Νέο Ιταλικό στοπ σε μετανάστες – Εποχή Σαλβίνι, η πατριωτική δεξιά δεν αστειεύεται

Η Μάλτα διέσωσε μια ομάδα 61 προσφύγων και μεταναστών, που επέβαινε σε ένα φουσκωτό, το οποίο είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου πλέοντας στη Μεσόγειο, γνωστοποίησε σήμερα το πολεμικό ναυτικό της χώρας.

«Το φουσκωτό σκάφος έπλεε ακυβέρνητο, καθώς η μηχανή δεν λειτουργούσε. Η βάρκα φαίνεται επίσης ότι είχε αρχίσει να χάνει αέρα» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος νωρίτερα, προσθέτοντας ότι ένας από τους πρόσφυγες περισυνελέγη έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Η επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε ώρες αφότου ο υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία του φουσκωτού, που έπλεε βόρεια στη Μεσόγειο.

«Αποκλειστικές εικόνες από μια λέμβο με 70 μετανάστες, μια βάρκα με πανίσχυρη μηχανή στη θαλάσσια περιοχή της Μάλτας. Άραγε θα παρέμβει κανείς ή θα τους στείλουν για μία ακόμη φορά προς την Ιταλία;» έγραφε ο Σαλβίνι.

loading...

7 thoughts on “Νέο Ιταλικό στοπ σε μετανάστες – Εποχή Σαλβίνι, η πατριωτική δεξιά δεν αστειεύεται

  1. Υπάρχουν και ηγέτες που αγαπούν την πατρίδα τους. Είναι λίγοι, αλλά εκλεκτοί.

  2. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟ
    ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΛΒΙΝΙ

  3. Συμφωνω.Ολα τα σιχαμερα τωρινα και προηγουμενα κομματα καταστρεψαν την χωρα.Δεν παει αλλο.Πρεπει αυτη η χωρα εστω και στο χειλος του γκρεμου να σωθει.Μια εθνικη πατριωτικη κυβερνηση ειναι ακρως επειγουσα.Υπαρχει?Και αν υπαρχει που ειναι.

  4. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΔΟΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΣ ΠΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ Η ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΩΣΕ Η ΜΑΛΤΑ Η Η ΤΑΛΙΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ Η Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΛΠ? ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΝΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΝΕΓΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΚΑΥΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΔΙΕΣΩΣΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΩΣΕ ΔΗΛΑΔΗ? ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ? ΛΑΔΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΟΙ ΣΩΣΙΒΙΑΚΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΗΝ ΛΕΤΕ ΔΙΕΣΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ 10 ΜΑΣΣΕΛΕΣ. ΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΩΣΕ!!!!

  5. Ποιος αστειεύεται; Η Ακροδεξιά; Κι ο κύριος Σαλβίνι; Σιγά!!! Εδώ έπεσε γέφυρα στην Ιταλία, και σκοτώθηκαν τόσοι άνθρωποι, κι ο Σαλβίνι κι η παρεούλα του γλεντάγαν το ίδιο βράδυ σε συνεστίαση της Λέγκας του Βορρά. Ε, αφού είχαν έτοιμη την ορχήστρα και τους μεζέδες να τα αφήνανε; Κρίμα είναι. Στο κάτω κάτω μερικοί Ιταλοί πεθάνανε. Αυτοί φταίγανε. Ας μην περνάγαν απ' αυτή τη γέφυρα. Ελπίζω μόνο το κρασί να μην τους απογοήτευσε τους συναγωνιστές του κ. Σαλβίνι. Να ήταν άφθονο ώστε να πνίξουν τον πόνο τους για τους Ιταλούς που σκοτώθηκαν.

  6. ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΨΑΞΕΙ. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΛΑΘΡΑΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΚΑΨΕ" ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.

Comments are closed.