Ο Εβραικος-Φεμινισμός και η θηλυκοποιηση της Δύσης

Ένα ακόμα παράδειγμα του πώς ο δυτικός πολιτισμός διαβρώνεται από την παρουσία των αλλοδαπών και το δόγμα της «Ισότητας». Όπως γράφει η αρθρογράφος, Αγγλίδα δασκάλα και «προοδευτική», σε ένα σχολείο πολυπολιτισμικό / πολυφυλετικό και σε μία χώρα όπου οι γυναίκες υπερτερούν αριθμητικά των ανδρών με 51% έναντι 49%, δεν έχει νόημα να διδάσκεται π.χ. το «Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ», η νουβέλα φανταστικής λογοτεχνίας του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον. Λέει λοιπόν, το σχόλιο:

Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα είναι ότι ο φεμινισμός και η τριτοκοσμικοποίηση δουλεύουνε μαζί. Συχνά ακούμε τη φράση “γυναίκες και μειονότητες”, “ρατσισμός και σεξισμός”, κ.λπ. Όσο μεγαλύτερη επιρροή έχουν οι γυναίκες σε μία κοινωνία, τόσο περισσότερο σε αυτή την κοινωνία θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή οι μειονότητες και το αντίστροφο. Η πλειοψηφία αυτών που ψηφίζουν υπέρ της «διαφορετικότητας», της πολυπολιτισμικότητας και των αριστερών κομμάτων είναι γυναίκες. Για παράδειγμα, μόνο το ένα τρίτο των ψηφοφόρων των Σουηδών Δημοκρατών ή των Γερμανών ψηφοφόρων του AFDείναι γυναίκες.

Γιατί; Επειδή οι γυναίκες πληρώνουν μόνο το 30 τοις εκατό των φόρων, αλλά λαμβάνουν την συντριπτική πλειοψηφία των επιδομάτων πρόνοιας, συντάξεων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, και επωφελούνται από τις ποσοστώσεις «διαφορετικότητας» / «θετικής δράσης» σε θέσεις εργασίας, έτσι ώστε υποστηρίζουν συχνά άλλες παρασιτικές ομάδες και συχνά εργάζονται μαζί τους για την επέκταση του κράτους πρόνοιας και τις πολιτικές θετικής δράσης / διαφορετικότητας.

Βασικά, πολλές γυναίκες και μειονότητες έχουν παρόμοια (παρασιτική) συμπεριφορά και παρόμοιους στόχους («μεγάλο κράτος» / μεγαλύτερη εξάρτηση από το κράτος, πολιτική «κατά των διακρίσεων», περισσότερο ποσοστώσεις, περισσότερους φόρους, περισσότερα επιδόματα, περισσότερο «δώσε μου, δώσε μου»). Επίσης, και οι δύο φοβούνται πιθανολογούμενη βία από λευκούς αρσενικούς. Έτσι, βασικά οι λευκοί άνδρες στη Δύση δέχονται επίθεση από έναν συνασπισμό των δικών τους γυναικών που εργάζονται μαζί με τις μειονότητες.

Ρίξτε μια ματιά σε διαδήλωση υπέρ της μετανάστευσης (πολλές γυναίκες)

και σε διαδήλωση κατά της μετανάστευσης (πολύ λίγες γυναίκες)

Υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του επιπέδου της γυναικείας επιρροής στις προηγμένες κοινωνίες και της τριτοκοσμικοποίησης αυτών των κοινωνιών. Θα δείτε το άνοιγμα των συνόρων και την εξάπλωση μεταναστών χαμηλού IQ στις πιο φεμινιστικές / θηλυκοποιημένες κοινωνίες, όπως στη Σουηδία, στη Νορβηγία, στον Καναδά, στην Βρετανία, στις ΗΠΑ, στην Γερμανία, κλπ Ρίξτε μια ματιά στην Σουηδία – την πιο φεμινιστική χώρα στη Γη – δέχθηκε πολύ περισσότερους πρόσφυγες ανά κάτοικο από την ίδια τη Γερμανία. Είναι νούμερο 1 στην Ευρώπη στη αποδοχή προσφύγων ανά κάτοικο. Και πολλοί άνθρωποι χαρακτηρίζουν την Γερμανία τρελή που δέχεται χιλιάδες μουσουλμάνους πρόσφυγες. Λοιπόν, η Σουηδία είναι ακόμη πιο τρελή από τη Γερμανία.
Η γυναίκα επιρροή στην κοινωνία συσχετίζεται με το επίπεδο της ‘ξενοφοβίας’ στην κοινωνία.

Οι πιο ξενοφοβικές και κατά της μετανάστευσης χώρες είναι εκείνες χωρίς φεμινισμό, όπως το Ισραήλ (με πολλούς τρόπους Ισραήλ είναι πολιτισμικά παρόμοιο με τις ΗΠΑ πριν την δεκαετία του ‘60), οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, οι αραβικές χώρες, η Ιαπωνία, η Κορέα, η Ταϊβάν, η Κίνα, κ.λπ.

1. Μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες είναι πιο φιλικές προς τους ξένους / ανθρώπους που δεν ανήκουν στην ομάδα τους.

2. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες είναι πιο πρόθυμες να δωρίσουν σε αλλοδαπούς που έχουν ανάγκη (οι γυναίκες είναι πιο αλτρουιστικά άτομα απέναντι στους ξένους / πρόσφυγες που έχουν ανάγκη). Επομένως, μια χώρα με μεγάλη γυναικεία επιρροή θα είναι πιο αλτρουιστική απέναντι στους ξένους.

3. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες είναι πιο εξισωτικές (egalitarian) από τους άνδρες. (Όπου equalitarianism είναι το δόγμα περί «ισότητας» της ανθρωπότητας. Δεν υπάρχουν διαφορές, όλοι είμαστε «ίσοι». Ακριβέστερα πρόκειται όχι για ισότητα, αλλά για εξισωτισμό. Διάβασε εκτενέστερα: Equalitarianism. Ο εξισωτισμός ως επανάσταση κατά της Φύσης).

4. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες είναι λιγότερο συντηρητικές, λιγότερο “ρατσιστικές” και λιγότερο τιμωρητικές από τους άνδρες.

5. Μελέτες δείχνουν ότι το 75 τοις εκατό των προσήλυτων στο Ισλάμ στη Βρετανία και τις ΗΠΑ είναι γυναίκες, καθώς και η πλειοψηφία αυτών που ζευγαρώνουν με άτομα της μαύρης φυλής.

Έτσι, δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο που εβραϊκές οργανώσεις υποστηρίζουν τον φεμινισμό στις δυτικές χώρες, αλλά δεν τον υποστηρίζουν για τη δική τους χώρα.

Η θεωρία μου είναι ότι αν θέλετε να καταστρέψετε μια εθνοτική ομάδα, απλά αυξήστε την γυναικεία επιρροή σε αυτή την ομάδα. Αυξήστε την πολύ. Και βουαλά! Δεδομένου ότι οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για την εθνικότητα τόσο πολύ, και δεν είναι ‘ξενοφοβικές’, η χώρα θα ανοίξει τα σύνορα, και θα καλωσορίσει τον καθένα. Ως μπόνους, θα πάρετε επίσης αρνητικό ρυθμό γεννήσεων για την θηλυκοποιημένη ομάδα υποδοχής.

Όλα τα είδη των άλλων εθνοτικών, θρησκευτικών και φυλετικών ομάδων θα έρθουν μέσα και θα αρχίσουν να συναγωνίζονται για την κυριαρχία. Η θηλυκοποιημένη εθνοτική ομάδα υποδοχής αναμένεται να γίνει μειονότητα στην ίδια τους τη χώρα.

ο φεμινισμός και η τριτοκοσμικοποίηση δουλεύουνε μαζί. Συχνά ακούμε τη φράση “γυναίκες και μειονότητες”, “ρατσισμός και σεξισμός”, κ.λπ. Όσο μεγαλύτερη επιρροή έχουν οι γυναίκες σε μία κοινωνία, τόσο περισσότερο σε αυτή την κοινωνία θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή οι μειονότητες και το αντίστροφο. Ηπλειοψηφία αυτών που ψηφίζουν υπέρ της «διαφορετικότητας», της πολυπολιτισμικότητας και των αριστερών κομμάτων είναι γυναίκες. Για παράδειγμα, μόνο το ένα τρίτο των ψηφοφόρων των Σουηδών Δημοκρατών ή των Γερμανών ψηφοφόρων του AFD είναι γυναίκες.

Μετά τα τραγικά γεγονότα στην Κολωνία που θα έπρεπε να ξεσηκώσουν τις γυναίκες, τις Ευρωπαίες «χειραφετημένες» ίσες με τον άνδρα γυναίκες, αλλά φευ… Όταν η γυναικείο φύλλο εξευτελίζεται από τριτοκοσμικούς και μη Λευκούς γηγενείς, αποδεικνύεται πόσο ανίατη είναι η αριστερή ιδεολογική πανούκλα, πόσο τα σκιάζει όλα η φοβέρα και απειλή της «ξενοφοβίας» και πόσο τα περιβόητα «δικαιώματα» των γυναικών, αλλά και η απλή λογική πάνε εκδρομή) – διαβάζαμε τα εξής θλιβερά:   

Στην Αμερική, ο Ομπάμα τράβηξε πάνω από το 70 τοις εκατό των ψήφων των ανύπαντρων γυναικών. Το σχέδιο είναι το ίδιο στην Ευρώπη. Αναρωτιέται κανείς πόσες από αυτές τις γυναίκες που δέχτηκαν επιθέσεις στην Κολωνία, έλαβαν μέρος σε διαδηλώσεις τύπου “Refugees Welcome” και προέβηκαν σε δηλώσεις «ανθρωπιάς» και «αντιρατσισμού» στα social media. Οι σύγχρονες νεαρές γυναίκες, είναι αποσυνδεδεμένες από το φυσικό τους ρόλο ως σύζυγοι και μητέρες, ψηφίζουν συνήθως αριστερά, και ιδού το αποτέλεσμα: όχλοι βάρβαρων πλιατσικολόγων να σέρνονται πάνω από ένα άγονο και σάπιο πολιτισμό που ξεψυχάει.

