικό κείμενο ή αρχαιολογικό ευρημα.

  45. Οταν θα γράφεις σε μένα αγαπητέ μου, θα γράφεις κόσμια, μόνο τότε θα σου απαντώ.
    Αν θέλεις διάλογο, διατύπωσε με άλλο τρόπο τις ερωτήσεις σου και με μεγάλη μου ευχαρίστηση θα σου απαντήσω.

  46. “..Ανίκανοι, βλακεία, καθοδηγούμενα όντα, ως αγράμματους..”

    Αυτή είναι η δική σου κόσμια συμπεριφορά?
    Αλλά είναι αρκετά καλή για να κρυφτείς στο καβούκι σου!

  47. Η μόνη μη κόσμια λέξη που έγραψα ήταν το "παπαριές" αλλά δεν ήταν
    για σένα, παρά για τα συναξάρια των απατεώνων, εσύ με εβρισες!

    Τέλος πάντων, με συγχωρείς που σε δυσκόλεψα, ασφαλώς και
    ΔΕΝ υπάρχει απάντηση στην ερώτηση μου, το ξέρεις και το ξέρω.

  48. Μάλλον εξ'ιδιών κρίνεις τα αλλότρια,
    ποιός κρύβεται σε καβούκι και ποιός πίσω απο το δαχτυλό του φαίνεται.Είναι γνωστό της πάσης.Μόνον ενας με πρόβλημα καταρράκτη στα μάτια δεν θα το έβλεπε.Πιστεύω να συμφωνείς αγαπητέ κύριε Ζαγκλάρα.

  49. Ξέχασες να με πεις το τι δεν βλέπω?
    Σε έκανα μια βασική ερώτηση, διότι, όλο το μυθήστορήμα του χριστιανισμού,
    η βάση όλου του οικοδομήματος, είναι ο χριστός, πιστευω εδώ συμφωνούμε.

    Εγώ ρωτώ αν έχεις την παραμικρή ένδειξη, όχι απόδειξη, ότι αυτός
    o άνθρωπος έζησε στην παλαιστήνη και σταυρωθεικε σε μια σανίδα
    από τους διώκτες του με το εξευτελισμό να είναι μόνο με το βρακί.
    Ελπίζω και φρονώ ότι κατανοείς τον όρο "ένδειξη"

  50. Με είπες κύριε Ζαγκλάρα και χαίρομαι για αυτό, δεν μας έχουν συνηθήσει
    σε τρόπους καλής συμπεριφοράς τα χριστιανόπουλα του σάιτ, αλλά εγώ
    πως να σε αποκαλώ? κύριε άγνωστε? Γιατί δεν βάζεις ένα όνομα?

  51. Όταν μια τέτοια Προσωπικότητα σαν Τον Ιησού Χριστό, που έχει μια τόσο μεγάλη ιστορία, και εκφράζει τρία δις εκατομμύρια πιστούς (πέρα Της Αγιότητος Του ), είναι φυσικό να αμφισβητείται και πόσο μάλλον απο ανθρώπους οι οποίοι είναι ελεγχόμενοι και λίγοι,ελάχιστοι. Δεν σου κάνει εντύπωση να αναρωτηθείς γιατί ; <>;,Μα είναι απλό΄, επειδή υπάρχει
    εναντιώνεσαι. Επειδή δεν τον πιστεύεις όχι βέβαια εσύ
    εκείνοι που σε βάζουν.αυτοί που σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου. Η ιστορική πραγματικότητα των στοιχείων για την ύπαρξη του Χριστού βρίσκοναι καταγεγραμένες στα αρχαιολογικά βιβλία των Ρωμαίων των Εβραίων και των Αποστόλων.Οι περισσότεροι σύγχρονοι μελετητές της αρχαιότητας συμφωνούν ότι ο Ιησούς υπήρξε. Η μόνη τους διαφωνία είναι προς την ιστορικότητα συγκεκριμένων περιγραφών στις Βιβλικές αναφορές .Και θα σε παρακαλέσω επειδή όπως γράφεις είσαι πρόσωπο πολυταξιδεμένο ,να πας στους Αγίους Τόπους ενα ταξίδι και θα με θυμηθείς.

  52. Εκει που είναι τα εισαγωγικά, σου γράφω οτι πρέπει να γνωρίσεις τον εαυτό σου γιατί σημερα διάβασα κάτι παλιά σου σχόλια και στεναχωρέθηκα πολύ.Σβήστηκε όμως αυτό που έγραψα και έμειναν τα εισαγωγικά.
    καλό μεσημέρι
    Ε.Π

  53. Είσαι ελαφρώς προσβλητικός, δεν είμαι εξαρτώμενος και καθοδηγούμενος κανενός,
    πως μπορείς και ξεστομίζεις τέτειες προσβλητικές ανοησειες και να
    απαιτείς να σου μιλώ ευγενικά?

