Είμαι ένας απλός ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ πολίτης. Θα σας βρίζω απο το πρωί μέχρι το βράδυ!

Έγκλημα στου Φιλοπάππου:Η αστυνομια πλεον τους “χαϊδεύει”τους μεταναστες.Αυτη την αισθηση εχω γω.Τους πιασανε ωραια,και τι θα τους κανουνε;;;;;;;Λοιπον δεν ειμαι δημοσιογραφος δεν δουλευω σε πολιτικο γραφειο δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος δεν χρωσταω σε κανεναν.
Ειμαι ενας απλος ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ πολιτης.Θα σας βριζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ!Γιατι ειμαι οργισμενος και θυμωμενος πολυ με αυτα που συμβαινουν γυρω μου.Γιατι δεν αλλαζει αυτος ο γαμ@μενος νομος;Να τους χωνουν μεσα και να μη ξαναβγαινουν ποτέ!Γιατι δεν αλλαζει η νομοθεσια;;; Να χανει ο αλλος το παλικαρι του ετσι;;;Να τοχει μεγαλωσει με αγαπη με κοπο και να του το “φανε”ετσι;Δε μπορω…Αδιανοητο.Και να τους “χαϊδεύουμε “και απο πανω τους φονιαδες!Ο.κ σταματω.Με ξεπερνα το θεμα.Το ολο πραγμα μου φερνει αναγουλα. Μας σκοτωνουν …σκοτωνουν τα παιδια μας….καιγομαστε….πνιγομαστε..Και μας τη λενε και απο πανω! Να κανετε οτι κοιμαστε μας λενε….τωρα θα πουν να δινουμε τα κινητα οταν μας τα ζητανε… σε λιγο θα πουν να καθεστε να σας πηδανε μη φερνετε αντισταση…κλπ. Και μεις καθομαστε και τους ακουμε!!!!!!!!!!!!!!!Τα καθικια!Τους ελεεινους και τρισαθλιους μπιχληδες αριστερους!Τους υποστηριχτες της 17Ν!Και μονο αυτο δεν αρκουσε βρε ΗΛΙΘΙΟι οταν τους ψηφιζατε;Φερατε στα εδρανα της βουλης και κανατε εξουσια τα ΔΥΟ φιδια! Ξεφτυλισμενε λαε και συ!

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Είμαι ένας απλός ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ πολίτης. Θα σας βρίζω απο το πρωί μέχρι το βράδυ!

  1. Πεστα λεβεντη μου.Κατι πρεπει να κανουμε εμεις οι Ελληνες.Ειμαστε μονοι και απροστατευτοι,Οι εθνομηδενιστες δεν αγαπουν οτι ειναι εθνικο,το μισουν για αυτο κανουν αυτα που κανουν αδιαφοροντας το τι λεει ο ελληνικος λαος.γι αυτο τοσο ευκολα και χωρις ενοχες παραδιδουν ιστοριες,και με χαρα γεμιζουν την χωρα με λαθρομεταναστες.Ο βιτσας ειπε οτι δεν θα κανουμε αλλα κεντρα φιλοξενιας αλλα θα τους βαλλουμε σε σπιτια.Αμε?Αυτοι δεν ηρθαν για να φυγουν,θα μεινουν.

  2. Τι γίνεται; Η ΚΕΕΡΦΑ αργεί να βάλει τα πράματα στην θέση τους. Πρόκειται καθαρά για ρατσιστική δίωξη και σύλληψη των αλλοδαπών συμπολιτών μας. Σε διακοπές βρίσκεται ακόμη;

Comments are closed.