Στις πρόσφατες εκλογές στην Αυστρία το σύστημα γλύτωσε την… καρδιακή προσβολή από το «σοκ της ακροδεξιάς», χάριν της γυναικείας ψήφου..

Τα αποτελέσματα έδειξαν την προτίμηση που έδειξαν οι γυναίκες στον αριστερό υποψήφιο. Αν και θα έπρεπε οι γυναίκες να στηρίζουν «με τα χίλια» υποψηφίους που έχουν αυστηρό πρόγραμμα για τους τριτοκοσμικούς «μετανάστες» και υπόσχονται μεγαλύτερη ασφάλεια, συμβάλουν στην καταστροφή της Ευρώπης και δείχνουν να είναι πιο “ξενόφιλες” από τους άνδρες, προφανώς εξαιτίας του συναισθηματισμού τους και για αυτό υπερεκπροσωπούνται στις τάξεις των φιλανθρωπικών οργανώσεων και ομάδων που βοηθάνε τους «πρόσφυγες» και τα παρόμοια. 
Η εθνοκτόνος μητριαρχία πρόδωσε την Μακεδονία και διαμελιζει την Ελλάδα μερος γ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η εθνοκτόνος μητριαρχία πρόδωσε την Μακεδονία και διαμελιζει την Ελλάδα



Η εθνοκτόνος μητριαρχία πρόδωσε την Μακεδονία και διαμελιζει την Ελλάδα μερος β

Η Εθνοκτόνος Μητριαρχία Πρόδωσε Την Μακεδονία Και Διαμελιζει Την Ελλάδα Μερος Β

Σε πανικό η Νέα Τάξη Πραγμάτων με τα  νέα  λογότυπα προσπαθεί  με Ύβρεις, με απειλές κατα της ζωης μου, (και των κατοικίδιων μου)

να επιτύχει την αφαίρεση τους και την Οριστική διακοπή της στηλης.

 

Μετα απο την αλλαγη στο λογοτυπο της ακομματιστης Ελληνοχριστιανικης στηλης επικρατεειν η απολλυσθαι, την Πεμπτη 12 Ιουλιου 2018, αρχισαν οι νεοταξιτες εκ νεου της απειλες και τους εκφοβισμους. 

Εδω και ημερες δεχομαι εκ νεου απειλες για την ζωη μου, απο τους νεοταξιτες για να κατεβασω το νεο λογοτυπο της στηλης Επικρατεειν η Απολλυσθαι. 

Φυσικα απαιτουν οι εγκληματιες παρακρατικοι, παραδικαστικοι και μελη εγκληματικων οργανωσεων να σταματησω οριστικα να γραφω. 

Τηλεφωνουν μεχρι και τεσσερις φορες την ημερα οι μπραβοι και τα τσιρακια τους,

Εντρομοι οι προδοτες της νεας ταξης πραγματων ξερουν πολυ καλα απο ποιον κινδυνεουν πραγματικα.


Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι μεταξυ αλλων ειμαι ο μοναδικος Ελληνας σε ολοκληρο τον κοσμο ο οποιος προτεινει αυτον τον συνδυασμο στο λογοτυπο του, για να επιβιωσουμε ως εθνος.

Η απαντηση μου ειναι η ιδια, μεχρι την τελευταια μου πνοη θα συνεχισω τον αγωνα μου για την απελευθερωση της πατριδος.  

Μεσα σε ολα εχουν επιστρατευσει, σε καθημερινη βαση στο ιστολογιο, τον παγανιστη, υπαλληλο των χαριτζηδων.

Καθε βραδυ επι χρονια βαζουν τον απατεωνα, τον αγραμματο Τουρκομογγολο πρακτορα της Μιτ, τον μεγαλυτερο απατεωνα στην επικρατεια, τον σιχαμερο αθιγγανο Αρτεμη Ψωρρα να βριζει χυδαια την ηθικη 
και μοναγαμικη μητερα μου, η οποια δεν βρισκεται στην ζωη. (1)

Βλεπεις οι υπηρεσιες και οι αρχες κανουν τα στραβα ματια οταν προκειται για εμενα τον ακομματιστο Ελληνα εθνικιστη, και ας εχουμε περιυβριση νεκρου, και προσβολη της Χριστιανικης Θρησκειας.

Ολα αυτα σε καθημερινη βαση επι χρονια.

Η μητερα μου ηταν μια γυναικα παλαιων αρχων οπως πολλες αλλες οι οποιες γεννηθηκαν κατα τον β παγκοσμιο πολεμο.

