Οι απίστευτες μπ@@ρδολογίες δεν αφήνουν στο Μαξίμου περιθώρια για εκλογές

Δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι στο Μέγαρο Μαξίμου ξορκίζουν τις κάλπες, όπως ο διάολος το λιβάνι. «Όχι εκλογές πάνω στα αποκαΐδια» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας,
απαντώντας εμμέσως στο γάντι που του πέταξε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη συγκεκριμένη φάση, το πρωθυπουργικό επιτελείο εστιάζει αποκλειστικά στην επικοινωνιακή αντεπίθεση, η οποία θα ολοκληρωθεί με τον επικείμενο ανασχηματισμό και την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Το μότο που κυριαρχεί εδώ και κάποιες ημέρες στο Μαξίμου είναι «κερδίζουμε χρόνο πάση θυσία». «Ακόμα και λίγο πριν το τέρμα η κούρσα δεν έχει χαθεί». Πράγματι, το Μέγαρο Μαξίμου ευελπιστεί να κατευνάσει την οργή που επικρατεί στην κοινωνία, εμφανιζόμενο ως αποφασισμένο για μεταρρυθμίσεις. «Θα γίνουν σημαντικές τομές και μεταρρυθμίσεις, έστω και τώρα», προσθέτει.

Για πολλούς στο ΣΥΡΙΖΑ μια σφιχτή μεταρρυθμιστική ατζέντα είναι η πρώτη κίνηση, ώστε να γίνει μια αναβάπτιση της έννοιας της Αριστεράς και μια συνολική επανασηματοδότηση της διακυβέρνησης. Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε και η ανακοίνωση του τέλους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και της αντικατάστασής της από ενιαίο φορέα με το ίδιο αντικείμενο, ο οποίος θα υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών.

Παρ’ όλα αυτά η κανονικότητα δεν έχει επιστρέψει ούτε στην κοινωνία, ούτε στην κυβέρνηση, η οποία συνεχίζει να λειτουργεί υπό ασφυκτική πίεση χρόνου και καυσίμων. Αυτό είναι εμφανές σε όσους έχουν εικόνα των εσωκομματικών συζητήσεων. Έγινε εμφανές και στους αστυνομικούς συντάκτες που παρακολούθησαν τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα. Μόλις τελείωσε με τις ανακοινώσεις όχι μόνον κατέβηκε και έφυγε αμέσως, αλλά μαζί του αποχώρησαν και οι υπόλοιποι, σχεδόν τρέχοντας. Ακόμη και ο νέος γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης.

Δεν είναι, άλλωστε, λίγοι εντός και εκτός κυβέρνησης που θεωρούν ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Οι δυσκολίες δεν έσβησαν μαζί με τις φωτιές. Ρεπορτάζ γερμανικής εφημερίδας υποστηρίζει ότι σύντομα «οι εισαγγελείς θα φέρουν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση για το Μάτι». Το συγκεκριμένο δημοσίευμα καταγράφει την οργή της ελληνικής κοινωνίας για την καταστροφή και τονίζει ότι «οι φλόγες κατέστρεψαν κάτι περισσότερο, την εμπιστοσύνη των Ελλήνων σε ένα κράτος που δεν είναι σε θέση να προστατεύσει τους πολίτες του».

Το φορτίο της πολιτικής ανάταξης του τραυματισμένου προφίλ της κυβέρνησης σηκώνεται εξ ολοκλήρου από τον Αλέξη Τσίπρα και μία χούφτα πρωτοκλασάτων στελεχών που έχουν πάρει κατευθυντήριες γραμμές. Σε αυτούς δεν φαίνεται να ανήκει η Ελένη Αυλωνίτου, η οποία κατάφερε να επισκιάσει ακόμα και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού με τις πρωτοφανείς δηλώσεις της. Σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει… «π@παριές».

Άμεση ήταν η αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο με ανακοίνωσή του απάντησε στους πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς. «Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Η ΝΔ δε θα ακολουθήσει την Κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα» ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ. Την Ελένη Αυλωνίτου, όμως, αναγκάστηκε να αδειάσει και η Κουμουνδούρου με την Ράνια Σβίγκου να σημειώνει μέσω Twitter: «ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινή προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη. Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση».

