ΕΛΕΩ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΑΛΩΝΙΖΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ..

.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ  ΠΑΔΙΝΚΟΦ; 








Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην Ελληνική Θράκη, μετά από όσα ανεξήγητα συνέβησαν στις Πρέσπες, με το Σκοπιανό τοπίο στην ομίχλη.


Η Ελλάδα ανέκαθεν είχε μια ιδιόρρυθμη αντίληψη για τον ανεξέλεγκτο επεκτατισμό της Άγκυρας μέσα στην Ελληνική Θράκη ακόμα και πριν από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ανεχόταν και ανέχεται, την δράση των πιο ακραίων υπαλλήλων της Τουρκικής ΜΙΤ οι οποίοι, με κέντρο το Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, αλωνίζουν ελεύθεροι για ολόκληρες δεκαετίες χωρίς να υπολογίζουν κανένα.

Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα παραδοσιακά έκλεινε πεισματικά τα μάτια σε όλες τις απίστευτες ενέργειες της Τουρκίας απέναντι στον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου.

Οι συνεχείς, απάνθρωπες διώξεις, ο στραγγαλισμός των ατομικών δικαιωμάτων, το φονικό πογκρόμ του 1955, η αναγκαστική επιστράτευση και εξορία Ελληνικής νεολαίας, η δέσμευση κινητών και ακίνητων περιουσιών Ελλήνων, οι απελάσεις του 1964, η πισώπλατη μαχαιριά του 1942 με την Ελλάδα υπό Γερμανική κατοχή κ.ο.κ.ε. πραγματοποιήθηκαν, πάντα την «κατάλληλη στιγμή», χωρίς ουσιαστική Ελληνική αντίδραση.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Ελληνισμός της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, να συρρικνωθεί περισσότερο από 95% σε σχέση με το «σημείο αφετηρίας» που ήταν η υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης το 1923 (120.000 Έλληνες χριστιανοί, σύμφωνα με την ορολογία της Συνθήκης της Λωζάνης, στην Τουρκία και 80.000 μουσουλμάνοι, σύμφωνα με την ορολογία της Συνθήκης της Λωζάνης, στην Ελληνική Θράκη).

Αντίθετα, οι 80.000 Έλληνες πολίτες, μουσουλμάνοι το θρήσκευμα που ζουν στην Ελληνική Θράκη, αυξάνονται και πληθύνονται κάτω από καθεστώς πλήρους ελευθερίας ξεπερνώντας τους 120.000 ανθρώπους.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, έχουμε σήμερα μια ακόμα Ελληνική κυβέρνηση που φαίνεται να ικανοποιεί όλα τα παράλογα αιτήματα μιας επιθετικής Τουρκίας η οποία εδώ και ολόκληρες δεκαετίες ουσιαστικά ζητάει να γίνονται μουφτήδες δικοί της άνθρωποι, δηλαδή υπάλληλοι της ΜΙΤ και να πληρώνονται μάλιστα από το Ελληνικό κράτος!

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, αυτή ακριβώς είναι η ουσία της διαχρονικής απαίτησης της Τουρκίας. Όσο απίστευτο επίσης και αν ακούγεται, υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση που συζητάει την ικανοποίηση του Τουρκικού αιτήματος!

Ήδη σε άσχετο νομοσχέδιο (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις), υπάρχει ειδικό άρθρο που υποχρεώνει σε συνταξιοδότηση τους σημερινούς, νόμιμους μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, σε χρονικό διάστημα δύο μηνών από την ψήφιση του νόμου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...