ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ «ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ»

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ…







ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: 

“Σας διαβιβάζουμε το ανωτέρω έγγραφο του κ. υπουργού Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν καταγγελίες ότι…

…σε σωρεία εισαγγελικών εγγράφων, όταν γίνεται αναφορά σε υπήκοο τρίτης χώρας, που έχει εισέλθει στο ελληνικό έδαφος χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις, χρησιμοποιείται ο όρος «λαθρομετανάστης».
Σωστά επισημαίνεται από τον κ. υπουργό, ότι ο όρος αυτός, εκτός του ότι δεν είναι δόκιμος, μπορεί να είναι και μειωτικός για την προσωπικότητα του ατόμου και βεβαίως, δεν συναντάται στην ελληνική νομοθεσία, όπου γίνεται λόγος για «παράνομη είσοδο στη χώρα».
Πρόκειται για στυγνή δολοφονία των λέξεων. Το έχουμε απόλυτα διευκρινήσει στο παρελθόν 
Γράφαμε εκεί πως “η αληθινή έννοια της λέξης   «λαθρομετανάστης», δεν έχει ρατσιστική χροιά, διότι το πρώτο συνθετικό («λαθραίος») προσδιορίζει το δεύτερο συνθετικό  («μετανάστης») προσδιορίζει δηλαδή τον τρόπο που ενεργεί ο άνθρωπος και όχι τον ίδιο τον άνθρωπο.
Η διατύπωση  «παράνομος μετανάστης» που αντιπροτείνεται είναι βαρύτερη από την λέξη «λαθρομετανάστης» γιατί ποινικοποιεί την μεταναστευτική δραστηριότητα του ανθρώπου ενώ η λέξη  «λαθρομετανάστης» αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να δικαιολογείται το λαθραίο της ενέργειας π,χ, από ακραία φτώχεια.

loading...

8 thoughts on “ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ «ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ»

  1. Κοπροελληνες……. λαθρομετανάστης είναι!!!! Ξυπνάτε ζώα του Υπουργείου….

  2. ποιος τους χεζει τους εισαγγελεις που παιρνουν εντολες απο τους εθνομηδενιστες,Λαθρομεταναστες ειναι και ετσι θα λεγονται.Μια σαπια κλικα που αντι να αχολειται πως θα σωσει την χωρα,παραχαραζει τις ελληνικες λεξεις.Αντε απο δω προδοτες.Λουφαξτε στο 2% να χωθειτε στην αφανεια.

  3. ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΙΕΥΕΙ ΛΑΘΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΙΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΑΛΙΕΥΣ ΨΑΡΕΥΕΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΛΑΘΡΑ.

    ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΝΗΓΑ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΟΣ.

    ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ.

    ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΛΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ.

    ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΣΙΓΑΡΑ? ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΣΕΣ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ.

    ΕΝΑΣ Η ΜΑΛΟΝ 400 ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ''ΝΥΚΤΩΡ' ΛΑΘΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΛΑΘΡΟΕΣΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΛΑΒΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΧΟΛΕΡΑ ΕΜΠΟΛΑ ΑIDS ΔΑΓΚΕΙΟ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΙΜΩΔΗ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΙΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΛΠ. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΚΑΤΙΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗ ΟΩ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΛΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΥ ΔΕΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ.

    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΛΑΘΡΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΙΟΛΕΑΣ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΛΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΜΑΘΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΙΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΠΡΙΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΧΕΙΛΕΣ 15 ΕΚΑΣΤΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΗΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΙΘΗΚΑ ΟΙ ΤΣΑΧΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΑΧΙΛΙ ΟΥΓΚΟΝΤΟΥΝΓΚΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ?

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΟΛΤΙΚΑΝΤΑΡΑΙΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΟ ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΧΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ. ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΑΓΚΑΖΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΚΟΠΡΑΝΑ. ΑΚΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΠΡΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ 196 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΚΟΥΣ? 196 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΣ? ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΤΟΣΟ.

  4. Ο Θουκυδίδης έλεγε ότι σε περιόδους παρακμής και σήψης οι έννοιες των λέξεων μεταβάλλονται και οι λέξεις που δήλωναν πριν κάτι ''κακό'', δηλώνουν πλέον κάτι ''καλό''.

  5. αυτοί είναι η κουμουνιστές, και τα έργα τους… ένας χρόνος ακόμα έμεινε, ότι και να κάνουν το φτύσημο θα το φάνε, το μόνο κακό μετά είναι ότι θα τρώμε στην μάπα ένα μητσοτάκη, και όλους τους ανίκανους της ΝΔ….

Comments are closed.