Στυλιανός Παττακός : ό,τι δεν λύνεται κόβεται

ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ;
 
 
 
Απαραβατο αρχαιοελληνικο αξιωμα ειναι οτι οι Ελληνες βασιλεις   

σε καμια των περιπτώσεων δεν 
στηριζουν 

 

της στρατιωτικες τους επιτυχιες, και την επιβίωση του εθνους εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων βαζωντας δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν  καποιοι βασιλεις απο αναγκη η απο φθονο για τον Ελληνικο λαο. 
 
 
Το ιδιο κανουν και σημερα οι προδοτες πολιτικοι, οι οποιοι επιτυγχανουν να παρουν πολιτικες θεσεις εις βαρος της επιβιωσεως του εθνους. 
 

Οι Ελληνες βασιλεις-στρατιωτικοι γνωριζουν
πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.
 
 

Ο

ι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους ενός βασιλια-αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων.
 
 
 
 
 
Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.
 
 
 
 
 
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ.
 
 
 
Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, παντοτε 

τους 

μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 

 
 
 
Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 
 
 
 
 
Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας, επιτεθοταν μοναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων.
 
 
 
Αυτο το εκαναν για να παρουν θαρρος οι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικου-ρωμαικου κρατους. 
 
 
 
Το ιδιο εκαναν και ολες οι επομενες γενιες Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και το 1973 μ.χ


Τοτε αριστοκράτες λεγοταν οι πιο γεναιοι πολεμιστες, οι οποιοι την περιουσια τους την εκαναν επειδή πολεμουσαν καθημερινα πολύ γεναια στα πεδια των μαχων για την Ελλαδα, παιζοντας την ζωη τους κορωνα γραμματα. 

Οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι  ηρωες Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν. 

Ολους τους ανανδρους (θηλυπρεπεις) οι οποιοι δεν πολεμουσαν για την Ελλαδα τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν. 
Aναμεσα στα εκατομμυρια των αξιωματικων του μεσαιωνα ειναι και ο στρατιωτικος-αυτοκρατορας Ρωμανος ο δ Διογενης, οποιος περιφρονουσε τους δειλους που περιμεναν βοηθεια απο τον Χριστο και δεν πολεμουσαν.

 

Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.

 

Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.
 
Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.

 

Ο Ιωαννης Κουρκουας-Τζιμσκης συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

 

Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.
 
Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.
 

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
 
Τι σημαινε εκεινους τους αιωνες να πολεμα καποιος γεναια σε καθημερινη μας το εδειξε η μεγαλυτερη Ελληνδια χριστιανη Ελληνιδα Φιλοσοφος. 
Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης.
Η πριγκιπισσα Αννα μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Τα σημερινα βοθροσκουπιδα που κανουν περιουσιες, με πραξικοπηματα, παρανομα προδοτικα μνημονια, κλεβωντας και παραμενοντας ατιμωρητοι. αξιωνουν να ονομάζονται “αριστοκρατες”. 

Την ιερη αυτή εθνικη παραδοση την διατηρουσαν ,ως κορη οφθαλμου επι αιωνες οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας για να επιβιωσουμε ως εθνος και ταυτόχρονα να εχουμε την Ελληνικη χριστιανικη αυτοκρατορια. 


Οι ηρωικες Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας , αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου.

 Εδωσαν τους πιο γεναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη,για την Ελληνικη αυτοκρατορια. 


Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονιμος τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας.

Φυσικα οι οικογενειες αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα, και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας. 


Καποιοι από τους Ελληνες στρατιωτικούς της Μικρας Ασιας, εγιναν ακομη και βασιλεις (Φωκάδες, Κομνηνοι, Ρωμανος δ, Ρωμανος γ Αργυρος κλπ). 

Οι Ελληνικες οικογενειες ηταν αυτές που διοικουσαν στρατιωτικα και πολιτικα το κρατος σε όλη την διαρκεια ζωης του. 


Οι εκάστοτε στρατηγοι του κάθε θεματος, ηταν ταυτόχρονα και πολιτικοι διοικητες. 

Οι Ελληνικες οικογενειες αυτές ηταν οι Φωκάδες, οι Σκληροι, οι Αργυροι, οι Μελισσηνοι, οι Δαλασσηνοι, οι Κομνηνοι, οι Παλαιολογοι, και πολλοι αλλοι. 


Ολες αυτές οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας στο περασμα των αιωνων εχασαν εκατοντάδες η και χιλιαδες συγγενείς στα πεδια των μαχων. 


Χιλιαδες μελη των οικογενειων αυτων εμειναν αναπηροι ειτε πεθαναν αιχμάλωτοι στα χερια των Μωαβιτων (νεα ονομασια των Αγαρηνών. 