    Ανέφερες όπως περίμενα συναξάρια αλλά και θολά ανέφερες ιστορικούς,
    γίνε συγεκριμένος, δώσε ένα όνομα, διαφορετικά κρύψου
    γιατί μπήκες σε βαθειά νερά!

  54. Δεν έχω γράψει ούτε έχω πει κάτι που μετάνιωσα ή ντρέπομαι,
    όπου κάπου έβρισα χυδαία, υπάρχει το "γιατί"

    Ότι άλλο έχω πει με πολιτικό η θρησκευτικό περιεχόμενο,
    είμαι υπερήφανος για αυτό και ολοκληρωμένος στις θέσεις μου.

  55. ρε μαλακοπιτουρα Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 11:24 π.μ. ΠΑΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΥΒΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ. ΣΤΟΚΕ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΥΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΔΡΟ ΓΚΑΛΒΕΘ, ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ

  56. “Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως η ιστορία δεν μας έχει δώσει
    ούτε μία διαβεβαίωση για τα ακριβή λόγια και έργα του Σωτήρα
    της ανθρωπότητας… Δεν υπάρχει καμία δήλωση σε όλη την
    ιστορία ότι κάποιος είδε τον Ιησού ή μίλησε μαζί του.
    Τίποτα στην ιστορία δεν είναι πιο συγκλονιστικό απο την σιωπή
    των σύγχρονων συγγραφέων για τα γεγονότα που περιγράφονται
    στα τέσσερα Ευαγγέλια.”
    (The Life of Christ, Frederic W. Farrar,Trinity College, Cambridge 1874)

    “Οφείλουμε να ομολογήσουμε οτι δεν έχουμε καμία αξιόπιστη πηγή
    για τη ζωή του Ιησού Χριστού, πέρα απο τα εκκλησιαστικά γραπτά
    που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του 4ου αιώνα.”
    (Codex Sinaiticus, Dr Constantin von Tischendorf, British Library, London)

  57. Αγαπητέ κύριε Ζαγκλάρα, δυστυχώς πρέπει να σας ενημερώσω πως πάσχεται απο ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Η επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά σας
    στο ίδιο θέμα,καθ'όλη τη διάρκεια του 24ωρου
    στο τέλος θα αποβεί μοιραία για την υγεία σας.
    Παρακαλώ όπως το συντομότερο δυνατόν να συμβουλευτήτε ειδικό γιατρό.Άλλωστε η επιστήμη σήμερα στη ψυχιατρική θεραπεία του πάσχοντος
    ατόμου (εν'προκειμένου εσάς)κάνει θαύματα.
    Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε σεμινάρια απεξάρτησης σε ιδιωτικό Θεραπευτήριο λόγω της
    οικονομικής σας ευρωστίας.Θα χαρώ τα μάλλα αν
    μου γράψετε οτι θα πάτε.

    Ε.Π

  58. ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΟ-ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΤΡΕΛΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗ?
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ….

  59. χα..χα..χα. ρε συ γιαννάκη, μα την βρίσκω με την τρέλα μου!

    Είπες θα με απαντήσεις, σε μιλώ ευγενικά με βρίζεις,
    τώρα πέταξες και την μάσκα και με δίχνεις τον κώλο σου!
    E δεν περίμενα και κάτι άλλο, σας ξέρω τι διαβολοσπερματα είστε.
    Και τι να με απαντούσες ο φουκαράς, τι?

    Επέλεξεςτην πόλωση αντί του διαλογισμού, γιατί μπήκες σε αδιέξοδο!
    Οτι να είναι, δεν είσαι ο χειρότερος, μάλλον θα έλεγα ο καλύτερος των χειροτέρων.
    Καλή συνέχεια λοπόν, να έχεις και κανα κεράκι να σε φέγει στο σκοτάδι που διαβαίνεις!

    Έσκασε και ένας καλός χριστιανός υποδηγμα τον χριστιανών θα έλεγα
    να σε βοηθήσει γιατί χάνεσαι στα βαθιά νερά του Αγαίου.

  60. Κλείνω τώρα, δεν έχουμε τίποτα να πούμε,
    τα είπαμε όλα, μίλα με το ζόμπι χα..χα..χα..

  61. ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ 12ΘΕΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ 12ΘΕΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΑΣ ΑΠΑΤΝΗΣΕ Η ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΟΙΑΣΤΕΣ.

    Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 8:51 π.μ., Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 8:53 π.μ.,
    Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 8:55 π.μ., Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 8:58 π.μ.,
    Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 9:00 π.μ., Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 9:01 π.μ.,
    νώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 9:15 π.μ.

    ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ, ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΙ ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 12ΘΕΟΙ

    Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 12:56 π.μ.
    ΜΕ ΤΗ ΛΥΣΣΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ

    ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΜΕΤΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΚΥΛΟΛΟΙ

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΘΗΛΥΠΕΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΑΜΑΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΕ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ.

  62. Αγαπητέ μου, εγώ δεν έγραψα τίποτε απο αυτές τις ανοησίες πρός το προσωπό σου.Δεν ξέρω ποιός κακοήθης το έκανε ούτε μπορώ να κάνω κάτι για το συμβάν,εκτός απο να καταδικάσω τη πράξη αυτή,και να σου ζητήσω εκ'μέρους του συγγνώμη επειδή με αντέγραψε τόσο πειστικά που και εγώ τα έχασα.Προτιμώ να μην ξαναγράψω σε σένα ούτος ώστε,στο μέλλοννα μη συμβεί οποιαδήποτε παρεξήγηση.

  63. Σε καταλαβαίνω, δεν χρειάζεται να με ζητήσεις συγνώμη, αρκεί η εξήγηση, όπως
    πιστευω έχεις δει, εγώ είμαι ο αγαπημένος όλων αυτών τον τρωκτικών
    να με βρίζουν και να πλαστογραφούν δήθεν σχόλια μου.

    Να ξέρεις κάτι πάντως, πέρα από της διαφορετικές αντιλήψεις μας στο
    θρησκευτικό, κανείς άθεος δεν θα έγραφε με δόλο, αυτά τα κάνουν
    ΜΌΝΟ οι χριστιανοί, όσο και να σου φένετε παράλογο.

  64. ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ 12ΘΕΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ 12ΘΕΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΑΣ ΑΠΑΤΝΗΣΕ Η ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΟΙΑΣΤΕΣ.

    Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 8:51 π.μ., Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 8:53 π.μ.,
    Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 8:55 π.μ., Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 8:58 π.μ.,
    Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 9:00 π.μ., Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 9:01 π.μ.,
    νώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 9:15 π.μ.

    ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ, ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΙ ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 12ΘΕΟΙ

    Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 12:56 π.μ.
    ΜΕ ΤΗ ΛΥΣΣΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ

    ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΜΕΤΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΚΥΛΟΛΟΙ

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΑΜΑΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΕ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ.

  65. Ο εκφραστικός σου λόγος, η αγάπη για τον πλησίον, τα αδιάσετα επιχειρήματα σου,
    και προπάντων η ευγένεια σου, εμένα με λέει ότι είσαι χριστιανός.

    Σήμερα ένας ισλαμιστής και αυτός πιστευον στον μονοθεϊσμό, μαχαίρωσε
    σκότωσε δύο ανθρώπους, αλόπιστους, φωνάζοντας "ο θεός υπάρχει"

    Εσύ βέβαια δεν σκότωσες κανέναν, αλλά πολύ μικρές οι διάφορες σας!

  66. Ευχαριστώ που κατάλαβες,αλλα δεν θα ξαναγράψω γιατί αρνούμαι να γίνω αποσκοπός κάθε διεστραμμένου, που μεταχειρίζεται τέτοιες μεθόδους για να βγάζει τα εσωψυχά του.Και εσύ θα μπορούσες να γίνεις πιο προσιτός στη συμπεριφορά σου η οποία ειλικρινά δεν είναι οτι το καλύτερο.

  67. ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ = ΠΑΤΕΡΑΚΗΗ ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

    ΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

  68. Δηλαδη; Τι θέλεις να πεις οτι μιλάω με τον Πατεράκη ;

  69. Φίλε μου, είμαστε αυτό που είμαστε, εσύ, δεν αμφιβάλω ότι είσαι ένα
    ευγενικό άτομο που αποφευγει τις συγρούσεις, και εγώ είμαι ευγενικός
    με απέραντα καλή καρδιά, αλλά δεν κάνω πίσω σε κόντρες, μιλώ ευγενικά
    στους ευγενικούς, βρίζω τους υβριστές μου και αυτούς που βγάζουν
    καρεκλοπόδαρα από το στόμα τους.

