«Η Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσον που διαθέτει για να υπερασπιστεί τους στρατιωτικούς της» δηλώνει ο Παυλόπουλος

Μήνυμα προς την Τουρκία, εξαιτίας της συνέχισης της κράτησης των Ελλήνων στρατιωτικών, έστειλε από την Αμοργό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.


Η Ελλάδα, τόνισε ο Πρόεδρος, δεν θα μείνει απαθής, θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσον που διαθέτει ως μέλος της ΕΕ και του Συμβουλίου της Ευρώπης για να υπερασπιστεί τους στρατιωτικούς της και πάνω απ΄ όλα τη Δημοκρατία και τον Άνθρωπο. «Ας πάρει αυτό το μήνυμα η Τουρκία, όσο ακόμα δεν είναι πολύ αργά», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν νομίζει η ηγεσία της Τουρκίας ότι με τον τρόπο αυτό κάμπτει το ηθικό των Ελλήνων στρατιωτικών κάνει τεράστιο λάθος. Το ηθικό τους είναι ακμαίο και αποδεικνύει τι σημαίνει Έλληνας στρατιωτικός», τόνισε ο κ. Παυλόπουλος στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο δήμαρχος Αμοργού μετά την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο δημότη.

«Προειδοποιούμε», συνέχισε ο Πρόεδρος την Τουρκία: «Στεκόμαστε δίπλα της στον αγώνα που κάνει, αλλά είμαστε απέναντι σε συμπεριφορές οι οποίες δεν πλήττουν μόνο Έλληνες πολίτες και Έλληνες στρατιωτικούς, αλλά πλήττουν την ίδια την έννοια της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου».

Υπογράμμισε μάλιστα ότι «η Ελλάδα δεν πρόκειται να μείνει απαθής. Θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, το οποίο διαθέτει ως χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως μέλος της Διεθνούς Κοινότητας, ως μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης. Θα υπερασπισθούμε την Δημοκρατία και βεβαίως τους στρατιωτικούς μας. Αλλά πριν απ΄ όλα θα υπερασπισθούμε την Δημοκρατία και τον Άνθρωπο. Ας πάρει αυτό το μήνυμα η Τουρκία, όσο ακόμα δεν είναι πολύ αργά».

«Η Τουρκία και η ηγεσία της εκτίθενται ανεπανόρθωτα, γιατί δεν σέβεται ούτε το Κράτος Δικαίου ούτε την έννοια της Δημοκρατίας και επομένως τα θεμελιώδη Δικαιώματα του Ανθρώπου. Η διεθνής κατακραυγή το αποδεικνύει», συνέχισε ο κ. Παυλόπουλος για να τονίσει ότι «δεν αξίζει τέτοια μοίρα στον τουρκικό λαό. Η ηγεσία του, με αυτά που κάνει αυτές τις κρίσιμες ώρες και με την τεράστια οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Τουρκία, είναι κατώτερη των περιστάσεων απέναντι και στον ίδιο τον τουρκικό λαό».

«Τα δείγματα γραφής της τουρκικής κυβέρνησης θυμίζουν άλλες εποχές», είπε ο κ. Παυλόπουλος, «δεν επιτρέπουν καμία ευρωπαϊκή προοπτική στην Τουρκία και κυρίως υπονομεύουν την θέση της ακόμα και ως μέλους του Συμβουλίου της Ευρώπης» και υπενθύμισε ότι «το Συμβούλιο της Ευρώπης είναι ο μόνος δεσμός της Τουρκίας με την Δύση και με τον δημοκρατικό κόσμο», για να προειδοποιήσει και πάλι ότι «μ΄ αυτά που κάνει είναι αμφίβολο αν μπορεί να διατηρήσει αυτή τη θέση».

