Αμηχανία και σιωπή περί ευθυνών στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Πυροσβεστικού Σώματος (βίντεο)

Σε ομιλία που δεν κράτησε πάνω από δύο λεπτά, ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής, Σωτήρης Τερζούδης, σημείωσε ότι είναι μία φορτισμένη μέρα για εκείνον.
«Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω το έργο μου. Όσα έγιναν την 23η Ιουλίου μας βύθισαν όλους στο πένθος», δήλωσε, έντονα προβληματισμένος . Πρόσθεσε πως η «Δευτέρα της 23ης Ιουλίου θα είναι μαύρη Δευτέρα για το Σώμα».

Απευθυνόμενος στον νέο αρχηγό της Πυροσβεστικής, Βασίλη Ματθαιόπουλο, τού είπε: «Είναι καθήκον σου να ανυψώσεις το ηθικό του πυροσβεστικού προσωπικού».

Λίγα λεπτά αργότερα ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος έχει αναλάβει και το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά την παραίτηση του Νίκου Τόσκα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «πολλοί βγήκαν να αποδώσουν ευθύνες και να βρουν εξιλαστήρια θύματα όμως να ξέρετε ότι καμία συγκάλυψη δεν θα υπάρξει και ο καθένας θα πάρει την ευθύνη που του αναλογεί», ενώ αναφέρθηκε σε όσους πυροσβέστες έδωσαν τη ζωή τους για να επιτελέσουν το καθήκον τους, όπως «οι πολίτες θέλουν από εμάς».

loading...

3 thoughts on “Αμηχανία και σιωπή περί ευθυνών στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Πυροσβεστικού Σώματος (βίντεο)

  1. ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……..ΧΑ…ΧΑ……ΓΙΑ ΛΑΔΩΜΑ Ν Α Ι.

  2. ΗΛΙΘΙΟΙ!!! ΣΑΣ ΕΝΕΙΜΕΡΟΝΟ ΟΤΙ Ω ΝΕΟΣ ΑΡΧΕΙΓΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΩΣΒΕΣΤΗΚΟΥ ΣΩΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΗΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΥ ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΟΒΙΟΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΑΙ ΚΕΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΙΣ ΝΕΕΣ ΦΛΩΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑΤΟΥΣ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΣΑΤΑΝΗΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΗΝΕΤΕ Η ΑΝΤΗΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΡΕ ΕΚΠΕΤΑΓΜΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ? ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΟΛΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΡΕ ΧΑΣΙΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΔΟΜΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ? ΤΟΣΟ ΜΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΑΣΙΚΛΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙΣ ΤΟ ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΟ ΑΙΔΟΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ?ΦΤΟΥΥ ΣΟΥ ΡΕ ΧΑΣΙΚΛΑ ΑΝΩΜΑΛΕ…… ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΓΑΜΗΕΜΕΝΕ ΧΑΣΙΚΛΗ

Comments are closed.