Γιατί οι αρχαίοι δεν αρρώσταιναν από καρκίνο;

Είναι ο καρκίνος ασθένεια της σύγχρονης εποχής; Δεν υπήρχε παλιά; Η έρευνα καταλήγει στο ότι ο καρκίνος δεν υπήρχε στα… αρχαία χρόνια. Είναι πιθανό να είναι προϊόν της σύγχρονης εποχής.
Η άποψη αυτής έχει πολλούς υπερασπιστές αλλά και πολλούς πολέμιους.

Η καθηγήτρια Ροζαλί Ντέηβιντ και η ομάδα της στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ όπως και ο καθηγητής Ζίμερμαν του Πανεπιστημίου Βιλανόβα εκτιμούν ότι ο καρκίνος είναι νόσος που έχει να κάνει με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ισχυρίζονται ότι στην αρχαιότητα δεν υπήρχει καμία γενεσιουργός αιτία για τον καρκίνο. Η νόσος οφείλεται στη διατροφή, στις συνήθειες και στο περιβάλλον.

Σε μούμιες 3000 χρόνων σπάνια βρίσκονται ίχνη όγκων και μάλιστα πρόκειται για καλoήθεις όγκους. Το επιχείρημα ότι το προσδόκιμο της ζωής των αρχαίων ήταν μικρότερο, αποκρούστηκε από το γεγονός ότι το διάστημα από 25 μέχρι 50 χρόνων είναι αρκετό για να εμφανιστεί καρκίνος.

Ερευνώντας το θέμα ανακαλύπτουμε ότι οι πρώτες μορφές π.χ του καρκίνου του μαστού εμφανίζονται μετά τον 17ο αιώνα. Η στατιστική βέβαια λέει ότι το 90% των ανθρώπων που πεθαίνουν από καρκίνο είναι πάνω από 50 χρονών, οπότε εξετάζοντας τους κανείς πριν από τα 50 δε θα έβρισκε ίχνη της νόσου.


Τα συμπεράσματα δικά σας, καθώς υπάρχουν οι παράγοντες της κληρονομικότητας, της ηλιακής ακτινοβολίας ή της ραδιενέργειας.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. ΗΤΡΕΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

  ΠΡΟΣΟΧΗ

  ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 05:50 ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΓΟΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΠΟΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ…!!!!

  ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ…

  ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

  Ερώτηση: Στην εκδήλωση που έγινε στο Λουτράκι κάποιος κύριος ρώτησε τον Αρτέμη Σώρρα … έκανε μία ερώτηση για τον Ήλιο. Ο Αρτέμης έδωσε μια πολύ σημαντική πληροφορία για την Επιτολή του Ηλίου. Ότι μία φορά το χρόνο ο Ήλιος με τον Σείριο ανατέλλουν την ίδια στιγμή και συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο για 30 λεπτά, ότι όλες οι θάλασσες το νερό τους γίνεται γλυκό. Τί έχετε να μας πείτε γι’ αυτό;