Ο κ. Παυλόπουλος έκανε και πάλι αναφορά στην τραγωδία της 23ης Ιουλίου και τις φονικές πυρκαγές , προσθέτοντας ότι «τότε μόνο θα έχουμε πράξει το χρέος μας, αν αναλάβουμε τις ευθύνες μας με τρόπο ώστε να μην έχουμε στο μέλλον ανάλογες τραγωδίες.»

loading...

7 thoughts on “«Η Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσον που διαθέτει για να υπερασπιστεί τους στρατιωτικούς της» δηλώνει ο Παυλόπουλος

  1. ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ!! ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο Κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΒΑΘΕΩΣ ΓΗΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ *ΛΟΓΩ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ *

  2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

    ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ !

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ . ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ?

    " ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΙΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΟ …. "

    ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΛΙΑ ΜΟΙΡΑ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΠΟΡΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ?

    ΟΥΣΤ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. Γελοιότητες Προκόπη απρόκοπου

  4. μαλιστα για να το λες εσυ ετσι θα ειναι

  5. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! ΠΟΛΥ «ΧΟΝΤΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΝΗΘΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ» ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΟΙ «ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ» ΤΗΣ ΓΥΜΝΗΣ ΛΙΑΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΘΑ…»
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
    Ατμόσφαιρα απο το εκλογικό κέντρο του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Χαλκοκονδύλη, κατά την διάρκεια καταμέτρησης των ψήφων, Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.
    Τα βρώμικα παιχνίδια του Μαξίμου

    Της Δέσποινας Κατακουζηνού

    Μεθόδους σαν και αυτούς που ακολούθησαν την περίοδο της σταλινικής προπαγάνδας , καθώς και την περίοδο του «Αυριανισμού» στην δεκαετία του ’80 στη χώρα μας χρησιμοποιεί ο Σύριζα προκειμένου να μπορέσει να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τόσο μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και την εκατόμβη νεκρών, όσο και μετά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

    Αφού ξήλωσαν την ηγεσία της αστυνομίας και της πυροσβεστικής – λες και μόνο αυτοί έφταιγαν για την τραγωδία και όχι ο ίδιος ο Τσίπρας – προσπαθούν τώρα να το ρίξουν στο γκόσιπ και το λαϊκισμό με χτυπήματα ηθικής διάστασης κάτω από τη μέση, χωρίς καμία βάση αληθείας. Αγαπημένο τους θέμα η οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας «Μακελειό» από διαρροές των υπογείων του Μαξίμου, ο «υπαρχηγός» των νεοκομμουνιστών Νίκος Παππάς συγκάλεσε μέσα στην απελπισία τους έκτακτη σύσκεψη, προκειμένου να βρεθούν τρόποι , ώστε να μικρύνει την μεγάλη δημοσκοπική ψαλίδα με την Νέα Δημοκρατία και να αποφύγουν την κατρακύλα στις εκλογές.

    Αποφάσισαν να προβούν σε «αποκαλύψεις» γύρω από το στενό περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη θεωρώντας ότι θα τον πλήξουν στην κοινωνία. Είναι τέτοια η παραφροσύνη τους που δεν αντιλαμβάνονται ότι η κοινωνία τιμωρεί εκείνους που απροκάλυπτα κάνουν το ασπρό – μαύρο και το μαύρο – άσπρο.

    Πιο συγκεκριμένα σε λίγες ημέρες θα βγει στη δημοσιότητα ένα ανήθικο θέμα για την ηθική στενού προσώπου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ένα στημένο θέμα ηθικής διάστασης στηριγμένο στις διεστραμμένες σκέψεις τους περί πολιτικού ανταγωνισμού.

    Οι συμμορίτες της κυβέρνησης είναι μανούλα στην μαύρη προπαγάνδα αφού εμπνέονται από τους Στάλιν και Κουρή και δη ο Νίκος Παππάς. Δεν έχουν ιερό και όσιο. Αυτές οι μέθοδοι πολιτικής κατάπτωσης θα τους γυρίσουν «μπούμερανγκ» .