Αυτό γινοταν διοτι, οταν ηταν αιχμάλωτοι, στα χερια των αγαρηνων, δεν δεχτηκαν ποτε να αλλαξουν πιστη, να αλλαξουν εθνικοτητα και θρησκευμα, οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, και από Ελληνοχριστιανοι, να γινουν Αραβοσαρακηνοι. 


Οι Ελληνες πεθαιναν στα χερια των εχθρων μας κατω από φρικτα βασανιστήρια. 


Τοτε επιβιωνε το Ελληνικο εθνος διοτι κυριαρχουσαν τα χρηστα ηθη, διοτι δεν υπηρχε σεξουαλικη διφθορα, για αυτό παραλληλα είμασταν κοσμοκρατορες. 


Στον αντιποδα αυτην την εποχη που κυριαρχει η σεξουαλικη διαφθορα ειμαστε σκλαβωμένοι στους αλλοδαπούς. 


Οι πρόγονοι των σημερινών πολιτικών πρόδωσαν-παρεδωσαν   την Μικρά Ασία














Επι αιωνες συχεχιζοταν η παναρχαια Ελληνικη παραδοση, οι Ελληνες Βασιλεις, Στρατηγοι, Αρχηγοι, να πολεμουν στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης., πολεμου. 


Την ιερη εθνικη ιστορικη παραδοση συνεχισαν μεταξυ αλλων οι Ελληνες Ηρωες του 1821 μ.χ.και του 1940 μ.Χ. 

Αναμεσα στους συνεχιστες της ιερης Ελληνικης παραδόσεως ηταν και ο Στυλιανος Παττακος πιστος στο δογμα μητρος τε και πατρος και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον,σεμνότερον και αγιώτερον εστίν η πατρίς.
 
 
Την 1η Νοεμβρίου 1930 καταταχτηκε εθελοντης με το βαθμο του Δεκανεα στο 4ο συνταγμα ιππικου της Θεσσαλονίκης. 


Το Σεπτεμβριο του 1934, εισηλθε στην στρατιωτικη σχολη Ευλπιδων από την οποια αποφοίτησε το 1937 με το βαθμο του ανθυπιλάρχου του Ιππικου.

Τον Αυγουστο του 1940, ενω υπηρετουσε στο Δ σύνταγμα ιππικου Ελευθερουπολεως Καβαλας, προηχθη στον βαθμο του Υπιλάρχου. 


Συμμετείχε στον Ελληνοιταλικό πόλεμο ως διοικητης ιλης Πολυβολων της ΙΙης Ομάδας Αναγνώρισης της ΙΙης Μεραρχιας Πεζικου στο Αλβανικο μέτωπο εναντιον των Ιταλων εισβολεων απο 28 Οκτωβριου 1940 εως τέλη Απριλιου 1941.



Τ ους τελευταιους τρεις μηνες ως διοικητης του 5ου λοχου πεζικου του 11ου συνταγματος πεζικού Τριπολεως, με αίτημα του, ηρθε σε σε επαφη με τον εχθρο στον Πρασινο Λοφο, νοτια του Τεπελενιου. 


Στην διάρκεια της κατοχής της Ελλάδος από τις δυνάμεις του Αξονος συμμετείχε στο κρυπτογραφικό τμήμα της αντιστασιακής οργανώσεως “Όμηρος”. 

Επισης κατά την διαρκεια του εμφυλιου ελαβε μερος ως διοικητής της ίλης αρμάτων μάχης Κενταυρος σε αρκετά σημεία της Β.Ελλάδας και παρασημοφορηθηκε με τρία αριστεία ανδρείας, επτά πολεμικούς σταυρούς, δύο μετάλλια εξαίρετων πράξεων καθώς και με όλα τα προβλεπόμενα σε καιρό ειρήνης μετάλλια και παράσημα. 

Στην συνέχεια σπουδασε στην Σχολή Πολέμου και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον βαθμό του ταξιάρχου.
Ο Παττακος γνωριζει τι σημαινει κουμμουνισμος, και ποιες ηταν-είναι ανέκαθεν οι επιδιωξεις του σχετικα με το Ελληνοχριστιανικο εθνος.

Ο Στελιος Παττακος αποφασιζει μαζι με τους αλλους πατριωτες της εθνοσωτηριου κυβερνήσεως, να ματαιωσουν δια παντος την εθνικη καταστροφή, και την εθνικη γενοκτονια την οποια σχεδιαζαν από τοτε και δυστυχως επετυχαν να την εφαρμοσουν σταδιακα με την πτωση της εθνοσωτηριου κυβερνήσεως. 