  Ε. Λαμπράκης: Κατ’ αρχήν μπαίνουμε σε βαθειά νερά. Η Επιτολή δεν είναι του Ηλίου, η Επιτολή είναι του Σείριου. Αυτό είναι πλέον αποδεδειγμένο από όλους τους αστρονόμους ότι όλα τα άστρα του έναστρου ουρανού ανήκουν σε ένα δυαδικό σύστημα. Το δυαδικό αυτό σύστημα σημαίνει ότι τα νεφελώματα τα αρχικά, τα οποία δημιούργησαν τα διάφορα άστρα ήσαν πάντα διπλά. Είναι δηλαδή … Αν σκεφτείτε να γίνει μία έκρηξις στο μέσον και να φύγουν δύο κώνοι – ο ένας από τη μια μεριά κι ο άλλος από την άλλη – και να δημιουργηθεί νεφέλωμα και εν τέλει να καταλήξουν να δημιουργηθούν δύο διαφορετικά ηλιακά συστήματα. Αυτό, λοιπόν, το σύστημα των δυαδικών άστρων είναι πλέον απόλυτα αποδεκτό, όχι μόνο από τους αστρονόμους κι από όλη την επιστήμη αλλά κι από τη NASA. Επομένως, όταν βλέπουμε έναν Ήλιο όπως τον δικό μας, πρέπει να ψάχνουμε ποιό είναι το ταίρι του, πού είναι το ταίρι του. Μετά, λοιπόν, από μεγάλη και ενδελεχή έρευνα κατέληξαν ότι το ταίρι του Ηλίου του δικού μας είναι ο Σείριος Α. Ο Σείριος Α – σας παραπέμπω, επίσης, στο όνομα Ασσύριος, έτσι; Το θυμάστε αυτό; Ο Ασσύριοι και οι Βαβυλώνιοι. Θυμάστε ότι οι Ασσύριοι και οι Βαβυλώνιοι ιστορικά τους βάζουμε όλους μέσα σε ένα χαβάνι – όπως λέμε στην Κρήτη – και τους “κοπανίζουμε”. Ενώ άλλο οι Ασσύριοι και άλλο οι Βαβυλώνιοι. Για να επανέλθουμε, όμως, στο θέμα του δυαδικού συστήματος… Επομένως, η Ζωή στα δύο ηλιακά συστήματα αυτά … στα δύο ηλιακά συστήματα, λοιπόν, είναι παράλληλη. Ό,τι συμβαίνει στο ένα σύστημα συμβαίνει και στο άλλο. Γιατί; Γιατί δημιουργήθηκαν από το ίδιο αρχικό νεφέλωμα κι από την ίδια έκρηξη. Άρα, λοιπόν, η πρόοδος και η – θα έλεγα – η πυκνότης και η πύκνωσις των νεφελωμάτων είχε παράλληλες διαδρομές και έτσι, τόσον οι πλανήτες γύρω από το κεντρικό αστέρι, όσο και το κεντρικό αστέρι, έχουν τις ίδιες ιδιότητες. Επομένως, η Ζωή στον Πλανήτη Γή, ή σε όποιον άλλον πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, είναι απόλυτα συνδυασμένη με τον Αστερισμό του Σείριου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ένα σημείο … εάν δείτε … υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που μπορείτε να τα βρείτε στο διαδίκτυο, να δείτε ακριβώς πώς διακινούνται τα ενεργειακά πεδία ανάμεσα στα δύο ηλιακά συστήματα, αλλά έχουν το σήμα, το μαθηματικό σήμα του απείρου. Εάν, λοιπόν, ανατρέξετε αυτήν την διαδρομή, θα δείτε σε κάποιο σημείο συγκεκριμένο κατά τη διάρκεια του Ενιαυτού οι δύο Ήλιοι εμφανίζονται την ίδια ώρα. Ανατέλλουν την ίδια ώρα. Αυτό τί κάνει; Δίδει μία τεράστια ενεργοποίηση στο κύριο συστατικό και των δύο συστημάτων. Και το κύριο συστατικό των δύο συστημάτων είναι το ΥΔΩΡ. Το ΝΕΡΟ. Το νερό, επομένως, αυτή τη χρονική στιγμή λαμβάνει ένα συγκεκριμένο χρώμα, καθότι δέχεται ενεργειακές επιρροές και από τα δύο άστρα, κι από τους δύο Ήλιους. Όπως, επίσης, η ενεργοποίησις του νερού έχει να κάνει και με τα ενεργειακά πεδία και των δύο Αστερισμών. Και των δύο Ηλιακών Συστημάτων. Έτσι, η ενεργοποίησις του νερού, λοιπόν, εκείνη την ώρα μας φέρνει σε ένα σημείο Συντονισμού – προσέξτε, υπάρχει Συντονισμός – της ανθρώπινης Ψυχής, του ύδατος και στα δύο Ηλιακά Συστήματα και αναγνωρίζει το σώμα μας το ύδωρ σαν το πρωτογενές υλικό. Χάνει, δηλαδή, το θαλάσσιο νερό χάνει τη γεύση του και γίνεται γλυκό … έτσι το αντιλαμβανόμεθα εμείς λόγω του Ενεργειακού Συντονισμού. Αυτό ονομάζεται Επιτολή του Σείριου. Είναι κάτι, το οποίο συμβαίνει μεταξύ 15ης Ιουλίου και 15ης Σεπτεμβρίου. Δεν μπορώ να σας δώσω την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που γίνεται, αυτήν την στιγμή, μπορεί όμως σε κάποιο διάστημα, εάν κάποιος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το θέμα αυτό, να δώσουμε αυτήν την ημερομηνία, εάν και εφ’ όσον μας γίνει γνωστή.

   Διαγραφή
  2. ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

   Giannis Paterakis31 Ιουλίου 2018 - 5:35 μ.μ.
   ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ..!!!

   ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ,ΕΤΣΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ,ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

   ΣΗΜΕΡΑ 31-7 ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ,ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΛΥΦΟ, «ΠΙΝΕΤΑΙ» ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…
   https://www.facebook.com/100015128595722/videos/435318483649101/

   Απάντηση
   Απαντήσεις

   Giannis Paterakis31 Ιουλίου 2018 - 6:02 μ.μ.
   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..!!!!

   Διαγραφή
  3. ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΠΟΥΣΤοΓΕΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΡΙΩΔΗ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΡΙΝΟ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΣΟΡΡΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ!
   ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΔΕ ΝΟΜΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ θα σασ κατεαξει τις κωλοτρυπιδες ωσαν χειρουργος οπως του την ανοιξε του μπατιριγυφτου και της γκουρλιου ετσι και εσας θα σα διακορευσει ο λεπιδας με επιτομη και απκορυφωμα θα ασεολγησει εισ βαρος σας ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ οστις επεστρεψε απο τας ανανεωτικας διακοπας του και μαυρισμνος σαν μποντυμπιλντετρας θα σας ξετιναξει τα κωλοβαρδουλα στον αερα.και ετσι ια γινεις πατερακενα η Τσαπελοφαγα απο πουστογεροσ πατερακης!! ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΜΗΝ ΚΑΥΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ.....

   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]