    Μερικές φορές θυμώνω παρά πολύ, αλλά της περισότερες το διασκεδάζω!
    Είναι αλήθεια ότι χάνω στην τελική γιατί όλοι με ξέρουν σαν υβριστή,
    αλλά δεν είμαι, παρεξηγημένος είμαι, αλλά δεν με πολυνιάζει, όλοι
    στην ανωνυμία είμαστε και το σάιτ είναι μια μικρογραφία του χάους
    που επικρατεί στην Ελλάδα, λυπάμαι που οι χριστιανοταλιμπάν,
    αντί να ντρέποντε σηκώνουν την φωνή τους και χυδαιολογούν
    σε μη χριστιανούς αλλά και στα σεβασματα των προγόνων μας,
    ντροπή της ανθρωπότητας είναι ο χριστιανισμός, αλλά είναι ένας
    καρκίνος που μόνο το άτομο που προσβλήθηκε από μόνο του με
    την θέληση του μπορεί να γιατρευθεί και η γιατρια, είναι η
    αμφισβήτηση που οδηγεί στην έρευνα!

    Η αμφισβήτηση έλεγαν οι σοφοί πρόγονοι μας είναι η πεμτουσία της επιστήμης,
    χωρίς αμφισβήτηση ακόμη θα πιστευαμε ότι οι κεραυνοί είναι έργο θεών, αλλά
    από την άλλη ένα μέρος βλαμένων χριστιανών (μια μικρή μερίδα) πιστευει
    ότι οι ζωγραφιστές σανίδες κάνουν θαυματα και τις προσκυνά!

    Εσύ δεν είσαι ώριμος, δεν ξέρω αν αν ποτέ ωριμάσεις, γιατί χρειάζεται
    θάρος και πάθος για την αλήθεια, για να αμφισβητήσεις την φοβία
    που σε φύτεψαν στην ψυχούλα σου!

    Φιλικά, Στέργιος

  70. Πάντα στη ζωή μου έμαθα να ακούω τη γνώμη του κάθε ανθρώπου και όταν συνομιλώ μαζί του, να τον κοιτώ στα μάτια,και απο εκεί μπορείς να ξεχωρίσεις την αλήθεια απο το ψέμα.Εδώ όμως είναι άλλο, πρέπει να μάθεις, να βλέπεις με τα μάτια της ψυχής και να διεισδύεις μέσα στον άλλον, διαβάζοντας πολλές φορές αυτά που σου γράφει,Δεν ξέρω το γιατί αλλά κάτι μέσα μου μου λέει πως δεν είσαι αυτό που θέλεις να δείχνεις,νομίζω πως απο κάπου σε ξέρω ,δεν εννοώ φυσιογνωμικά,αλλά δεν μπορώ να το εκφράσω αυτή τη στιγμή. Ολα αυτά που γράφεις δεν με βρίσκουν να συμφωνώ μαζί σου , οι ιδέες μας είναι διαφορετικές.Καλό δρόμο να έχεις στη ζωή σου.Αν είσαι όπως γράφουν ο Πατεράκης ή έγραφες με το προφίλ αυτό θα με πείραζε πολύ
    Τέλος πάντων ,καλή τύχη.

  71. Πρέπει να σε πω κάτι και μη με παρεξηγήσεις, με ρώτησες
    πριν μερικές μέρες και σε εξήγησα ποιος είμαι, γιατί αμφιβάλεις?
    Στην χωρα όπου ενηλικιώθηκα, οι άνθρωποι δεν λένε ΠΟΤΈ ψέματα, ούτε τα παιδιά!

    Η ειλικρίνια, ασφαλώς και η ευγένεια, δεν είναι ζητούμενα αλλά απαραβίαστες
    αρχές όλων, αυτή η αμφισβήτηση που έφτασε μέχρι και σένα, είναι γελοία,
    εκνευριστική αλλά και διασκεδαστική.

    Είμαι ο έτσι, είμαι ο γιουβέτσι, με πληρώνουν να γράφω, είμαι με τον σώρα
    κλπ αλλά κανείς δεν μπορεί να δεχθεί ότι είμαι ένας ειλικρινής και τίποτα άλλο.

    Η οικονομία μου, δόξα να έχουν οι Ολύμπιοι, είναι παρά πολύ καλή, και μένω
    σε άλλη χώρα, κάθε μήνα στέλνουμε αρκετά λεφτά σε διάφορα ιδρύματα,
    για τα ορφανά παιδιά στην Ρωσία κάνουμε ένα μεγάλο έργο.

