Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό

Ανακοίνωση για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τη Δικαιοσύνη να παρέμβει.

Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ”μνημείο χυδαιότητας” το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και καλεί ”τη Δικαιοσύνη να πράξει, επιτέλους, τα δέοντα”.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

“Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό αποτελεί μνημείο χυδαιότητας. Οι αθλιότητες στις οποίες επιδίδεται καθημερινά η συγκεκριμένη εφημερίδα προσβάλλουν ευθέως την ίδια την έννοια της δημοσιογραφίας. Αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να πράξει, επιτέλους, τα δέοντα” .

loading...

5 thoughts on “Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό

  1. Από σήμερα θα επισκέπτομαι καθημερινά το Μακελειό

  2. Συριζοκλανιες. Ο Χίος είναι χρόνια στο κουρμπέτι

  3. Τολματε να απειλειτε και τις εφημεριδες,που θα επρεπε ηδη η δικαιοσυνη να επεμβη για την προδοσια της Μακεδονιας και να σας τουφεκισει εις θανατο για εσχατη προδοσια.Και οχι μονο,αλλα και για την καταντια που φερατε την χωρα.ΑΛΗΤΕΣ.

  4. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974,ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ,ΚΛΑΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ,ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕς ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ,ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΟΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΡΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΨΟΓΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΤΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ,ΑΝΩΨΜΑΛΗ,ΑΘΕΗ,ΑΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΑ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…………….

Comments are closed.