Δειτε πως την κατήντησαν σημερα την Ελλαδα οι “δημοκρατες”, οπου εχουμε απωλεια της εθνικης κυριαρχιας με παρανομα προδοτικα μνημονια και παραχωρηση της Μακεδονιας. 
Η Ελλαδα της μεταπολιτευσεως ειναι μια χωρα με αυτοκτονιες, ορφανα παιδια εξαιτιας των αυτοκτονιων, αστεγοι, ανεργοι, φτωχοι, αδικημένοι. 
Επισης μεταξυ αλλων εχουμε εισβολεις, βιασμοι, δολοφονιες, κλοπες, από τους εισβολεις. 
Μια Ελληνιδα η κορη μας, η αδερφη μας η Μυρτω χαροπαλευει ,εξαιτιας των λαθρο και των προδοτων. Επι εθναρχη Παπαδοπολου κανεις δεν αυτοκτονουσε, κανεις δεν ηταν αστεγος, ανεργος, κανεις δεν υπεφερε. Επισης δεν ειχαμε λαθρο και απωλεια της Εθνικης μας κυριαρχιας.


To φαιδρο της υποθεσεως είναι ότι μιλανε για τους “κακους δικτατορες”. 


Εάν ηταν αυτοι οι παριωτες δικτατορες ,τοτε τι ηταν οι πραγματικοι δικτατορες σε διαφορες χωρες του εξωτερικου. 

Στις πραγματικες δικτατοριες όπως ηταν αυτες στην Χιλη με τον Πινοσετ και στην Κουβα με τον Μπατιστα, στην ρωσια με τον Σταλιν, χιλιάδες πολιτών εξαφανίστηκαν δια παντος από προσωπου γής. 

ΠΟΤΕ δεν τους ξαναειδε κανενας. Τα βασανιστήρια, οι εξευτελισμοι,οι αδικιες και οι θάνατοι ήταν στην ημερησία διάταξη αυτων των ξενων δικτατορικων χωρων . 


Αντίθετα εδώ στην Ελλαδα οι “κακοι δικτατορες”, έστελναν “εξορια” τους εχθρους του Ελληνικου εθνους σε ωραια Ελληνικα νησια. 

Εκει ειχαν καθαρο αερα και θαλασσα. Μαλιστα ανέπτυξαν οικειοτητα με τους φυλακες, όπως ομολογουν οι ιδιοι οι κουμμουνιστες.


Οι φωτογραφιες της εποχης αποτελουν ένα ακομη αδιασειστο ντοκουμεντο. 


Στην πραγματικοτητα οι κουμμουνιστες εκαναν διακοπες σε πανέμορφα Ελληνικα νησια του Αιγαιου με εξοδα του Ελληνικου κρατους. 

Σιγουρα υπηρξαν μερικες ακραιες καταστασεις εως ένα βαθμο στην Αθηνα. 

 

Το σωστο θα ηταν να τους στειλουν ολους σε ισοβια εξορια στο εξωτερικο. Προφανως επανω στην αγωνια τους να προστατεψουν την πατριδα δεν το σκεφτηκαν .

Για αυτό σε καποιες περιπτώσεις εφαρμοσαν το παναρχαιο αξιωμα. Ότι δεν λυνεται κοβεται όπως δηλωσε ο Ηρωας του Αλβανικου μετωπου Στυλιανος Παττακος.

Εδω και χρονια ενας αναγνωστης της στηλης γραφει σε συγκεκριμενο σχολιο του οτι υπαρχουν δυο ειδη φασισμου, ο κοκκινος και ο μαυρος. 

Αυτό που συμβαινει την σημερινη εποχη, μετα την πτωση της εθνοσωτηριου κυβερνήσεως δεν εχει ιστορικο προηγουμενο. 


Παντοτε από την αρχαιοτητα είχαμε Ελληνες ηγετες οι οποιοι ειχαν δυο πλευρες. 


Δηλαδη ειχα μια κακη και μια καλη. Μονον απο την εποχη της στημενης μεταπολιτευσεως και μετα εχουμε μονον μια μονον πλευρα των “πολιτικων”. 

Αυτή η πλευρα είναι η κακη.  

Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 

 
 
Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν θα κανει πισω αλλα παραμενει ανυποχωρητος,τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
 
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
 
 
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
 
 
Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. 

Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
 
 
Οι προδοτες, οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
 
Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε.


Αυτο διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
 
 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι 

πολεμουσαν,

ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 
 
 

Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
 
 
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι αγιοι προγονοι μας,αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε κατα την μεσαιωνικη εποχη.
Θα επρεπε δικαιωματικα να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες στα σπιτια τους-καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.
 
