Γιάννης Τσιρώνης! «Όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη, δεν σημαίνει ότι φταίει» (βίντεο)

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, ζήτησε συγνώμη, γιατί όπως ανέφερε, ενώ ως Οικολόγοι ήξεραν κάποια πράγματα, δεν πίεσαν όσο έπρεπε.

«Το ότι αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη, δεν σημαίνει ότι είναι και φταίχτης», σχολίασε ο Γιάννης Τσιρώνης.

Ο μέχρι σήμερα εξαφανισμένος αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, μετά από δεκατέσσερις ημέρες από την τραγωδία στο Μάτι, στις πρώτες του δηλώσεις, επέλεξε να προσφέρει κάλυψη στον Νίκο Τόσκα και στους πρώην αρχηγούς Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, που απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, λέγοντας ότι «δεν σημαίνει ότι όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη φταίει για ότι συμβαίνει».

Όπως είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ΑΝΤ1 «δεν μπορούμε να λέμε ότι όλα έγιναν καλά καμωμένα, όταν υπάρχει έστω και ένας νεκρός».

Αναφορικά με τη στάση των Οικολόγων, τους οποίους και εκπροσωπεί, ανάφερε, «εμείς οι Οικολόγοι ζητήσαμε συγνώμη. Νιώθουμε την ανάγκη, εμείς οι οικολόγοι να ζητήσουμε συγνώμη, γιατί εμείς κάποια πράγματα τα ξέραμε. Δεν πιέσαμε όσο έπρεπε».

loading...

4 thoughts on “Γιάννης Τσιρώνης! «Όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη, δεν σημαίνει ότι φταίει» (βίντεο)

  1. Δηλαδή κατά την γνώμη των κυβερνώντων ΗΛΙΘΙΩΝ , μπορεί να λέμε ότι είναι νεκρός , αλλά δεν νοείται ότι είναι τελείως νεκρός , γιατί κάνει τον νεκρό για λόγους ηθικής τάξης

  2. Οχι κανει τον νεκρο υποκεινουμενος απο ετεροκλητους ακροδεξιους για να ενοχοποησει την υπεροχη κλικα των συριζοανελ.Αυτοι φιλοι μου δεν πιανονται απο πουθενα,ειναι απατεωνες,αχρηστοι,ανικανοι και οσα γινονται εναντιον τους γινονται υποκεινουμενα.Υπεροπτες,αλαζονοι,ξερολες και απατριδες.Ξεζουμισαν την ελληνικη οικονομια,μας φτωχευσανε,μας προδοσανε.Καμμια μεριμνα για την ασφαλεια του Ελληνα.Τωρα αν ηταν να προστατεψουν κανενα χοτ σποτ λαθρομεταναστων θα τους σωζανε μεχρι τελευταιο.Αλλωστε το ΝΑΤΟ απαγορευσε τον Καμμενο να στειλει στρατο,σιγα τωρα Ελληνες ειναι.

  3. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΛΑΤΡΗ ΤΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ….ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΣΥΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΕΡΕΚΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΤΡΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΕΤΣΙ? ΑΡΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑΚΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ….ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

  4. ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ !

    ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ ΠΟΥ ΛΑΛΗΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΦΑΙΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΕΛΑΗΔΟΥΣΑΝ …..ΦΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΕ Ο …… ΑΕΡΑΣ ΚΙ' ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΕΤΣΙ ΚΟΠΑΝΕ ΤΣΙΡΩΝΗ ??

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ !

    ΠΟΙΟΝ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ??

    ΕΙΣΘΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ !

    ΕΚΕΙΝΗ Η ΓΙΔΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ??

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΑ- ΜΠΛΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΙ' ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ, ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟ- ΤΟΜΑΡΑ ?

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ, ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ…

    ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !

    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ?

    ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ! ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΘΛΙΟΙ ΕΙΣΘΕ ?

    ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΤΕ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ, ΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….

    " ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ…"

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.