Δεν δεχομαι απο εγκληματιες και ανθελληνικες εγκληματικες οργανωσεις να ομιλουν για εμενα.

Η προσφορα μου στην πατριαδα ειναι γνωστη.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.


Ειτε αντιδρασουμε ειρηνικα, ειτε δυναμικα, ειτε βιαια και οι τρεις περιπτωσεις απαιτουν υψηλη παιδεια και ηθος ωστε να υπαρχουν οι δυνατοτητες ουσιαστικης αντιδρασεως. 


Απο τα παναρχαια χρονια οι προαιωνιοι εχθροι του εθνους μας για να εξουσιαζουν τον Ελληνικο λαο επιθυμουσαν να ειναι μεσα στην αμαθεια και στην διαφθορα. 

Μονον σε τετοιου ειδους ατομα ηταν και ειναι σε θεση  να επιβαλουν την εξουσια τους οι εχθροι του Ελληνισμου. 

Στην πατριδα μας για πρωτη φορα στα παγκομια χρονικα γινεται πολεμος χωρις παραδοσιακα οπλα. 

Εχουμε κανονικα νεκρους απο τον πολεμο, ομως αυτη
την φορα δεν ειμαστε αντιμετωποι με οπλα, αρματα, αεροπλανα, πλοια κλπ.

Οι παναρχαιοι εχθροι αλλαξαν τα μεσα του πολεμου και μετεφεραν τα πεδια των μαχων, σε αλλα επιπεδα.


Οι μαχες γινονται σε πνευματικο, ηθικο, κοινωνικο, οικονομικο, διαδικτυακο επιπεδο. 

Αυτο το εκαναν διοτι διαπιστωσαν επι τοσους αιωνες οτι ειναι πολυ δυσκολο να νικησεις ολοκληρωτικα τους Ελληνες. 


Κατα γενικη διαπιστωση των πραγματικων Ελληνων  και οχι των δειλων απαιδευτων ραγιαδων σε αυτο το νεο ειδος πολεμου και στον κλαδο των μμε και του διαδικτυακου πολεμου ο καλυτερος μαχητης του Ιησου Χριστου και της Ελλαδος αναδειχτηκα εγω o Αγγελος Γιαννοπουλος μεσα απο την Ελληνοχριστιανικη στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι.  

Τον Απριλιο του 2018 η Ελληνοχριστιανικη στηλη Ελλας, Ισχυς δια της γνωσεως (Επικρατεειν η Απολλυσθαι) συμπληρωσε 12 συναπτα ετη. 

Τα 8 χρονια κατα τα οποια ειμαι στο διαδικτυο η στηλη εγινε η κορυφαια σε ολη την Ελλαδα. 

Αυτο αποδειχτηκε απο την μεγαλη επισκεψιμοτητα, τα σχολια,τα εμαιλ των Ελληνων, τον πολεμο τον οποιο εκαναν, τις αδικιες και τις πλεκτανες τις οποιες προκαλεσαν εις βαρος μου.

To αποτελεσμα ηταν να χασω ολη μου την περιουσια εσκεμμενα απο μια μεγαλη εγκληματικη οργανωση-παραδικαστικο κυκλωμα, εξαιτιας της διαδικτυακης μου προσφορας στην πατριδα.


Ακομη μεταξυ αλλων επι χρονια δεχομαι υβρεις, απειλες στα σχολια, στα εμαιλ, στο τηλεφωνο κλπ, καθως και καθε ειδους αδικη συκοφαντια. 

Σχεδον ολα τα προαναφερομενα εχουν συμβει και σε αλλους. 


Με εντολη των εωσφοριστων της νεας ταξης 

ολα 

τα

ψευτοπρατριωτικα ιστολογια δεν εβαλαν ποτε ουτε μια ιστορικη μου εργασια, ουτε ενα αρθρο μου.

Αυτο το κανουν κατα γενικη παραδοχη γιατι ειμαι ο μονος ο οποιος φοβουνται και τους προξενω την μεγαλυτερη και πιο ουσιαστικη φθορα-ζημια.

Στην πραξη αθορυβα και μεθοδικα αρκετοι Ελληνες γονεις ακολουθουν τις υποδειξεις μου για την δημιουργια νεων Ελληνων ανωτερης και ανωτατης ποιοτητας. 

Για αυτους τους λογους για να μην με μαθουν και οι ελαχιστοι οι οποιοι δεν με γνωριζουν αρνηθηκαν πεισματικα, για ανθρωπιστικους και χριστιανικους λογους να βαλουν ακομη και ενα κοινωνικο αρθρο με το προσωπικο μου προβλημα.

Ολα αυτα την ωρα που ειμαι μια ανασα απο τον αδικο και μαρτυτρικο θανατο.

Μονον ενα ιστολογιο σε ολη την Ελλαδα δεχτηκε να με υποστηριξει.