Πηγές, μάλιστα, υποστηρίζουν πως της διαμηνύθηκε, σε ιδιαίτερα έντονο έως και απειλητικό τόνο, να ανασκευάσει δημόσια. «Λυπάμαι βαθύτατα για τις ατυχείς εκφράσεις, που χρησιμοποιήθηκαν εκ μέρους μου σε τηλεοπτική εκπομπή, ως προς τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο πολιτικός μου λόγος δεν συνάδει με τέτοια ρητορική, ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης αντιπαράθεσης», έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Υπενθυμίζεται πως η ίδια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε υποστηρίξει προ ημερών –προκαλώντας και πάλι σάλο– ότι για τους νεκρούς στο Μάτι έπαιξε ρόλο και η έλλειψη εκπαίδευσης των πολιτών. «Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει, που δεν έχει εκπαιδευτεί. Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος ο οποίος κάηκε μέσα στη θάλασσα γιατί νόμιζε ότι με το που θα μπει στο νερό θα είναι όλα εντάξει, αντί να προχωρήσει προς τα μέσα;»

loading...

7 thoughts on “Οι απίστευτες μπ@@ρδολογίες δεν αφήνουν στο Μαξίμου περιθώρια για εκλογές

  1. πραγματικά αδιανόητη αυτή η επίμονη του αρθρογράφου να αντιληφθεί την κοινή λογική!
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ !
    Η αλήθεια είναι ότι μόνο σ΄αυτή τη φάση μπορεί να κερδίσει ο Κούλης !
    Πες το λεβέντη μου

  2. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ "ΞΕΡΟΥΜΕ",Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ…!!!!

    ΠΑΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ..!!!

    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ,ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ,ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ….ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ….

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΧΙΛΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ,ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ***ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ*** ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…..ΠΟΣΟΣ ΝΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…??

    ΓΙ'ΑΥΤΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΕΙΧΕ 30 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑΤΙ…..??

    ΣΤΑ ΒΟΥΝΟ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ,10 ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΟΣ ΘΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΕΙΣ….

    ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΟΧΙ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΑΙΤΙΑ ΕΝΑ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ….

    ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΥΓΟΔΙΚΙΑΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ,ΔΙΠΛΑΣΙΑΜΕ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ….

  3. Ο Σώρρας και ο στρατός των αυτολοβοτομημένων με συνταγή Χίτλερ

    Λυπάμαι, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο αθώα όπως φαίνονται, ούτε τόσο γελοία, όπως νομίζουν οι περισσότεροι.

    O τύπος στήνει μεθοδικά έναν φανατισμένο στρατό. Και μη μου πείτε ότι πρόκειται για ηλίθιους.

    Διότι ένας στρατός φανατισμένων ηλιθίων είναι ότι πιο επικίνδυνο θα μπορούσε να συμβεί σε τέτοιες ακραίες συνθήκες όπως είναι αυτές που διανύουμε.

    Φοβόμασταν την φασιστική έξαρση να έρχεται από την Χρυσή Αυγή. Όμως κάναμε λάθος.

    Ο φασισμός που γεννιέται στις τάξεις του Σώρρα είναι απερίγραπτος. Και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να φρεναριστεί.

    Πώς είναι δυνατόν να αντιμετωπίσεις ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο φανατισμένο πλήθος, που είναι πεπεισμένο ότι έχει τους Θεούς μαζί του, ότι κατάγονται από τον Σείριο, που ορκίζονται σε «Ελλάνια πρωτόκολλα», τα οποία έχουν συντάξει κάποιες θεϊκές οντότητες του γαλαξία και ότι είναι οι κληρονόμοι και ιδιοκτήτες του πλανήτη;

    Τις προάλλες μου έλεγε ένας δικός τους ότι διεξάγεται στον γαλαξία μια δεύτερη τιτανομαχία, την οποία κερδίζουμε και σύντομα θα ξαναπάρουμε πίσω τον πλανήτη από τους Κρόνιους. Όλα αυτά τα πιστεύουνε. Και κόβουν φλέβες γι’ αυτή την πίστη.

