Πρόσφυγες…λαθρομετανάστες..Άνθρωποι

Οι πρόσφυγες έπρεπε όλοι να μείνουν Ισπανία, καθώς είναι η μόνη χώρα χωρίς άνοδο φασισμού, όπως Φάρατζ σε Αγγλία, Βίλντερς σε Ολλανδία, ΛεΠεν σε Γαλλία, AFD σε Γερμανία, Χόφερ σε Αυστρία, Σαλβίνι σε Ιταλία και Κασιδιάρης σε Ελλάδα, ενώ ο Φράνκο κυβέρνησε 40 χρόνια, με 30
μετά τον πόλεμο σε αντίθεση με 12 του Χίτλερ και 20 του Μπενίτο, οπότε πρέπει και αυτοί να μπουν στο κλαμπ, ενώ είχαν κατακτήσει όλη τη Νότια Αμερική πλην Βραζιλίας μαζί με Κεντρική και Δυτικό μέρος Βόρειας, εξοντώνοντας δεκάδες εκατομμύρια ιθαγενείς μεταξύ 16ου-18ου αιώνα, έχοντας και εμπειρία στη διαχείριση μη Ευρωπαίων που θα ήταν χρήσιμη, με το κόστος συντήρησης σίγουρα να καλύπτεται από κοινό Ευρωπαϊκό προϋπολογισμό με κάθε χώρα να συνεισφέρει ανάλογα με το ποσοστό ΑΕΠ που καταλαμβάνει στην Ευρώπη στα απαιτούμενα έξοδα, όπου θα βρίσκονται προσωρινά σε ελεγχόμενα hot spots απομακρυσμένα από πόλεις και όχι με πολίτες για να μην έχουμε χτυπήματα σαν της Βαρκελώνης που ξεσήκωσε την Καταλονία να αποσχιστεί. Όμως ο διακινητής Ερντογάν που απειλεί να αυξάνει τις ροές όποτε δεν τον προσκυνούν πρέπει να εξοντωθεί, αφού φέρνει πρόβλημα σε όλην την Ευρώπη χωρίς να έχει η Τουρκία ενώ η Ελλάδα απλώς διέδωσε το δικό της οικονομικό που θα λυνόταν αν κατακτούσε την Τουρκία. Τα Σκόπια είχαν κλείσει τα σύνορα και θα μπορούσε ο Τσίπρας αντί να δεχτεί και όνομα και πρόσφυγες με αντάλλαγμα οικονομικό να τα εκβιάσει να αφήσουν τους πρόσφυγες να τα διασχίσουν αν θέλουν να λέγονται Μακεδονία, απαλλάσσοντας την Ελλάδα από ένα μεγάλο βάρος και την Μέρκελ από αντιδραστικές ψήφους που θα την ρίξουν όπως τον Ρέντσι σε Ιταλία και τον Κάμερον σε Αγγλία, κλονίζοντας την Ευρώπη. Όμως οι πρόσφυγες είναι ακριβοί και μαζί με την μείωση τουρισμού λόγω ανασφάλειας επισκεπτών και ενίσχυσης ανταγωνιστικής Τουρκικής αγοράς που είχε ρεκόρ απωλειών τα τελευταία χρόνια με εσκεμμένη υποτίμηση νομίσματος η Ελλάδα θα βγει εκτός στόχων και θα πτωχεύσει, οπότε ο Τσίπρας δεν ήθελε να ευνοηθεί στα οικονομικά και να πάρει ψήφους, αλλά σίγουρος για την ήττα του δεν ήθελε να παραδώσει εξουσία στο κόμμα από το οποίο την παρέλαβε, οπότε αυτός που υιοθέτησε τα ψέματα Σαμαρά ότι έχουμε πλεόνασμα, μείωση ανεργίας, έξοδο σε αγορές, mail Χαρδούβελη 2 και αναιμική ανάπτυξη και λέει ότι ο Κούλης ταυτίστηκε με Σαμαρά ενώ έγινε το αντίθετο με καθυστέρηση θέλει να κερδίσει η Χρυσή Αυγή με ψήφους που της έστειλε για να μην βρεθεί είτε με Κούλη είτε με Βαρουφάκη και θεωρήσει ότι ο φασισμός του ήταν μάταιος, προσφεύγοντας σε Μαδούρο χωρίς φόβο έκδοσης.

loading...

