ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ» ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ. ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ

Κύριοι Βουλευτές,

Έχουμε τον ίσως καλύτερο λαό στον κόσμο και την παγκοσμίως χειρότερη «πατριωτική» πολιτική εθνομηδενιστή ηγεσία. Όλων ανεξαιρέτως των κατοχικών μνημονιακών υπηρετών.

Χθες: Γράφει ιστορία η Μαρία Σάκκαρη στο τένις, https://www.youtube.com/watch?v=s4FvAy5WOGI

Πριν λίγες μέρες, οι γυναίκες μας δεύτερες στο πανευρωπαϊκό πόλο.

Και «άπειρα» άλλα. Όπως νίκες στους Ολυμπιακούς αγώνες. Θυμηθείτε τον απίθανο αγώνα και την απίθανη απώλεια του χρυσού στους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας από τον κολυμβητή Έλληνα Σπύρο Γιαννιώτη.

Ο συγκλονιστικός τερματισμός του Έλληνα Σπύρου Γιαννιώτη.

http://webtv.ert.gr/athlitika/o-sigklonistikos-termatismos-tou-spirou-giannioti-photo-finish/

Έχουμε όμως επίσης , παγκοσμίως και την χειρότερη «πατριωτική» πολιτική και εθνομηδενιστική ηγεσία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ κομμάτων. Που εσκεμμένα υποδούλωσε την Ελλάδα σε ληστές για την ληστέψουν.

Και που προχωρεί, για κάθε γνώστη των διαχρονικών σχεδίων, είτε άμεσα είτε αντιδρώντας δήθεν, για κομματικά οφέλη, σε ακρωτηριασμό της Ελλάδας. Για την για την οποία άλλοι έδωσαν ποταμούς αίματος. Όλοι χωρίς καμία εξαίρεση.

Όλοι όσοι επίσης δεν επισημαίνουν την υποδούλωση αυτήν, ακόμα και οι καλύτεροι στο κατοχικό καθεστώς, κ. Μαριά. Γιατί δεν σας είδα κ. Μαριά, να κτυπάτε ποτέ τη ρίζα του κακού που είναι η αισχρή υποδούλωση της Ελλάδας στο γερμανικό φασισμό της ΕΕ. Με μισόλογα κ. Μαριά δεν σώζεται ο Ελληνισμός.

Τέλος θα αναλύσουμε μετά εξ ιδίας πείρας, γιατί ενώ η δημόσια διοίκηση διαθέτει ένα από τα καλύτερα και έμπειρα ανθρώπινα δυναμικά στον κόσμο, πάσχει και αχρηστεύεται. Και πώς αυτό γίνεται.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...

9 thoughts on “ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ» ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ. ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ

  1. Έχουμε τον ίσως πιο βλάκα και κακομαθημένο λαό στον κόσμο και την παγκοσμίως χειρότερη «πατριωτική» πολιτική εθνομηδενιστή ηγεσία. Όλων ανεξαιρέτως των κατοχικών μνημονιακών υπηρετών.

  2. @@ εχουμε απ ολες τις αποψεις…

  3. "ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

    Σίγουρα είμαστε οι πρώτοι.
    Το βλέπουμε παντού.
    Εκλέγουμε ικανούς, έντιμους, καταξιωμένους, δουλευταράδες πολιτικούς.

    Καταναλώνουμε με μέτρο προσέχοντας να μην χρεοκοπήσουμε.

    Δεν κάνουμε αυθαίρετη δόμηση.

    Έχουμε τις ομορφότερες πόλεις, καθαρές, με άφθονο πράσινο, πλατείες, φαρδείς δρόμους.

    Αγαπάμε το φυσικό περιβάλλον, δεν πετάμε πλαστικά, κουτιά αλουμινίου,σκουπίδια και μπάζα σε πόλεις, δρόμους, δάση, ακτές.

    Φοράμε ζώνες, κράνη, δεν κορνάρουμε και γενικά σεβόμαστε το οικιστικό και φυσικό περιβάλλον, τηρούμε τον ΚΟΚ.

    ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

  4. Αμορφωτο λαο χωρις αυτοσεβασμο και παιδεια πες το.

  5. META ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΜΠΙΛΛΗ ΣΟΥ ΛΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΜΟΝΟΝ 44 ΕΤΩΝ ΒΡΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΞΕΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΕΤΣΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΕΝΦΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΙΛΛΗ????

  6. ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ,ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Σ'ΑΥΤΕΣ

    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ Η ΔΕΚΑΚΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ…
    "ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ"…

    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΔΗ "ΨΙΘΙΡΙΣΤΕΣ" ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ 120 ΚΛΠ ΚΛΠ…

    ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ…

    ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ Η ΧΩΡΑ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΟΤΑΜΙ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΥΝΟΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ…

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 5-6 ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ….ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΣ…!!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΠΛΟ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ….

  7. ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ? ΠΗΓΕΣ ΠΙΣΩ ΑΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΟΥΝ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΤΕΣ ΘΑ ΜΑΛΑΣΤΟΥΦΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ…Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΚΡΕΜΑΣΕ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ….ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ ΑΡΠΑΖΑΤΕ ΤΑ 150αρικα ΚΑΙ ΤΑ 10αρικα ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΟΣΟΥΝΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΕΣ ΠΙΠΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ …ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΜΑΜΗΣΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΑΣ ΜΑΜΗΣΕ….ΤΕΛΟΣ Η ΓΥΦΤΙΚΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΙΣΟΒΙΑ….

  8. πριτσ πρατσ προυτσ εκανε το πωπουδακι τηs ευταξoυλαs παλια…….
    τωρα πια περδεται αθορυβωs κανει πουουφφφφφφφφφ το πψωρογιδο,,,

Comments are closed.