Αξιότιμε Υπουργέ κ. Κουβέλη.

Νομίζω πως η επικαιρότητα για μία ακόμα φορά σας διαψεύδει. Δηλώσατε πως δεν έγιναν σοβαρές παραλήψεις εκ μέρους των υπευθύνων χάρη στις οποίες να οφείλεται η καταστροφή στο Μάτι. Διερωτώμαι, δεν γνωρίζετε πως υπήρξε παντελής έλλειψη πυροσβεστικών οχημάτων
στην περιοχή εκδήλωσης της πυρκαγιάς ? Eάν δεν το γνωρίζετε γιατί ? εάν το γνωρίζετε γιατί κάνετε την συγκεκριμένη δήλωση ? Αν ανατρέξει κανείς στα αρχεία του ραδιοφώνου θα βρει δήλωση δημάρχου μίας από τις επίμαχες περιοχές της φωτιάς που έγινε αμέσως μετά την καταστροφή, Ο δήμαρχος είπε πως αξίζει να ερωτηθεί η πυροσβεστική υπηρεσία εάν υπήρχε έστω και ένα περιπολικό-πυροσβεστικό όχημα στην περιοχή που εκδηλώθηκε η φονική πυρκαγιά. Εάν δεν υπήρχε όχημα μήπως τελικά σε διάψευση του κ. Κουβέλη έγιναν τρομακτικές παραλήψεις ? Άραγε θα αναζητήσει κανείς τον εν λόγω δήμαρχο για να καταθέσει ή όλοι θα κάνουν την πάπια όπως ο κ.Κουβέλης και ο υπόλοιπος ΣΥΡΙΖΑ ?

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Αξιότιμε Υπουργέ κ. Κουβέλη.

  1. Ήφαιστος
    Ελληνικά
    ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

    SHARE
    Rtrt Το άρθρο αυτό είναι ένα μάτσο χάλια. Ο συντάκτης του ήταν πιθανότατα κάτω από την επήρεια ουσιών όταν το έγραψε.
    Μπορείτε να το βελτιώσετε αλλά ποιός ενδιαφέρεται;
    Stop hand Πίσω μωρή σερπαντίνα!!!
    Katsikaniarh
    Κατσικανιάρη! Τραγί! Μούσχαρε! Ε, μούσχαρε!
    Σαν τη μούρη σου το 'κανες το άρθρο! Τράβα φτιάξτο, ρε μούσχαρε!
    Πόδια
    Η ελληνική μυθολογία εκτός από πολέμους, ηρωισμούς, κατακτήσεις, έρωτες, μήλα και όρνιθες έρχεται άλλη μια φορά να μας βάλει τα γυαλιά σε ένα θέμα που έχει σταματήσει να είναι ταμπού. Ένα θέμα που κάθε ζευγάρι που σέβεται την σχέση του το έχει συζητήσει έστω μια φορά, ακόμα και σαν πλάκα.

    "Μωρουλίνι, αν με απατήσεις,θα σε πατήσω κάτω και θα σε λιώσω με τις ψηλοτάκουνες γόβες μου!"

    "Αγαπουλίνι, θα προτιμούσα τις ζεμπρέ δερμάτινες μπότες, είναι πιο…κ@υλωτικές!"

    "Μωρουλίνιιιι!"

    "Καλά, καλά δεν θα σε απατήσω αλλά αν θες να σου γλύψω τα πατουσάκια…"

    "Χαχχχαχαχαχα, βρε μωρό πως τα λες!"

    "Τα λέω αλλά δεν τα παθαίνω ο άμοιρος…"

    Ερχόμαστε όμως πίσω στο θέμα μας, που αφορά τον Ήφαιστο και την Αθηνά. Κατά τη διάρκεια του Τρωικού Πολέμου, η ψωροπερήφανη Αθηνά δεν ήθελε να δανειστεί όπλα από τον Δία, που είχε κηρύξει τον εαυτόν του ουδέτερο προς το όλο θέμα και ζήτησε από τον Ήφαιστο να της κατασκευάσει καινούργια.

    Ο Ήφαιστος αρνήθηκε να πληρωθεί, λέγοντας ντροπαλά ότι θα εκτελούσε την εργασία από αγάπη, και όταν, μην καταλαβαίνοντας το νόημα αυτών των λόγων, η Αθηνά μπήκε στο σιδηρουργείο για να του ζητήσει εξηγήσεις. Όμως βρέθηκε να παρακολουθήσει τον Ήφαιστο να σφυρηλατεί το πυρακτωμένο μέταλλο, τον ιδρώτα να κυλάει στους θειικούς κοιλιακούς (αν και κούτσαβλος είχε ωραία σώμα) και τα μακριά μαύρα μαλλιά να ανεμίζουν, ε κάτι την έπιασε την θεά και όταν ο Ήφαιστος κατάλαβε ότι δεν ήταν μόνος και γύρισε να κοιτάξει τι συμβαίνει, την είδε να χαϊδεύει τις ρώγες της και σαν άντρας που ήταν της ρίχτηκε για να της κάνει έρωτα.

    Καθώς η μυξοπαρθένα τραβήχτηκε μακριά του, ο Ήφαιστος εκσπερμάτισε στο μηρό της, λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Η Αθηνά σκούπισε το σπέρμα με μια τούφα μαλλί, που το πέταξε μακριά με αηδία, το μαλλί έπεσε στο έδαφος και γονιμοποίησε τη Μητέρα Γη και γεννήθηκε ο γιος τους Εριχθόνιος. Και τι μας λέει αυτή η ιστορία? Ότι ο Ήφαιστος λάτρευε τις γυναίκες και τα γυναικεία πόδια.

    Εύγε Ήφαιστε! Έυγε σύντροφε! Εύγε επαναστάτη σιδηρουργέ των ουρανίων!

Comments are closed.