Νομιμοποιούν τους ψευτομουφτήδες…

Από το ελεύθερο διαδίκτυο και μόνο, μπορεί πλέον ο Έλληνας πολίτης να ενημερώνεται με πραγματικές ειδήσεις. Διότι από τα Συστημικά ΜΜΕ (τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιοφωνικούς διαύλους και εφημερίδες) μόνο με χαλκευμένες ειδήσεις μπορεί να “ενημερωθεί”, που σκοπό έχουν την παραπληροφόρησή του προς χάριν των συμφερόντων που εξυπηρετεί ο ιδιοκτήτης τους!

Τις τελευταίες ημέρες, έχω αναφερθεί σε αρκετά άρθρα μου, για τη νέα εθνική προδοσία της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στη Θράκη μας, αυτή τη φορά!

Με την κατάργηση των νόμιμων Μουφτήδων, διορισμένων από το Υπουργείο Παιδείας και την αντικατάστασή τους με προσωρινούς Τοποτηρητές, που σε εύθετο χρόνο θα αντικατασταθούν από τους ψευτομουφτήδες, διορισμένους από την Άγκυρα! Έτσι, για την γνώση σας, δημοσιεύω ένα κείμενο του ιστολόγιου TOURKIKANEA.GR με ημερομηνία 21 Αυγούστου 2018 που επαληθεύει τις ανησυχίες μας:

«Σήμερα το πρωί στο Εσκί Τζαμί Κομοτηνής, στην μεγαλύτερη προσευχή που γίνεται στο Κουρμπάν Μπαϊράμι πρωτοστάτησε ο ψευδομουφτής Ιμπράημ Σερίφ έχοντας δίπλα του (με το μαύρο κουστούμι) τον υποπρόξενο Ιμπραήμ Σακλί. Σε αυτήν την προσευχή λοιπόν παρέστη ως μουεζίνης (κάτι σαν ψάλτης) και ο διορισμένος από την προηγούμενη Παρασκευή ως τοποτηρητής της Μουφτείας Κομοτηνής κ. Τζιχάτ! Δηλαδή ο νόμιμος τοποτηρητής παρέστη στην προσευχή ως βοηθός του ψευδομουφτή! Αν αυτό δεν είναι ντε φάκτο αναγνώριση τότε τι είναι; Δεν ξέρουμε αν ο κ. Τζιχάτ το έκανε λόγω τουρκοφρονήματος η όχι και λίγο μας ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα μετράει. Και για το αποτέλεσμα αυτό φέρουν βαριά ευθύνη οι κύριοι Καλαντζής, Γαβρόγλου, Τσίπρας και Καμμένος. Όπως και οι Θρακιώτες συνεργάτες τους βεβαίως… Μάλιστα ο Τζιχάτ το έκανε αυτό πριν ακόμη αναλάβει επίσημα! Σε μια κανονική κυβέρνηση, αυτό και μόνο θα ήταν επαρκές για την ανάκληση του διορισμού του. Χρόνος υπάρχει, βούληση ανάκλησης υπάρχει; Περιμένουμε τις αντιδράσεις αυτών που στήριξαν αυτή την ντροπιαστική διαδικασία της υποχρεωτικής συνταξιοδότησης των απερχόμενων μουφτήδων…»!!

Τρεις κι ο κούκος στην Ιθάκη…

Από την πατριωτική διαδικτυακή πλατφόρμα Pronews.gr αλιεύσαμε την καταπληκτική, όσο και αποκαλυπτική φωτογραφία με την “τεράστια” παρουσία του ελληνικού λαού στο διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα για την έξοδό μας από τα Μνημόνια: κι ο κούκος» στο βαθύ της Ιθάκης

«Εκατό άτομα και αυτά με το ζόρι κατάφεραν να συγκεντρώσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στην… “πανηγυρική” συγκέντρωση για το τέλος των μνημονίων.

Η προσπάθεια των κυβερνητικών να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 1000 άτομα απέβη άκαρπη προσκρούοντας ουσιαστικά στην σιωπηρή αποδοκιμασία των πεπραγμένων του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησής του, όλο το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι στις τελευταίες εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε συγκεντρώσει το 32,05%…»!

Η προδοσία της Μακεδονίας με φωτογραφίες του διαδικτύου…

loading...

1 thought on “Νομιμοποιούν τους ψευτομουφτήδες…

  1. Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ Ο ΠΡΟΩΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦ/ΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΝΑ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ Ο ΜΑΡΙΟ PLAYGAME

Comments are closed.