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ 
ΠΗΓΑΙΝΑΝ 

ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ.



OMΩΣ 

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 

ΒΑΣΗ 

OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ 

ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ 

ΝΑ 

ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

 

 
Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι- ηρωες χριστιανοι, της Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας, πολεμουσαν συνεχεια  για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 
Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν Βατατζή. 
 

Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο, δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 
 
 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.

Η προσμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των ραγιαδων,οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.
 

O IΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΣΑΣ ΣΙΧΕΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ








Σκεφτειτε τι θα γινοταν εαν οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας σε καθε εισβολη των αμετρητων εxθρων μας αντι να πόλεμουν να 

εκαναν μονον συλλαλητηρια  ;


Θα ειχε αφανιστει η Ελλαδα πολλους αιωνες πριν. 
 
 

Φανταστειτε την ωρα που εισεβαλαν οι περσες, οι αγαρηνοι, οι γοτθοι, οι βουλγαροι, οι ρωσοι, οι αβαροι κλπ, να επαιρναν οι αγιοι προγονοι μας σημαιες και πανο να εκαναν συλλαλητηρια και να ελεγαν δεν πολεμαμε.

Ο Χριστος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται  σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.
 
 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
 

Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
 
 
 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. 
 
 
Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. 

Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
 
Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
 
 
 

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως; 

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 

(1) ΓΙΑ ΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. 
 
ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. 

 

Περί πολιτεύματος - Πως θα απαλλαγούμε οριστικά  από τους Εβραίους    πολιτικούς ;
 
 










Περί Πολιτεύματος – Πως Θα Απαλλαγούμε Οριστικά Από Τους Εβραίους Πολιτικούς ; 

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

EΠIKΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ 
ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ :

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

 Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.


Ειτε αντιδρασουμε ειρηνικα, ειτε δυναμικα, ειτε βιαια και οι τρεις περιπτωσεις απαιτουν υψηλη παιδεια και ηθος ωστε να υπαρχουν οι δυνατοτητες ουσιαστικης αντιδρασεως. 
Απο τα παναρχαια χρονια οι προαιωνιοι εχθροι του εθνους μας για να εξουσιαζουν τον Ελληνικο λαο επιθυμουσαν να ειναι μεσα στην αμαθεια και στην διαφθορα. 

Μονον σε τετοιου ειδους ατομα ηταν και ειναι σε θεση  να επιβαλουν την εξουσια τους οι εχθροι του Ελληνισμου. 


Σε προσωπικο επιπεδο ειμαι το μεγαλυτερο θυμα της πραγματικης χουντας εξαιτιας των διαδικτυακων μου δτραστηριοτητων.

To αποτελεσμα ηταν να χασω ολη μου την περιουσια εσκεμμενα απο μια μεγαλη εγκληματικη οργανωση-παραδικαστικο κυκλωμα, εξαιτιας της διαδικτυακης μου προσφορας στην πατριδα.


Ακομη μεταξυ αλλων επι χρονια δεχομαι υβρεις, απειλες στα σχολια, στα εμαιλ, στο τηλεφωνο κλπ, καθως και καθε ειδους αδικη συκοφαντια. 


Τον Απριλιο του 2018 η Ελληνοχριστιανικη στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι-Ισχυς δια της γνωσεως 

συμπληρωσε 12 συναπτα ετη. 



Τα 8 χρονια κατα τα οποια ειμαι στο διαδικτυο η στηλη εγινε η κορυφαια σε ολη την Ελλαδα. 



ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ 

ΑΥΤΑ ; ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ TΩΝ ΑΔΙΚΩΝ

ΔΙΩΞΕΩΝ ;


Οι αιτιες για ολα αυτα ειναι πλεον και με παρα πολλες αποδειξεις, γνωστες σε αρκετους Ελληνες γιατι με διωκουν θανασιμα οι νεοταξιτες. 
 
Οι λογοι οπως αναφερουν οι ιδιοι οι πραγματικοι Ελληνες αναγνωστες ηταν οι πολλες και πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις, τις οποιες δεν εχουν διαβασει ποτε σε κανεναν Ελληνα και κενο καθηγητη.

Με αυτες τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις τους ενθουσιαζω-εμπνεω ωστε να εφαρμοσουν τις μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.

Ακομη οι Ελληνες αναγνωστες αναφερουν κατι ακομη πολυ σημαντικο, οτι μεσα απο αυτες τις ιστορικες μου εργασιες κραταω πολυ υψηλα το ηθικο των Ελληνων, στην πιο δυσκολη ιστορικη στιγμη για το εθνος.