    Είμαι αυτόs και αυτό που δηλώνω
    Καλή συνέχεια και σε σένα

  72. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΑΝΑΝΔΡΑ, ΑΡΡΩΣΤΑ, ΔΕΙΛΑ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ :
    Ρωτάμε και πάλι τους αρχαιοθρήσκους: Γνωρίζουν άραγε καλά τι ήταν στην ουσία οι πολυποίκιλες μορφές της αρχαιοελληνικής θρησκευτικής παράδοσης και πόση σχέση είχαν με τους μορφωμένους αρχαίους σοφούς και επιστήμονες προγόνους μας;
    Γνωρίζουν τη στάση των σκοταδιστικών ιερατείων απέναντι σε κάθε νέα ιδέα και πρόοδο; Γνωρίζουν τη στάση των σοφών, των φιλοσόφων και των επιστημόνων, απέναντι στους παιδαριώδεις μύθους, οι οποίοι και αποτελούσαν το «πιστεύω» του αμαθούς όχλου, τους οποίους ποδηγετούσε το ιερατείο; Γνωρίζουν για τις μεγάλες διώξεις και δίκες των σοφών και των επιστημόνων στην Αθήνα του 5ου αιώνος (όπως και των κατοπινών αιώνων), περί αθεΐας, τις οποίες απαίτησε το ιερατείο, με επικεφαλής τον διαβόητο ιερέα και μάντη Διοπείθη, το 431 π, Χ.; Γνωρίζουν ότι σε αυτές τις διώξεις καταδιώχτηκαν, ταλαιπωρήθηκαν, βασανίστηκαν και έχασαν τη ζωή τους η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, οι οποίοι δημιούργησαν το πολιτισμικό θαύμα της κλασικής Αθήνας (Σωκράτης, Θεόδωρος Κυρηναίος, Περικλής, Ασπασία, Αριστοτέλης, Πλάτων, Πρωταγόρας, Αλκιβιάδης, Αισχύλος, Ευριπίδης, Αναξαγόρας, Φειδίας, και τόσοι άλλοι); Η σύγχρονη έρευνα κατονόμασε τουλάχιστον πεντακόσιους, από τους κορυφαίους σοφούς, οι οποίοι διώχτηκαν, μόνο στην Αθήνα, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα δεν έχουμε στοιχεία, όπου ασφαλώς η αρχαία θρησκεία έκανε τις διώξεις της και ίσως πολύ χειρότερα από την Αθήνα.

    Διερωτόμαστε αν έχουν διαβάσει, με τη δέουσα προσοχή, τους αρχαίους συγγραφείς για την ανθελληνική, την αντικοινωνική και σκοταδιστική δράση των παραγόντων της αρχαίας θρησκείας. Αν έχουν διαβάσει τους ιστορικούς των περσικών πολέμων, όπου το κέντρο της αρχαιοελληνικής θρησκείας, οι Δελφοί, υπήρξε το πλέον ανθελληνικό κέντρο, το οποίο συντάχτηκε με τους Πέρσες και έδινε ψευδείς χρησμούς (άλλωστε όλοι ψεύτικοι ήταν), προς τις ελληνικές πόλεις να παραδοθούν στους Πέρσες, ως θέλημα των «θεών»! Έχουν ακούσει μήπως για τους τέσσερις φονικότατους «Ιερούς Πολέμους» (595-332 π. Χ.), οι οποίοι έγιναν για να υπερασπιστούν οι ιερείς τα συμφέροντα του μαντείου των Δελφών και αποδεκάτισαν έτσι τους Έλληνες και έφεραν πιο κοντά την παρακμή της Ελλάδος; Γνωρίζουν άραγε ότι το σκοταδιστικό θρησκευτικό αυτό κέντρο, της δεισιδαιμονίας και του ανθελληνισμού, υπήρξε ο ολετήρας της αρχαίας Ελλάδος και το κύριο αίτιο της παρακμής της, διότι ευθύνεται για την υποδαύλιση του αδελφοκτόνου πελοποννησιακού πολέμου, δίνοντας ψευδοχρησμούς στις αντιτιθέμενες παρατάξεις (Σπαρτιατών – Αθηναίων), για νίκη τους κατά των αντιπάλων; Γνωρίζουν για τη στάση των αρχαιοελληνικών «ιερών» κατά την ρωμαιοκρατία, των οποίων οι ιερείς υποδέχτηκαν τους κατακτητές ως σωτήρες; Γνωρίζουν μήπως ότι ουδέποτε οι σοβαροί αρχαίοι μας πρόγονοι διανοήθηκαν να μιμηθούν τους «θεούς» της αρχαίας θρησκείας; Γνωρίζουν μήπως, πως όταν οι Αθηναίοι κατέστρεψαν τους Μηλίους το 416 π. Χ. πρόβαλαν τον ισχυρισμό: ότι αυτά κάνουν και οι «θεοί» (Θουκ. Ε΄ Βιβλίο, 85-116); Γνωρίζουν τη μεγαλειώδη διακήρυξη του Ξενοφάνη (570-480 π. Χ.) ότι οι ποιητές – μυθογράφοι Όμηρος και Ησίοδος «ως πλείστα εφθέγξαντο θεών αθεμίστια έργα, κλέπτειν μοιχεύειν τε και αλλήλους απατεύειν» (Β12) («τραγούδησαν πολυάριθμες παράνομες πράξεις των θεών: πως κλέβουν, πως μοιχεύουν και εξαπατά ο ένας τον άλλον»;

