ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Κρίστυ κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τον Χρήστο Ταπαντσή από τη Θεσσαλονίκη αφού στο ψηφοδέλτιο θα υπάρχει και το όνομα με το οποίο γεννήθηκε αλλά και το γυναικείο που χρησιμοποιεί.

Η Κρίστυ δηλώνει δυσαρεστημένη από τον νυν δήμαρχο καθώς ο Γιάννης Μπουτάρης δεν προσέλαβε μια τρανσέξουαλ στο Δήμο Θεσσαλονίκης όπως είχε υποσχεθεί πριν από τρία χρόνια.

Η ίδια σε ερώτηση, που της έγινε από δημοσιογράφους για το τι συμβολίζει η υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο της Ανοιχτής Πόλης, απάντησε:

«Η υποψηφιότητά μου έχει σκοπό δύο πράγματα: αφενός μεν σε συμβολικό επίπεδο να καταδείξει ότι οι τρανς άνθρωποι είμαστε εδώ και διεκδικούμε τη συμπερίληψη και τη συμμετοχή μας σε όλους τους τομείς της δημόσιας σφαίρας, αφετέρου στην προώθηση των τρανς θεμάτων και την κατάργηση των διακρίσεων και στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης”.

syrizasos.blogspot.com

loading...

10 thoughts on “ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  1. ΟΛΑ ΤΑΧΕΙ Η ΜΑΡΓΙΩΡΗ ΜΟΝΟ ΦΕΡΕΝΤΖΕΣ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ. ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΝΑΚΕΥΕ

  2. ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ ή ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΔΙΑ;

  3. αχαχαχα αδερφες και παληκαρια γινανε μαλλια κουβαρια

  4. BAΡΥΤΑΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΗΤΑΦΙΔΗ. ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑΣ.

  5. ΟΥΣΤ ΡΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.

  6. ΜΠΟΥΡΔΕΛΕ Ο Λ Ε……..ΜΠΟΥΡΔΕΛΕ Ο Λ Ε

  7. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΤΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ.Ε ΜΗ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΞΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ.ΙΔΙΟ ΜΠΟΥΔΡΕΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.Ο ΒΡΩΨΜΕΡΟΣ ΜΤΤΑΦΙΔΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ …..

  8. Κριστυ θα πας να σηκώσεις το … Ηθικό του Μπουτάρη ε;

  9. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΩΧΛΗΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ! ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟ???? ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΩΧΛΗΣΕ Ο ΠΡΩΙΝ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ 100% ΕΛΛΗΝΑΣ??? ΕΠΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣΟ ΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, ΔΙΛΑΔΗ ΔΕΝ ΗΠΑΡΧΗ ΤΟ ΗΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΟΥΣ ΤΟΥ!!!

  10. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣΔ ΣΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ Η ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ? ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΔΟΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΗΣ? ΓΕΜΑΤΟ ΤΡΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Μ΄ΝΤΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΩΜΑΛΕ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΙΜΟΜΕΙΚΤΗ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΔΙΣΤΥΧΗΣ ΓΥΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ! ΑΙΣΧΟΣ ΑΡΡΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΜΕΣΩΣ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΠΕΤΑΞΕΤΟΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΙΜΟΜΕΙΚΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

Comments are closed.