    Οι πολίτες δεν μασάνε κουτόχορτο, αναγνωρίζουν τις ερυθρές προβοκάτσιες και έχουν καταδικάσει προ πολλού την χυδαιότητα του «Αυριανισμού» της δεκαετίας του ’80.

    Είναι βέβαιον ότι «πουλάνε» μαθήματα ηθικής εκείνοι που νομοθέτησαν εις βάρος του θεσμού της οικογένειας, αναγνωρίζοντας δικαιώματα ισονομίας στο «τρίτο» φύλο!

    http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%A5-%CE%A7%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%A1%CE%9F-%CE%A7%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%97%CE%9C%CE%91-%CE%91%CE%9D%CE%97%CE%98%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5-%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A7%CE%9F/

  6. Νιτσα Ελενιτσα
    αφιερωμενο στη Μανεση
    ο Σωρρας με τα ψηλα ρεβερ

  7. Ο τσιπρας και η παρεα του ειναι επικινδυνοι.Αυτοι ομως που με την ανικανοτητα τους,την γελοιοτητα τους,αυτοι που κατηντησαν την αλλοτε κραταια δεξια πατριωτικη παραταξη ουρα του συριζα ειναι πιο επικινδυνοι.Σε τι διαφερει πλεον η νδ απο τον συριζα?Θα σεβαστει λεει ο μητσοτακης την συμφωνια των Πρεσπων,αν την ψηφισει η Βουλη.Μα το θεμα ειναι κανονισμενο.Η συμφωνια θα ψηφιστει.Τοτε γιατι να τον ψηφισουμε τον μητσοτακη.Εμεις θα τον ψηφισουμε για να μην σεβαστει την συμφωνια που διαμελιζει την ΕΛΛΑΔΑ.Οπως και σε πολλα αλλα θεματα συμφωνει με τον συριζα η νδ.Ψηφισε τον νομο για τους ομοφυλοφυλους.Ψηφισε τον νομο για την κατασκευη τζαμιων στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΖΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ χωρα μας.Συμμετειχε στην παρελαση των κωλολαγνων με την σημαια της και αρκετα στελεχη της.Ηταν κατα των συλλαλητηριων για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας και μετα τις τεραστιες συγκεντρωσεις και για να μην χασει και αλλους ψηφους συμμετειχε χλιαρα και εδωσε εντολη στους πολιτικαντηδες της να συμμετασχουν οσοι θελουν.Κατεστρεψε μαζι με το κλεφτοπασοκ με το οποιο συγκυβερνησε την μεσαιθα ταξη των ΕΛΛΗΝΩΝ κοβοντας δωρα,επιδοματα,συνταξεις.Ψηφισε το δευτερο και το τριτο μνημονιο που αποτελειωνουν την ΕΛΛΑΔΑ και ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,να ψηφισουμε αυτο το μεταλλαγμενο κομα?Το κομα που ειναι μνημονιακο,νεοταξικο,που συνεργαστηκε με το κλεφτοπασοκ και ξεφτιλισε τους ψηφοφορους του και θα συνεργαστει αν το επιβαλλουν τα νεοταξικα του αφεντικα και με τον συριζα?Και μνημη εχουμε,και μυαλο εχουμε και σταματησαμε εδω και καιρο να τρωμε χορτο.Αλωστε η μπενακη της νδ τα ειχε πει στον Προεδρο της Δημοκρατιας τον παπουλια του πασοκ τι θα συμβει.Το σχεδιο ειναι καλα οργανωμενο και σε αυτο συμμετεχουν ολα τα κοματα που τιμουσαμε με την ψηφο μας μετα το 1974 και μας κατεστρεψαν.Ποτε ξανα αριστερα.Ποτε ομως; ξανα ψωφοδεξια.ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΛΕΒΕΝΤΙΑ,ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟΙ.ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΕΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ.ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ………..

Comments are closed.