    Γνωρίζουν επίσης, αν έχει την παραμικρή σχέση ο ορθός λόγος των σοφών και των επιστημόνων με τους γραώδεις, παράλογους και ανήθικους μύθους, οι οποίοι συνέθεταν την «θεολογία» των διαφόρων μορφών της αρχαιοελληνικής θρησκείας;

  73. Αναρωτήθηκαν ποια σχέση μπορεί να έχει λ.χ. η οντολογία του Πλάτωνα, ο θετικισμός του Αριστοτέλη, τα μαθηματικά του Πυθαγόρα, η ιατρική του Ιπποκράτη, η αστρονομία του Αναξαγόρα και του Ιππάρχου, η Γεωμετρία του Αρχιμήδη και του Ευκλείδη, με τις απίστευτες και απίστευτες πρακτικές της μαντικής, της μαγείας, τις θυσίες, το φόβο των «διοσημειών», τη δράση των διαβόητων πυθαϊστών (πρακτόρων των Δελφών σε κάθε πόλη), τους ορφεοτελεστές, τους καθαρτές μιασμάτων, τους ψευδοθεραπευτές, τα ασκληπιεία των τσαρλατάνων ιεροθεραπευτών, και πάμπολλες άλλες πρακτικές της θρησκείας;

    Μπορούν να μας υποδείξουν πολλούς ιερείς και μάντεις, οι οποίοι υπήρξαν σοφοί και επιστήμονες; Ποια σχέση μπορεί να έχει η φιλοσοφία με την «Ιερή Πορνεία», τους κανιβαλισμούς των Μαινάδων, τους βακχισμούς, και δυστυχώς την φρίκη των ανθρωποθυσιών (φαρμακούς, κλπ), οι οποίες, σύμφωνα με σαφέστατες μαρτυρίες, του περιηγητή Παυσανία (110-180 μ. Χ.), του νεοπλατωνικού Πορφύριου (234-305 μ. Χ.), και του ρήτορα Λιβάνιου (314-392 μ. Χ.), τελούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια της αρχαιότητας, και τουλάχιστον έως και τον 4ο μ. Χ. αιώνα;

    Ο αείμνηστος διαπρεπής καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Β. Ιωαννίδης είχε αναφέρει τα εξής διαφωτιστικά για την διάσταση φιλοσοφίας και αρχαιοελληνικής θρησκείας: «οι διανοούμενοι και οι φιλόσοφοι εθνικοί ουδεμίαν πίστιν έτρεφον προς τους θεούς της μυθολογίας και κατεπολέμουν παντιοτρόπως την πίστιν του λαού εις αυτούς, δι’ επιχειρημάτων … οι Κυνικοί και οι Στωικοί φιλόσοφοι εχλεύαζον την πίστιν των πολλών ότι δια θυσιών και προσφορών εξηυμενίζοντο οι θεοί, ενώ κατ’ αυτούς η εσωτερική κάθαρσις μόνον δέον να διακρίνη τον αληθώς ευσεβή» (Β. Ιωαννίδη, Ο μυστικισμός του Απ. Παύλου, σελ.80). Επίσης ο μεγάλος μελετητής της αρχαίας Ελλάδος, Σουηδός καθηγητής Μ. Nilsson, τόνισε πως «Η πνευματική ανάπτυξη της Ελλάδος έφερε στο φως τα ελαττώματα των θεών της και της θρησκείας της» (M.Nilsson Ιστορία της αρχαίας ελληνικής θρησκείας, σελ. 277). Και ο καθηγητής Ευάγγελος Θεοδώρου επισήμανε πως «οι φιλόσοφοι εκλόνισαν εκ θεμελίων την λαϊκήν πολυθεϊστικήν πίστιν» (Θ.Η.Ε.,τομ.9,στ.66). Τέλος ο καθηγητής Πανεπιστημίου Π. Παναγιώτου έγραψε πως: «Αυτοί (οι φιλόσοφοι) βάλθηκαν ν’ ακουμπήσουν με τρόπο ότι γινόταν θετικότερο, τα μεγάλα αινίγματα του κόσμου: Ποια είναι η προέλευσή του, ποια είναι η ουσία και το νόημά του, ποιος είναι ο σκοπός και ποιο το παρελθόν και το μέλλον του. Και αφήνοντας τους θεούς στη μακαριότητα ή τις αυθαίρετες επιδιώξεις των, προσπαθώντας ακόμη, να εξοστρακίσουν, όσο γινόταν, τους παραλογισμούς τις αδικαίωτες πίστεις και τις μαγικές πράξεις που επηρεάζουν την πορεία των γεγονότων, και τις σχετικές ανακοπτικές κάθε προόδου φοβίες, έδωσαν ο καθένας των ή τουλάχιστον, προσπάθησαν να διαμορφώσουν κοσμολογικές θεωρίες, που αποτέλεσαν πηγές επιστημονικών ρευμάτων και προσανατολισμών για αιώνες κατόπιν» (Π. Παναγιώτου, Εισαγωγή στο Περί Ουρανού του Αριστοτέλη, εκδ. Νέα Σύνορα, Αθήνα 1989, σελ.59).