Μεσα σε ολα οι εγκληματιες του παραδικαστικου και οι υπολοιποι γραφειοκρατες ; Δικαστες και εισαγγελεις  αρνουνται να εφαρμοσουν τους υποτιθεμενους νομους για να μην αποζημιωθω με βαση τα αδιασειστα στοιχεια μου. (1)

Μαλιστα ενω εχουν τα στοιχεια μου και την διευθυνση μου δυο χρονια πριν να μεινω αστεγος εκαναν ολα τα δικαστηρια ερημην μου, χωρις να μου φερνουν καμια απολυτως κληση.

Αυτο για να μην δικαιωθω ποτε και για να αθωωνονται τα μελη της εγκληματικης οργανωσεως.

Τεσσερις φορες πηγα και ζητησα τον λογο και ξαναεδωσα τηλεφωνα και διευθυνση αλλα ματαια, αδικος κοπος.



Οι νεοταξιτες μεταξυ αλλων δεν μου δινουν ουτε το κοινωνικο επιδομα καθως ολες οι τραπεζες μου ζητησαν λογαριασμο Δεη και σταθερου τηλωφωνου. 


Μεσα στην απολυτη απελπισια και μεσα στο απολυτο αδιεξοδο χωρις εργασια και χρηματα αναγκαστηκα να πουλησω το τελευταιο μου σημαντικο περιουσιακο στοιχειο αξιας 80000 ευρω, στην τιμη των 5000 ευρω για να παραμεινω ενα ακομη ετος στην ζωη. 

Σε αυτον που πουλησα το σπιτι μου εναντι 5000 ευρω οταν εμεινα αστεγος  αφησα τα πραγματα μου αξιας 20000 ευρω στην αποθηκη του. 


Παρα τις προσωπικες μου υποδειξεις, εκεινος αφηνε την πορτα της αποθηκης ανοιχτη και δεν την κλειδωνε.

Το αποτελεσμα ηταν να μου κλεψουν ολα μου τα πραγματα. 


Για μια ακομη φορα οι προδοτες ανθελληνες παραδικαστικοι δεν εκαναν απολυτως τιποτα,
Οι αιτιες για ολα αυτα ειναι πλεον και με παρα πολλες αποδειξεις, γνωστες σε αρκετους Ελληνες γιατι με διωκουν θανασιμα οι νεοταξιτες. 
 
Οι λογοι οπως αναφερουν οι ιδιοι οι πραγματικοι Ελληνες αναγνωστες ηταν οι πολλες και πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις, τις οποιες δεν εχουν διαβασει ποτε σε κανεναν Ελληνα και κενο καθηγητη.

Με αυτες τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις τους ενθουσιαζω-εμπνεω ωστε να εφαρμοσουν τις μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.

Ακομη οι Ελληνες αναγνωστες αναφερουν κατι ακομη πολυ σημαντικο, οτι μεσα απο αυτες τις ιστορικες μου εργασιες κραταω πολυ υψηλα το ηθικο των Ελληνων, στην πιο δυσκολη ιστορικη στιγμη για το εθνος.

Ομως εγω ειμαι ο πιο υπερηφανος Ελληνας γιατι εκτος απο ολα αυτα τα οποια αναφερουν προσφερω και μερικα ακομη υπερπολυτιμα πραγματα. 

Ενα απο αυτα ειναι οτι μεσα απο τις εργασιες μου, ειμαι ο μοναδικος σε ολοκληρο τον κοσμο που σας προσφερει τις λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.  





Διαβαστε σχετικα στην εικονα την οποια ακολουθει. Ειναι το λογοτυπο της στηλης μου εδω και χρονια.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΣΙΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ.


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

 OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

(1) 

Ειναι γνωστο οτι οι Τουρκοι δεν φημιζονται ως λαος για την ευφυια τους. 


Το μονον το οποιο εχουν να επιδειξουν ανα τους αιωνες ειναι μονον γενοκτονιες και σφαγες ειδικα εις βαρος του ελληνικου εθνους. 

Για αυτο λοιπον μεταξυ αλλων στρατολογησαν και εναν ομοεθνη τους Τουρκοαθιγγανο, ο οποιος δεν επετυχε να τελειωσει ουτε την τριτη δημοτικου.


Οι παντες πλεον γνωριζουν οτι στα νησια του Βορειου και του Νοτιου Αιγαιου στην Κω, στην Ροδο, στην Λεσβο,  καθως επισης και στην Ηπειρωτικη Ελλαδα υπαρχει ενα δικτυο παρα πολλων τουρκων πρακτορων. 



Ολοι αυτοι οι πρακτορες εχουν ως βασικο στοχο την διασπαση και τον αφανσιμο της Ορθοδοξιας. 


Μαλιστα οι περισσοτεροι πιστευουστο Φοινικικο-εωσφορικο δωδεκαθεο.


Ειναι δεδομενο ότι σε κάθε εποχη οι νεοταξιτες δεν μας πολεμουν μονον με τα οπλα στελνωντας διαφορους λαους εναντιον μας όπως περσες, ρωμαιους, γοτθους, αγαρηνους και εκατοντάδες αλλους λαους. 