18 thoughts on “Πρόσφυγες…λαθρομετανάστες..Άνθρωποι

  1. Ο Πατριωτισμός χαρακτηρίζεται από την Παγκοσμιοποίηση (Νέα Τάξη) ως ''φασισμός''.
    Να γιατί:
    Ο Πατριωτισμός αντιτίθεται στη διάλυση των Εθνών και στη διάλυση των ηθικών αξιών, πάει δηλαδή κόντρα στα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης.

  2. Η παγκοσμιοποίηση αγκαλιάζει όλα τα κόμματα, αριστερά και δεξιά, απεχθάνεται όμως τα πατριωτικά κόμματα.

  3. Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
    ανοιχτά σύνορα,
    πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
    μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

    Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
    θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
    Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;

  4. ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΞΕΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΖΩ. ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΟΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ!! ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΠΡΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΘΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 350 ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΣΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΚΟΥΤΑΛΩΝ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΛΑΜΑΚΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΓΑΤΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΟΣ ΣΟΥ ΓΑΜΩΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΘ'ΟΛΟΝ ΤΟ 24ωρον. ΟΥΥΥΣΤΤ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΣΑΣ ΣΚΥΛΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΒΡΩΜΥΛΟΙ.

  5. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΟΜΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΔΡΕΣ 20 Η 25 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΗΝ ΜΑΧΗ.ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΜΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΖΩΡΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΚΤΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΆ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ,ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΖΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΑΝΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΘΥΣΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ….

  6. Πάντα στις φωτο με τις αφροασιατικές κατσαρίδες που εισβάλουν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα,
    τσουπ και μια φωτο με ένα παιδί, για να τους λυπηθούμε, τα δικά μας παιδιά που
    λιποθυμάνε από την πείνα, οι νέοι που φευγουν? Άλλοι που αυτοκτονούν,
    αυτά δεν μπορείτε να τα γράψετε ρε απατεώνες?
    Η ναι βέβαια, ακολουθείτε το ιερατείο που είναι υπέρ των αδελφών ψυχών, πουτσες δηλαδή.

  7. ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΟΛΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ…..

    ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΕ "ΜΙΑ" ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ….

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

    https://www.facebook.com/ellinonexegersis/videos/536544820093214/

  8. ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΥΔΙΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΣΜΗΡΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ

    ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

  9. ΕΣΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ

    ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

  10. ΖΑΓΚΛΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ

    …Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD… ……9666……

  11. Μη γράφεις με το ψευδώνυμο μου ρε προσκυνημένο εβαριομούνι.

  12. Καλα ενταξει ο πουστογερος Πατερακησ ο καραφλος Τσαπελοφαγος, Ενταξει αυτος ο κωλοτρυπιδογλυφτης της μαυρης ναα σαν σκωτι μαυριδερη ειναι η κωλοτρυπιδα του κωλογιουφτου Σωρρα του φυλακισμενου υποδικου για 4 (four) κακουργηματα παρακαλω δηλάδη βαλε 40 χρονια ε τι θα απομεινει απο το κοντο σαρκιο αυτου του απολειφαδιου μεσα στον κορυδαλλο? τσακισμενος στο ξυλο ειναι ηδη και απο κωλοβαρδουλα? ε αυτα του τα ξεσκισανε στις πρωτεσ 2-3 μερες πηγε να πουλησει μαγγια τις αρπαξε πανε τα περικλανιδια πανε ολα τιποτα δεν εμεινε τιποτα……Ε απο την ποσθη του Κου Καθηγητου θα παει και αυτος και τα υπολοιπα μελλη τησ μικρης αυτης συμμοριας Τριδοντης Βικη Τσιβικη Πουστογερος Τσαπελοφαγος ολους θα σας γλεντσει ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ξεκουραστος ξεκουραστος και μαυρισεμενος σαν μποντυμπλντερας ειναι!! Απο την ποσθη του θα περασετε ολοι σας απατεωνες…κανενα ελεος μονον ''ελαιον'' για να μπαινει ευκολα!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  13. ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ

    ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

  14. ΕΛΑ ΕΛΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ…. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΖΑΓΚΛΑΡΙΕΣ……

  15. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΑΞΟΥΛΑ

    ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

  16. ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
    ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΩ

    ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

  17. γιαννη πατερακη γιατι καθε μερα γραφεις εδω για μας τους εβραιους και δεν ερχεσαι να μας τα πεις απο κοντα αφου μας ξερεις ελα θα σου κανουμε μεγαλη υποδοχη οπως ξερεις ειμαστε φιλοξενος λαος αντε μη κρυβεσαι απαντησε

Comments are closed.