«Ελλάς υπό πολιορκία» Η εγκληματικότητα των παράνομων μεταναστών τρομοκρατεί τη χώρα

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει ιδιαίτερα αισθητό ένα κύμα ιδιαίτερα σκληρής εγκληματικότητας το οποίο προέρχεται από παράνομους μετανάστες.

Μόνο σήμερα είχαμε τον τραυματισμό ενός 52χρονου Έλληνα από 6 παράνομους μετανάστες σε Hotspot στη Δράμα, τη σύγκρουση αλγερινών στο κέντρο της Αθήνας που είχε ως αποτέλεσμα ένα νεκρό, ενώ αποκαλύφθηκε ότι 2 Πακιστανοί κρατούσαν όμηρο μία γυναίκα σε διαμέρισμα ζητώντας λύτρα.

Αν σε αυτά τα περιστατικά προσθέσουμε τη δολοφονία του 25χρονου στο Φιλοπάππου από Πακιστανούς και Ιρακινούς παράνομους μετανάστες αλλά και τη συμμορία Πακιστανών ληστών στα σύνορα οι οποίοι δεν δίσταζαν να δολοφονούν και να βασανίζουν ομοεθνείς τους καταλαβαίνει κάνεις ότι έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Κι αυτά είναι μόνο τα «τρανταχτά» περιστατικά των τελευταίων 15 ημερών .

Η Ελλάδα δέχεται συνεχώς στο έδαφός της ανθρώπους από τριτοκοσμικές χώρες οι οποίοι δεν έχουν σε καμία υπόληψη την ανθρώπινη ζωή.Μόνο στη Λέσβο είναι συνωστισμένοι 7.000 απο αυτούς.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες κατέρρευσε και ο ανθρωπιστικός μανδύας του καλά οργανωμένου συστήματος «υποδοχής και περίθαλψης» παράνομων μεταναστών από τις ΜΚΟ, αφού αποκαλύφθηκε ότι τελικά οι ίδιες ΜΚΟ που διακήρυτταν την προστασία των μεταναστών ήταν αυτές που τους διακινούσαν .

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση επιβραβεύει αυτές τις ομάδες χτίζοντας το τέμενος στο Βοτανικό το οποίο θα γκετοποιήσει την περιοχή γεμίζοντάς την με εγκληματικά αλλά κι εξτρεμιστικά στοιχεία.

Πλέον η Ελλάδα δεν θα έχει να φοβάται μόνο την εγκληματικότητα αλλά και την τρομοκρατία καθώς Ισλαμικές χώρες με εχθρικά συμφέροντα προς την Ελλάδα η τρομοκρατικές οργανώσεις θα μπορούν χρησιμοποιούν αυτό το τέμενος ως «σημείο αναφοράς», προστατευμένο μάλιστα κι από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Η Ελλάδα πρέπει καταρχάς να συμμαζέψει την πηγή του προβλήματος επιβάλλοντας πιο σκληρά μέτρα ελέγχου στις ΜΚΟ που δρουν στα νησιά όπως έκανε και η Ιταλία, να βάλει άμεσα τέλος στην κατασκευή του τεμένους στο Βοτανικό και τέλος να υπάρξουν παραδειγματικές τιμωρίες εγκληματικών στοιχείων ώστε να σταλεί ένα μήνυμα προς όσους επιθυμούν να έρθουν στη χώρα με σκοπό να κλέψουν και να ληστέψουν.

loading...

3 thoughts on “«Ελλάς υπό πολιορκία» Η εγκληματικότητα των παράνομων μεταναστών τρομοκρατεί τη χώρα

  1. Κανείς δεν μπορεί να σώσει έναν λαό ραγιαδοπροβάτων που δεν θέλει να σωθεί.

  2. Ποιοι θέλουν να γίνουν τα κράτη πολυπολιτισμικά και γιατί;
    Προβληματιστήκατε ποτέ;

  3. H προστασία από τη διακίνηση "μεταναστών" δεν διαφέρει. Οι MKO εάν επιμελούνται την παράνομη διακίνηση από την Αφρική με πλοιάρια ονομάζεται διαδικασία ασύλου στο όνομα γενικότερα των ανθρώπινων δικαιωμάτων αποικίζοντας τα δυτικά κράτη. Στην περίπτωση που τους φέρνουν λαθροδιακινήτες λέγεται παράνομη διακίνηση, αλλά τιμωρούνται ελαφρώς μόνο οι λαθροδιακινητές και όχι οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες για παράνομη είσοδο στη χώρα διότι όλοι καταχωρούνται μέσω παραπλανητικών ερμηνειών ως εν δυνάμει πρόσφυγες με αποτέλεσμα πρώτη φορά στην ιστορία να συναντάται και το φαινόμενο της ακατανόητης μαζικής προσφυγής διάφορων αμέτρητων ρεμαλιών της Ασίας και του μαγκρεμπ και της υποσαχάριας Αφρικής κάτω από τις προτροπές και κατευθύνσεις των δικηγορίσκων των ΜΚΟ στη βάση αίτησης ασύλου και σε μη όμορες πολιτιστικά και γεωγραφικά χώρες.

    Βέβαια δεν σημαίνει ότι ο πρόσφυγας μπορεί να κινείται ή να διακινείται ελεύθερα, αλλά το καθεστώς αντιμετώπισης του καταχωρημένου ως πρόσφυγα είναι θεωρητικά διαφορετικό και ευνοϊκότερο από αυτό του λαθρομετανάστη.

    Σε αυτό προστέθηκε και η παράνομη διακίνηση μέσω συνεργασίας Γερμανικής και Ελληνικής κυβέρνησης. Έτσι η επιστροφή στην Ελλάδα λαθρομεταναστών επειδή πέρασαν νωρίτερα από την Ελλάδα, ενώ θα μπορούσαν να τους στείλουν απευθείας στις χώρες προέλευσης τους, ονομάζεται απλώς συμφωνία της ευρωπαϊκής ένωσης.

Comments are closed.