Ταυτοχρονα σε κάθε εποχη μαζι με τους 
πολεμους, μας πολεμουσαν και σε πνευματικο, ηθικο επιπεδο, δημιουργώντας διαφορες αιρεσεις.
 

 

Οι αιρεσεις ειναι ενα πραγμα που είναι πολύ πιο επικινδυνο από έναν αιματηρο πολεμο η από αιματηρους πολεμους.
 



 
Αυτο διοτι απειλουν με ολοκληρωτικο αφανισμο το Ελληνικο εθνος διοτι το καταστρεφουν αρχικα σε πνευματικο-ηθικο επιπεδο και εν συνεχεια σε πολιτικο-στρατιωτικο και κοινωνικο. 


Αυτοι λοιπον ειναι οι λογοι για τους οποιους ενας βρωμερος αθιγγανος, απατεωνας, παταει λασπες εναντιον μου και εις βαρος της Ορθοδοξιας.


Ενας απο αυτους που καταγγελει την δραση των τουρκων πρακτορων στην Ελλαδα ειναι ο Παναγιωτης Αποστολου.  

ΣΕ ΤΑΡΑΧΗ Ο ΧΑΡΙΤΖΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – Ξυπνήστε ρε

(2) 

Ο χριστιανισμος σε εξευγενιζει, σε ισορροπει,

διοτι

 

 ηρεμει,ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές, τις γεμίζει με αγαπη για τον συνάνθρωπο, την ζωη και κάθε τι ωραίο. 
 
Η ταξη του Χριστου ειναι το αλφα και το 

 

ωμεγα για την εθνικη και την ατομικη μας επιβιωση.
Τις εποχες που ηταν ντυμενες οι Ελληνιδες το Ελληνικο εθνος μεγαλουργουσε και ηταν στην κορυφη του κοσμου.

Ημασταν ως εθνος στην κορυφη του κοσμου, και ειχαν την ψυχικη-ηθικη δυναμη οι προγονοι μας να υπερασπιστουν επι αρκετους αιωνες την πατριδα μας απο πολλους εξωτερικους εχθρους.


 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 

Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 

Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 


Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
 
 
 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων.
 
Μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
 
 
Εντούτοις με οπλο τα χρηστα ηθη και την σωστη παιδεια,μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
 
 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 
 
 
Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. 

Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 
 
Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 
 
 
Ακομη και ο Αλεξανδρος με πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος  πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.
 

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο
πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας, είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται
,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 
 
 

Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες (φιλοσοφους, σοφιστες) που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης, αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.
 
 
Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες. 
 
 
Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. 

loading...

8 thoughts on “Ο Εβραικος-Φεμινισμός και η θηλυκοποιηση της Δύσης

  1. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΟΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΘΕΣΜΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΤΗ ….

    ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 30 ΑΡΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ….

    ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ….

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ

    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ". ΑΥΤΗ Η "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ…ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ…"ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ" ΤΩΝ…"ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ", ΤΗΣ…"ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε." ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ …"ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ", ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ…"ΠΡΟΣΧΗΜΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ…"ΠΕΣΕΙ"…

    Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ…"ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ" Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ…"ΑΛΛΟΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙ "ΤΡΑΒΑΕΙ" Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ…"ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΕΣ" ΚΑΙ…"ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΟΥΜΕ" ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ…"ΠΑΘΕΙ", ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΚΑΝΕΙ" ΚΑΤΙ…ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ "ΕΥΘΥΝΕΣ" ΤΟΥ…

    …ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ…"ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ" ΣΤΑ…ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΑΚΑΡΙ" ΣΤΟΝ…"ΑΗ ΕΥΛΑΜΠΙΟ", ΣΤΟΝ…"ΑΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟ", ΣΤΟΝ… "ΑΗ ΟΝΟΥΦΡΙΟ", ΣΤΟΝ…"ΑΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ", ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ…"ΠΟΔΙ" ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ… "ΣΩΣΕΙ", ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ…"ΚΟΥΛΟΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ…"ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ" ΛΟΓΩ…"ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ"…

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΚΟΜΜΑΤΑ" ΚΑΙ Η…"ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ… "ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ" ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΧΑΡΟ" ΚΙ' ΕΜΕΙΣ…"ΨΑΧΝΟΥΜΕ" ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ" ΤΙΣ …"ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ" ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ…"ΜΟΥΝΟΥΧΙΑ", ΓΙΑ ΟΛΑ …"ΦΤΑΙΕΙ" Ο ΣΩΡΡΑΣ…

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ…"ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ", ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…

    Ο…"ΜΟΝΟΣ" ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ…"ΣΩΣΕΙ", ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…"ΕΑΥΤΟΣ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…"ΑΓΙΟΣ"…

    ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ "ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ "ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    …ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ…"ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ" ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΠΑΡΕΔΩΣΕ" Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΙΑ…"ΑΛΛΗ" ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ…"ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ" ΚΑΙ ΟΙ…"ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ" ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ"…

    …ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ…"ΦΤΥΣΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ …"ΜΑΛΑΚΕΣ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ "ΧΡΙΣΤΟ", ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ "ΚΑΝΟΝΑ ΖΩΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ, 164 "ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ", ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΤΙΜΟΥΣΑΝ" ΚΑΙ "ΤΗΡΟΥΣΑΝ".

