Στα κράτη δεν υπάρχει χρησικτησία αλλά… εποικισμός

Γράφει ο Νίκος Καραγιαννακίδης…

Άκουσα πριν από μέρες τον δήμαρχο Λαγκαδά να λέει ότι σε ένα χωριό της περιοχής του, οι πρόσφυγες είναι περισσότεροι από τους κατοίκους!

Έχουμε διανοηθεί τι συνέπειες θα έχει ένα τέτοιο γεγονός, όταν θα το ζήσουμε σε… μεγαλύτερη κλίμακα; Κατά τον Αστικό Κώδικα, όταν κάποιος νέμεται και κατέχει ξένο ακίνητο-oικόπεδο -πάνω από μία εικοσαετία- τότε το αποκτά μέσω χρησικτησίας και ουδείς μπορεί να προσβάλει πλέον την κυριότητά του.

Όμως στα κράτη χρησικτησία δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο ο… εποικισμός. Ουδέποτε άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορία υπήρξε τόσο μεγάλη μαζική μετακίνηση πληθυσμών και μετεγκατάστασή τους σε άλλη χώρα, με τελείως διαφορετικά ήθη, έθιμα, γλώσσα, αξίες και παραδόσεις.

Ακόμη και στην περίφημη κάθοδο των προγόνων μας (Δωριέων) οι πληθυσμοί δεν ήταν μεγαλύτεροι από 200.000 και η κάθοδός τους διήρκησε έναν… αιώνα. Εδώ 1.500.000 άνθρωποι πέρασαν από την Ελλάδα σε ένα εξάμηνο και χιλιάδες εξ αυτών ζουν επίσημα και μόνιμα στην πατρίδα μας ενώ έρχονται πολλοί ακόμη, είτε εισερχόμενοι παράνομα, είτε επιστρέφοντας από τη… Γερμανία.

Επαναλαμβάνω, τέτοιος εποικισμός και μάλιστα από αλλογενή έθνη, με διαφορετική θρησκεία, μια θρησκεία τρόπος ζωής με ξεκάθαρες αντιθέσεις δεν έχει υπάρξει! Ούτε καν με… κατακτητικούς πολέμους.

Στις δε πολεμικές αντιπαραθέσεις ο εχθρός κατακτούσε τη χώρα, έβαζε τοποτηρητές και εισέπραττε φόρους. Εποικισμό ουδείς λαός έπραξε! Ο πρώτος ιστορικά που το έπραξε είναι ο σημερινός 44χρονος πρωθυπουργός! Που; Στη χώρα του!

Ο επαπειλούμενος -και με χειρουργική ακρίβεια ήδη συντελούμενος- εποικισμός της χώρας θα έχει ασύλληπτες συνέπειες για αυτό που γνωρίζουμε επί αιώνες ως έθνος, κράτος και λαός. Θα ζούμε σε μία τελείως διαφορετική χώρα από αυτήν που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας.

Το αίμα που έχυσαν για την ελευθερία κι ανεξαρτησία μας δεν θα έχει την παραμικρή σημασία και επιπρόσθετα δεν θα μπορεί καν να γίνει κατανοητή η… θυσία τους! Οι παραδόσεις, η θρησκεία, ακόμη και η νυν συνοριακή υπόσταση θα πάψει να υπάρχει!

Η χώρα πολύ πιθανόν να… καντονοποιηθεί και φυσικά η ιστορία μας να νοθευτεί από ένα σωρό ανακρίβειες προκειμένου τα καντόνια και οι ένοικοί τους να ζήσουν ειρηνικά! Θεωρώ το πρόβλημα αυτό που ανέκυψε από το πουθενά, μαζί με τον 44χρονο πρωθυπουργό, θα είναι το σημαντικότερο που θα έχει να αντιμετωπίσει η χώρα…

Ήδη ζούμε στην πατρίδα όπου οι οικονομικές συνθήκες ανάγκασαν χιλιάδες Έλληνες να μεταναστεύσουν, αναλογιστείτε τι θα συμβεί όταν και οι… κοινωνικές συνθήκες θα επιβάλλουν κάτι ανάλογο. Αναλογιστείτε σε τι σχολεία θα πηγαίνουν τα ελληνόπουλα όταν σε μία τάξη το 70% θα είναι παιδιά μουσουλμάνων κ.λπ. Τι μόρφωση θα λαμβάνουν. Ποια… εθνική συνείδηση θα αποκτούν.