    Μη μου πείτε ότι όλα αυτά είναι αστειότητες. Το ίδιο αστειότητες ήταν και εκείνα που έλεγε ο Χίτλερ για Θούλη, Υπερβόρειους και Άρεια φυλή.

    Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά φοβάμαι ότι αυτό που γεννιέται εκεί πέρα, θα μπορούσε να καταστεί πραγματικός εφιάλτης.

    Επανέρχομαι όμως στο τελετουργικό δρώμενο της αρχαίας Ολυμπίας. Αυτό που παρακολουθούμε να διαδραματίζεται αποτελεί μια δοκιμασμένη πρακτική, με την οποία ο συμμετέχων στο δρώμενο, φανατίζεται ακόμα περισσότερο δια της ενεργού εμπλοκής του.

    Ένα ζήτημα με το οποίο ασχολήθηκε επισταμένως ο Φρόιντ.

    Στο σύγγραμμά του «Ψυχολογία των μαζών και ανάλυση του εγώ» καταπιάνεται ακριβώς με την ψυχολογική ανάλυση της μάζας, ως έναν παροδικό σχηματισμό ετερόκλητων ανθρώπων με κάποιο κοινό χαρακτηριστικό και πρόσκαιρα ομοιογενή συμπεριφορά, από ψυχαναλυτική σκοπιά.

    Αλλά και πριν από τον Φρόιντ, ο Γκυστάβ Λε Μπον αποκάλυψε πως και υπό ποίες συνθήκες, μία ομάδα ανθρώπων χωρίς ιδιαίτερους δεσμούς, πέρα από κάποιο κοινό στοιχείο, μπορεί να οργανωθεί σε μάζα και να δράσει από κοινού για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα.

    Τα άτομα που συνθέτουν την μάζα, χάνουν μέρος από τα ατομικά τους χαρακτηριστικά, χάνουν επίσης τον ορθολογισμό τους, τις αναστολές τους και τη διακριτή τους βούληση και αρχίζουν να διακατέχονται από μια οξυμένη ενσυναίσθηση και μία ευφορία έντονης ισχύος.

    Η μάζα συμπεριφέρεται παρορμητικά, συναισθηματικά, άλογα, είναι δεκτική σε υποβολή, ευμετάβλητη και ευκολοκυβέρνητη.

  4. Παρουσιάζει δηλαδή ιδιότητες ενός νευρωτικού, όπως η ανιμιστική πίστη στην παντοδυναμία της σκέψης ή ψυχαναγκασμούς, κατά τη φροϋδική ανάλυση.

    Τα χαρακτηριστικά αυτά, σε ατομικό επίπεδο μεγεθύνονται στο έπακρο, λόγω της μεταδοτικότητας μεταξύ των μελών της μάζας.

    Μέσα σ’ αυτά τα δρώμενα λοιπόν, όπως και η τελετή στην αρχαία Ολυμπία, το άτομο χάνει την αυτοτέλειά του και ενεργεί ως μέλος μιας «ισχυρής Δύναμης».

    Δεν χρειάζεται να πιστεύει απαραίτητα στους Θεούς που επικαλείται η ομάδα. Του αρκεί που αντλεί δύναμη από το τελετουργικό.

    Δείτε στο ακόλουθο βίντεο, πως ο ίδιος ο Σώρρας τους καθορίζει απ’ ακριβώς τις θέσεις που θα λάβουν και πως θα στηθούν οι 36 μυημένοι ιερουργοί.

    Δείτε και την κατοπτική φωτογραφία που τραβήχτηκε από ψηλά. (Κι όμως! Διαθέτουν και drones). Κοιτάξτε πως είναι τοποθετημένοι.

    Τρεις δωδεκάδες σε ομόκεντρους κύκλους (12Χ3), με την εξωτερική σε διακριτή απόσταση, και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες γύρω-γύρω, επίσης σε σχετική απόσταση.

    Όλα χωροταξιμένα στην εντέλεια, ώστε να παραχθεί η αναγκαία μέθεξις. Μη νομίζετε ότι είναι τυχαία αυτή η χωρογραφία.