    Μπορούν να μας πουν τι σχέση έχουν οι μύθοι της αρχαίας θρησκείας, ήτοι η «θεολογία» της, με την πίστη του Αναξαγόρα για το Θεό: «Νούς δε εστίν άπειρον και αυτοκρατές και μέμεικται ουδενί χρήματι, αλλά μόνος αυτός αφ’ εαυτού εστίν» (απ.12); Με την πίστη του Αριστοτέλη: «αΐδιον και ουσία και ενέργεια ούσα. Κινεί δε ώδε το ορεκτόν και το νοητόν» (Μεταφ.1072Β3); Με το «θείον αθάνατον και ανόλεθρον» του Αναξιμάνδρου; Με το «Πολλούς μεν θεούς λατρεύουσι τα έθνη, αλλ’ η φύσις ένα και μόνον Θεόν ενδείκνυσι» (Φιλοδ.Περί Ευσεβ.21), του Αντισθένη; Το «το θείον ουχί ανθρωπόμορφον, αλλ’ αποκλειστικώς πνεύμα» του Εμπεδοκλή; Με το «ει οι θεοί εισί κακοί, ουκ εισί θεοί» (Ηρακλ. Μαινομ.) του Ευριπίδη; Με τη θεώρηση του θείου, ότι, «1)ουκ έστιν γινόμενον», 2) «έστιν άπειρον», 3) «έστιν έν», 4) «έστιν ακίνητον και απαθές» και 5) «έστιν άυλον» ((ΜΕΕ,τομ.Θ΄,σελ.920) του Μέλισσου τα Σάμιου;

  74. Αξιοσημείωτη είναι η παρατήρηση του μέγιστου των ιστορικών του 20ου αιώνος Άρνολντ Τόυμπη: Ότι οι ψυχές των Ελλήνων βρισκόταν «απελπιστικώς χαμέναι μέσα εις μίαν πνευματικήν ερημίαν … (γι’ αυτό) προχωρούσαν διαρκώς περαιτέρω εις την οδόν του σκεπτικισμού» (Σπουδή της Ιστορίας, μετ. Ν. Παπαρρόδου, Αθήναι 1962,σελ.455). Και αλλού επισημαίνει πως, οι φιλόσοφοι έθεσαν τον Δία «εντός κλουβιού (ο οποίος πια) ήταν ανίκανος να υποφέρει μιαν αιωνιότητα αναγκαστικής ευπρεπείας, ως ανώτερος τρόφιμος ενός στωικού αναμορφωτηρίου» (Άρνολντ Τόυμπη Σπουδή της Ιστορίας, μετ. Ν. Παπαρρόδου, Αθήναι 1962,σελ.473). Για όσους μελετούν σοβαρά και αντικειμενικά την ιστορία δεν έχουν παρά να διαπιστώσουν ότι η ακαθορίστων ορίων αρχαιοελληνική θρησκεία υπήρξε ένας από τους βασικούς παράγοντες παρακμής της αρχαίας Ελλάδος. Στα πρωτοβυζαντινά χρόνια αμφότερες έρεγχαν το επιθανάτιο ρόγχο τους, καθότι η θρησκεία είχε συμπαρασύρει την Ελλάδα στον τάφο της. Αν δεν βρισκόταν ο εύρωστος Χριστιανισμός για να σώσει, ό, τι καλό υπήρχε στην πολιτισμική της παράδοση, θα είχε την τύχη της αρχαίας θρησκείας! Ό, τι διέσωσε ο Χριστιανισμός αυτό αποτελεί την πραγματική αξία της αρχαίας Ελλάδος!

    Όλα αυτά τα αγνοούν οι διοργανωτές των «Προμηθείων»; Αδυνατούμε να το πιστέψουμε. Δεν τα αγνοούν, απλώς τα προσπερνούν, διότι πραγματικός τους στόχος δεν είναι η ανάδειξη του καθαρού και πραγματικού αρχαιοελληνικού κλέους, αλλά η προώθηση της αρχαιοελληνικής θρησκείας, στην οποία θέλουν να δώσουν επίφαση «επιστημονική», «φιλοσοφική» και «πολιτισμική», για να την στρέψουν κατά της χριστιανικής μας πίστεως! Αυτός είναι ο πραγματικός τους σκοπός. Τα περί «επανελλλήνισης» και «λατρεία της αρχαίας Ελλάδος» και οι πομπώδεις φολκλορισμοί, είναι και γίνονται για τη δημιουργία εντυπώσεων!