Τι θα γίνεται στα χωριά της Μακεδονίας αν αυτά «καταληφθούν” από πρόσφυγες μουσουλμάνους και οι Έλληνες θα αποτελέσουν τη μειοψηφία (όπως στο χωριό του Λαγκαδά). Ύστερα από λίγα χρόνια ούτε το όνομα… Μακεδονία θα υπάρχει, ούτε καν η ιστορία της. Σκεφτείτε ολόκληρες περιοχές σε πόλεις που θα κατοικούνται από μουσουλμάνους (όπως στο Παρίσι) και θα είναι απροσπέλαστες.

Και αναλογιστείτε όλους αυτούς που θα αρνούνται πεισματικά να ενσωματωθούν στη δική μας κοινωνία όχι γιατί δεν μπορούν αλλά γιατί δεν θα θέλουν, αφού λόγω πίστης μας θεωρούν άπιστους και μιαρούς!

Αναλογιστείτε τι θα γίνει και με την εκλογή Μουφτήδων! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να σταθεί απαθής σε όλη αυτή την απειλή αλλοίωσης της εθνικής μας υπόστασης;

Ο κ. Καραγιαννακίδης είναι δικηγόρος και νομικός εκπρόσωπος του Συλλόγου Δανειοληπτών Βορείου Ελλάδος

πηγη

loading...

12 thoughts on “Στα κράτη δεν υπάρχει χρησικτησία αλλά… εποικισμός

  1. Δυστυχώς κύριε Καραγιαννακίδη, η κατάσταση είναι σχεδόν μη ανατρέψιμη, η μόνη μας ελπίδα,
    γιατί και ο τσίπρας να φύγει τα ίδια θα κάνει και ο κούλης, η μόνη μας ελπίδα είναι
    μια δυνατή Χρυσή Αυγή στην αντιπολίτευση να τους πάει γαμιώντας ο Ηλίας μέχρι το
    πακιστάν, όλους τους ανθέλληνες, νεοσυμμορίτες και απάτριδες απατεώνες.

  2. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa

    ψαρευεις χρυσαυγητες ρουφιανε

  3. Βασικά για το μουνί της μάνας σου έψαχνα και έσκασε εσύ, για πες, τα καταπίνεις?

  4. εχει ουρα η περιπτωση σου!!!!!!!!!
    "ζαγκλαρα απο τη σουηδια"

  5. Ενοεις αυρα?
    ουρα ειναι τα κατουρα!

  6. Κλείνω για λίγο, τα ξαναλέμε μετά κούκλες και κούκλοι μου!

  7. Αυτό που γίνεται ανταγωνίζεται οριακά τις νομικές διεξόδους της χώρας και ευρωπαϊκής ένωσης εντός δημοκρατικού -κοινοβουλευτικού συστήματος και σε χώρα που κυβερνάνε οι διεθνιστικές πολιτικές και κοινωνιολογικές "ελαφριές" επιστήμες. ΄Εχουν ψηφισθεί παρανόμως και αντισυνταγματικώς νόμοι για απόδοση ιθαγένειας και δημιουργούνται επιθετικά δημογραφικές και νομοθετικές "παγιώσεις" καταστρέφοντας την Ελλάδα βάσει μάλιστα της ισότητας!!.