    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ…"ΑΠΟΔΟΜΗΘΟΥΝ" ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ "ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ" ΜΕ ΤΟ…"ΖΟΡΙ" ΜΙΑ…"ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΔΟΓΜΑ" ?

    ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ", ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ…"ΘΕΟΣ", ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ…"ΥΠΟΤΑΓΗΣ"(ΔΟΥΛΟΣ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ…"ΘΕΟ" ?

    ΑΝ …"ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ" ΤΑ 164 ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ "ΖΩΗ" ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ…"ΘΕΟΣ"…

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΟΝ "ΘΕΟ" ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ…"ΠΙΣΤΗ" ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ… "ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ"…"ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ…"ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΜΕ …"ΠΤΥΧΙΟ"…

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" ΣΕ…"ΜΕΤΡΗΤΑ" ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.", ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 5,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΤΟ…"ΧΡΕΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 "ΔΙΣ" ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ…"ΧΡΕΟΥΣ", ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ…"ΑΣΗΜΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ… "ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΕΙ" ΑΛΛΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΝΑ ΣΟΥ…"ΘΥΜΙΣΩ" ΟΤΙ, Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.", ΑΠΟ ΤΟ 1841, ΕΙΝΑΙ…"ΜΕΤΟΧΟΣ" ΤΗΣ… "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ…"ΕΚΔΙΔΕ" ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ …"ΚΑΤΕΙΧΕ" ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ…"ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ" ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ, Ο "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ" ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ…

    ΔΗΛΑΔΗ…"ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΕΝΑΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ" ΚΑΙ…"ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ" Ο…ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ…

    ΤΙ…"ΔΟΥΛΕΙΑ" ΕΙΧΕ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΜΕ ΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΦΙΛΕ 2.16μ.μ.?…

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ…"ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ" ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΚΑΙ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ" ΝΑ …"ΠΑΨΟΥΜΕ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ…"Α Θ Ω Ο Ι", ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΣΑΝ "ΓΕΝΟΣ" ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ "ΔΙΑΠΛΑΤΑ" ΤΗΝ "ΠΟΡΤΑ" ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ…"ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΜΑΘΕΙ" ΣΤΙΣ…"ΠΟΥΣΤΙΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ "ΑΝΑΓΚΗ" ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ…

    …ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ…"ΧΑΜΠΑΡΙ" ΤΟΥΣ…"ΛΥΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ…"Π Ρ Ο Β Ι Α"…

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  4. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΤΑΣΦΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ,ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΖΗΣΑΝ ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΛΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΙΧΝΟΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…,

    ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΖΑΡΙΑ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  5. Μέσα σε κονσερβοκούτι παγιδεύτηκε η μυρωδάτη κλανιά του Ευταξία σε εκπομπή του ΑλφειοκόΠανου
    Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας της εορτής του καψίματος του Καρνάβαλου Γιάννη Ψευτοπατεράκη,και ενώ μιλούσε ο λόγιος Ευταξίας έπαθε κόψιμο και σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Στον δρόμο έριξε μιά ξεγυρισμένη κλανιά που τρομοκράτησε τον οικοδεσπότη Πίσσα κ πουπούλα. Προσέξτε, δεν τελείωσε τη κλανιά τη μαζεψαν με το υπερόπλο και την αφιέρωσαν στο Δία, απο τότε μέχρι σήμερα στίς τελετές και τις ορκομοσίες,ανοίγουν το κονσερβοκούτι και φωνάζοντας ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ διαχύεται η κλανιά στον αέρα και ο Δίας ευχαριστεί τον Ευταξία για την προσφορά του …

