Προσέλκυσε Χρήμα: Βάλε σε Αλουμινόχαρτο ΑΥΤΟ και Μετά στο Πορτοφόλι σου!

Πως μπορείτε να ισορροπήσετε τις ενέργειες στη ζωή σας; Ενέργεια υπάρχει παντού γύρω μας.

Τα πάντα στο σύμπαν αποτελούνται από ενέργειες. Ορισμένα πράγματα προσελκύουν ορισμένες ενέργειες, σαν να ήταν μαγνήτες. Μπορείτε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση, να μαγνητίσετε χρήματα!
Θα σας προτείνουμε κάποιες τις τεχνικές που προσελκύουν την ευημερία.

Πάρτε ένα αλουμινόχαρτο και βάλτε μέσα λίγο μπαχάρι ή κανέλα, αυτό μετά το βάζετε στο πορτοφόλι σας ή στην ταμειακή σας μηχανή. Θα σας βοηθήσει στην προσέλκυση του χρήματος.
Το χαμομήλι επίσης βοηθά στην προσέλκυση της τύχης. Αν είναι να παίξετε χαρτιά ή ρουλέτα, τότε φτιάξτε τσάι χαμομήλι και πιείτε λίγο ενώ τα χρήματα που πρόκειται να παίξετε βρέξτε τα λίγο ή ραντίστε τα με το τσάι χαμομήλι. Θα έχετε μεγάλα κέρδη.

Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στο μάτι της κουζίνας και να σιγοβράζει. Ρίξτε μέσα μια χούφτα φρέσκα φύλλα μέντας. Αφήστε τα για 30 λεπτά περίπου. Ρίχνετε το αφέψημα σε ένα γυάλινο μπουκάλι ή βάζο. Τοποθετήστε το σε ασφαλές μέρος, όπως σε ένα γραφείο ή πάνω από ένα ράφι. Μην καλύπτετε το βάζο- να το αφήσετε ανοιχτό, ώστε να προσελκύει την ενέργεια της ευημερίας.

Κάψτε κάποια stick δάφνης και θυμιάστε με αυτά το σπίτι σας καθημερινά.

Θα δημιουργείτε έλξη της ευημερίας. Αν μάλιστα είναι να κάνετε κάποια εμπορική συναλλαγή εισπνεύστε τον καπνό της δάφνης. Θα έχετε επιτυχία.

Πάρτε μερικά αιθέρια έλαια. Να είστε σίγουροι ότι είναι αγνά αιθέρια έλαια, και όχι χημικά. Τα αγνά αιθέρια έλαια κοστίζουν λίγο περισσότερο, ωστόσο, έχουν πραγματικά συστατικά, σε αντίθεση με τα τεχνητά αρώματα.

Βάλτε λίγο λάδι στο δάχτυλό σας και τρίψτε το πάνω στα χρήματα σας. Κρατήστε αυτά τα χρήματα στο πορτοφόλι σας ή αλείψτε και το πορτοφόλι σας θα προσελκύουν πολλά χρήματα.

Για να φέρετε την αφθονία στη ζωή σας, να πάρετε κάποια κίτρινα κρύσταλλα.

Οι χαλαζίες είναι κιτρινωπά χρωματιστά κρύσταλλα και είναι σχετικά φθηνά, ωστόσο είναι ισχυροί μαγνήτες της ευημερίας.

Είναι καλύτερα να πάρετε ακατέργαστους λίθους. Η τραχύτητα συμβάλλει στη δημιουργία τριβής που ενεργοποιεί τις κατάλληλες ενέργειες.

Επίσης οι χαλαζίες γενικά βοηθούν πολύ στην έλξη της καλής τύχης της ευημερίας και του πλούτου.

Αν διασκορπίσετε χαλαζίες στο σπίτι σας και στο γραφείο σας θα δείτε να δημιουργείται μια άλλη ατμόσφαιρα γύρω σας.

Οι χαλαζίες όταν τοποθετούνται γύρω από το σπίτι μέσα σε γλάστρες κοντά στην είσοδο του σπιτιού έλκουν την αφθονία.

Αυτά τα απλά μέτρα μπορούν να συμβάλουν ώστε οι θετικές ενέργειες να προσελκύσουν τον πλούτο στη ζωή σας.

loading...