    Κλείνοντας την ανακοίνωσή μας θα θέλαμε για πολλοστή φορά να επισημάνουμε στους πιστούς μας, ότι το καινοφανές παγκόσμιο κίνημα της στροφής προς τον πολυθεϊσμό, δεν είναι τίποτε άλλο από μια σύγχρονη μορφή και τακτική αντιχριστιανισμού. Δεν είναι στην ουσία κάτι νέο, αλλά παλιό, το οποίο έχει τις ρίζες του στον «ευρωπαϊκό διαφωτισμό» του 18ου και 19ου αιώνα, ο οποίος ανέσυρε από τα αραχνιασμένα ντουλάπια της ιστορίας κάθε σαθρότητα του προχριστιανικού παρελθόντος, την οποία είχε απορρίψει η ιστορία και την οποία έριξε στον αγώνα κατά του παραφθαρμένου Χριστιανισμού της Δύσεως. Ο «κλασικισμός» προσπάθησε να περιθωριοποιήσει τον «σκοταδιστικό» Χριστιανισμό στη Δύση, κάτι που δε μπορεί να πετύχει στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας. Οποιοδήποτε «αντίπαλο δέος» ενάντια στην γνήσια Ορθόδοξη Πίστη μας, αποδεικνύεται μηδαμινό και απόλυτα αναποτελεσματικό. Αυτό φάνηκε και στα φετινά «Προμήθεια», όπου, μερικές δεκάδες αρχαιόθρησκοι, προσπάθησαν να «συνδέσουν» τον πολιτισμό, τη φιλοσοφία και την επιστήμη με την αρχαιοελληνική θρησκεία, με την απόδοση τιμών στον «αντάρτη των θεών» μυθικό τιτάνα Προμηθέα! Που όμως η ίδια η φύση της «εορτής» αναιρεί πανηγυρικά την οποιαδήποτε σχέση αρχαιοελληνικής θρησκείας και αρχαιοελληνικού πολιτισμού!

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_2991.html

  75. Έβαλα όλες τις ερωτήσεις σου στο μπλεντερ και βγήκε αυτή η απάντηση, τράβα στον
    παπά της ενορίας σου να σε χώσει ένα μανουάλι αλάδωτο στον ευρύπρωκτο σου,
    μπας και χαλαρώσεις διαβολόσπερμα που έχεις το θράσος να μιλάς για
    τους προγόνους μας, ανθέλληνα ευρωπροσκηνημένε, ουστ ρε αλήτη.

  76. ΚΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΩΛΟ
    ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

  77. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΠΟΡΙΟ! ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ! Ε ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 7ψηφιο…ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΕΙΝΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ,,,,,

  78. Πράγματι ο φετινός αυγουστος ήταν πολύ καλός, περίμενα άνοδο των
    πωλήσεων αλλά ήταν πάνω από τις πρσδοκείες μου, σήμερα άλλη
    παραγελία κοντά στο πενταψήφιο τα κέρδη.

    Ξέρεις κάτι, δώσε με ένα φαξ και θα σε στείλω την φόρμουλα παραγελίας
    που πήρα σήμερα, θα σβήσω μόνο το όνομα της φίρμας.

    Φοβάμαι ότι από την στεναχώρια σου γιατί είσαι ένα ζηλόφθονο ποντικάκι, μήπως τα
    τιναξεις, δικό σου πρόβλημα, στείλε μου ένα φαξ και σε υπόσχομαι θα εκπλαγείς,
    για μένα δεν αλαζει τίποτα, μηνιαίως ήταν γύρω στα 40 χιλ σήμερα αν συνεχίσει
    έτσι θα είναι λίγο κάτω από 50.

    Με άρεσε αυτό που είπες "πινάλας" χα..χα..χα..

    Δεν το κάνω για να πληγώσω κανέναν, μόνοι σας πληγωνεστε γιατί είστε ζηλόφθονα
    ανθρωπάκια, εγώ θα έλεγα μπράβο αν μάθαινα κάποιος συμπατριώτης μου ευδοκιμεί.

    Κοίτα, στο blog δεν είμαι και πολύ σοβαρός, παρασέρνομαι από τσογλάνια,
    στην κοινωνική και επαγελματική ζωή, στην πραγματική δηλαδή, είμαι άλλος!

Comments are closed.