Κατα γενικη ομολογια η κορυφαια 

εθνικιστικη-Ελληνοχριστιανικη στηλη στον κοσμο ειναι η Στηλη επικρατεειν η Απολλυσθαι. 


Μεσα απο τις παρα πολλες πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες επισημανεις-παρατηρησεις δημιουργω Ελληνες ενω εχω οδηγησει αρκετα παιδια στην στην στις Εκκλησιες στην κατηχηση, στα μουσικα σχολεια, στον υψηλο αθλητισμο. στην ιστορικη γνωση κλπ.

Για αυτο δεν ειμαι αρεστος απο την νεα ταξη. 

Ομως εγω ειμαι ο πιο υπερηφανος Ελληνας γιατι εκτος απο ολα αυτα τα οποια αναφερουν 

προσφερω και μερικα ακομη υπερπολυτιμα πραγματα. 



Ενα απο αυτα ειναι οτι μεσα απο τις εργασιες μου, ειμαι ο μοναδικος σε ολοκληρο τον κοσμο που σας προσφερει τις λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.  



Η δικαίωση μου οκτώ χρόνια αργότερα απο τον  Γεώργιο Κοντογιώργη

















Η Δικαίωση Μου Οκτώ Χρόνια Αργότερα Απο Τον Γεώργιο Κοντογιώργη 

loading...

4 thoughts on “Στυλιανός Παττακός : ό,τι δεν λύνεται κόβεται

  1. ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

  2. ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ. `ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ Κ@ΛΟΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΝΤ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ» (THE WORLD TRUST). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ 1944 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 44 ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ Β΄ΠΠ . ΕΠΙΣΗΜΩΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΛΗΘΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Β’ΠΠ (ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!). ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ:

    1) ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    2) ΤΟΥ ΔΝΤ

    3) ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ! ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 25* ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΦΕΚ 315/1945). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 700+ ΤΡΙΣ! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ: ΤΡΙΣ!

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ:

    1) ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. (ΕΥΚΟΛΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;)

    2) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΔΑΝΕΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ;)

    3) ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

    ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ! ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΩΡΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!), Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΔΩ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ!), Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;), Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (ΑΝΤΕ, ΚΑΛΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;) ΚΑΙ … ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ; ΕΔΩ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!)

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Ο VLADIMIR, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ 2000, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 195 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ! ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΟ ΑΛΕΞΗΣ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    1) ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    2) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΟΤΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ, ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ GUYS ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΩ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ!

    ΥΓ.* ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΣΩΡΡΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. παρακαλειται το Δαφνι να μαζεψει τους τρελους με τα διαφορα ονοματα προφιλ κ.τ.λ που δραπετευσαν και να τους μαζεψει …. σε λιγο θα προσπαθουν να πεισουν τους ελληνες οτι εχουν θεικες ικανοτητες αφου πρωτα εχουν γινει εθναρχες ηρωες παγκοσμιοι διοικητες τρισεκατομμυριουχοι γενετιστες επιχειρηματιες και ογκολογοι θεραπευτες του καρκινου .

  4. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΡΑΦΛΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΜΕ ΤΑ 10 ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΜΙΑ ΕΥΚΛΑΔΣΙΑΣ ΜΙΑ ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΙΑΣ ΜΙΑ ΕΥΚΛΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΣ 10 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΣΙΤΕΙ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΟΥΜΕ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΤΟΧΟΥΝ ΧΟΜΠΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΟΥ ΤΟΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΙΛΙΩΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΜΟΡΟΙΔΩ! ΡΟΙΔΑΝΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΣΟΥ ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΚΟΙΛΙΟΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΠΤΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΡΑΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΗΝ ΩΣΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΚΙΚΗ ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΛΕΠΙΔΑ (ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΡΙΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΛΑΡΙΝΟ….ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΟΥΦΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΣΚΑΤΟ-ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΦΟΦΑΓΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΝΕ ΤΑ ΔΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΟΣΘΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΞΗΜΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΕΞΑΙΧΟΝΤΩΣ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΔΙΑ ΒΟΗΣ ΙΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΥΣΙΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΣΘΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΚΝΩΔΑΛΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΛΑΘΡΑ ΖΕΙΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ….ΦΟΝΕΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΣΘΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΛΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΠΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ 150αρικσ ΠΟΥ ΧΛΑΑΑΤΣ ΤΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ Τ'Σ Μ'ΝΑΡΑ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ …..ΕΛΑ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΕΠΕΝΙΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΑΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!!!(οπως και η ποσθη που θα ριξεις στον Γυφτο)

Comments are closed.