  6. Μάκης Κονδυλόπουλος- Μόναχο, Γερμανία

    Μάρτιος 2012, παίρνω την γυναίκα μου από το χέρι και με πολύ φόβο και πόνο στην καρδιά αφήνω την Ελλάδα, την οικογένεια και τους φίλους μου πίσω. Δεν άντεχα να με κατακρίνουν που έμεινα χωρίς δουλειά «ολόκληρος άντρας». Δεν μπορούσα να σκεφτώ ούτε λεπτό ότι θα αναγκαζόμουν να δανειστώ χρήματα από γνωστούς και φίλους ή να μείνω πάλι σαν έφηβος με τους γονείς μου. Μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά οι πρώτες ρατσιστικές συμπεριφορές που αντιμετώπισα έντονα όταν ήρθα στην Γερμανία ήταν από Έλληνες! Ναι, οι συμπατριώτες που υποτίθεται ότι θέλουν να βοηθούν τους Έλληνες που φτάνουν στη Γερμανία κατάφεραν να με κάνουν να νιώθω ένα τίποτα. Μη γνωρίζοντας τη γλώσσα και έχοντας σχεδόν μηδενική εμπειρία από εστιατόρια, μου συμπεριφέρονταν σαν σκυλί. Φώναζαν, απαιτούσαν να μάθεις οτιδήποτε είχε σχέση με τη δουλειά κι αν δεν τα κατάφερνες, σειρά είχαν οι προσβολές. Βλέπεις είχαν στο μυαλό τους ότι μπορούν να σε εκμεταλλεύονται εφόσον δεν έχεις ούτε που να μείνεις, ούτε που να δουλέψεις πέρα από το ελληνικό μαγαζί. Μέναμε σε ένα δωμάτιο 25τμ, κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής και αναγκαζόμασταν να τρώμε αυτά που μας επέτρεπε το αφεντικό. Ήταν ένας Γολγοθάς που μετά από ένα εξάμηνο κατάφερα να ξεπεράσω, αλλά ο ρατσισμός ήρθε και πάλι, αυτή τη φορά από τους Γερμανούς αλλά και τους υπόλοιπους μετανάστες που ήθελαν να μειώσουν την αξιοπρέπεια και την ηθική μου. Ακόμα και σήμερα, 3 χρόνια μετά, νιώθω έρμαιο του ρατσισμού. Καθημερινά στη δουλειά ακούω υβριστικά σχόλια για την καταγωγή μου. Δεν δίνω, πλέον, σημασία σε όλα αυτά τα σχόλια αν και νιώθω μέσα μου απίστευτη οργή και θυμό. Έχοντας ζήσει στο πετσί μου τον ρατσισμό, έχω μάθει να σέβομαι το συνάνθρωπό μου, όποια κι αν είναι η καταγωγή μου, όποιο κουσούρι κι αν έχει, όποια γλώσσα κι αν μιλάει.

  7. Ελίνα Ζαχαριάδη- Τόκιο, Ιαπωνία

    Τι να πρωτοπείς για μια μακρινή χώρα σαν την Ιαπωνία; Ξεκινάς με μία πολύωρη πτήση Λονδίνο-Τόκιο, συνεχίζεις με μία άφιξη στο λιλιπούτειο σπίτι σου και τελειώνεις με την πρώτη ημέρα στη δουλειά που είναι επί της ουσίας και η πρώτη κανονική ημέρα της νέας σου ζωής. Σκληρό ωράριο, υψηλός μισθός, θεαματική νυχτερινή ζωή, εξαιρετική κουζίνα, μοντερνισμός, παράδοση, ήθη και έθιμα που επιζούν και ενστερνίζονται από την πλειοψηφία των ξένων χάρη στη μοναδικότητά τους. Μέσα στο καζάνι αυτό, αναπολώντας το παρελθόν, ρατσισμό στην μορφή που παρατηρώ στην Ελλάδα δεν βίωσα. Ποτέ μου δεν είδα βία σε αυτή την μεγαλούπολη όπου δεν υπάρχουν «γκετοποιημένες» γειτονιές και η εγκληματικότητα παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Θυμάμαι παρόλα αυτά, δύο περιστατικά που μου απέδειξαν για ακόμη μία φορά πως η ξενοφοβία υπάρχει και θα υπάρχει πάντοτε και παντού. Η πρώτη φορά ήταν όταν γνώρισα έναν Ιάπωνα ο οποίος με χαρά έσφιξε το χέρι μιας καλοντυμένης, περιποιημένης κοπέλας με αξιοσέβαστη δουλειά και χαμήλωσε το βλέμμα όταν του ανακοίνωσα ότι είμαι Ελληνίδα. Η δεύτερη φορά ήταν στο μετρό όπου η Βρετανίδα φίλη μου είχε κάτσει δίπλα μου, σταυροπόδι. Ένας ηλικιωμένος Ιάπωνας σηκώθηκε και χτυπώντας με οργή το πόδι της, μας κοίταξε, λέγοντας πως στην Ιαπωνία, κανείς δεν κάθεται σταυροπόδι στο βαγόνι. Το περίεργο συναίσθημα που μου δημιούργησαν τα δύο αυτά γεγονότα με έκανε εμπειρικά να καταλάβω την διαφορετική αντιμετώπιση που υπάρχει όταν η χώρα από την οποία προέρχεσαι δεν ανήκει στους γίγαντες της παγκόσμιας οικονομίας. Και δεύτερον, κατά πόσον η απόλυτη προσαρμογή στις κοινωνικές δομές ή συνήθειες μιας χώρας πρέπει να είναι προϋπόθεση για να νιώσει ένας ξένος αποδεκτός σε έναν τόπο. Προς απάντηση στον εαυτό μου, ο μέσος άνθρωπος δεν προκαλεί, αλλά προκαλείται. Όσο για τα περί οικονομίας, τολμώ να πω ότι για τους πολίτες του κόσμου, η οικονομία είναι παγκόσμια, χωρίς ταυτότητα.

Comments are closed.