    Άμεσα τι πρέπει να γίνει χθές, όχι σήμερα:
    1) Καταγγελία για εποικισμό εσωτερικά και στους διεθνούς οργανισμούς για πρώτο-δευτερο στάδιο γενοκτονίας – Καταγγελία για τον δόλιο παράγοντα της πολυπολιτιστικής κοινωνιολογίας εις βάρος όλων των Ελλήνων και εναντίον στο κοινωνικό πολιτιστικό και οικονομικό συμφέρον. Καταγγελία για αλλοίωση πολιτιστικού Ελληνικού στοιχείου. Σύλληψη μελών οργανισμών κρατικών και μη κρατικών που μεθοδεύουν και χρηματοδοτούν τον επικοισμό της χώρας με στρατούς κατοχής παράνομων λαθροεποίκων και όσων έχουν οικονομικά-πολιτικά συμφέροντα εκμετάλλευσης λαθροεποίκων ή όσον αναφέρονται σε δήθεν συμφέροντα με την παρανομή και ελληνοποίηση των εποίκων, ακόμα και εάν φτάνει στον θεσμό που "ευχαριστεί τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν τη χώρα μας". 2) Απόσυρση προνομίων προς τους παράνομους μετανάστες-εποικους παραμονής και ενσωμάτωσης στη χώρα – καμία απόδοση ασύλου σε εμφανώς λαθροεποίκους. Χιλιάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια πρόσφυγες δεν υπάρχουν. Αυτό αποτελεί εφεύρεση και κυβερνητική προπαγάνδα βαπτίζοντας πρόσφυγες παράνομους μετανάστες-έποικους από χώρες που δεν είναι όμορες και ούτε μάλιστα συνορεύουν με την Ελλάδα. Το άσυλο αφορά πάντα διακριτές περιπτώσεις μονάδων ή δεκάδων ατόμων, ανθρώπων των γραμμάτων ή δημοσιογράφων ή πολιτικών και σε συσχέτιση και υπολογισμό με την ασφάλεια της χώρας, το καθεστώς της άλλης χώρας και ως απόφαση απόδοσης ασύλου είναι προαιρετική και ίσως υποκειμενικός συσχετισμός των δύο καθεστώτων χωρών διαφυγής και υποδοχής. 3) Αναστροφή λειτουργίας τοπικής αυτοδιοίκησης σε θέματα υποδοχής εποίκων και σταδιακή απέλαση με μικρό σχετικά χρονοδιάγραμμα με απόλυτη παύση υποδοχής άλλων, απόσυρση παράνομων νόμων ιθαγένειας. 4) Ενδεχόμενη παράλληλη κατάργηση κοινοβουλευτισμού – δεδομένη εξ΄αρχής κατάταξη όσον προωθούν την λαθρομετανάστευση σε εγκληματίες πράκτορες ξένων χωρών και προδοτών της χώρας που προωθούν κακουργήματα και εθνικά εγκλήματα για τον έλεγχο και μείωση του Ελληνικού πληθυσμού, την αποσταθεροποίηση, την διατάραξη κοινωνικής ειρήνης και συγχώνευσης ελληνικών εδαφών με άλλα κράτη.

  8. ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ——————–

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

    Stergios Zaglaras18 Αυγούστου 2018 – 1:41 μ.μ.
    Άκου αρχηγέ και ακουτο καλά, ξεφτιλισες το σύστημα ακόμα μια φορά!
    Ευγε στον απροσκύνητο Έλληνα!

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/40_18.html

  9. Καμιά κουβέντα γιά δυναμική αντίδραση!!!!!…… Δεν είμαστε Έλληνες!…. καί αν είμαστε, είμαστε οι πιό ευνουχισμένοι καί οι χειρότεροι που υπήρξαν ποτέ!…. Άρα μας αξίζει αυτό που έρχεται!….. Το κακό είναι ότι δεν θα το ζήσουμε εμείς, αλλά τα παιδιά καί τα εγγόνια μας!!!!………. ΑΙΣΧΟΣ!… ΦΤΟΥ ΣΑΣ!….. ΡΑΓΙΑΔΕΣ!…,ΡΑΓΙΑΔΕΣ!…,ΡΑΓΙΑΔΕΣ!…,ΡΑΓΙΑΔΕΣ!…,ΡΑΓΙΑΔΕΣ!…,ΡΑΓΙΑΔΕΣ!…,ΡΑΓΙΑΔΕΣ!…,ΡΑΓΙΑΔΕΣ!….., ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ-ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!…………………………………………..

  10. Εσύ Καραγιαννακίδη καί όλοι οί δικηγόροι τής Ελλάδας μέ τούς δικηγορικούς συλλόγους σας γιατί δέν κινήστε νομικά κατά τών παράνομων αποφάσεων τών κυβερνώντων παρά νά μάς λέτε πράγματα πού γνωρίζουμε;
    Έχετε τήν γνώση καί τόν τρόπο νά τό κάνετε αλλά μένετε αδρανείς όπως καί τό σύνολο τών βολεμένων δικαστικών (λειτουργών).
    Οί τελευταίοι θά μπορούσαν νά χαρακτηριστούν καί προδότες.

Comments are closed.