Φαίνεται ότι η διεθνής κατάσταση μοιάζει με αυτήν του προηγούμενου αιώνα πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Από τη μια μεριά η Αμερική και η Βρετανία, και από την άλλη η Γερμανία με τις χώρες δορυφόρους της. Εμείς, μένοντας στην ΕΕ, επιλέξαμε τη γερμανική κηδεμονία. Αυτό συνήθως δεν μας βγαίνει σε καλό. Διότι, για τη Γερμανία δεν αποτελούμε σοβαρό σύμμαχο.
Και δεν έχει σοβαρά συμφέροντα σε εμάς. Οπότε, ανά πάσα στιγμή θα μας πουλήσει για να πάρει κάτι άλλο.
ποιος πιστευει οτι η χωρα εχει σωθει οταν ……παρεδωσε τα κλειδια για 99 χρονια, το χρεος κρατους και ιδιωτων ειναι 600 δις, θα μας εποπτευουν μεχρι να αποπληρωσουμε το 75% των νεων χρεων, ολοι μιλανε για το μαξιλαρι των 15 δις.. και οχι αν μπορουμε να βγουμε στις αγορες με χαμηλα επιτοκια, το 2032 θα ξαναεξετασουν αν το χρεος ειναι διαχειρισιμο η οχι, αν δεν ειναι τι θα γινει τοτε αν φτασουμε στο2032?, ολες οι χωρες που ηταν σε μνημονιο εχουν βγει στις αγορες με επιτοκια απο 1,8%- 2,03%, εμμεσα μνημονια μεχρι το 2060 (χωρις χρηματοδοτηση),,..μισθοι στα ταρταρα και δεν προκειται να ανεβουν,,, το προγραμμα των νταβατζηδων λεει……συντομα κλειστες ζωνες εμποριου στην ελληνικη επικρατεια, με μισθους 250 ευρω.. μεγαλη μαχη για μια θεση εργασιας αφου οι τωρινοι λαθραιοι θα νομιμοποιηθουν και αυτοι θα ειναι διαθεσιμοι για τα 250 ευρω μισθο…να θυμισω σε ολους οτι υπαρχει ενα κρατος που το λενε Ισλανδια… αφου εστειλε στον αγυριστο ολους τους νταβατζηδες πρωτιστα απο καναδα, δανια αγγλια και μετα απο γερμανια ,γαλλια και αφου εβαλε φυλακη αρκετους με συνοπτικες διαδικασιες εφτιαξε υπερκομματικη κυβερνηση και με δικο της νομισμα παει σφαιρα η οικονομια της… αλλωστε το ειπε ο γερουν οτι… με το πρωτο μνημονιο σωσαμε το τραπεζικο συστημα της ευρωπης και οχι την Ελλαδα..ενα γκαλοπ με μονη ερωτηση .πιστευετε οτι η Ελλαδα σωθηκε, θα παρετε ενα αποτελεσμα 70-30 …ποιοι θα ειναι με το οχι ??

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Φαίνεται ότι η διεθνής κατάσταση μοιάζει με αυτήν του προηγούμενου αιώνα πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ 1821.ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΑ.

  2. Δεν έχουμε καμία θέση σ αυτή την ΕΕ της Γερμανίας,των ανισοτήτων και των αδικιών. Οσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε θα έχουμε ελπίδες για να ορθοποδήσουμε. Αλήθεια,καμια πορεία από τα κουμούνια στην πρεσβεία της Γερμανίας έγινε;

  3. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΖΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΒΟΖΟ ΓΕΝΗΜΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ

Comments are closed.