    Ούτε και οι τρεις δωδεκάδες ιερουργών.

    Πρόκειται για την συμβολική γεωγραφία, που έχει τις ρίζες της στα αποκρυφιστικά Τάγματα της Θούλης. Πιστέψτε με. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει ο Σώρρας.

    Τον ίδιο σκοπό εξυπηρετούν και οι τελετές ορκωμοσίας, στις οποίες υποβάλλονται όλα τα μέλη τους.

    Παρά την φαινομενική φαιδρότητα που χαρακτηρίζει τις επινοηθείσες επικλήσεις, όπως οι αναφορές σε «ελλάνια πρωτόκολλα», «συμπαντικές συνειδητότητες», «πολέμαρχους» και όλα αυτά τα ιλαρά και προφανώς ακατανόητα στους «αμύητους» υποψηφίους, είναι όμως διατυπωμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μετατρέπουν το άτομο σε πειθήνιο όργανο, διατεθειμένο να εκτελέσει οποιανδήποτε εντολή και μάλιστα «κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και κόστος», όπως τονίζει ο όρκος.

    Ειδικά όμως με την τελευταία παράγραφο, ο μυημένος «πολεμιστής του φωτός», όπως αποκαλείται, αποποιείται ακόμα και την βασικότερη ιδιότητα που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο. Το αυτεξούσιον!

  5. ωρε ΜΑΛΑΚΟΠΙΠΕΡΑΚΗ ΓΕΛΙΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΟΡΑΣΙΔΑ ΓΙΑ ΛΕΓΕ, ΠΙΠΣ ΚΑΝΣ??? ΕΞΟΝ ΤΟΥ ΨΩΡΑ. ΧΑΧΑΧΑΑ
    ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΞΕΣΚΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΨΩΡΙΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΜΩΡΗ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΩ, ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΒΩΖΝΥ. ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΡΩΜΑ ΠΟΥ ΡΒΩΜΑ. ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

  6. «Ορκίζομαι υπακοή στα ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον πολέμαρχο (προφανώς εννοεί τον Σώρρα) και στον ιερό σκοπό και σχέδιο που εκπροσωπεί. Αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη».

    Το θέμα λοιπόν δεν έγκειται στις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, ή στα χρεωστικά ομολόγα του αμερικανικού δημοσίου, συνολικού ύψους 1,3 τρισ. δολαρίων, που δήθεν μεταβίβασε ο Ομπάμα στον Σώρρα σε αντάλλαγμα κάποιας αρχαίας αστροναυτικής τεχνολογίας.

    Ούτε στα παγκόσμια καταπιστεύματα μερικών τρισεκατομμυρίων, ούτε στην πρόθεση του Σώρρα να ξεχρεώσει όλους τους Έλληνες από τράπεζες, δημόσιο κλπ.

    Το θέμα εστιάζεται στην αδιαφορία των θεσμικών Αρχών για μια τόσο εξόφθαλμα κακοστημένη κομπίνα.

    Να το επαναλάβω λοιπόν. Ο Σώρρας φτιάχνει έναν στρατό αυτολοβοτομημένων ατόμων, στην ίδια συνταγή που ακολούθησε και ο Χίτλερ.

    Και όλο αυτό το σκηνικό δείχνει να είναι περίτεχνα στημένο, όχι από τον κοντόχοντρο απατεωνίσκο, αλλά από κάπου πολύ πιο ψηλά.

    Μακάρι να βγω ψεύτης, άλλα φοβάμαι πως θα έχουμε πολύ άσχημα ξεμπερδέματα μ’ αυτή την ιστορία.Λίαν επικίνδυνα άτομα .Προσοχή απ'όλους.

  7. Η ΨΩΡΡΑ ή ΠΣΩΡΡΑ είναι μια μεταδοτική δερματοπάθεια που μπορεί να εντοπίζεται σε κάθε ηλικία.Αν δεν προσέξεις μπορεί να μεταδοθεί με ανεξελεκτες για τον άνθρωπο επιπτώσεις.

Comments are closed.